به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 اسفند 93 [ 09:59]
    سطح
    13
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 5 در 5 پست

Array

همه ی کارهایم را نیمه کاره رها میکنم

با سلام خدمت دوستانم

نمیدونم چند وقته دارم چوب این اخلاقمو میخورم، من یک برنامه نویس وب هستم و پر از ایده هایی که حتی یکی از اونها میتونه برام منبع کسب درآمد خوبی باشه، ولی امروز به ایده ها و پروژهام که نگاه میکنم میبینم 100% آنها نیمه کاره ول کردم.
    غیر از کار تو موضوعی مثل درس خوندن، یا کتاب خوندن، هیچوقت یه کتاب را تا اخرش نخوندم و اواسطش ازش دست کشیدم
    تمرینات ورزشی و کلاس زبان رو هم تمام نشده ول کردم
    اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خودم رو نوشتم ولی همیشه قبل از رسیدن به اون اهداف، اهدافم رو عوض کردم ...
    قبلنا اراده خیلی قوی داشتم، برای مثال یادگیری یه حرفه ایی را تا تهش میرفتم ولی الان نه!
    الان حتی نمیتونم اراده کنم و از این رفتارم دست بکشم...
    حس میکنم یه مریضی ناامیدی یا بی ارادگی داره تو من شکل میگیره،
    شدیدا از این حس خودم بیزارم، لطفا کمکم کنید

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    اگه مشکل توی مدیریت کارهات داری کتاب "غورباقه اتو قورت بده" دانلود کن.
    اگه فکر می کنی افسرده ای روانپزشک. اگه افسردگیت کمه ورزش تغذیه خوب ویتامین جین سینگ گردش با دوستای خوب سفر انجام کارایی که دوست داری و ...
    اگه فکر می کنی تنبل شدی هم ورزش هم برنامه ریزی
    اینا رو یادم میاد
    موفق باشی

- - - Updated - - -

راستی ازمایش خون هم بده چکاپ بکن خودتو اول

3. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

Energy (شنبه 10 خرداد 93), salehe92 (شنبه 10 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 11 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    اگه مشکل توی مدیریت کارهات داری کتاب "غورباقه اتو قورت بده" دانلود کن.
    اگه فکر می کنی افسرده ای روانپزشک. اگه افسردگیت کمه ورزش تغذیه خوب ویتامین جین سینگ گردش با دوستای خوب سفر انجام کارایی که دوست داری و ...
    اگه فکر می کنی تنبل شدی هم ورزش هم برنامه ریزی
    اینا رو یادم میاد
    موفق باشی

- - - Updated - - -

راستی ازمایش خون هم بده چکاپ بکن خودتو اول
    نه مشکلی در مدیریت کارها ندارم، کارهامو مدیریت و زمانبندی میکنم ولی اواسطش از اونها کلا دست میکشم و به نوعی از اونها سیر میشم ...
    نگاهی به گذشته که میکنم و میبینم هیچ کاری رو به سرانجام نرسوندم منو به افسردگی نزدیک میکنه

5. کاربر روبرو از پست مفید Energy تشکرکرده است .

meinoush (شنبه 10 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    ببین دوست عزیز شما میخواهید یک باغ سرسبز و زیبا داشته باشی اما با وجود تلاش فراوان فقط یک بیایان با چند تا درخت خشکیده نصیبت شده

برای کاشت یک درخت باید صبور باشی و از همون اول انتظار میوه نداشته باشی ، اگر صبر نداشته باشی هیچ نهالی به ثمر نمیشینه یعنی توقعات رو از خودت کم کن و صبر و حوصله ات رو بیشتر کن

دومین مرحله اینه که پیوسته کار کنی و طبق زمانبندی مشخص درختا رو آبیاری کنی ، اگر بخوای بیش از حد آب بدی درختا پژمرده میشن و اگر کم آب بدی خشک میشن ، یعنی یه برنامه ریزی مشخص داشته باش

