چگونه يك متخصص امنيت اطلاعات شوم؟ كسب چه مهارت هاي امنيتي، آينده مرا تضمين مي كند؟ شايد اين سوال بسياري از مبتدي هاي امنيت اطلاعات باشد كه مي پرسند: "چه مهارت هايي من نياز دارم تا اولين شغل امنيتي خود را پيدا كنم؟" اخيرا در همين زمينه من با افراد زيادي برخورد كردم كه درباره مهارت هاي مورد نياز يك "تحليگر امنيتي تكنولوژي هاي اطلاعاتي" سوال داشتند.
واقعا اين سوال بسيار مهمي در زندگي حرفه اي يك شخص است كه من چگونه مي توانم مهارت هاي فردي خود را ارتقاء دهم. تقريبا در تمامي كسانيكه در حرفه هاي مربوط به كامپيوتر فعاليت مي كنند، يك نقطه مشترك وجود دارد. در حقيقت اينگونه نيست كه ما فقط در زمينه حرفه خود بايد اطلاعات كسب كنيم و آموخته شويم؛ ما نياز داريم كه از حرفه ها و تخصص هاي ديگر نيز در زمينه هاي مربوط به حرفه و شغل خود با خبر باشيم. در زمان ما، يك مركز تحصيلاتي متمركز هم نبود كه بخواهد تمامي مسايل امنيتي را يك جا مطرح كند. اما امروزه مراكز دانشگاهي و علمي متعددي هستند كه در زمينه "امنيت اطلاعات" به صورت تخصصي فعاليت مي كنند.
هر چند به دليل ضعف اغلب مراكز آموزش رسمي در زمينه امنيت اطلاعات، براي رسيدن به جايگاه يك "تحليلگر امنيتي" نياز به تلاش فردي بسياري است. درست است كه آوردن مهارت هاي دانشگاهي به دنياي واقعي امنيتي، به يك تحليلگر مي تواند كمك شاياني بكند، اما امروزه اين غلط است كه بگوييم يك نفر يك ترم درسي را در دانشگاه مي گذراند و تبديل به يك تحليگر امنيتي مي شود.
همه ما براي يك بار هم كه شده در رويايمان، خود را در جايگاه يك تحليلگر امنيتي قرار داده ايم و بدون آنكه كاري كرده باشيم پله هاي ترقي را بالا رفته ايم. اما در واقعيت چه؟ در واقعيت هم ما بهترين كسي هستيم كه نقاط ضعف خود را مي دانيم و به آن واقفيم و همانطور كه در بالا اشاره كردم فقط با كسب برخي مهارت ها مي توانيد آينده شغلي خود را تضمين كنيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)