به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array

میخوام خودمو دوست داشته باشم

سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش باشید
    من دارم تلاشم رو میکنم که خودم رو دوست داشته باشم .ولی خب خیلی سخته میخوام چهرمو هر جوری که هست بپذیرم و دوستش داشته باشم تا دیگه عذابم نده اما سخته واسه یه مدت کوتاه به خودم امید وار میشم ؛ باز دوباره آینه بدست ایرادام میاد جلو چشمم بهم دهن کجی میکنن. امروز موهامو کوتاه کردم تا یکم عوض شم شاید تنوع باعث شه حالم بهتر شه واقعا هم خوشم اومد از خودم شبیه بچگیام شدم ! ولی خب ایرادای صورتم سر جاشه کاریشون نمیتونم بکنم که دادشم خیلی بد زد تو ذوقم گفت: اه اصلا بهت نمیاد مخصوصا با موی مشکی صورته جوشی و دماغه گنده ! خب بچست دیگه؛ پسر هم که هست!

خودمم همچین تصوری داشتم که موی کوتاه با چتری کوتاه اصلا بهم نمیاد چون صورتم چاقه فکر میکردم خیلی مسخره میشم

هر دختری رو با چتری کوتاه میدیدم حسرت میخوردم که چرا من نمیتونم اینکارو با موهام بکنم و مثل اینا خوشگل بشم !
    همیشه خودم رو با دیگران مقایسه میکنم چیکار کنم تا دست ازین کارم بردارم ؟!

یکی از دوستام وقتی فهمید من احساس میکنم هیچ جذابیتی ندارم و زشتم گفت: اشتباه میکنی اتفاقا تو چون ساده ای و آرایشت کمه بیشتر تو چششمی ؛ سرت هم بیشتر پایینه یا اصلا حواست نیست خودت نمیفهمی! هر سری میریم بیرون از همه هم خوشتیپ تری و ساده ای اتفاقا همه ازین جور دخترا بیشتر خوششون میاد.

گفتم من اگر آرایش غلیظ کنم زشت تر میشم اصلا بهم نمیاد ! برا همین ساده ام تو لطف داری نه اینطوری نیست تو میخوای من اعتماد بنفسم بره بالا اینو میگی چون دوستمی.
    گفت نه اصلا و قسم خورد .

اگر منو مسخره کنن من بهم میریزم اگر هم ازم تعریف کنند نمیتونم باور کنم . چیکار کنم از درون خودم به این باور برسم که زشت نیستم ؛ چطور خودمو دوستداشته باشم ؟ به نظرتون اگه کسی خودش رو زشت بدونه ممکنه انرژی منفیشو به دیگران هم بده ؟ از خیلی ها اینو شنیدم . پس چرا دوستام می گند تو قیافت خوبه ودیوونه ای همچین فکری میکنی ؟
    من واقعا گیج شدم! زیبایی واسه همه ی آدما مهمه وهر کسی هم میگه مهم نیست داره شعار میده

من همش خودم رو با دختر های خیلی خوشگل مقایسه میکنم منم میتونستم انقدر خوشگل باشم. حداقل خیالم ازین نظر از خودم راحت بود که این یه حسن رو دارم. نمیخوام دیگه خودم رو مقایسه کنم . نصف افسردگی من سر این موضوع هست همش احساسم عوض میشه اعتماد بنفسم نمیره بالا خب چیکار کنم؟ خسته شدم! دوستانی که اعتماد بنفستون بالاست کمکم کنیین لطفا !

