به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 تیر 93 [ 01:08]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

Exclamation مخالفت خالی از منطق پدرم برای ازدواج

باسلام و عرض روز خوش و خسته نباشید

پسری 28 ساله، داری تحصیلات بالا، شاغل و از نظر مالی تامین هستم، از نظر اقتصادی کاملا مستقل از پدرم هستم و بخاطر شرایط کاری ام در شهری دور از خانواده ام زندگی میکنم، حدود 8 ماه است که به خانمی علاقمند شده ام که از هر لحاظ ایده آل من هستند و میخام با ایشون ازدواج کنم
    اما از اونجا که در خانواده ما ازدواج فامیلی مرسوم بوده و از بچگی اسم من رو کنار اسم دخترعموم گذاشتن پدرم مانع از ازدواج من هستن، تا بحال خیلی با پدرم در مورد اینکه علاقه اصل اساسی در ازدواجه صحبت کردم اما پدرم حاضر نیستن به خاطر این رسمی که در خانواده ما سینه به سینه به ما منتقل شده به ازدواج من رضایت بدن، حدود 3 ماه پیش به دخترعموم واضح گفتم که من اونو واسه ازدواج نمیخام اما خودکشی کرد ولی زنده موند، دخترعموم در رفاه کامل بزرگ شده خیلی لوس و از خود راضیه و چون منو دوست داره میخاد حتما منو بدست بیاره هرچند من اونو مث خواهرم میدونم.

مشکل من اینه که پدرم خیلی سرسخته و خواهر و برادرمم نمیتونن بدون اجازه پدرم کاری کنن یا حداقلش نمیخان کاری کنن (شاید بخاطر منافعشون)، الانم همه خانوادم اون موضوع خودکشی دخترعموم رو علم کردن و میگن اگه دوباره چیزی بگی ممکنه خودکشی کنه اون موقع میتونی توی چشم عمو نگاه کنی؟!

خانوادم اصلا منو نمی فهمند، من باید چیکار کنم؟ نمیخام با کسی که اصلا بهش علاقه ای ندارم که هیچ از رفتاراش بدم میاد ازدواج کنم
    پدرم تهدید کردن که اگه میخای برو خواستگاری اون دختری که میخای اما دیگه اسم منو خانوادتو نیار از ازث هم خبری نیس، درهرحال من به پول پدرم نیازی ندارم چون مستقلم اما بدون حضور خانواده میشه؟ میشه تنهایی برم خواستگاری اون خانم؟!

در ضمن من تا حالا به اون خانم ابراز علاقه نکردم و دوست ندارم خارج از مجرای خانواده با ایشون درمورد ازدواج صحبت کنم
    در شهر غریب تک و تنها دارم زندگی میکنم، اهل دوستی های خارج از عرف نیستم و نیاز زیادی به ازدواج دارم
    من سابقه بیماری روحی دارم و حس میکنم دوباره داره اون حالات برمیگرده :(

خواهش میکنم به من کمک کنید

2. کاربر روبرو از پست مفید heiran تشکرکرده است .

faydim (سه شنبه 13 خرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    واقعا شرایط سختی دارید.باید خیلی سیاستمدارانه رفتار کنید.
    راستش شاید درست نباشه که بی مقدمه پیشنهادی بدم ولی الان یه چیزی به ذهنم خطور کرد که شاید به دردتون بخوره:
    از یک مشاور ژنتیک کمک بگیرید.و با اون مشاور صحبت کنید که ریسک ازدواج فامیلی را توضیح دهد.
    من چند سال پیش یه سریال تو تلویزیون پخش می شد دیدم که همین مشکل شما را داشتند.یعنی پسری دخترعمویش را نمی خواست و تو رودروایسی و...
    اسم پسر معین بود. آخرای فیلم یک خانمی از آشناهاشون متخصص ژنتیک بود.الکی یک آزمایش ژنتیک گرفتند و گفتند شما اگر با هم ازدواج کنید نمی تونید بچه دار بشید و...
    مشکلشون حل شد.نمی دونم این می تونه مشکل شما را حل کنه یا نه.ولی به ذهنم اومد.گفتم بگم.

