به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 22 فروردین 93 [ 21:59]
    سطح
    1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

6 آیا تصمیمی که گرفتم درسته؟(در مورد جواب به خواستگارم)

سلام دوستان!
    من مدت زیادی هست ک با این تالار آشنایی دارم و تقریبا می تونم بگم اکثر موضوعات و مشکلات دوستان رو خوندم،اما امروز مشکلی برای خودم پیش اومده ک با توجه به چیزایی ک از دوستان این تالار تو این مدت یاد گرفتم و چیزایی که از دکتر فرهنگ یاد گرفتم(ک با ایشون هم از طریق همین تالار آشنا شدم)تصمیمی گرفتم.ازتون خواهش میکنم نظرتون رو در مورد تصمیمی ک گرفتم بهم بگین...

دختری هستم 21 ساله دانشجوی سال 3 پزشکی،یک سالی هست آقایی که ایشون 24 سالشونه و دانشجوی ارشد مکانیک هستن چندین بار بهم پیشنهاد ازدواج دادن و اصرار داشتن که خانواده هامون با هم آشنا بشن.
    البته من چندین بار به ایشون گفته بودم ک من قصد ازدواج ندارم و در واقع اصلا شرایط ازدواج رو ندارم.
    همونطور ک گفتم دانشجوی سال 3 پزشکی هستمو 4 سالی مونده تا درسم تموم شه،از یه طرف سنگینیه درس ها و بیمارستان و از طرف دیگه خودم! که هنوز احساس میکنم آمادگی ازدواج ندارم..نمیدونم نوعی ترس یا هرچی..

تا اینکه ایشون دیروز خیلی جدی دوباره پیشنهادشون رو تکرار کردن و خواستن که از طریق خانواده ها آشنا بشیم..
    ک جواب من هم این بود که من مشکلی ندارم ک جریان رو به خونوادم بگم اما جواب خونوادم هم همین ج منه،یعنی فعلا قصد ازدواج ندارم..حالا اگه بازم مایلین شماره ی پدرم رو بهتون بدم..

که ایشون گفتن میتونیم مدت زیادی رو (4 ساااااااال)نامزد بمونیم تا من درسم تموم شه و آمادگی ازدواج پیدا کنم ،که من چون قبلا سخنرانی دکتر فرهنگ رو گوش داده بودم و از نظر ایشون نامزدی بیش از 4-6 ماه رد شده هستش،گفتم نه با نامزدی طولانی هم موافق نیستم.

این شد که بهشون گفتم بهتره این قضیه رو فراموش کنیم و ایشون با دلخوری خیلی زیاد قبول کردن و گفتن ادما مختارن و حق انتخاب دارن...تمام!

:(

الان فک میکنم به خاطر این رفت و آمد و پیگیری هاشون کم کم داشته ازشون خوشم میومده ... شایدم نه! نمیدونم!
    بهرحال تنها چیزی ک میدونم ،اینه که:با اینکه از جوابی که بهشون دادم کاملا اطمینان دارم،اما ته دلم یکم ناراحتم..حسی ک هیچ وقت در مورد بقیه خواستگارام ک بهشون جواب رد داده بودم نداشتم...
    الان دارم فک میکنم اگر ایشون واقعا به من علاقه داشته باشن و اونطوری ک میگن تمام معیارهایی که در نظرشون هست رو داشته باشم..می تونن صبر کنن دیگه نه؟ اگرم ک نه همون بهتر که همین الان برن...

خواهش میکنم به من بگین آیا کارم درست بوده؟؟
    و از این به بعد چی کار کنم؟؟
    مرسی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    دوستان یعنی واقعا کسی نظری نداره؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 93 [ 18:58]
    سطح
    22
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    سلام مریم عزیز
    یادم هست همین تازگی ها داشتم یکی از سمینارهای ازدواج موفق دکتر فرهنگ میشنیدم که دختری حدودا 20 ساله از دکتر سوال کرده بودند : که با خانوده ام چه کنم که منصرف از ازدواج من بشوند؟ و من امادگی ازدواج ندارم و.... دکتر در جوابشون گفت من نمیتونم کاری کنم که انها منصرف شوند و حدیثی از پیامبر در مورد ازدواج دختر گفتن و بعد گفتن خود تو باید مشاوره بشی و بهت کمک بشه که چرا امادگی نداری؟؟ و چه طور باید به این امادگی برسی و تو سن مناسب برای ازدواج هستی و....
    حالا شما هم به این سوالا برای خودت جواب بده
    اگه تنها دلیلیت درس و دانشگاه هست خیلی ها هستند که با وجود بچه هم دارن درسشون میخونن (من دو تا خواهر میشناسم که با وجود تاهل و بچه الان دارن تخصص میخونن و خیلی هم موفق هستند کار هم میکنن ....)
    حتما خودت هم از این نمونه ها زیاد دیدی ... شاید تو بین خواستگارهایی که اینقدر راحت رد میکنی موردی خوب بود که قبول کرد چند سالی را با مشکلات درس شما کنار بیاد میتونی تمام مشکلات درست و دانشگاه ات را بهشون بگی و ببینی چه قدر همراهی ات میکنن؟
    در مورد این اقا هم ببین دلیلت دلسوزی و... نباشه ...
    به نظرم هیچ فرصت خوبی را از دست نده عجله هم نکن
    برات ارزوی موفقیت دارم
    زندگی باید کرد
    گاه با تلخی راه , گاه با یک گل سرخ
    گاه با یک دل تنگ
    گاه باید رویید در میان باران
    گاه باید خندید با غمی بی پایان

