به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 17 اسفند 92 [ 16:44]
    سطح
    6
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array

1 چرا من نباید ازدواج کنم ؟ خیلی احساس تنهایی می کنم

سلام من خیلی تنها هستم . دوست دخترم ازدواج کرده و منم نمی خواستم بعد اون با دختری دوست بشم . به من می گفت اگه دوسش دارم برم خواستگاری اش و خانوادش بش فشار آوردند که باید ازدواج کنه و خانواده ی منم قبول نکردند بروند خواستگاری . البته بعد از ازدواج اون من شروع کردم به خوندن برای کنکور ارشد و گفتم بعد دادن کنکور ارشد ازدواج می کنم الان مادرم برام هر چند جا رفته خواستگاری و یا مورد هایی که می دیده به نظرش اصلا مناسب نبودند و یا اگر هم مناسب بودند می گفتند پسرتون کار نداره و می خواد ارشدم بخونه و سربازی هم نرفته پش چطور می خواد یک زندگی رو اداره کنه .مادرم بشون می گفته خب می خواد پسرم چند سال عقد کرده دخترتون رو نگه داره و همه ی اون مورد های مناسب هم قبول نمی کنند و می گند عقد کرده بودن بده و ما عقد کرده نگه نمی داریم . مامانم گفته دیگه بیشتر از این خودش رو به خاطرم ضایع نمی کنه و تا ارشد نخوندم و سربازی نرفتم برام زن نمی گیره . منم در هر صورت به دلیل اینکه هیچ کسی بم کمک مالی زیادی نمی تونه بکنه خودم باید زندگیم رو بچرخونم و اگه یک کار نیمه وقت مسخره ای هم داشته باشم تا ۳ یا ۴ سال آینده نمی تونم توانایی چرخوندن یک زندگی مشترک رو با این خرج ها و اجاره ها و ........ داشته باشم . دنبال کارم که رفتم فقط کارگر ساده می خواهند و کار مرتبط با درسم می خواستم توی یک شهرک صنعتی با حقوق کم داشته باشم می گفتند اگه کارت پایان خدمت نداشته باشی نمی تونی بیای . کلاس فنی و حرفه ای دولتی هم توی شهرمون مرتبط با رشته ی من نداشت و کلاس های آزاد هم خیلی گرون هستند . خیلی تنهام . همش به اون دوست دخترم که ازدواج کرده فکر می کنم . به اینکه اون رفت و من تنها موندم . از اینکه با فرد دیگه ای دوست بشم می ترسم . نمی دونم چرا اما می ترسم دوباره با یکی دیگه دوست بشم و اون منو تنها بذاره . چرا باید این زندگی لعنتی رو تحمل کنم . دیگه داره خالم ازش به هم می خوره . پایان نامه ی کارشناسی ام رو یک باز انجام دادم که ازم قبول نکردند و حال این رو ندارم که دوباره برم یک پروژه دیگه با یک استاد دیگه بردارم . اصلا نمی دونم چمه . اینکه بخوام یا چندین سال دیگه هیچ دختری توی زندگی ام نباشه خیلی عذابم می ده .
    ویرایش توسط mohammad68 : جمعه 09 اسفند 92 در ساعت 22:20

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    به نظرم بهترین گزینه درحال حاظر رفتن سربازیه تا بتونید بعدش کار کنید.

3. 4 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

mohammad68 (جمعه 09 اسفند 92), فرهنگ 27 (شنبه 10 اسفند 92), یه دوست (یکشنبه 11 اسفند 92), تهمتن (شنبه 10 اسفند 92)

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    من با اینکه خانواده ای داشتم که وضع مالی خانوادم بد بود و می شه گفت توی کودکی و نوجوانی ام خیلی کم تفریح داشتم و همیشه هم پدر و مادرم با هم مشاجره داشتند مثله ... درس می خوندم همه ی مشکلات رو تحمل می کردم و یک سال هم برای لیسانس پشت کنکور موندم تا مهندسی روزانه قبول بشم که هزینه ای تحصیلم نداشته باشه و الانم چندین ماه بود که پشت کنکور برای ارشد بودم .
    حالا که من این هم زحمت کشیدم دلم نمی یاد به همه ی زحماتم رو هدر بدم و بی خیال ارشد بشم و برم سربازی .......

این موقعیتی که الان دارم رو به آسونی به دست نیاوردم ... اگه بخوام برم سربازی می ترسم بعدا افسوس بخورم .