اینم یه لینک در مورد ازدواج فامیلی:
    می تونید پرینت بگیرید و بدین دخترعموتون :

بگید که در خانواده هایی که ازدواج فامیلی زیاد هست هر نسل که جلو تر می ره خطر در هر نسل جلو تر خیلی خیلی بیشتر می شه.
    مثلا خانواده ای که ازدواج فامیلی نداشتند ولی حالا یک پسر عمو و دختر عمو ازدواج کنند مشکلشون کمتره.ولی تو خانواده ای که پدرها و مادرها یا پدر بزرگ و مادر بزرگ هم فامیل باشن و... خیلی ریسکش بالاست و هر نسل خطر خیلی خیلی زیاد میشه و احتمال قرار گرفتن ژن های مشابه کنار هم بیشتر میشه.ژن هایی که تنهایی مشکلی نداره ولی وقتی کنار یک ژن شبیه قرار بگیره موجب نقص می شه!!!ببینید تو ازدواج فامیلی چقدر احتمال قرار گرفتن ژنهای مشابه بیشتره!!!اونم فامیل شما که می گید مرسومه!
    حقیقت داره و من اینو با علم به شما می گم.حتی اگر آزمایش ژنتیک ندین و اون دروغ هم نگید پیش یک مشاور ژنتیک خوب برید اینو بهتون می گه!!!
    حتی اگر شما اون خانم را دوست داشتین؛ به نظر من این ازدواج صلاح نبود!!!

- - - Updated - - -

اینم بگم آزمایش ژنتیک فقط بعضی ژن ها را بررسی می کنه نه همه ژن ها را!!!
    یعنی حتی اگر آزمایش ژنتیک خوب بود باز هم ریسکش بالاست!!! چون نمیشه که همه ژنها را بررسی کرد!!!و فقط ژنهایی که تو ایران احتمالش بیشتره مثل تالاسمی را نگاه می کنند.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

4. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

pasta (یکشنبه 28 اردیبهشت 93), toojih (یکشنبه 28 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 01 خرداد 93), ستیلا (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    "مصباح الهدی" ممنون از پاسخ شما
    اینکه گفتم ازدواج فامیلی مرسومه یعنی یه جورایی نهادینه شده، پدر و مادرم، خواهر و برادرم، دختر عمه ها، دختر عموها همه و همه همسراشون از فامیلن و تا حالا مشکلی از نظر ژنتیکی پیش نیومده
    البته خودم قائل به مشکلات ژنتیکی هستم و میدونم ممکنه تا الان بیماری خاصی توی بچه های فامیل ما بوجود نیومده اما ممکنه یه جایی یه بچه ناقص به دنیا بیاد
    نمیدونم پیشنهاد شما شدنیه یا نه، اما همین که من حرف از ازمایش ژنتیک رو بزنم دخترعموم دلش رو خوش میکنه که من میخامش و حرفای قبلیم همش فیلم بوده
    باید بیشتر روش فکر کنم
    از شما بازم ممنونم

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام
    آیا شما تو دوره نوجوانی یا هر وقت دیگه ای ابراز علاقه ای داشتی که دختر عموتون پیش خودش تآینده با شما رو جسم کنه ؟
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

7. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

مصباح الهدی (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    سلام
    آیا شما تو دوره نوجوانی یا هر وقت دیگه ای ابراز علاقه ای داشتی که دختر عموتون پیش خودش تآینده با شما رو جسم کنه ؟

نه تا حالا بهش ابراز علاقه نکردم
    اما ممکنه هنوز توی بازیهای بچگانمون تثبیت شده باشه و یا چون که از اول میگفتن ما همسر همدیگه ایم الان با این که سنش 25 هستش نمیتونه خلاف اینو تصور کنه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    دوست من واقعا وقتی دیم هنوز از این رسم و رسوم های غلط هست کلی افسوس خوردم

من فکر میکنم بهترین کار این هستش که کلا چی با اون خانمی که علاقه مند هستید ازدواج کنید یا نه ولی با دختر عموتون به هیچ وجه ازدواج نکنید و اصلا زیر بار نرید

و دوما در رابطه با اون خانم شما سنتون 28 سال هست و شرایطتتون هم خوب و.. فکر میکنم اولش برید بااون خانم صحبت کنید و اصلا از دختر عمو و پدر و.. چیزی نگید بعدش اگه ایشون جوابشون مثبت بود و.. دفعه ی بعدی که رفتید باهاشون صحبت کنید بگید چنین شرایطی دارید اگه اون خانم منطقی باشند و کمی بیش تر تحقیق کنند شاید قبول کنند با همین شرایط با شما ازدواج کنند

ولی واقعا ناراحت شدم...نمیدونم خواهرتون چند ساله هستند ولی شاید اگه باهاشون صحبت کنید و به شما اعتماد کنند توی مراحل بعدی بیان با اون خانم صحبت کنند اگه نظر اون خانم مثبت باشه..به هر حال انشالله خدا کمک کنه شما رو و خانواده هم دست از این تعصبات بر دارند...

10. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 29 اردیبهشت 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

جناب heiran

به همدردی خوش آمدید

شما را درک می کنم و می دانم در شرایط سختی هستید بخصوص اینکه پیداست که اهل احترام به خانواده هستید .

ضمن احترام به خانواده اجازه ندهید کسی با زور و اجبار و علیرغم خواست و معیار و منطق شما برایتان تصمیم بگیرد و همین خود نشان بلوغ و توانمندی شما خواهد بود . اگر با دختر عمویتان بنا به دلایل منطقی ای که دارید و معیارهایتان مایل به ازدواج نیستید به هیچ وجه زیر بار نروید که احتمال طلاق در آنیده یا به اجبار تحمل زندگی ای بدون انگیزه و علاقه زیاد هست و نمونه هایی از آن مراجعین تالار بوده اند لذا در خصوص عدم تمایل به ازدواج با دختر عموی خود قاطع باشید حتی اگر تهدید به خودکشی در کار بود که همین اقدام ایشون به خودکشی و میل به تحمیل خواسته خودش علیرغم نظر و خواست شما از سرنخهای درگیری و مشکلات عدیده بین شما در آینده خواهد بود از جمله سلطه جویی و کنترل گری وی در حق شما و مهمتر اینکه اقدام به خودکشی بخاطر عدم تمایل شما به ازدواج با ایشان خود نشانه عدم ثبات و مشکلات شناختی و احساسی در وی هست و .... در یک کلام حتی اگر با دختر مورد نظرتان هم به ازدواج نرسید زیر بار ازدواجی تحمیلی نروید .

در خصوص دختر مورد نظرتان بهتر هست که مدتی با احترام و از راه های مختلف از جمله افراد ذی نفوذ با خانواده وارد شور شوید و بخواهید که با شما همراهی کنند نکته مهمی که نیاز هست به خانواده مودبانه تفهیم کنید این است که حاضر نیستید تحت هیچ شرایطی با کسی که مایل نیستید ازدواج کنید و اگر کلاً ازدواج فامیلی را هم قبول ندارید و مایل نیستید همین را قاطعانه اعلام کنید و بگویی هر تهدیدی هم در بین باشد حاضر نیستید در هر صورت این محکی برای شما هست که میزان مستقل بودن و قاطعیت شما در پی گیری روند زندگی و اهدافتون در زندگی همینجا محک می خورد باز هم تأکید می کنم مودبانه اما قاطع رفتار کنید و حتی اگر توهین و بد رفتاری هم دیدی شما در کمال ادب و احترام قاطع باشید و روی نظر منطقی خود بایستید و این مهم هست که نظر و دلایلتان کاملاً منطقی باشد حتی اگر خانواده و فامیل شما این منطق را قبول نداشته باشند و بر نظر سنتی و آداب فامیلی خود تأکید بدون پشتوانه منطق داشته باشند .

اگر خانواده همراهی نکردند و آنها هم مصر ایستادند شما می توانید کاملاً مستقل عمل کنید و اقدام به ازدواج با هرکسی که انتخاب می کنید بطور شخصی اقدام کنید و البته این شرایط و اینکه مستقل هستید و به دلیل زیر بار تحمیل نرفتن ، خانواده همراهی نمی کنند و ..... را برای دختر خانم مورد نظر خوب جا بیاندازید و البته مهم هست که بعدها شما با خانواده اگر از در آشتی در آمدید در حفظ حریم خود و همسرتان محکم باشید و در صورت بد رفتاریهای احتمالی با همسرتان از سوی فامیل و خانواده به دلیل اینکه حاضر شده با شما ازدواج کند وی را حمایت کنید و اجازه ندهید کسی به وی بی احترامی کرده یا سوء رفتار نشان دهد . مبادا فردا با آشتی با خانواده ، همسرتان را که مستقل انتخابش کرده ای و هرکس که باشد را رها کنید و اگر با او بد رفتاری شد تنهایش بگذارید و حامی وی نباشید از این جهات باید خود را واکاوی کرده و سنگهایتان را با خودتان وا بکنید و استراتژی خود را در زندگی مشخص کنید .