2. 5 کاربر از پست مفید پونیو تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), m.reza91 (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), meinoush (دوشنبه 29 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 29 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام سلام پونیو عزیز خوب تصمیمی گرفتی

ولی چندتا نکته رو میخام یاداوری کنم عزیزم:

ببین هرکدوم با چهره ای افریده شدیم با خاست خدای عزیزمون این درست
    اما خیلی از عوامل زیبایی دست خودمونه واقعا به نظر من ادم زشت خیلی خیلی خیلی کمه اینو همه موافقین دیگه؟
    ولی درجه زیبایی خیلی بین ادما متفاوته

چیزایی که به خودمون مربوطه و باید درست ازش نگه داری کنیم پوست و مو هست دو عامل بسیار مهم در زیبایی ان
    سعی کن بری دکتر برا جوشت راحت حل میشه اما پوست های حساس همیشه نیاز به مراقبت دارن اول صبح و اخر شب باید با شوینده مناسب بشوری بعد هم داروی ضد جوش بزنی صبح که بیدار میشی از تمیزی پوستت لذت میبری ماسک ها رو تو نت سرچ کن خیلی موثرن

تو این فصل توت فرنگی بسیار برا پوست مفیده چند تاشو لهش کن بذار یه رب بمونه بعد بزن رو پوست تمیزت خیلی نرم و خوشگل میشه

اگه موهات مشکل داره و میریزه اونم با دکتر درمیون بذار اگر هم دکتر نری تو داروخونه ها سرم ها و شامپو ها و داروهای ترکیبی اگه بخایی بهت معرفی میکنن که واقعا اثر بخشه
    نکته بعدی تو زیبایی و جذابیت تمیز و مرتب بودن لباس و کفش هست این ها حس خوبی به ادم میدن لازم نیست حتما چهره ی دلبری داشته باشی

تناسب اندام بسیار اهمیت داره ازین لحاظ خوبی؟

ترکیب و ست لباست چطوره؟

برا بالا بردن اعتماد به نفس حتی چیزایی که دیده نمیشن هم مهمن مثل لباس ...(سانسوره) و جوراب ساق دست و موهات که زیر روسریه و دیده نمیشه باید تمیز و مرتب باشه
    مثلا من هیچ وقت تا حالا اگه حتی یذره هم موهام چرب بوده بیرون نرفتم چون اینطوری از خودم خوشم نمیاد

ساعتت باید تمیز باشه و لابلاش چیزی رسوب نکرده باشه

و مدل ناخن و تمیزیش بسیار در زیبایی و اعتماد به نفس موثره

راستی بوی خوب خیلی مهمه منظورم بوی ادوکلن خاصی نیست اون بویی که از عمقت بیرون میاد یعنی بوی تمیزی و نشاط که لازمش دوش هر روزه و استفاده از صابون های خوش بو و عطریه من بوی بنفشه رو دوس دارم مست میکنه .
    خب بگو ببینم کدوم اینا دست خودمون نیست؟

فعلا اینا به ذهنم رسید دقیقا مشکلت چیه؟

- - - Updated - - -

سلام سلام پونیو عزیز خوب تصمیمی گرفتی

ولی چندتا نکته رو میخام یاداوری کنم عزیزم:

ببین هرکدوم با چهره ای افریده شدیم با خاست خدای عزیزمون این درست
    اما خیلی از عوامل زیبایی دست خودمونه واقعا به نظر من ادم زشت خیلی خیلی خیلی کمه اینو همه موافقین دیگه؟
    ولی درجه زیبایی خیلی بین ادما متفاوته

چیزایی که به خودمون مربوطه و باید درست ازش نگه داری کنیم پوست و مو هست دو عامل بسیار مهم در زیبایی ان
    سعی کن بری دکتر برا جوشت راحت حل میشه اما پوست های حساس همیشه نیاز به مراقبت دارن اول صبح و اخر شب باید با شوینده مناسب بشوری بعد هم داروی ضد جوش بزنی صبح که بیدار میشی از تمیزی پوستت لذت میبری ماسک ها رو تو نت سرچ کن خیلی موثرن

تو این فصل توت فرنگی بسیار برا پوست مفیده چند تاشو لهش کن بذار یه رب بمونه بعد بزن رو پوست تمیزت خیلی نرم و خوشگل میشه

