سلام دوستان من...
من می خوام تا ۱۱ روز دیگه همسرمو طلاق بدم...
اونو دوست ندارم به نظرم پرخاش می کنه. و فکر می کنم خودم هیچ تقصیری ندارم!
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام دوستان من...
من می خوام تا ۱۱ روز دیگه همسرمو طلاق بدم...
اونو دوست ندارم به نظرم پرخاش می کنه. و فکر می کنم خودم هیچ تقصیری ندارم!
تشکرشده 5,967 در 1,568 پست
سلام
به تالار همدردی خوش امدید
1-میشه سن خودتون و همسرتون رو بفرمایید؟
2-آیا شما فرزندی هم دارید؟
3-چه مدت هست که ازدواج کردید؟
4- چرا همسرتون پرخاشگری می کنند؟ آیا ایشون بدون هیچ محرک خارجی شروع به پرخاشگری می کنند؟
5- فکر می کنید در مسائل زندگیی چه اندازه به دنبال مقصر بودن می تونه به حل مساله کمک کنه و چطور؟
منتظر پاسخهاتون هستیم.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
asemaneabi222 (چهارشنبه 06 فروردین 93), ir0098 (چهارشنبه 06 فروردین 93), maryam123 (چهارشنبه 06 فروردین 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 06 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)
تشکرشده 18 در 7 پست
سلام. وقتی میشنوم یکی میخواد خانومش را طلاق بده واقعا ناراحت میشم. بخدا اون آدم قدیمیا یک عمر با هم میساختن و بالاخره هر اختلافی بینشون پیش میومد با مرور زمان برطرف می شد. اما امروزه با کوچکترین اختلاف همه تصمیم به طلاق میگیرن.
یه جورایی انگاری مد شده طلاق بدن.
خواهش میکنم صبر کنید. چشماتون رو ببندید و تصور کنید که خانمتون رو طلاق دادید و مدت زمانی هم گذشته. یعنی دقیقا موقعیت بعد از طلاق را برای خودتون تصور کنید. ببینید چه حسی دارید. میتونید قبول کنید که اون بعدش مال کسی دیگه بشه؟ کسی که شما یه روزی دوستش داشتید حالا بخواد با یک مرد دیگه هم بستر بشه؟ دلت میخواد از گوشه و کنار بشنوی در مورد خانمت که ...؟ باور کنید بعدش پشیمون می شید.
متاسفانه خیلی ها فک میکنن اگه طلاق بدن و با یکی دیگه ازدواج کنند اون بهتر از قبلی خواهد بود. در صورتی که ممکنه بد تر بشه.
روند طلاق اینجوریه:
طرف اولین ازدواجش رو میکنه با کوچکترین مورد طلاق میده! با دومی ازدواج میکنه و میبینه اینم اگه حد اقل از قبلی بد تر نباشه بهتر هم نیست! اینو هم طلاق میده! با سومی ازدواج میکنه و میبینه ای بابا اینا که همه مث هم هستند!!!! ایندفه دیگه به این نتیجه میرسه که مجبوره بسازه با همین آخری و هی نمیتونه که طلاق بده!
پس به نظر من با همون اولین بخت سعی کنید بسازید و کمی هم کوتاه بیایید. شاید اعصابش از جایی خورده که پرخاشگری میکنه. شاید یه عقده باشه از هر چیزی. بهش توجه کنید باهاش مهربون باشید. به نظرش احترام بذارید. وقتی اون پرخاشگری میکنه شما برعکس بوسش کنید و بهش بگید که دوسش دارید و بهش آرامش بدید.
باور کنید زندگی شیرین میشه
انشاا...
یا علی
ویرایش توسط ir0098 : سه شنبه 05 فروردین 93 در ساعت 21:35
asemaneabi222 (چهارشنبه 06 فروردین 93), واحد (چهارشنبه 06 فروردین 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 06 فروردین 93), بهار_68 (پنجشنبه 07 فروردین 93), بابک 1369 (چهارشنبه 06 فروردین 93), رویاا (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), شیدا. (سه شنبه 05 فروردین 93)
تشکرشده 234 در 76 پست
خب فکر میکنید که هیچ تقصیری ندارید؟؟؟؟؟ یعنی یه جورایی شک داری که خودتم مقصر بودی این وسطاااااا...
ببین به چی پرخاش میکزده؟ از اولبا پرخاش بوده یا اینقد تذکر دده و تحمل کرده که مجبور شد با پرخاش حرفشو بزنه؟؟؟؟
هیچ وقت و هیچ وقت توی بحث و دعوا و طلاق یکنفر مقصر نیست... شاید مساله کمی اول وجود داشت ولی رفتار اشتباه شما بهش دامن زد...
رفتارهای خانمتن چی بود و شما چه کردید که فکر میکنید(مطمئن نیستید) که همه تقصیرات با ایشونه؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 3 در 2 پست
با تشکر از شما دوستان.
راستشو بخواید من از اول همسرمو به اصرار خانوادم انتخاب کردم و اولش فکر می کردم خیلی زن خوبیه واقعا مونده بودم چه جوری بهش خوبی کنم اما بعد اوضاع به هم ریخت . اون تحصیلکردست و با نجابت. اما من تحمل کاراشو ندارم به خاطر همینم به محض عصبانی شدن از دستش از کوره در می رفتم و کتکش می زدم البته هنوزم ادامه داره.
