دوباره سلام .
سال 92 بدترین سال زندگیم بود . به اندازه 10 سال پیر شدم . ذهنم و افکارم شده مثل یه زن 50 ساله . کاملاً راکد ، کاملاً ناامید . فقط منتظر تموم شدن زندگیم هستم . نه که از مرگ نترسم ، اتفاقاً وحشت دارم ازش ، ولی فکر زندگی کردن حالمو بد میکنه .
آدم یا باید کاملاً خدا رو انکار کنه ، راحت بشینه زندگیش رو بکنه ، یا ایمانش کامل باشه و بشینه خداش رو پرستش کنه . آدمایی مثل من که میدونن خدا هست ، ولی توکل ندارن خیلی بدبختن . به معنای واقعی خدا زده تو سرشون . مخصوصاً اگه مشکلی هم توی زندگیشون داشته باشن ، مثل من سر نماز فقط بلدن غر بزنن و گله کنن .
فکرم این بود که اگه با کسی حرف بزنم حالم بهتر میشه . با شما صحبت کردم ؛ این همه انرژی گذاشتم که بگم مشکلم چیه ، بعد همه شروع کردن به سرزنش که این مشکل نیست اصلاً . کلی سوء تفاهم پیش اومد ، کلی بحث بالا گرفت . اینکه من چقد حس حقارت کردم اشکال نداره ، ولی از رفتن پیش روانپزشک هم ناامید شدم . اگه برخورد اون هم اینجوری باشه ، ترجیح میدم بریزم تو خودم .
دوستام میگن تغییر کردی . قبلاً اینقد گوشه گیر و ساکت نبودی . نمیدونن این بلا رو خودشون سرم آوردن . به شوخی میگن فلانی عاشق شده که اینقد افسرده ست . نمیدونن این مشکلات رمانتیک مال از ما بهترونه ، نه یکی مثل من . تو کلاس همه میخوان جلو بشینن که به چشم استاد بیان ، من باید برم جایی بشینم که کسی منو نبینه و روزش خراب نشه . اگه بگن فلان پسر داره نگات میکنه ، باید جیم شم و برم قایم شم که یه وقت طرف با حرکاتش نشون نده از قیافه م بدش اومده. اگه آبروریزی نبود حتماً تا حالا دانشگاه رو ول کرده بودم . کلاسو با یه بدبختی تموم میکنم ، نوبت خوابگاه میرسه . اونجا دیگه برام جهنم واقعیه .
دیگه از کسی بدم نمیاد . میدونم همش تقصیر خودمه . اگه کسی چیزی گفته یا مسخره م کرده مشکل از خودمه ؛ بقیه گناهی ندارن . اگه گناهی داشتن الآن اینطور شنگول و خوشبخت نبودن . باید حق من چشمشون رو میگرفت ، ولی روز به روز دارن بیشتر پیشرفت میکنن .

ولی همون دختری که منو مسخره میکرد توی جمعی که من حضور نداشتم گفته من دماغش رو مسخره میکنم شوخی میکنم دماغش به صورتش میادو .... خودش دماغش کوچیک بود ولی قوز داشت، تپل بود ،قدش کوتاه بود من مسخرش نکردم به نظرم زشت نبود خیلی هم با نمک بود همه آدما عیب دارند تو تنها نیستی.... یه وقتایی هست که شخصیت بعضی آدما با اینکه دماغشون بزرگه قیافه مدلا و سوپر استار هارو ندارند اما انقدر دوستداشتنین جذابن نمیدونم چی دارن لا مصبا آدم عاشقشون میشه دیدم که میگما !

علاقه مندی ها (Bookmarks)