نوشته اصلی توسط
tanin-91
سلام.
من دختر22 ساله و دانشجو هستم.مشکلی که زیاد درگیرم کرده اینه که از وقتی وارد داشنگاه شدم احساس میکنم توانایی ذهنیم کم شده تمرکزمو از دست دادم.تاپیکای دیگه هم اینجا داشتم و مشکل درسیمو مطرح کردم ولی به نتیجه نرسیدم.
من علاقه به درس خوندن و ادامه تحصیل دارم ولی الان مشکل من اینه که نمیتونم خوب درس بخونم.یعنی وقتی کتاب جلوم میگیرم بیشتر از 30 دقیقه نمیتونم بخونم و سردرد و عدم تمرکز باعث میشه دلزده بشم و از درس خوندنم نتیجه ای نگیرم.که همین باعث مشکلاتی برام شده از جمله اینکه موقع امتحانا افسردگی میگیرم و از اینکه نمیتونم اونطوری که میخام باشم ،خیلی فشار تحمل میکنم.دوست دارم با کمترین خستگی ساعات زیادی درس بخونم و توانایی ذهنیم بالا باشه ولی متاسفانه الان اینطور نیست و این مسئله آزارم میده.آزمایش خون و ادرار هم دادم و مشکل خاص و کمخونی حادی ندارم.الان میخام به دکتر مراجعه کنم ولی نمیدونم باید به چه دکتری مراجعه کنم؟؟دکتر اعصاب یا روانپزشک یا روانشناس یا دکتر دیگه؟!؟!؟اصلا این مشکل من از کجا میتونه باشه؟آیا ممکنه مشکلی در مغزم پیش اومده باشه که به مرور باعث کم شدن توانایی مغزیم بشه؟
اینم بگم که ورزش هم میکنم!
سلام عزیزم.
این قسمتها رو متوجه نشدم !
توانایی ذهنی تا چه حد بالا مثلا ؟
درس خوندن، کار فکریه و مسلما خستگی همراهش داره .
یعنی اخیرا تفاوت خیلی زیادی با قبل کردی؟
مثلا اگه قبلا میتونستی در روز ده ساعت درس بخونی الان فقط میتونی دو ساعت بخونی ؟
وقتی میگی چکاپ شدی و مشکلی نیس، شاید چشماتون ضعیف شده یا اخیرا استرس زیادی متحمل شدی. بدون دلیل که نمیشه .
روانشناس میتونه تشخیص بده که مشکلتون چیه و آیا نیاز به روانپزشک دارید یا خیر.
موفق باشید
قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را؛
این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!
علاقه مندی ها (Bookmarks)