اگه موهات مشکل داره و میریزه اونم با دکتر درمیون بذار اگر هم دکتر نری تو داروخونه ها سرم ها و شامپو ها و داروهای ترکیبی اگه بخایی بهت معرفی میکنن که واقعا اثر بخشه
    نکته بعدی تو زیبایی و جذابیت تمیز و مرتب بودن لباس و کفش هست این ها حس خوبی به ادم میدن لازم نیست حتما چهره ی دلبری داشته باشی

تناسب اندام بسیار اهمیت داره ازین لحاظ خوبی؟

ترکیب و ست لباست چطوره؟

برا بالا بردن اعتماد به نفس حتی چیزایی که دیده نمیشن هم مهمن مثل لباس ...(سانسوره) و جوراب ساق دست و موهات که زیر روسریه و دیده نمیشه باید تمیز و مرتب باشه
    مثلا من هیچ وقت تا حالا اگه حتی یذره هم موهام چرب بوده بیرون نرفتم چون اینطوری از خودم خوشم نمیاد

ساعتت باید تمیز باشه و لابلاش چیزی رسوب نکرده باشه

و مدل ناخن و تمیزیش بسیار در زیبایی و اعتماد به نفس موثره

راستی بوی خوب خیلی مهمه منظورم بوی ادوکلن خاصی نیست اون بویی که از عمقت بیرون میاد یعنی بوی تمیزی و نشاط که لازمش دوش هر روزه و استفاده از صابون های خوش بو و عطریه من بوی بنفشه رو دوس دارم مست میکنه .
    خب بگو ببینم کدوم اینا دست خودمون نیست؟

فعلا اینا به ذهنم رسید دقیقا مشکلت چیه؟
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

4. 8 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), mahtisa (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), majid_k (دوشنبه 29 اردیبهشت 93), meinoush (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), salehe92 (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), پونیو (دوشنبه 29 اردیبهشت 93), شیدا. (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 شهریور 96 [ 00:34]
    سطح
    43
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    84

تشکرشده 80 در 54 پست

Array
    با سلام بهتون توصیه میکنم حتما حتما مستند راز رو ببینید و بعد از دیدن اون مستند به سایت عباس منش برید و فایل هایی رو که تو سایت استاد عباس منش هست گوش کنید و ببینید واقعا زندگیتون مثل خودم که تو این یه هفته زیر و رو میشه

6. 3 کاربر از پست مفید mohammad-ra تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), پونیو (دوشنبه 29 اردیبهشت 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    مرسی فرشته جون مرتب و خوشتییپ بودن که مهم تره اصلا همینا بیشتر آدمو جذاب میکنه . خدارو شکر از نظر تناسب اندام خوبم . ولی بازم بهتره برم باشگاه . لباسامم معمولا همه تعریف میکنن اما خودم هر چیزی که بره تو تنم به نظرم خوب نیست اینم باز بخاطر اعتماد بنفس پایینمه . ماسک و رسیدگی به پوستم تقریبا انجام میدم گاهی اوقات خیلی شدید رسیدگی میکنم ماسک میزارم البته اگه حوصله داشته باشم ! ولی دیگه یکی دو تا جوش رو معمولا تو ماه میزنم ! که همون یدونه جوش بزرگ مثل خاریه توی چشمم ! مشکلم همین ایرادایی مثل بزرگ بودن بینی یا یکم تیرگی و پف زیر چشمم که ارثیه . بعضی وقتا انقدر حساس میشم که تو آینه زیاد دقت میکنم به صورتم چشمام رو چپ میبینم انگار یکی ازو یکی بزرگتره ! میخوام که بی نقص باشم .

