به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 13:17]
    سطح
    1
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 3 پست

Array

Bow بارداری من، خیانت های پیاپی او! چه امیدی می شود به ادامه زندگی داشت؟

بارهاست که می خوام بنویسم اما شک می کنم که نکنه اشتباه راهنمایی بشم
    28سالمه و همسرم 30 ساله.کمتر از 5 ساله ازدواج کردیم. هفت ماهه که باردارم. همسرم عاشق بچه س و اصرار به بچه دار شدن داشت. درست یک هفته بعد از بارداریم متوجه شدم همسری که کاملا به او اعتماد داشتم بارها به من خیانت کرده، تمام دنیا رو سرم خراب شد. نمی دونم حکمت خدا چی بود که باید بعد از بارداری اونو می شناختم. اگه قبلش فهمیده بودم حتما ازش جدا می شدم. ولی بخاطر بچه م چند بار به اون فرصت دادم. قسم خورد که دیگه اینکار رو نمی کنه. ولی حتی توی این چند ماه هم طاقت نیاورد و دو بار دیگه بهم خیانت کرد. با اون خانوم ها هم صحبت کردم، به همشون تو خیابون شماره داده. باورم نمی شد شوهری که حتی فکرشو نمی کردم به اینجور مسائل فکر هم کنه دنبال دخترای کوچه خیابون میفته. جالب اینجاس که به اون ها می گه مجردم و میام خواستگاری تون و کلی دروغ دیگه.
    هر دفعه که فهمیدم کلی گریه زاری کرده که من تو رو دوست دارم و هیچی برام کم نذاشتی، و نمی دونم چرا این کارارو می کنم. حتی بهم تعهد داد. حق طلاق و حزانت فرزند بهم داد که اطمینان پیدا کنم دیگه سراغ این کارها نمی ره، ولی دوباره... باورتون می شه؟ بعد از خیانت بعدیش خونه شو به نامم کرد، که دیگه خیانت نمی کنم، ولی باز... دیگه مغزم داره متلاشی می شه. هر چقدر قسم می خوره دیگه باور نمی کنم چون حرفاش تکراریه.
    جالبه که حرکاتش نشون می ده دوستم داره، چون حتی طاقت نداره یکی دو روز ناراحت باشم. همش می گه با من خوب باش. مثل همیشه که خوب بودی. از نظر جنسی هم هیچی براش کم نذاشتم. حتی بخاطر بارداری طبیعی و بی مشکلم مدام روابط جنسی داریم. ولی نمی دونم دلیل این کاراش چیه؟
    اینم بگم که اون دست بزن هم داشت و داره. حتی توی بارداریم وقتی می فهمید خیانت جدیدشو فهمیدم اول دست بلند می کرد و بعد بلافاصله گریه می کرد و می گفت غلط کردم.
    اون به آدم کاملا اجتماعیه و مذهبی. که همه دوستش دارن. اخلاقشم در حالت عادی خیلی خوبه. شاید کمتر مردی انقدر جاذبه داره. از نظر ظاهرم خیلی خوبه. حس می کنم هر زمانی این قابلیت رو داره که دخترا رو سمت خودش جلب کنه.
    کار هر روزم شده گریه. انقدر ناامیدم که هر روز منتظرم که دوباره این کارو انجام بده و ازش جدا شم. دلم می خواد یا بمیره یا بمیرم. مغز و قلبم کشش این همه غمو نداره. حس می کنم دارم با یه موجود ناشناخته زنگی می کنم و هیچ امنیتی ندارم.
    بنظرتون مشکل از کجاس؟ امیدی به این زندگی هست؟ من که مدام به طلاق قکر می کنم

2. 3 کاربر از پست مفید nilo0o0_64 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 اسفند 92), toojih (شنبه 17 اسفند 92), هم آوا (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 17 اسفند 92 [ 08:19]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 9 پست