سومین مرحله اینه که به تمام درخت های باغ آب برسونی،بصورت یکنواخت و به میزانی که هر درخت آب لازم داره حتی بر این اساس باید فواصل درختا رو از هم تعیین کنی و فاصله اونها رو از جوی آب تا به همشون آب برسه ،یعنی تک بعدی زندگی نکن

چهارمین مرحله اینه که مرتب باید باغ رو بیل بزنی و خاک رو زیر و رو کنی و علف های هرز رو بزنیو کلی باید عرق بریزی تا به باغ سر سبزی که مد نظرته برسی ، یعنی تلاش کافی انجام بدی

اما تو تا حالا کلی زحمت کشیدی و چون خیلی از مسائل رو رعایت نکردی با وجود اینکه کلی زحمت کشیدی به هیچکدوم از خواسته هات نرسیدی
    درست مثل باغبانی که کلی از زندگیش رو فدای رسیدن به یه باغ پر از میوه کرده و حالا با یه بیابان طرفه
    این باغبان دیگه نمیتونه دوباره تلاش کنه چون تلاش کردن رو بیفایده میدونه و خیلی هم خسته است

شما هم ذهنت خسته شده و بخاطر اینکه از فعالیت هایی که انجام داده هیچ پاداشی نگرفته دیگه تن به هیچ کاری نمیدی

پس توصیه من اینه که در درجه اول به ذهنت استراحت بده تا خودشو ریکاوری کنه و قدرت تحلیل رفته خودوش رو مجددا بدست بیاره (مثلا یک یا چند هفته بدون اینکه به چیزی فکر کنی به ذهنت استراحت بده و سعی کن به آرامش برسی حالا میتونی به تفریح مورد علاقه ات بپردازی یا مسافرت بری و هر چیزی که یه مدت تورو از این افکار دور کنه)

اما بعد از استراحت دیگه به امواج منفی و خاطرات تلخ اجازه نده که وارد ذهنت بشن هروقت این افکار اومد توی ذهنت یه تابلو ایست بذار و چراغ ورودی ذهنت رو قرمز کن و اجازه ورود نده

بعد از استراحت یه برنامه جامع بچین و بر اساس اون عمل کن
    و توقعاتی که مانع پیشرفتت میشه رو بریز دور و از خودت هیچ توقعی نداشته باش
    سعی کن همه فعالیت ها رو در کنار هم انجام بدی

یعنی همزمان ورزش و زبان و برنامه کاریت و تفریحاتت و سلامتی و بهداشت و رسیدن یه ظاهرت و باور های اعتقادی و دینی ات و حظور در اجتماع رو با هم تواما تجربه کن

اگر قرار باشه فقط به کار کردن فکر کنی یه روز به خودت میای و میبینی که داری پیر میشی و هیچ تفریحی نداشتی و از زندگی لذت نبردی برای همین کار کردن رو ول میکنی و میری طرف تفریحاتت بعد به خودت میای و میبینی که همه زندگیت به بطالت گذشته و در هیچ زمینه ای پیشرفت نکردی

و با اینکار یه حلقه بسته شکل میگیره و مدام از این شاخه به اون شاخه میپری و در نهایت با اینکه کلی زحمت کشیدی به اندازه زحماتت به اهدافت نرسیدی

اما اگر زندگی یک بعدی رو رها کنی و صبر پیشه کنی درسته که همون اول کار چیزی دستتو نمیگیره اما بعد از گذشت چند سال به همه خواسته هات میرسی

و یه روز بصورت ناگهانی متوجه میشی که اون بیابان سوت و کور تبدیل شده به یه باغ سرسبز و زیبا و تمام درختات محصول دادند

اگر بخواهیم جزئی هم نگاه کنیم بازم باید تک بعدی زندگی نکنی
    مثلا برای کار کردن نباید فقط یک فعالیت رو بصورت جدی پگیری کنی

خود من فارغ التحصیل ارشد هستم و وقتی فارغ التحصیل شدم حس میکردم که مدت زیادی از زندگیم رو بیهوده تلف کردم و یکسال به بطالت گذروندم و ذهنم خیلی آزرده بود و افسرده و ناامید شدم