البته اونم بعد از خشونتای من جسورتر شده.
دلمم براش می سوزه و دوستشم دارم اما نه به اندازه اون اوایل. من یه زنی میخوام که فقط بگه چشم.
تشکرشده 3 در 2 پست
در ضمن باید تاکید کنم که من همسر مریم ۳۹۳ هستم و از این به بعد ایشون حق ارسال هیچ تایپکی رو با این عنوان ندارن و از این به بعد می فهمه که بدون اجازه من از کسی مشاوره نگیره.
بای دوستان عزیز. امیدوارم ناراحت نشید من انقدرها هم بدجنس نیستم اما این درست نیست که جهت رقابت با من از کار من تقلید کنه و برای خودش بی اجازه مشاوره!!!!!!!!! بگیره.
تشکرشده 1,600 در 571 پست
رفیق شما خیلی آدم خشک و بی فکری هستی
از طرفه یه مرد بهت می گم که مردانگی به این چیزا نیست
برو خودت رو درست کن
همچین زنی هم دیگه روستا پیدا نمی کنی
فرهنگ 27 (پنجشنبه 07 فروردین 93), هم آوا (پنجشنبه 07 فروردین 93), بهار_68 (پنجشنبه 07 فروردین 93), رویاا (پنجشنبه 18 اردیبهشت 93), سرگشته دوست (جمعه 11 مهر 93)
تشکرشده 174 در 61 پست
سلام
یکبار بشین مرد و مردونه پیش خودت فکر کن ببین مشکل از کی شروع شد اصلا اوضاع از کجا خراب شد
حاضرم قسم بخورم یادت نمیاد چرا اوضاع خراب شد - میدونی چرا ؟
توقع داری وقتی کسی رو میزنی دستت رو ببوسه ؟ یا ازت تشکر کنه ؟ یا شکر خدا رو بجا بیاره ؟
شما که اینقدر دلت براش میسوزه و دوستش داری (خیلی نکته مهمی هست خیلی ) چرا سعی نمیکنی درجهت محکم تر شدن پایه های زندگیتون قدم بردارید ؟
یکبار شده باهم برید پیش مشاور و به دستوراتش عمل کنید ؟
چه اشکال داره که از شما تقلید کنه مگه شما کار اشتباهی کردی که از دیگران مشورت گرفتید ؟
مطمئنی بدجنس نیستی ؟ اگر نیستی اسمش چیه ؟
اخه کی برای بهتر کردن زندگیش نیاز به اجاره داره ؟
برای اون چنتا علامت سوالت خیلی متاسفم
--------------------------------------------------------------------------------
ببخشید که رک میگم اما ادم خیلی باید پست باشه که همسری که دوستش داره رو بزنه
به قول معروف شما فقط تا نک دماغت رو متاسفانه بیشتر نمیبینی و گذشته از این دنیا به فکر اون دنیات نیستی که هر کدام از این ضرباتی که به همسرتون وارد میکنید در اون دنیا باید جوابگو باشد
بدتر اینکه این کتک کاری شما حق ناس هست و خداوند قسم یاد کرده که حق و ناس رو میگیره
گذشته از این موارد همسر شما میتواند از شما شکایت بکنه و دادگاه بدجوری ازش پشتیبانی میکنه و حق طلاق و مهره و . . . به خانوم میده - یکم قانون رو مطالعه کنید
امیدوارم که این روند رو تغییر بدهید و به خوبی و خوشی زندگی خود رو ادامه دهید![]()
تشکرشده 3,056 در 916 پست
اقا محمد رضا و مریم جون به تالار خوش اومدید از اینکه هر دوتون توی تالار هستید خوشحالم اینجوری خیلی بهتر و سریعتر به نتیجه میرسید بهتره از این فرصت برای حل مسائلی که بینتون پیش اومده استفاده کنید باید بگم که هیچ زوجی وجود نداره که مشکلی تو زندگیش نداشته باشه . ولی مهم طرز نگاه به مسئله و پیدا کردن راه حل مناسب هست . اینکه هر کدام دیگری را مقصر بدونیم و محکوم کنیم مشکل رو حل نمیکنه که هیچ بلکه پیچیده ترش میکنه . مریم خانم شما میگید همسرتون شما رو کتک میزنه . با ید پیدا کنید چرا؟ اقا محمد رضا شما میگید خانمت پرخاشگره باید پیدا کنید چرا؟ با ریشه یابی مشکلاتتون و با کمک مدیر محترم و دوستان مسائلتون حل خواهد شد . هیچ مشکلی نیست که حل نشه اگه انسان اراده کنه خدا هم کمکش میکنه . موفق باشید .
ir0098 (شنبه 09 فروردین 93)
تشکرشده 599 در 247 پست
حرصم گرفت از دستت
داره مشاوره میگیره کار بدی که نمیکنه خیلی دیکتاتوری![]()
asemaneabi222 (جمعه 08 فروردین 93), ir0098 (شنبه 09 فروردین 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 07 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 16 فروردین 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)