Array
    سلام عزيز دلم
    وقتى تاپيكتون خوندم يه دفعه ياد خواهر خودم افتادم
    ايشونم همسر اولش مثل شوهر شما بود و حتى اون تا خاستگارى هم پيش ميرفت و قول ازدواج هم ميداد و هر بار كه خواهرم ميفهميد قسم ميخورد كه اشتباه كرده واسه سرگرمى بوده و خواهرمو هر جور بود راضى ميكرد
    خواهر من خودش اون موقعهدانشجوى روانشناسى بود و وقتى با استادش صحبت كرده بود گفتن اين يه مشكل روانى كه با مشاوره ميشه خوبش كرد
    و خواهرم باردار شد و همسرش راضى به مشاوره نميشد و بچه به دنيا اومد ولى به كاراش ادامه داد و هر بار اشتباه كردمو
    اخر وقتى روى پسر ١سالش دست بلند كرد خواهرم طاقت نيورد و طلاق گرفت
    و سر سال با يه پسر كه قبلاً عاشقش بود ازدواج كرد ولى اون مرد هيچ وقت پدر خوبى واسه پسر خواهرم نشد و همين مسئله باعث شده پسر خواهرم مشكل عصبى داره و حاضر به ازدواج نيست و در سن ٣٤سالگى باز هم مادرشو مقصر ميدونه و پدرشو يه مرد بيگناه و خواهرم تو ازدواج دومش هم شاد نبود ولى موند پاش به خاطر بقيه بچه هاش
    عزيزم اين مسئله شوهرت يه مسئله بزرگه و بايد تحت درمان و مساوره قرار بگيره همسرتو راضى كن و برين مشاور
    حالا كه دارى مادر ميشى سعى كن تمام تلاشتو بكنى كه بعدن اگه خواستى جدا شى به كوچولوت بگى من تلاشمو كردم نشد
    ولى واسه چى مردن تو دارى مادر ميشى بهترين حس دنيا عزيزم وقتى كوچولوت به دنيا بياد اينقدر سرت شلوغ شه اينقدر محبت مياره كه ايشالا شوهرتم وابسته تو و كوچولوت ميشه و زندگىت هر روز بهتر ميشه
    واست بهترين ها رو ارزو دارم و اميدتو از دست نده ميدونم تو دوران باردارى خيلى ادم حساس ميشه محبت ميخواد ولى
    اينو بدون كه تو كه ناراحتى كوچولوت حس ميكنه پس سعى كن تو ماهاى اخر كه هستى اروم باشى به جا غصه با كوچولوت شاد باشى

4. 5 کاربر از پست مفید raeika تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 18 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 17 اسفند 92), پونه (شنبه 17 اسفند 92), هم آوا (یکشنبه 18 اسفند 92), افتابگردون (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام دوست عزیز
    به نظرم شما که این همه راه رو رفتین برای درست شدن همسرتون این همه تعهد دادن و خونه به نامتون زدن وغیره....
    یک بار هم ازش بخواین برای حل مشکلتون برین مشاوره بدین حتما این کار انجام بدین شاید واقعا همسرتون مشکلی داشته باشه فقط یه مشاور با تجربه میتونه تشخیص بده و راه حل درست رو نشونتون بده.
    الان هم شما در وضعیتی نیستین اینقدر از لحاظ روحی به خودتون اسیب بزنین این همه استرس و غصه خوردن خدای نکرده روی فرزندتون تاثیر منفی میزاره. بیشتر مواظب خودتون باشین.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : شنبه 17 اسفند 92 در ساعت 10:29

6. 6 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 17 اسفند 92), deljoo_deltang (دوشنبه 19 اسفند 92), fariba s (یکشنبه 18 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 17 اسفند 92), toojih (شنبه 17 اسفند 92), پونه (شنبه 17 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو

خواهشا در دوران بارداری از هرگونه وارد آوردن تنش و استرس بخودتون و فرزندتون دوری کنین.الان شما دیگه تنها مسول زندگی خودتون نیستین بلکه مسولیت بزرگ مادری ب ردوش شماست خواهشا لطف کنین بیشتر مراقبت کنین.بیشترین تمرکزتون رو بزارین رو فرزندتون abi bikaran گرامی خیلی خوب راهنماییتون کردن فقط از طریق مشاور وارد بشین که هم تخصص دارن هم تجربه.
    توی دوران حساسی قرار دارین بانو بیشتر مراقب باشین

پ.ن: بخدا اون نی نی خوشگل گناه داره مشکلات شما آدم بزرگا مال خودته این کوچولو چه گناهی کرده خوب هنوز وارد دنیای شما نشده اینهمه باید اذیت بشه یکم بهش فکر کن الان باید شما نوازشش کنین هرروز بهش بگین دوست دارم عشقم نفسم عمرم هرروز دعا میکنم واست سالم دنیا بیای تا بتونم بغلت کنم بوست کنم توی چشای خوشگلت نیگا که برین اتاقش رو نشونش بدین بگین چیا واسش خریدین این بچه یمفهمه درک میکنه معنای عشق و محبت رو متوجه میشه تفاوتش با خشونت و پرخاشگری رو کاملا متوجه میشیه بخدا حیفه این روزا رو اینگونه سپری کردن خواهشا برین پیش مشاور حداقل بفکر این نینی خوشگلتون باشین خدایی نکرده بعدا دنیا بیاد مشکل عصبی پیدا کنه و پرخاشگر باشه میخواین چیکار کنین؟!!!!!!!
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 17 اسفند 92 در ساعت 10:40

8. 6 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 17 اسفند 92), asemaneabi222 (شنبه 17 اسفند 92), fariba s (یکشنبه 18 اسفند 92), heaven65 (شنبه 17 اسفند 92), toojih (شنبه 17 اسفند 92), پونه (شنبه 17 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 21 فروردین 94 [ 22:39]
    سطح
    26
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    42

تشکرشده 182 در 88 پست

Array
    با سلام
    به نظراين مشکل يه مشکل شخصيتي وروحي ميتونه باشه وازصحبت هاي شما مشخصه که به شما وزندگي تون هم وابستگي وعلاقه داره ولي متاسفانه کشش وجذابيت رابطه هاي آنچناني سبب بي ارادگي ايشون به اين روابط شده که نياز به تدبيروتلاش شما وبهره جستن از تجربيات ديگران وحتي خانواده شون داره ؛ پس بدونين با يه موضوع پيچيده وبلندمدت طرف هستين ؛ پس صبروحوصله زياد نيازدارين وسعي کنين از تنش ودرگيري وتلاش براي حل وفصل مشکل بصورت ضربتي ودرکوتاه مدت جدا خودداري کنيد پس درحال حاضر به فکرکوچولوي خودتون باشيد وازخدا بخواهين بهتون نيرو بده وبه همسرتون هم اراده تا بتونين با اومدن يه نعمت خوب وشيرين الهي مقدمات حل مشکلات وآسايش زندگي تون هم فراهم بشه ...موفق باشين

10. 3 کاربر از پست مفید ardeshirk تشکرکرده اند .

abi.bikaran (شنبه 17 اسفند 92), پونه (شنبه 17 اسفند 92), zendegiye movafagh (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    چرا پیش ی مشاور نمیری؟
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

12. کاربر روبرو از پست مفید کامران تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array
    دوست خوبم من فکر میکنم غیر از مواردی که دوستان عرض کردند و بنده هم باهاشون موافقم سن کم شما و همسرتون هنگام ازدواج هم بوده... شاید ایشون فکر میکنن به اندازه کافی جوووونی نکردند و الان که وارد این حیطه شدند براشون خوشمزه بوده و نمیتونن دیگه ترکش کنند
    صبور باشید لطفاً به زودی مزه هر چیزی تکراری خواهد شد از یه طرف هم خوشحالم که شما و زندگیتون رو خیلی دوست داره و برای ثابت کردن حسن نیتش هرکاری میکنه
    حتما به یه مشاور خانواده مراجعه کنید... موفق باشید