اما چند ماهه که به روال عادی برگشتم و توی مسیر صحیح قدم گذاشتم
    در درجه اول یه روز تمام اشتباهاتمو پذیرفتم و همه چیزو از ذهنم پاک کردم بعد یه استراحت مطلق به خودم دادم
    حالا در همه زمینه ها دارم در راه درست حرکت میکنم
    دور زندگی تک بعدی رو خط کشیدم
    ورزش میکنم تفریح میکنم به سلامتیم بها میدم و ... و با توجه به اینکه مدت زیادی از تغییر نگرشم نگذشته کم کم دارم نتیجه کارام رو میبینم و خیلی لذت بخشه

حتی برای کار از سه چهار شیوه مختلف دارم استفاده میکنم
    تقریبا تمام کلاس های نرم افزار رو رفتم و تمام مدارک مرتبط رو از فنی حرفه ای گرفتم و در کنار اون در دو قسمت مطالعه دارم اول برای آزمون استخدامی و دوم برای دل خودم
    یعنی در خصوص رشته ام برگشتم و از اول و با علاقه شروع کردم به مطالعه و هر جا حس میکردم ضعیفم خودم رو تقویت کردم
    در کنار این مسائل دارم روی زمینه های تجربی رشته ام کار میکنم

خلاصه توی همین یک سال بجای اینکه بشینم و قصه بخورم بیشتر اشتباهاتمو دارم برطرف میکنم

و نکته مهمی که فهمیدم اینه که خدا مارو طوری آفریده که هیچکدوم از تلاش هامون بی ثمر نمیمونه

کلی فعالیت نصفه و نیمه داشتم و ناامید بودم و فکر میکردم که دیگه با گذشت زمان از تاریخ انقضائشون گذشته اما وقتی تغییر نگرش دادم رفتم به سمتشون و دارم با تلاش و پشت کار و صبر همه شونو به جایی که میخواستم میرسونم

7. 5 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

Energy (شنبه 10 خرداد 93), meinoush (شنبه 10 خرداد 93), salehe92 (شنبه 10 خرداد 93), میشل (یکشنبه 11 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 11 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    در مورد کمال گرایی هم سرچ کن

9. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

Energy (شنبه 10 خرداد 93), salehe92 (شنبه 10 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 10 خرداد 93), میشل (یکشنبه 11 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 11 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها
    ببین دوست عزیز شما میخواهید یک باغ سرسبز و زیبا داشته باشی اما با وجود تلاش فراوان فقط یک بیایان با چند تا درخت خشکیده نصیبت شده

برای کاشت یک درخت باید صبور باشی و از همون اول انتظار میوه نداشته باشی ، اگر صبر نداشته باشی هیچ نهالی به ثمر نمیشینه یعنی توقعات رو از خودت کم کن و صبر و حوصله ات رو بیشتر کن

دومین مرحله اینه که پیوسته کار کنی و طبق زمانبندی مشخص درختا رو آبیاری کنی ، اگر بخوای بیش از حد آب بدی درختا پژمرده میشن و اگر کم آب بدی خشک میشن ، یعنی یه برنامه ریزی مشخص داشته باش

سومین مرحله اینه که به تمام درخت های باغ آب برسونی،بصورت یکنواخت و به میزانی که هر درخت آب لازم داره حتی بر این اساس باید فواصل درختا رو از هم تعیین کنی و فاصله اونها رو از جوی آب تا به همشون آب برسه ،یعنی تک بعدی زندگی نکن

چهارمین مرحله اینه که مرتب باید باغ رو بیل بزنی و خاک رو زیر و رو کنی و علف های هرز رو بزنیو کلی باید عرق بریزی تا به باغ سر سبزی که مد نظرته برسی ، یعنی تلاش کافی انجام بدی

اما تو تا حالا کلی زحمت کشیدی و چون خیلی از مسائل رو رعایت نکردی با وجود اینکه کلی زحمت کشیدی به هیچکدوم از خواسته هات نرسیدی
    درست مثل باغبانی که کلی از زندگیش رو فدای رسیدن به یه باغ پر از میوه کرده و حالا با یه بیابان طرفه
    این باغبان دیگه نمیتونه دوباره تلاش کنه چون تلاش کردن رو بیفایده میدونه و خیلی هم خسته است

