باعرض سلام خدمت دوستان عزیزم. من یک دختر23 ساله هستم و خیلی دوست داشتم درمورد این موضوع اظلاعاتی کسب کنم بسیارخوشحال میشم اگر دراین زمینه راهنمایی کنید.
من در دانشگاه درارتباط با پسرها :
1-سعی میکنم از هیچکس سوالی نپرسم که مبادا کسی فکر بد کنه حتی درصورت لزوم هم سعی می کنم اینکار رو انجام ندم و وقتی هم اقدام می کنم خیلی سختمه و گاهی هل میشم و نمی توانم آنطور که دوست دارم(راحت و مودبانه) خواسته ام رامطرح کنم.
2- توی یه کلاسمون 20 تاپسرهستن و من تنها دختر اون کلاسم.وقتی وارد کلاس میشم و پسرا دارن میگن می خندن و بلند حرف می زنن و شوخی می کنن من سختم میشه و دوس دارم از کلاس برم بیرون.
3-احساس میکنم وقتی از کلاس دارم میرم بیرون و یا میام توی کلاس الان همه ی پسرا دارن نگام می کنن و خیلی سختم میشه تمام تمرکزم رو میذارم روی درست راه رفتن و مرتب بودن مقنعه ام.
3-اگه احساس کنم یک پسری بهم توجه نشون میده دیگه هروقت ببینمش هل میشم و سرخ میشم!!! حتی اگه منظوری نداشته باشه یا توهم من باشه.
4-اگه پسری از من واقعا خوشش بیاد و بخواد بهم پیشنهاد ازدواج بده من هروقت میبینمش دوست دارم زمین دهن بازکنه و برم داخلش!!!هل شدن و استرس که طبیعیه برام.باهاش حرف می زنم اصلا نمی دونم چی بگم!!!خنگ می شم حتی اگه خودم اصلا ازش خوشم نیاد.(جلوی دوستام خیلی خوب بلدم حرف بزنم و رفتارکنم)دراین مورد حرف زدن عادیم هم یادم میره.
دوستان خوشحال میشم به من کمک کنید..منتظر خوندن نظراتتون هستم.
متشکرم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)