موفق باشید

12. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 29 اردیبهشت 93), فدایی یار (پنجشنبه 01 خرداد 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 01 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود با اجاز بانو فرشته مهربان

اینو باید اضافه کنم دوست عزیز فکر کنم ازدواج با فامیل بخصوص دخترعمو و پسرعمو دارای عواقب خطرناک ژنتیکی میشه برای فرزندان شما آیا از این خطرات آگاه هستید؟

ازدواجهای فامیلی ، عامل مهم تولد کودکان معلول

بر اساس آمارهای جهانی 3 تا 4 درصد مرگ و میر نوزادان به دلیل اختلالات ژنتیکی رخ می‌دهد، حتی در دورترین ازدواجهای فامیلی نیز 5 تا 6 درصد احتمال تولد کودک معلول در خانواده وجود دارد که این ریسک خطر در ازدواجهای فامیلی نزدیک علاوه بر افزایش 12 درصدی با احتمال تکرار معلولیت در فرزندان بعدی خانواده نیز همراه است اما با این حال حق انتخاب با زوجین است و در برخی موارد نیز دیده می‌شود که والدین علی‌رغم توصیه مشاوران به جای بازداشتن فرزندان از ازدواج با یکدیگر ، بدون در نظر گرفتن عواقب کار آنها را به ازدواج با یکدیگر نیز ترغیب می‌کنند. احتمال تولد کودک معلول در ازدواجهای فامیلی 2 تا 3 برابر ازدواجهای معمولی است

ازدواجهای فامیلی شایعترین دلیل تولد کودکان نابینا در ایران است.

در مدارس استثنایی ، طبق بررسی های انجام شده ، 40 درصد والدین ازدواج فامیلی داشته اند

پدرم می گوید : باید با دخترعمویت ازدواج کنی و اگر این کار را نکنی ، من تو را نمی بخشم . من هم دختر عمویم را دوست ندارم . چه کار باید بکنم ؟
    این همان ازدواج تحمیلی است که قبلا گفته ایم . در بعضی از مناطق کشورمان ، روی ازدواج دخترعمو و پسرعمو تعصب خاصی دارند و مشکلاتی برایشان ایجاد کرده است بیشتر مواقع پدرها از اهرم های فشار مثل نمی بخشم و آق می کنم و یا نفرین می کنم ، استفاده می کنند یا از فشارهای عاطفی و مالی هم استفاده می کنند . فشار عاطفی خیلی سنگین تر است . مادر گریه می کند و پدر هم آه می کشد و این ها لطمه می زند و این باعث میشود که فرزند ما ، تن به ازدواج تحمیلی بدهد . من از این آقا تقاضا می کنم زیر با تحمیل پدر نروید . این ازدواج ، از بدترین نوع ازدواج است و آخرش هم جدایی است و در آخر بازهم پدر شما رنج می برد . الان رنج ببرند بهتر است تا بعداً بیشتر رنج ببرند . پیامدهای این ازدواج تحمیلی خیلی زیاد است . از پدران عزیز هم تقاضا می کنیم به بچه هایتان تحمیل نکنید و سخت گیری های بیخودی نکنید و برای جوانان مشکل درست نکنید و زمینه انحراف آنها را فراهم نکنید . بعضی مواقع می گویند : شما ازدواج کن ، بعداً محبت ایجاد میشود . این حرف یک جورهایی درست است ولی در اینجا این آقا ، ایشان را دوست ندارند و ممکن است محبت بین آنها ایجاد نشود . البته استثنا هم ممکن است باشد ولی خیلی کم است . اگر این آقا نسبت به خانم بی احساس باشد و خانم تمام شرایط را داشته باشند ، این اشکالی ندارد و بعدا محبت ایجاد میشود ولی اگر از خانم بدش می آید ، این کار را نکنند . پدر ها و مادرها حق انتخاب ندارند ولی حق اقدام دارند . شما به حق اقدام مادرتان احترام بگذارید . یک موقع پدر و مادر می بینند پسرشان عاشق شده است و کر و کور شده است و دختر خانم همتای پسرشان نیست ، مخالفت می کنند . شما در اینجا رضایت والدین تان را بدست آورید . چون آنها با عقل و منطق تصمیم می گیرند . پدر ها با دلیلی ، حق رد کردن ازدواج فرزندانشان را دارند ولی حق انتخاب ندارند .
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    دوست من واقعا وقتی دیم هنوز از این رسم و رسوم های غلط هست کلی افسوس خوردم

