به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 شهریور 93 [ 19:25]
    سطح
    7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array

Icon2007 فریب در ازدواج !( مورد فریب قرار گرفتم )

سلام من تازه وارد این سایت شدم . وقتی مشکل دار شدم توی اینترنت دنبال موضوعات طلاق میگشتم تا رسیدم به اینجا و حرفای شما رو خوندم و عضو شدم. منم دوست دارم داستان زندگیمو بنویسم ..
    من بهمن 92 ازدواج کردم و فروردین ماه امسال دچار مشکل شدم با همسرم.
    شوهر من با فریب و دروغ با من ازدواج کرد . شوهر من قبلا یعنی حدود 6 سال پیش ازدواج کرده بود و توی عقد از هم جدا شدن ولی به من نگفته بود جریان ازدواجشو. با شناسنامه ی جعلی ازدواج کرد . به عنوان پسر مجرد..شوهر من خیلی بد دل بود و خیلی فحاشی و دست به زن داشت . آب دهنشو شبانه روی من انداخته بود و حتی به من میگفت باید از نجاست من بخوری تا من بفهمم که دوستم داری ..حتی تمام عکسا و فیلمامو از بچگی تا بزرگی برداشته و توی لپ تابش ریخته و شناسنامه و کارت ملی منم برده .
    بد دلیش بیش از حد بود حتی توی خونه مون من باید با روسری و چادر راه میرفتم . به من میگفت باید برده گی منو بکنی .. مشت میزد توی دهنم خیلی اذیت شدم توی این 2 ماه من 10 کیلو از وزنم کم شد.
    من خیلی دوستش داشتم با تمام وجودی که تحقیرم میکرد و کتکم میزد دوسش داشتم و هیچ حرفی به خانواده م نمیزدم که شوهرم با من چه رفتارایی میکرد ولی خانواده م فقط میدونستن که کمی بد دله یا به قول خودش مراعات میکنه. توی خونه ی مادر شوهرم منو حبس کردن و وقتی مادرم نگران من بوده و اومده بوده دنبالم که مادر شوهرم درو روی من توی اتاق قفل میکنه و منم گریه میکنم پدر شوهرم رو میکنه به مادرم و میگه دخترت اینجا نیست و مادرمو از اون خونه بیرون میکنه منم به خاطر بی احترامی که کردن تا خواستم جیغ بکشم شوهرم رگ دست چپمو با وسایل تابلو فرش مامانش میزنه و دستم خونی میشه بعد از اینکه مادرم از خونه رفت بیرون . پدر شوهرم گفت زود برسونیمش خونه شون تا شکایت نکنن که دخترشون و ما حبس کردیم. تا وقتی من به خانواده م رسیدم و با دست خونی مجبور شدم تمام اتفاقایی که برام افتادو برای خانواده م بگم.
    شوهر من خیلی تشنج میکرد موقع عصبانیت و به من میگفتن از دوست داشتن زیاد انقدر روت متعصب هست.
    حالا یک جلسه از دادگاهم گذشته تمام کارایی که با من کرده و براتون نوشتم توی دادگاه کتمان کرده من توی دادگاه گفتم که این آقا بیماری روانی داره و تشنج و صرع داره . حالا قراره ببرنش پزشکی قانونی .
    من چیکار کنم که سریعا فسخ نکاه بشه و فسخ نکاه باعث میشه که مهریه بهم تعلق نگیره ؟ شوهرم منو نمیخواد طلاق بده ولی من طلاقمو میخوام . منو توی ازدواج فریب داده و منم ثابت کردم این فریب ددر ازدواج چه حکمی براش داره . فقط میخوام زندانی شه چون خیلی منو اذیت کرد ...من خیلی تحمل کردم و با صبوری باهاش ساختم .. با وجود تمام تحقیراش...

2. 14 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

Aram_577 (دوشنبه 19 خرداد 93), capitan (شنبه 17 خرداد 93), dokhtare kordestan (سه شنبه 20 خرداد 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), Less Than Nothing (پنجشنبه 19 تیر 93), m.reza91 (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), omid65 (شنبه 17 خرداد 93), parsa1400 (یکشنبه 18 خرداد 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), معاون کلانتر (شنبه 17 خرداد 93), افتابگردون (یکشنبه 08 تیر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    فرزانه جان،

شما خیلی توی زندگی مشترک کوتاهت اذیت شدی،
    این مدت که دنبال کارهای دادگاه هستی، باید سعی کنی تا حد ممکن مواظب خودت باشی.
    آثار این فشارهای روانی تا مدتها ممکنه بمونه.
    پس به فکر انتقام و اذیت کردن و .... نباش. فقط سعی کن راحت تر جدا بشی و کمتر ضربه روحی بخوری.