4. 2 کاربر از پست مفید پونه تشکرکرده اند .

maryam1993 (یکشنبه 10 فروردین 93), شیدا. (یکشنبه 10 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    پونه ی عزیز ممنون از نظری که دادین..باید اضافه کنم:

این آقا گفتن همه جوره باهام راه میان..در مورد درسم..ولی من زیاد دیدم کسایی رو از بین دوستام که تو دوران دانشجویی ازدواج کردن و همسرشون یه مدت بعد کم آورده..4 سال مدت کمی نیست .. من هر روز 7 صب از خونه میزنم بیرون 6 -7 عصر بر میگردم خونه..قطعا اگه کسی به عنوان همسرم بخواد وارد زندگیم بشه از من توجه و محبت میخواد .رفت و آمد با خانواده می خواد.گردش و تفریح میخواد..

من منکر اینا نیستم اما با شرایط الان من واقعا امکانش رو ندارم ک هم درسم رو بتونم بخونم و هم بتونم یه زندگی مشترک ایده آل رو شروع کنم..از طرفی هم نگرانم که اگر این اقا بعد از یه مدت خسته شدن مانع درس خوندنم شدن چی؟
    با شرایط ضمن عقد هم چندان موافق نیستم..خب اگه از نظر عاطفی همسرم از من دلگیر بشه هیچ سندو مدرک و امضایی اون شیرینی و دل خوشی گذشته رونمی تونه برگردونه..

از طرفی هم این آقا هنوز سربازی نرفتن و دارن برای phdآماده میشن،در آمدی هم ک دارن از طریق شغل آزاده،درسته وضعیت مالیه خوبی دارن اما خب شغلی که مناسب درسشون باشه رو ندارن..و اونطور ک گفتن تا پایان phdهم اوضاع به همین روال خواهد بود..

مشکل دیگه هم خونوادشون هست..ایشون تنها کسی در خونوادشون هستن که انقدر به درس و دانشگاه علاقه نشون میدن .. نگرانیم از این بودکه اگر ازدواج کنیم خونوادشون مارو و خصوصا من رو تحت فشار بذارن که نوه می خوایم( با توجه به اینکه تک پسر هستن و آخرین فرزند خونواده هم هستن)،حالا من درس و زندگیم و این تنش هارو چطوری باید تحمل کنم؟

از طرف خونواده خودم هم مشکل دارم چون ما به تازگی داغدار از دست دادن عزیزی شدیم ،و شرایط و جو خونه اصلا مناسب پیش کشیدن حرف ازدواج من نیست..البته پدر مادرم مشکلی با این قضیه ندارن ولی خب...

**خب من فک میکنم اگر هم بخوام ازدواج کنم ، حداقل به دو سال وقت احتیاج دارم تا از نظر شرایط خونه و کارهای خودم رو غلتک بیفتم..
    با خودم فک کردم خب این اقا اگر واااقعا منو بخوان می تونن صبر کنن،چون چندین بار به من گفتن من برای کسی ک دوسش دارم از جونم مایه میذارم،فک میکنم این میتونه محک خوبی برا اثبات حرفشون باشه..
    اگر صبر کردن و علاقشون تغییری نکرد و برگشتن که خب اون موقع خیلی جدی از طریق خونواده ها اقدام میکنیم
    اگر نه هم که ،لابد قسمت نبوده و علاقه ای ک ازش صحبت میکنن ارزش چند سال صبر کردن نداشته،ک در این صورت هم براشون آرزوی خوشبختی میکنم..

این تمام اون چیزی بود ک با خودم فک کردم..خواهش میکنم بگین فکرم درسته یا نه..
    ویرایش توسط maryam1993 : یکشنبه 10 فروردین 93 در ساعت 21:42

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 93 [ 18:58]
    سطح
    22
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    می دونی مریم جان من کارشناس نیستم که بتونم بگم فکرت درست یا نه؟؟
    اما من میگم هیچ خواستگاری را بی محک و الکی از دست نده ... تصمیمی بگیر که چند سال دیگه اکه به این روزها فکر کردی تاسف نخوری همین!!!!!
    حرفت در مورد اینکه شرایط درسی ات پیچیده است و زمان بر و ممکن طرف جا بزنه قبول دارم اما اگه طرف مقابلت هم دانشجو باشه بیشتر درکت میکنه و خودش هم مشغول درس و ممکن سطح انتظاراراتش پایین تر باشه و دوم اینکه میتونی به راهکارهایی فکر کنی و مهاراتهایی را الان یاد بگیری که بتونی طرفت را بهتر بشناسی یا با سوالات خاص یا به کمک مشاور که بتونی بفهمی چه قدر مرد عمل هست ؟ و چه قدر رو حرفش میمونه ؟و صبر داره و شما و شرایطتت را درک میکنه ؟؟
    اگه فرضا ایشون 2 سال صبر کرد (با فرض اینکه شما تو این دو سال هیچ رابطه و علاقه و وابستگی پیدا نکنید ...) و شما از کس دیگه ای خوشت امد چی؟؟؟ اگه با هم در تماس باشید که فکر نکنم اصلا کار جالبی باشه و مشکلات خاص خودش داره.....
    زندگی باید کرد
    گاه با تلخی راه , گاه با یک گل سرخ
    گاه با یک دل تنگ
    گاه باید رویید در میان باران
    گاه باید خندید با غمی بی پایان

7. 2 کاربر از پست مفید پونه تشکرکرده اند .

maryam1993 (یکشنبه 10 فروردین 93), شیدا. (یکشنبه 10 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)