من فکر میکنم بهترین کار این هستش که کلا چی با اون خانمی که علاقه مند هستید ازدواج کنید یا نه ولی با دختر عموتون به هیچ وجه ازدواج نکنید و اصلا زیر بار نرید

و دوما در رابطه با اون خانم شما سنتون 28 سال هست و شرایطتتون هم خوب و.. فکر میکنم اولش برید بااون خانم صحبت کنید و اصلا از دختر عمو و پدر و.. چیزی نگید بعدش اگه ایشون جوابشون مثبت بود و.. دفعه ی بعدی که رفتید باهاشون صحبت کنید بگید چنین شرایطی دارید اگه اون خانم منطقی باشند و کمی بیش تر تحقیق کنند شاید قبول کنند با همین شرایط با شما ازدواج کنند

ولی واقعا ناراحت شدم...نمیدونم خواهرتون چند ساله هستند ولی شاید اگه باهاشون صحبت کنید و به شما اعتماد کنند توی مراحل بعدی بیان با اون خانم صحبت کنند اگه نظر اون خانم مثبت باشه..به هر حال انشالله خدا کمک کنه شما رو و خانواده هم دست از این تعصبات بر دارند...

فدای یار ممنون از وقتی که گذاشتید
    در پاسختون باید بگم که من ابداً علاقه ای به دخترعموم ندارم،بخصوص که رفتارهای بدش رو خوب میشناسم و میدونم مادر خوبی برای بچه های احتمالیش نمیشه، برخلاف من که خیلی به بچه ها علاقه دارم
    من از این می ترسم که به اون خانم علاقمو بگم و ایشون بخاطر من مجبور به تحمل شرایط تا زمان راضی شدن پدرم بشه، ایشون شرایط خیلی خوبی برای ازدواج دارن و من نمیخام مانع ازدواجشون بشم
    خیلی سردرگمم، از طرفی نمیتونم و نمیخام این خانم رو از دست بدم و از طرف دیگه خانوادم حاضر نیستن منو همراهی کنن
    آخه بدون خانواده میشه رفت خواستگاری دختری که خانواده دار و اصیله؟ :(
    خواهرم 30 ساله و متاهلن با وجودی که میدونه دخترعموم مناسب من نیس اما بخاطر از هم پاشیده نشدن فامیل پشتمو خالی کرده

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

-----------------------------------------------------------

جناب heiran

به همدردی خوش آمدید

شما را درک می کنم و می دانم در شرایط سختی هستید بخصوص اینکه پیداست که اهل احترام به خانواده هستید .

ضمن احترام به خانواده اجازه ندهید کسی با زور و اجبار و علیرغم خواست و معیار و منطق شما برایتان تصمیم بگیرد و همین خود نشان بلوغ و توانمندی شما خواهد بود . اگر با دختر عمویتان بنا به دلایل منطقی ای که دارید و معیارهایتان مایل به ازدواج نیستید به هیچ وجه زیر بار نروید که احتمال طلاق در آنیده یا به اجبار تحمل زندگی ای بدون انگیزه و علاقه زیاد هست و نمونه هایی از آن مراجعین تالار بوده اند لذا در خصوص عدم تمایل به ازدواج با دختر عموی خود قاطع باشید حتی اگر تهدید به خودکشی در کار بود که همین اقدام ایشون به خودکشی و میل به تحمیل خواسته خودش علیرغم نظر و خواست شما از سرنخهای درگیری و مشکلات عدیده بین شما در آینده خواهد بود از جمله سلطه جویی و کنترل گری وی در حق شما و مهمتر اینکه اقدام به خودکشی بخاطر عدم تمایل شما به ازدواج با ایشان خود نشانه عدم ثبات و مشکلات شناختی و احساسی در وی هست و .... در یک کلام حتی اگر با دختر مورد نظرتان هم به ازدواج نرسید زیر بار ازدواجی تحمیلی نروید .

