سلام بر همه حاضرین تالار. حقیقتش من هر از گاهی خواننده مطالب دوستان هستم ولی از اونجایی که این مشکلم به شدت کلافم کرده و اذیتم میکنه خواستم نظر دوستان علی الخصوص خانم ها رو جویا بشم بلکه کمک حالی بشه جهت رفعش. مشکل بنده در مورد چند تا خصلت همسرمه که هر کاری میکنم نه عوض میشه و نه تقلیل پیدا میکنه. ایشون به شدت تو تمام کارهام سرک میکشه حساب ریال به ریال پولهام رو میخواد داشته باشه، با این که درامدمون خوبه اما به شدت خسیسه. باورتون شاید نشه با ماهی 6-7 میلیون درامدمون حتی 1 ذره خوشحال نیستم! همه دغدغش اینه که چطور آخر ماه بیشتر پس انداز کنه.بخدا تو مجردیم با اینکه یک دهم الانم پول نداشتم چند برابر الانم خرج میکردم! تا حالا چند بار خواستم کلا پولامون رو جدا کنیم که راحت بشم اما ایشون فکر میکنن که همه چیز متعلق به خودشونه! هدیه که براش میگیرم میگه این از پولای خودمه!! از ازدواج کردن غلام شدنش نصیبم شده! دفترچه حسابشو که میبینم حالم به هم میخوره. امان از روزی که 10 تومن از حساب و کتابش اینور اونور بشه زمین و زمان رو به هم میدوزه تا بفهمه چی شده؟ به خاطر علاقم بهش چند ساله که تحمل کردم شاید بهتر بشه اما بدتر شده ولی بهتر نشده. علی رغم علاقم بعضی وقتا دلم میخواد ولش کنم برم! جدیدا دعوامون بیشتر شده و ترجیح میدم ازش دور باشم. بر خلاف من که زیاد فن بیانم خوب نیست و در نتیجه حوصله جر و بحث ندارم ایشون خدای فن بیانن. یعنی محال ممکنه اگر 1 بار هم تونسته باشم سر 1 موضوعی قانعش کنم! همین اخلاقاش باعث شده ارتباطمون به شدت کمتر بشه.
اینهارو تاحدودی قبل از ازدواجمون از زمانی که دوست بودیم میدونستم اما فکر نمیکردم به این شدت باشه! متاسفانه این خصلتش رو از خانوادش به ارث برده که بشدت زن سالارن دقیقا برعکس خانواده من! درد بسیار است اینا رو فعلا گفتم ایشالا حل که شد میریم سراغ بقیش!
علاقه مندی ها (Bookmarks)