شما هم ذهنت خسته شده و بخاطر اینکه از فعالیت هایی که انجام داده هیچ پاداشی نگرفته دیگه تن به هیچ کاری نمیدی

پس توصیه من اینه که در درجه اول به ذهنت استراحت بده تا خودشو ریکاوری کنه و قدرت تحلیل رفته خودوش رو مجددا بدست بیاره (مثلا یک یا چند هفته بدون اینکه به چیزی فکر کنی به ذهنت استراحت بده و سعی کن به آرامش برسی حالا میتونی به تفریح مورد علاقه ات بپردازی یا مسافرت بری و هر چیزی که یه مدت تورو از این افکار دور کنه)

اما بعد از استراحت دیگه به امواج منفی و خاطرات تلخ اجازه نده که وارد ذهنت بشن هروقت این افکار اومد توی ذهنت یه تابلو ایست بذار و چراغ ورودی ذهنت رو قرمز کن و اجازه ورود نده

بعد از استراحت یه برنامه جامع بچین و بر اساس اون عمل کن
    و توقعاتی که مانع پیشرفتت میشه رو بریز دور و از خودت هیچ توقعی نداشته باش
    سعی کن همه فعالیت ها رو در کنار هم انجام بدی

یعنی همزمان ورزش و زبان و برنامه کاریت و تفریحاتت و سلامتی و بهداشت و رسیدن یه ظاهرت و باور های اعتقادی و دینی ات و حظور در اجتماع رو با هم تواما تجربه کن

اگر قرار باشه فقط به کار کردن فکر کنی یه روز به خودت میای و میبینی که داری پیر میشی و هیچ تفریحی نداشتی و از زندگی لذت نبردی برای همین کار کردن رو ول میکنی و میری طرف تفریحاتت بعد به خودت میای و میبینی که همه زندگیت به بطالت گذشته و در هیچ زمینه ای پیشرفت نکردی

و با اینکار یه حلقه بسته شکل میگیره و مدام از این شاخه به اون شاخه میپری و در نهایت با اینکه کلی زحمت کشیدی به اندازه زحماتت به اهدافت نرسیدی

اما اگر زندگی یک بعدی رو رها کنی و صبر پیشه کنی درسته که همون اول کار چیزی دستتو نمیگیره اما بعد از گذشت چند سال به همه خواسته هات میرسی

و یه روز بصورت ناگهانی متوجه میشی که اون بیابان سوت و کور تبدیل شده به یه باغ سرسبز و زیبا و تمام درختات محصول دادند

اگر بخواهیم جزئی هم نگاه کنیم بازم باید تک بعدی زندگی نکنی
    مثلا برای کار کردن نباید فقط یک فعالیت رو بصورت جدی پگیری کنی

خود من فارغ التحصیل ارشد هستم و وقتی فارغ التحصیل شدم حس میکردم که مدت زیادی از زندگیم رو بیهوده تلف کردم و یکسال به بطالت گذروندم و ذهنم خیلی آزرده بود و افسرده و ناامید شدم

اما چند ماهه که به روال عادی برگشتم و توی مسیر صحیح قدم گذاشتم
    در درجه اول یه روز تمام اشتباهاتمو پذیرفتم و همه چیزو از ذهنم پاک کردم بعد یه استراحت مطلق به خودم دادم
    حالا در همه زمینه ها دارم در راه درست حرکت میکنم
    دور زندگی تک بعدی رو خط کشیدم
    ورزش میکنم تفریح میکنم به سلامتیم بها میدم و ... و با توجه به اینکه مدت زیادی از تغییر نگرشم نگذشته کم کم دارم نتیجه کارام رو میبینم و خیلی لذت بخشه