در خصوص دختر مورد نظرتان بهتر هست که مدتی با احترام و از راه های مختلف از جمله افراد ذی نفوذ با خانواده وارد شور شوید و بخواهید که با شما همراهی کنند نکته مهمی که نیاز هست به خانواده مودبانه تفهیم کنید این است که حاضر نیستید تحت هیچ شرایطی با کسی که مایل نیستید ازدواج کنید و اگر کلاً ازدواج فامیلی را هم قبول ندارید و مایل نیستید همین را قاطعانه اعلام کنید و بگویی هر تهدیدی هم در بین باشد حاضر نیستید در هر صورت این محکی برای شما هست که میزان مستقل بودن و قاطعیت شما در پی گیری روند زندگی و اهدافتون در زندگی همینجا محک می خورد باز هم تأکید می کنم مودبانه اما قاطع رفتار کنید و حتی اگر توهین و بد رفتاری هم دیدی شما در کمال ادب و احترام قاطع باشید و روی نظر منطقی خود بایستید و این مهم هست که نظر و دلایلتان کاملاً منطقی باشد حتی اگر خانواده و فامیل شما این منطق را قبول نداشته باشند و بر نظر سنتی و آداب فامیلی خود تأکید بدون پشتوانه منطق داشته باشند .

اگر خانواده همراهی نکردند و آنها هم مصر ایستادند شما می توانید کاملاً مستقل عمل کنید و اقدام به ازدواج با هرکسی که انتخاب می کنید بطور شخصی اقدام کنید و البته این شرایط و اینکه مستقل هستید و به دلیل زیر بار تحمیل نرفتن ، خانواده همراهی نمی کنند و ..... را برای دختر خانم مورد نظر خوب جا بیاندازید و البته مهم هست که بعدها شما با خانواده اگر از در آشتی در آمدید در حفظ حریم خود و همسرتان محکم باشید و در صورت بد رفتاریهای احتمالی با همسرتان از سوی فامیل و خانواده به دلیل اینکه حاضر شده با شما ازدواج کند وی را حمایت کنید و اجازه ندهید کسی به وی بی احترامی کرده یا سوء رفتار نشان دهد . مبادا فردا با آشتی با خانواده ، همسرتان را که مستقل انتخابش کرده ای و هرکس که باشد را رها کنید و اگر با او بد رفتاری شد تنهایش بگذارید و حامی وی نباشید از این جهات باید خود را واکاوی کرده و سنگهایتان را با خودتان وا بکنید و استراتژی خود را در زندگی مشخص کنید .

موفق باشید

ممنون فرشته مهربان
    توی این چندماه صحبتی که با پدرم داشتم حداقل اتفاق مثبت این بوده که هم خانوادم بخصوص پدرم و هم دخترعموم متوجه عدم علاقه من و عدم تمایلم به ازدواجم شدن و میدونن من فرد دیگه ای رو انتخاب کردم، شاید مشکل از خود من بوده که هیچ وقت علنا این عدم علاقه رو بیان نکردم ولی وقتی به دختری برخوردم که دیدم ایده آل منه دیدم دیگه جایز به سکوت نیستم
    اما پدرم گفتن باید صبر کنی تا دخترعموت ازدواج کنه بعد میایم خواستگاری که به این قول هم نمیشه اکتفا کرد، حس میکنم دارن ای بهانه ها رو میارن تا اون خانم ازدواج کنه و اخرش من برم سراغ دخترعموم

درمورد اقدام به ازدواج با دیگر اعضای خانواده باید بگم متاسفانه هیچکس حاضر به همراهی با من نیست از ترس دعوا و از ترس برخورد پدرم
    حتی خاله و شوهر خالمم گفتن نمیتونن همراهیم کنن
    خیلی مستاصل شدم

-------------------------------------------------------------

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود با اجاز بانو فرشته مهربان

اینو باید اضافه کنم دوست عزیز فکر کنم ازدواج با فامیل بخصوص دخترعمو و پسرعمو دارای عواقب خطرناک ژنتیکی میشه برای فرزندان شما آیا از این خطرات آگاه هستید؟

ازدواجهای فامیلی ، عامل مهم تولد کودکان معلول

بر اساس آمارهای جهانی 3 تا 4 درصد مرگ و میر نوزادان به دلیل اختلالات ژنتیکی رخ می‌دهد، حتی در دورترین ازدواجهای فامیلی نیز 5 تا 6 درصد احتمال تولد کودک معلول در خانواده وجود دارد که این ریسک خطر در ازدواجهای فامیلی نزدیک علاوه بر افزایش 12 درصدی با احتمال تکرار معلولیت در فرزندان بعدی خانواده نیز همراه است اما با این حال حق انتخاب با زوجین است و در برخی موارد نیز دیده می‌شود که والدین علی‌رغم توصیه مشاوران به جای بازداشتن فرزندان از ازدواج با یکدیگر ، بدون در نظر گرفتن عواقب کار آنها را به ازدواج با یکدیگر نیز ترغیب می‌کنند. احتمال تولد کودک معلول در ازدواجهای فامیلی 2 تا 3 برابر ازدواجهای معمولی است

ازدواجهای فامیلی شایعترین دلیل تولد کودکان نابینا در ایران است.