- - - Updated - - -

منم معتقدم هیچکس زشت نیست ! فقط قیافه ها باهم فرق دارند ! اما وقتی به آینه نگاه میکنم یهو حالم بد میشه ولی بعضی وقتا هم از قیافم خوشم میاد ! همون لحظه که خوشم میاد یهو نظرم عوض میشه ؛ خسته شدم از دست خودم دلم میخواد عکس بندازم ولی نمیتونم میترسم زشت بیوفتم همه میفهمند اعتماد بنفس ندارم دارم تابلو میشم ! فقط چهره ی زیبا اعتماد بنفس رو بالا نمیبره اما کلا برای همه چیز اعتماد بنفس ندارم یه دوره ی کوتاهی موفق بودم همش نوسان دارم همیشه خوب و عالی نیستم دارم خل میشم

8. 3 کاربر از پست مفید پونیو تشکرکرده اند .

salehe92 (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مهر 03 [ 23:00]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,267

تشکرشده 6,894 در 1,489 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    پس وسواس داری اگه همه نکات بالار و انجام میدی حتی اگه انجام هم ندی ادم سالم نباید انقدر حساس باشه و اندازه دور چشاشو متر کنه این طبیعیه که یکی از چشم ها بزرگتره حتی سایز پا هم همینطره تو با طبیعت مشکل داری دختر؟

اگه بدونی دوست داشتن خودت چقدر کارا رو راحتتر میکنه و زندگی رو لذت بخش این همه وسواس به خرج نمیدی و لذت میبری
    من هم یکی از اطرافیانم که باهم میریم بیرون میبینم که همش حواسش به ظاهرشه مدام آینه در میاره خودشو میبینه ازم میپرسه الان چطورم میگم مگه اومدی اتلیه عکاسی مگه قراره چطور باشی؟

حتی وقتی پشت ویترینیم تو شیشه خودشو نگاه میکنه میگم دختر الان تو چه استفاده ای میبری که اومدی بیرون ؟ بالاخره بیرون رفتن با اون تمرین صبر برام حساب میشه ..منطورم اینه که همچین ادمای وسواسی و حساس نه خودشون لذت میبرن نه اطرفیانشون از بودن با انها.اون هم وسواس داره

حالا خودت فکر کن
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

10. 6 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), meinoush (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), salehe92 (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), پونیو (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), شیدا. (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام پونیو جون. چه طوری؟

فرشته اردیبهشت خیلی خوب راهنمایی ات کردند....
    میخوام که بی نقص باشم .
    هیچکس بی نقص نیست...... ارزوهای ممکن و شدنی داشته باش.......
    راستی اخر تصمیم گرفتی در چه رشته ای ادامه بدی؟
    اگه عضو انجمن ازاد هم بشی و مشاوره بکنی هم خیلی خوبه......

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

12. 5 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), meinoush (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), پونیو (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), شیدا. (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    پس وسواس داری اگه همه نکات بالار و انجام میدی حتی اگه انجام هم ندی ادم سالم نباید انقدر حساس باشه و اندازه دور چشاشو متر کنه این طبیعیه که یکی از چشم ها بزرگتره حتی سایز پا هم همینطره تو با طبیعت مشکل داری دختر؟

اگه بدونی دوست داشتن خودت چقدر کارا رو راحتتر میکنه و زندگی رو لذت بخش این همه وسواس به خرج نمیدی و لذت میبری
    من هم یکی از اطرافیانم که باهم میریم بیرون میبینم که همش حواسش به ظاهرشه مدام آینه در میاره خودشو میبینه ازم میپرسه الان چطورم میگم مگه اومدی اتلیه عکاسی مگه قراره چطور باشی؟

حتی وقتی پشت ویترینیم تو شیشه خودشو نگاه میکنه میگم دختر الان تو چه استفاده ای میبری که اومدی بیرون ؟ بالاخره بیرون رفتن با اون تمرین صبر برام حساب میشه ..منطورم اینه که همچین ادمای وسواسی و حساس نه خودشون لذت میبرن نه اطرفیانشون از بودن با انها.اون هم وسواس داره

حالا خودت فکر کن

بله فرشته عزیز من وسواسی ام روی ظاهرم دائم صورتم رو تو آینه چک میکنم. توی مترو تو دانشگاه هر جا که آدمای غریبه هستند اذییت میشم بهم نگاه میکنند فکر میکنم حتما یه ایرادی دارم که دارند نگاه میکنم قیافم بیشتر وقتا درهم و اخموا انقدر که بهم فشار میاد سر ظاهرم . دست خودم نیست نمیدونم چرا باید خودم رو دوستداشته باشم ؟!

14. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    نمیدونم چرا باید خودم رو دوستداشته باشم ؟!
    اینو یه کم بیشتر توضیح میدی؟
    چرا نباید خودتو دوست داشته باشی؟

16. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), شیدا. (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام صالحه عزیزم منتظرم این ترم تموم شه برم کلاس طراحی دوخت فکر کنم بهتره شروع کنم به کاری شاید استعدادشو داشته باشم نمیدونم اما دیگه از یه گوشه نشستن و آیه ی یاس خوندن که بهتره !

مطمئنی هیچکس بی نقص نیست ؟! ولی خیلی ها هستند که صورتشون هیچ ایرادی نداره . چرا من باید ایراد داشته باشم ؟!

مینوش جون من باید دلیل واسه دوستداشتنه خودم پیدا کنم و دلیل واسه اینکه خودمو دوست ندارم ؛ ظاهرم که دست خودم نبوده . میمونه موارد دیگه مثل اخلاق و رفتار ... خیلی خوب، مهم و دوستداشتنی نیستم . میگند مهربونم دوست خوبی بودم ولی زیاد دوست و رفیق ندارم ؛ سعی میکنم دل کسیو نشکونم . با پدرو مادرم رابطم معمولیه چون خودشونم هم خیلی محبتی مهربونانه رفتار نمیکنن بی احترامی نمیکنم بهشون ؛ سرد بودن هم کلا بین تمام اعضای خانوادمون هست . کار مفیدی انجام نمیدم فقط بی هدف میرم دانشگاه میام خونه غصه میخورم وحرص میخورم بعدم میخوابم دوباره صبح تکرار تکرار تکرار یه روز گند دیگه .

ببخشید انقدر دیر جوابتون رو دادم . هر کاری کردم نتونستم پست بزارم حتما چون شارژ نبودم محدودیت داشتم .

18. 2 کاربر از پست مفید پونیو تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    واسه چهره ات
    celebrity no makeup before and after
    celebrity no makeup shockers
    سرچ کن توی گوگل ایمیج
    تفاوت ها رو می بینی. مطمنم تو از دونه دونه ی این هنرپیشه هایی که انقدرم خوشگان بعد ارایش خوشگل تری.
    اگه ارایشی که می کنی بهت نمیاد یعنی اون ارایش مناسبت نیست و باید یه مدل دیگه رو یاد بگیری. یعنی ارایشی که مناسب صورتت باشه رو هنوز یاد نگرفتی. یا شاید بهتر بخوام بگم از بس به خودت ایراد می گیری نقاط قوت و زیبای صورتتو نمی بینی که با ارایش بتونی اونا رو تقویت کنی.

هیچکس بی نقص نیست. مطمن باش. به نظر من اگه یکی خیلی هم بی نقص باشه دیگه نمی شه گفت زیباست! زیبایی همینه که داریم یه سری چیزا رو کامل داریم و یه تعداد کمی هم از چیزای دیگه رو ناقص. اینکه همه چی کامل و بی نقص باشه زیبا به نظر می رسه اما طرفش نخواهی رفت. جذبت نمی کنه.

الان از خودت احساس رضایت نداری. این خیلی متفاوته با اینکه دوست نداشته باشی خودتو. دوست داشتن خودت باید در قلبت امن باشه. الان از عملکردت راضی نیستی. همین. می تونی عملکردتو به اون چیزی که می خوای نزدیک کنی تا رضایت داشته باشی. اما عشق و دوست داشتن نسبت به خودت یه چیزیه که در درونته و اصلا به بیرون ربطی نداره. به اینکه چه کارهایی کردی و نکردی ربطی نداره به عملکردت ربطی نداره.

20. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 30 اردیبهشت 93), پونیو (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)