مواظب خودت باش
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. 14 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (یکشنبه 18 خرداد 93), capitan (شنبه 17 خرداد 93), del (دوشنبه 19 خرداد 93), Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), mohammad6599 (سه شنبه 20 خرداد 93), mordad (شنبه 17 خرداد 93), toojih (شنبه 17 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 17 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), آویژه (دوشنبه 19 خرداد 93), افتابگردون (یکشنبه 08 تیر 93), خیال تو (شنبه 17 خرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 07 آبان 01 [ 21:11]
    سطح
    95
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 949
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,979

تشکرشده 3,495 در 804 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام
    بابت شرائطی که توش هستید بسیار متاثر شدم؛ امیدوارم همدردی من رو بپذیرید.
    بابت مهریه ، اگه ارتباط جنسی برقرار کرده باشید کلش و اگر نه ، نصفش رو میتونید مطالبه کنید.
    دو تا شرط ضمن عقدی که توی تمام عقد نامه ها هست و به شما کمک میکنه :
    "سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید."
    "ابتلاء زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد."
    در مورد دومی نظر پزشکی قانونی ملاکه. بهتره خودتون هم به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
    پیشنهاد میکنم حتما وکیل بگیرید ، چون در مورد حبس غیر قانونی، ضرب و شتم، اقدام به قتل و هتاکی علاوه بر اینکه شوهرتون مرتکب جرم شده ، بلکه خانوادش رو هم به عنوان معاون جرم (حبس غیر قانونی) میتونید با ارائه ی ادله ی لازم مورد پیگرد کیفری قرار بدید(بدون مشورت با وکیل پرونده کیفری تشکیل ندید).
    صبور باشید،خدا هست.

6. 11 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 17 خرداد 93), Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), Nilofar mordab (شنبه 21 تیر 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), toojih (شنبه 17 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 17 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), نازنین2010 (پنجشنبه 22 خرداد 93), بی وفا (جمعه 20 تیر 93), خیال تو (شنبه 17 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    به نظر من اگه بخوای کوتاه بیای این آدم دوباره با یکی دیگه ازدواج میکنه و با خانوادش شروع میکنن به اذیت آزار اون دخترو زندگی رو براش جهنم میکنن و همین روال رو ادامه میدن همونطور که قبلا با یکی دیگه همین کارها رو کرده

اگر دختر قبلی که ازش جدا شد ازش شکایت کرده بود تو دیگه با این زندگی کابوس وار روبرو نمیشدی

حداقل بخاطر نفر بعدی ای که ممکنه گول این مرد رو بخوره حتما پیگیری کن و یه لحظه هم کوتاه نیا

فقط از برخورد مستقیم با خودش و خانوادش تحت هر شرایطی اجتناب کن و فقط از طریق مجاری قانونی وارد عمل شو

اگرم هر کجا مزاحمتی برات درست کردن سریع با پلیس تماس بگیر

تا همینجا هم خیلی منفعل بودی که اون به خودش اجازه داده این رفتارها رو انجام بده و هر چی بیشتر ازش بترسی بیشتر از قبل این کارهاشو انجام میده

باید یاد بگیری که با مشکلات زندگی مواجه بشی و از روبرو شدن با اونها نترسی

امیدوارم موفق بشی

8. 10 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 17 خرداد 93), Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), mordad (شنبه 17 خرداد 93), omid65 (شنبه 17 خرداد 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), toojih (شنبه 17 خرداد 93), فرهنگ 27 (شنبه 17 خرداد 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), داود.ت (شنبه 21 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    ممنونم از محبتتون دوستای خوبم .
    زن اولشو من پیدا کرده بودم و رفتم باهاش حرف زدم که از زندگی قبلیش برام بگه اومد برام گفت که 40 روز حبسش کرده بودن و برای اینکه طلاقش بدن ازشون پول گرفته بودن 5 میلیون و 4 تا هم النگو دادن که عکساشو بهش برگردونه دقیقا مثل زندگیه من ولی اونا توافقی جدا شدن

- - - Updated - - -

توی دادگاه هم به من گفته بود که من 4 میلیون خرجت کردم در صورتی که هیچی خرج من نکرده فقط حلقه ها بوده که 1 میلیونم نمیشه . من فکر میکنم این حرفو زده که بعد به 4 میلیونش برسه . مثل پولی که از زن قبلیش گرفته

- - - Updated - - -

مشکل من اینه که واسه کاراش شاهدی ندارم فقط فریب در ازدواجشو تونستم ثابت کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    فرزانه جان،

شما خیلی توی زندگی مشترک کوتاهت اذیت شدی،
    این مدت که دنبال کارهای دادگاه هستی، باید سعی کنی تا حد ممکن مواظب خودت باشی.
    آثار این فشارهای روانی تا مدتها ممکنه بمونه.
    پس به فکر انتقام و اذیت کردن و .... نباش. فقط سعی کن راحت تر جدا بشی و کمتر ضربه روحی بخوری.

