سلام من 29 سالمه و طی این همه سال هرگز نتونستم با هیچ دختری رابطه ی عاشقانه برقرار کنم و این موضوع داره دیوونم میکنه.. دوست های دختر داشته ام (مسلما منظورم "دوست دختر" نیست!) و رابطه خوبی باهاشون برقرار کردم ولی هیچ وقت نتونستم از یه دوستی معمولی فراتر برم. از نظر ظاهری قیافم بد نیست (طبق گفته چند دختر). ریزاندامم و قدم تقریبا متوسطه. ولی از نظر مهارت های اجتماعی چندان قوی نیستم. کمی کم حرفم اما اونطور هم نیست که نتونم یه مکالمه رو ادامه بدم. مشکل من بیشتر اینه که ناخوآگاه رابطه ام رو با جنس مخالف به سمت یه دوستی معمولی پیش میبرم و نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم که یه رابطه عاطفی با طرف برقرار کنم. و البته یه مشکل بزرگ دیگه هم وجود داره و اون هم اینه که موقعیت هایی که بتونم با کسی آشنا بشم خیلی محدوده. با همین چند نفری هم که تاحالا آشنا شدم یه بهانه ای برای دیدار وجود داشته مثلا هر دومون تو یه کلاس بودیم (زمانی که دانشجو بودم) ولی الان اینجور موقعیت ها هم به ندرت برام پیش میاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید. فقط بهم پیشنهاد نکنید که ازدواج کنم. چون تا وقتی نتونم با کسی رابطه برقرارکنم ازدواج برای من بی معنی خواهد بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)