حتی برای کار از سه چهار شیوه مختلف دارم استفاده میکنم
    تقریبا تمام کلاس های نرم افزار رو رفتم و تمام مدارک مرتبط رو از فنی حرفه ای گرفتم و در کنار اون در دو قسمت مطالعه دارم اول برای آزمون استخدامی و دوم برای دل خودم
    یعنی در خصوص رشته ام برگشتم و از اول و با علاقه شروع کردم به مطالعه و هر جا حس میکردم ضعیفم خودم رو تقویت کردم
    در کنار این مسائل دارم روی زمینه های تجربی رشته ام کار میکنم

خلاصه توی همین یک سال بجای اینکه بشینم و قصه بخورم بیشتر اشتباهاتمو دارم برطرف میکنم

و نکته مهمی که فهمیدم اینه که خدا مارو طوری آفریده که هیچکدوم از تلاش هامون بی ثمر نمیمونه

کلی فعالیت نصفه و نیمه داشتم و ناامید بودم و فکر میکردم که دیگه با گذشت زمان از تاریخ انقضائشون گذشته اما وقتی تغییر نگرش دادم رفتم به سمتشون و دارم با تلاش و پشت کار و صبر همه شونو به جایی که میخواستم میرسونم
    خیلی ممنون از توضیحات کامل شما
    منم سعی کردم یه برنامه ریزی جامع برای خودم داشته باشم، ولی باز اواسط این برنامه جا میزنم،
    شاید بهتر باشه در مورد نحوه برنامه ریزی کردن یه سرچی داشته باشم

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جالب بود منم این مشکلو دارم تو بعضی زمینه ها
    کار چی کار ثابت دارین؟
    تو رشته های هنری اینطوریم به هیچ کدوم بند نمیشم هر دفعه میرم سراغ یه رشته هنری دیگه دیوانه کننده است

که علتشو کمال گرایی میدونم شمام اینطورین؟
    فک میکنی چرا دنبالش نمیری؟ خسته میشی؟ انگیزه نداری؟ دنبال کار دیگه میگردی؟ دنبال بهترینی؟
    شاید حیطه مورد علاقت رو پیدا نکردی!
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

12. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

meinoush (یکشنبه 11 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    سلام جالب بود منم این مشکلو دارم تو بعضی زمینه ها
    کار چی کار ثابت دارین؟
    تو رشته های هنری اینطوریم به هیچ کدوم بند نمیشم هر دفعه میرم سراغ یه رشته هنری دیگه دیوانه کننده است

که علتشو کمال گرایی میدونم شمام اینطورین؟
    فک میکنی چرا دنبالش نمیری؟ خسته میشی؟ انگیزه نداری؟ دنبال کار دیگه میگردی؟ دنبال بهترینی؟
    شاید حیطه مورد علاقت رو پیدا نکردی!
    ممنون از حضورتون در این بحث،

خیر به صورت آزادکاری پروژها در منزل انجام میدم،
    سیر شدن و خسته شدن از یه موضوعی باعث میشه دنبالش نرم ولی جالبه این موضوع تو همه زمینه ها هست حتی کتاب خوندن!
    اما در مورد پروژهام ترس از شکست باعث میشه پروژه رو تا یه مرحله ایی که رسوندم دیگه بیخیالش بشم

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    ترس از شکست! نکته اینه
    یا اعتماد به نفست کمه و به خودت اعتماد نداری
    یا کمال گرایی افراطی داری که مانع از انجام کاری میشه چون میخایی مطمان باشی که کارت درسته و بعد ادامه بدی اما جالبش اینه که این اطمینان برای ادم کمال گرا هیچ وقت بوجود نمیاد
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

15. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

meinoush (یکشنبه 11 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    13
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    ترس از شکست! نکته اینه
    یا اعتماد به نفست کمه و به خودت اعتماد نداری
    یا کمال گرایی افراطی داری که مانع از انجام کاری میشه چون میخایی مطمان باشی که کارت درسته و بعد ادامه بدی اما جالبش اینه که این اطمینان برای ادم کمال گرا هیچ وقت بوجود نمیاد
    بله اعتماد به نفس کمی دارم، ینی به خودم اطمینان ندارم که فلان کار رو به نحو احسن انجام بدم ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)