در مدارس استثنایی ، طبق بررسی های انجام شده ، 40 درصد والدین ازدواج فامیلی داشته اند

پدرم می گوید : باید با دخترعمویت ازدواج کنی و اگر این کار را نکنی ، من تو را نمی بخشم . من هم دختر عمویم را دوست ندارم . چه کار باید بکنم ؟
    این همان ازدواج تحمیلی است که قبلا گفته ایم . در بعضی از مناطق کشورمان ، روی ازدواج دخترعمو و پسرعمو تعصب خاصی دارند و مشکلاتی برایشان ایجاد کرده است بیشتر مواقع پدرها از اهرم های فشار مثل نمی بخشم و آق می کنم و یا نفرین می کنم ، استفاده می کنند یا از فشارهای عاطفی و مالی هم استفاده می کنند . فشار عاطفی خیلی سنگین تر است . مادر گریه می کند و پدر هم آه می کشد و این ها لطمه می زند و این باعث میشود که فرزند ما ، تن به ازدواج تحمیلی بدهد . من از این آقا تقاضا می کنم زیر با تحمیل پدر نروید . این ازدواج ، از بدترین نوع ازدواج است و آخرش هم جدایی است و در آخر بازهم پدر شما رنج می برد . الان رنج ببرند بهتر است تا بعداً بیشتر رنج ببرند . پیامدهای این ازدواج تحمیلی خیلی زیاد است . از پدران عزیز هم تقاضا می کنیم به بچه هایتان تحمیل نکنید و سخت گیری های بیخودی نکنید و برای جوانان مشکل درست نکنید و زمینه انحراف آنها را فراهم نکنید . بعضی مواقع می گویند : شما ازدواج کن ، بعداً محبت ایجاد میشود . این حرف یک جورهایی درست است ولی در اینجا این آقا ، ایشان را دوست ندارند و ممکن است محبت بین آنها ایجاد نشود . البته استثنا هم ممکن است باشد ولی خیلی کم است . اگر این آقا نسبت به خانم بی احساس باشد و خانم تمام شرایط را داشته باشند ، این اشکالی ندارد و بعدا محبت ایجاد میشود ولی اگر از خانم بدش می آید ، این کار را نکنند . پدر ها و مادرها حق انتخاب ندارند ولی حق اقدام دارند . شما به حق اقدام مادرتان احترام بگذارید . یک موقع پدر و مادر می بینند پسرشان عاشق شده است و کر و کور شده است و دختر خانم همتای پسرشان نیست ، مخالفت می کنند . شما در اینجا رضایت والدین تان را بدست آورید . چون آنها با عقل و منطق تصمیم می گیرند . پدر ها با دلیلی ، حق رد کردن ازدواج فرزندانشان را دارند ولی حق انتخاب ندارند .

من قائل به مضرات ازدواج فامیلی و ازدواج تحمیلی هستم اما متاسفانه پدرم حاضر به کوتاه اومدن نیستم
    کاش یه راهی پیدا میکردم واسه راضی کردن بابام یا لااقل نشون کردن اون خانم که خیالم راحت بشه اون خانم مال منه و از دست نمیدمش
    ممنون از همراهیتون

15. کاربر روبرو از پست مفید heiran تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 29 اردیبهشت 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    بهتره روابطتون رو با پدرتون بهتر کنید و اعتمادش رو به دست بیارید و با خودش صحبت کنید
    معمولا تو درخواست های پدر و پسری قهر و ... جواب نمیده .و اونا رو نگرانتر میکنه . من نمی دونم الان روابطتون چه طوریه اما می تونید صمیمی تر شید . اگه کمکی نیاز داره در هر زمینه ای یاریش کنید و اعتمادش رو جلب کنید بعد نهایتا از در دوستی بهشون بگید که حداقل یک بار ببینند دختر مورد نظرتون رو و بهشون بگید من به نظر شما احترام می ذارم و دوست دارم با رضایت شما ازدواج کنم .
    پدر و مادرتون هم ان شاالله راضی می شن
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)