مواظب خودت باش
    ممنونم ازت عزیزم من خیلی این روزا مواظبم توی خیابونا هیچ وقت تنها نمیرم چون واقعا ازش میترسم . حتی الان میترسم اسید پاشی کنه چون دیوونه که هست ...مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    سلام
    بابت شرائطی که توش هستید بسیار متاثر شدم؛ امیدوارم همدردی من رو بپذیرید.
    بابت مهریه ، اگه ارتباط جنسی برقرار کرده باشید کلش و اگر نه ، نصفش رو میتونید مطالبه کنید.
    دو تا شرط ضمن عقدی که توی تمام عقد نامه ها هست و به شما کمک میکنه :
    "سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید."
    "ابتلاء زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد."
    در مورد دومی نظر پزشکی قانونی ملاکه. بهتره خودتون هم به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
    پیشنهاد میکنم حتما وکیل بگیرید ، چون در مورد حبس غیر قانونی، ضرب و شتم، اقدام به قتل و هتاکی علاوه بر اینکه شوهرتون مرتکب جرم شده ، بلکه خانوادش رو هم به عنوان معاون جرم (حبس غیر قانونی) میتونید با ارائه ی ادله ی لازم مورد پیگرد کیفری قرار بدید(بدون مشورت با وکیل پرونده کیفری تشکیل ندید).
    صبور باشید،خدا هست.
    سلام ممنونم از همدردیتون .
    در رابطه با مهریه چون توی عقد بودیم نصف میشه و خوشبختانه اسمش از شناسنامه م پاک خواهد شد .
    پسفردا قرار پزشک قانونی داریم به دلایل مشکلات روانی که گفتم باید معاینه بشن .
    متاسفانه هیچ شاهدی برای کاراشون ندارم و به نتیجه ای نمیرسم فقط مدرک از ازدواج اولش دارم چون توی دفتر عقدم ثبت نشده ولی استعلامش در ثبت احوال چیز دیگه ای رو میگه . این میتونه مدرک خوبی برام باشه .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها
    به نظر من اگه بخوای کوتاه بیای این آدم دوباره با یکی دیگه ازدواج میکنه و با خانوادش شروع میکنن به اذیت آزار اون دخترو زندگی رو براش جهنم میکنن و همین روال رو ادامه میدن همونطور که قبلا با یکی دیگه همین کارها رو کرده

اگر دختر قبلی که ازش جدا شد ازش شکایت کرده بود تو دیگه با این زندگی کابوس وار روبرو نمیشدی

حداقل بخاطر نفر بعدی ای که ممکنه گول این مرد رو بخوره حتما پیگیری کن و یه لحظه هم کوتاه نیا

فقط از برخورد مستقیم با خودش و خانوادش تحت هر شرایطی اجتناب کن و فقط از طریق مجاری قانونی وارد عمل شو

اگرم هر کجا مزاحمتی برات درست کردن سریع با پلیس تماس بگیر

تا همینجا هم خیلی منفعل بودی که اون به خودش اجازه داده این رفتارها رو انجام بده و هر چی بیشتر ازش بترسی بیشتر از قبل این کارهاشو انجام میده

باید یاد بگیری که با مشکلات زندگی مواجه بشی و از روبرو شدن با اونها نترسی

امیدوارم موفق بشی
    مرسی معاون کلانتر عزیز . امیدوارم بتونم از پسش بر بیام . خدا طرف حق هست . امیدوارم ضربه ی بدی بخوره تا بفهمه زن برده نیست ...

10. 6 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 17 خرداد 93), m.reza91 (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), omid65 (شنبه 17 خرداد 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    بد دلیش بیش از حد بود حتی توی خونه مون من باید با روسری و چادر راه میرفتم .
    بدل نبوده،می خواسته شما رو تحت فشار بذاره که درخواست طلاق بدی تا اون برنامه

ها رو که سر قبلی اُُورد سر شما بیاره.

فرزانه،مهریه رو بی خیال شو،اگر می تونی بگیر ولی اولویتت باید اثبات جرم باشه،

مخصوصن زدن رگ و حبس،که می تونه آدم دزدی محسوب بشه.(حدس)

تا جاییکه می تونی پیگیر باش.

12. 8 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 17 خرداد 93), Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), Nilofar mordab (شنبه 21 تیر 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), toojih (شنبه 17 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    ببخشید شرمنده ، عجب عوضیییییییییییییییییییییی ییییی بوده. حیف که این چند ماه سرم شلوغه وگرنه آدرسشو گیر میاوردم میفرستادمش قاطی هم کیشهاش تو زندون. خیلی ناراحت شدم، مواظب خودتون باشید حتما پیگیر باشید از طریق دادگاه و نیروی انتظامی

14. 6 کاربر از پست مفید capitan تشکرکرده اند .

Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), toojih (شنبه 17 خرداد 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), آریـانـا (یکشنبه 18 خرداد 93), خیال تو (شنبه 17 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    بدل نبوده،می خواسته شما رو تحت فشار بذاره که درخواست طلاق بدی تا اون برنامه

ها رو که سر قبلی اُُورد سر شما بیاره.

فرزانه،مهریه رو بی خیال شو،اگر می تونی بگیر ولی اولویتت باید اثبات جرم باشه،

مخصوصن زدن رگ و حبس،که می تونه آدم دزدی محسوب بشه.(حدس)

تا جاییکه می تونی پیگیر باش.
    نمیدونم ولی منو خیلی اذیت کرد و بد دلی میکرد روی من هدفش معلوم بود که زندگی نمیخواست فقط با فریب اومد جلو منو خیلی میترسوند از طلاق حتی به من میگفت اگه به حرفم گوش ندی 3 طلاقه ت میکنم ولی الان که پای طلاق اومده وسط میگه من طلاق نمیدم و دوستت دارم . این چه موجودیه دیگه
    مهریه نمیخوام فقط برای اذیتش میخوام زجرش بدم نمیتونم به راحتی همه چیمو ببخشم چون خیلی عذاب کشیدم درست وسط جهنم بودم .

ممنونم از همدردیت

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام،

بسیار متاثر شدم. اگر در مورد طلاق مطمئن هستید، کار خود را در همین راستا پیش ببرید، این بازی را پیچیده نکنید و هدف دیگری را دنبال نکنید. زجر دادن و انتقام از او، به جز درد سر و صدمات روحی‌ بیشتر برای شما و خانواده شما چیزی در بر نخواهد داشت.

من اگر جای شما باشم، همسر قبلی‌ او را متقاعد می‌کنم تا به عنوان شاهد در جلسه دادگاه شما حاضر شود. قبل از آن با قاضی دادگاه هماهنگ کنید که به دلایل مشخص، از سلامتی‌ خود و این شاهد نگرانید و بنابرین شاید بهتر باشد، در یک جلسه جداگانه با این شاهد صحبت شود. ضمنا از مهریه خود نگذرید، مهریه را تا جایی‌ که امکان دارد نقد بگیرید و بقیه را ببخشید. در واقع او و خانواده‌اش را مجبور کنید که تاوان این بازی کثیف را بپردازند تا در آینده چنین بلایی‌ را سر دختر دیگری نیاورند، اما در عین حال باقی‌ را ببخشید تا هیچ ارتباطی‌ بین شما و او در آینده باقی‌ نماند، حتی در حد پرداخت قسطی بخشی از مهریه به حساب شما! کلا در این پروسه آرامش شما و خانواده تان، باید اولویت شما باشد.

برای آینده شما: مشکلات کنونی شما ناشی‌ از عدم تحقیق کافی‌ قبل از ازدواج هست. بسیاری از مسائلی‌ را که در اینجا اشاره کردید، پیش از ازدواج هم می‌توانستید متوجه بشوید. در آینده و انشا‌الله انتخاب بعدی دقت بیشتری داشته باشید. خدا را شکر کنید که در این مرحله متوجه این مشکلات شدید، و با وجود اشتباهی‌ که در انتخاب داشتید، در چنین شرایطی جدا میشوید و فرصتی دوباره برای انتخاب خوب خواهید داشت.

موفق باشید،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

17. 8 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), mordad (یکشنبه 18 خرداد 93), parsa1400 (یکشنبه 18 خرداد 93), taravat_shadi (سه شنبه 20 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 19 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام.
    عزیزم این آدمی که شما توصیف می کنی بددل نیست. سادیسم داره. خدارو هزار مرتبه شکر که زودتر متوجه شدی و باهاش نرفتی زیر یه سقف و ظاهرا رابطه ای هم نداشتین.
    مهریه و انتقام و... اونقدر مهم نیست که سلامتی روح و جسم خودت. سعی کن زودتر ازش جدا بشی اما شکایتت رو پیگیری کن. هم از خودش هم خونوادش. این آدم باید بستری بشه وگرنه معلوم نیست با چند نفر دیگه ممکنه این کارو بکنه یا حتی بعدها دوباره سراغت بیاد. دنبال یه وکیل خوب باش.

19. 7 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (یکشنبه 18 خرداد 93), Farzane-F (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), parsa1400 (یکشنبه 18 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 08 تیر 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93), آیـدا (دوشنبه 03 اردیبهشت 97)

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)