14. 3 کاربر از پست مفید هم آوا تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 18 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92), افتابگردون (یکشنبه 28 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 21 فروردین 94 [ 22:39]
    سطح
    26
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    42

تشکرشده 182 در 88 پست

Array
    دوست خوبم من فکر میکنم غیر از مواردی که دوستان عرض کردند و بنده هم باهاشون موافقم سن کم شما و همسرتون هنگام ازدواج هم بوده... شاید ایشون فکر میکنن به اندازه کافی جوووونی نکردند و الان که وارد این حیطه شدند براشون خوشمزه بوده و نمیتونن دیگه ترکش کنند
    صبور باشید لطفاً به زودی مزه هر چیزی تکراری خواهد شد از یه طرف هم خوشحالم که شما و زندگیتون رو خیلی دوست داره و برای ثابت کردن حسن نیتش هرکاری میکنه
    حتما به یه مشاور خانواده مراجعه کنید... موفق باشید

نفرماييد دوست گرامي ....جووني نکردن چيه ! خدانکنه جووني کردن اينکارا بشه ؛ اين همون منش غيراخلافي که بعداز ازدواج هم دامان خونواده هارو ميگيره وهيچ موقع هم عادي نميشه ؛ بلکه تبديل ميشه به يه بيماري ونياز روحي که نه تمومي داره ونه خستگي ....!

16. 4 کاربر از پست مفید ardeshirk تشکرکرده اند .

fariba s (یکشنبه 18 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 18 اسفند 92), هم آوا (یکشنبه 18 اسفند 92), zendegiye movafagh (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array
    ardeshirk جان منظور از جوووووونی صرفا س.ک.س و روابط جنسی نامتعارف نیست منظور بنده روابط تعریف شده با جنس مخالف در دوره های مختلف و آشنایی وکشف دنیای پر رمز و راز جنس مخالف می باشد؛ لذا با توجه به عکس العمل همسر محترم ایشون من حدس میزنم همسر ایشون بدلیل برخی محدودیت های بی دلیل خانواده ها فرصت آشنایی و به نوعی گذر از این دوره رو نداشتند و پس از ازدواج بدلیل رفع این محدودیت ها باعث تشدید این مسئله شده... انشالا که تونسته باشم منظورم رو واضح بیان کنم

18. کاربر روبرو از پست مفید هم آوا تشکرکرده است .

ardeshirk (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 اسفند 93 [ 10:05]
    سطح
    20
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    834

تشکرشده 492 در 107 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام دوستم
    من کاملاً درکت می کنم و ازت می خوام در وهله اول از صمیم قلبت به خدا توکل کنی و ازاون کمک بخوای ازت می خوام هر روز قران بخونی که هم روی کودک در وجودت تاثیر داره، هم خودتو رو آروم می کنه و هم انشااله وضعیت زندگیت رو درست میکنه قران برکات عظیمی داره. دوستم فقط باید از اعماق وجودت اونو قبول داشته باشی

دوستم کار همسرتون چی هست من پیشنهاد می کنم سعی کنی کارش رو عوض کنی فکر می کنم بی تاثیر از کارش نباشه البته این یه حدس هست شاید اشتباه باشه.

حتماً پیش مشاور برید.

درضمن خانوادش هم احتمالاً بتونن کمک کن با اونها هم مشروت کن و اگر امکان داره برین نزدیک اونها ساکن بشین.

درضمن دوستم سعی کن زود و نسنجیده تصمیم نگیری و تسلیم نشی تا جایی که در توانت هست از زندگیت و آشیونت با سیاست و زیرکی مواظبت کن.

عزیزم یه چیز دیگه سعی کن یکم تغییر کنی و یکم بیشتر به خودت و زندگیت برس
    ناشکری هم نکن خداوند یه هدیه ای بزرگ داره بهت میده.
    انشااله انشاله به زودی زود وضعیت درست بشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)