5. کاربر روبرو از پست مفید mohammad68 تشکرکرده است .

deljoo_deltang (شنبه 10 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    از کجا معلومه که ارشد بگیری میری سر کار میدونی چقدر آدم بیکار دور و بر من هستند که سربازی رفتند و فوق لیسانس دارند ولی بیکارند (نمونه اش خود من)

دنبال دختری باش که با شرایطی که داری بسازه ( این جور دختر ها هستند ولی معمولا از معیار هایی که داری باید بگذری تا بتونی پیداشون کنی )البته اینم بگم اگر از معیارهات بگذری بعدا پشیمون خواهی شد
    دختر هایی بودند که معیار هایی که من داشتم رو خیلی کم داشتند و میتونستم توی این مدت باهاشون ازدواج کنم اما من مطمئنم بودم اگه پا روی معیار هام بذارم بعد ها ضربه میخورم برای همین اینکار رو نکردم

نه مشکل سربازی دارم نه مشکل درس اما چون کار مناسب ندارم نمیتونم به ازدواج فکر کنم
    کاملا درکت میکنم

من دیگه نمیتونم خودمو نگه دارم و اگر تا چند ماه دیگه شرایط همینطور بمونه کلا دور ازدواج رو خط میکشم
    من چند سال پیش مثل شمل بودم و با اینکه کلی فشار روم بود ولی همه چیز رو تحمل کردم و تسلیم نفس خودم نشدم
    دختری رو که دوستش داشتم ازدواج کرد (ما با هم دوست نبودیم ولی تا درخواست ازدواج دادم خیلی بد با من تاکرد و ایرادهایی از من گرفت که از زندگی سیر شدم دو سال بعد با پسری ازدواج کرد که ایرادهایی چند برابر بیبشتر از من رو داشت و با اینکارش منو داغون کرد )
    با اینکه دختر تحصیلکرده ای بود اما معیارهای زیبایی و مادیش خیلی سختگیرانه بود دنبال پسرای فشن و مدل بود که یه بابای ثروتمند هم داشته باشن (شاید باورتون نشه ولی ارشد سراسری از یه رشته پر طرفدار داشت و با این وجود طرز فکرش این شکلی بود) با چند نفر از کسایی که ازشون خوشش میومد دوست شد و متوجه شد که این افراد اصلا یه ازدواج فکر نمیکنند و هدفشون صرفا رابطه جنسیه ، در نهایت با یک پسر خیلی معمولی ازدواج کرد
    بگذریم .... فقط میخواستم بگم منم شرایط سختی رو تجربه کردم و طعم تلخ عشق و عاشقی رو چشیدم

من طی این چند سال خودمو پاک نگه داشتم و به دنبال هیچ رابطه ای نرفتم ولی حالا دیگه اون توان قبل رو ندارم

نمیدونم این چه وضعیتیه که درست شده
    توی همین سایت و در جامعه دختر ها و پسر هایی زیادی رو میبینم که از اینکه شرایط ازدواج هیچکدوم محیا نیست گلایه میکنند

بهشون حق میدم خود من هم بریدم و اگر خدا کمکم نکنه و شرایطو برام مساعد نکنه دیگه قدرت مقابله ندارم

مسئله خیلی بدی که به چشم دیدم اینه که وقتی به یک دختر پیشنهاد دوستی بدی چندان سخت گیری نمیکنه اما وقتی پیشنهاد ازدواج بدید خیلی سخت گیری میکنن

من دیگه به ته خط رسیدم
    نمیتونم شرایط کشورمو تغییر بدم و مثلا از دولت درخواست کار کنم
    یا از خانواده ها درخواست کنم که شرایط ازدواج رو ساده کنید
    خود من هم که تقصیری ندارم تمام تلاشمو کردم

دیگه نمیخوام بیشتر از این مبارزه کنم ولی همچنان به لطف خدا امیدوارم خدا همیشه دقیقه 90 دستمو گرفته امیدوارم این بار هم همین کار رو بکنه

شرایط خودمو گفتم تا بدونی کلی پسر و دختر با شرایطی بد تر از شما هستند که هر روز دارند با این شرایط سخت مبارزه میکنند

7. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

mohammad68 (جمعه 09 اسفند 92), فرهنگ 27 (شنبه 10 اسفند 92), یه دوست (یکشنبه 11 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    1234567محترم نظر شما محترمه.
    شما پسر هستید وایشونو بهتر درک میکنید.
    اما منم دخترم ومیدونم پسرها هم معیارهای کهکشانی دارن که نمیتونن ازدواج کنن.

اگر به قول خودتون دوست دارید ازدواج کنید با صداقت ودرستی وسالم برید جلو ببینید چه کسانی حاظرن سختیهارو با شما تحمل کنن اما مطمئن باشن شما بعد از تموم شدن سختیها به یکی دیگه فکر نمیکنید(شرایطم که خوبه حالا فلان دخترم بهم میدادن)

من دیدم که میگم...

اما اگر سالم نباشید دنیارو هم داشته باشید هیچ آدم درستی باهاتون زندگی نمیکنه که بگید پولم زیاده پس باید بمونه...

من با دخترای زیادی حرف زدم وعقیدشون همینه...

محمد محترم نمیتونم درکتون کنم اما میدونم که خیلیا هستن باشرایط شما ازدواج میکنن وخوشبخت میشن.
    نمونش دوتا از پسر عمه هام که واقعا بعد از ازدواج پیشرفت زیادی کردن اما همون اول تکلیف سربازیشونو مشخص کردن.

9. 3 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

mohammad68 (شنبه 10 اسفند 92), shabnam z (شنبه 10 اسفند 92), یه دوست (یکشنبه 11 اسفند 92)

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    واقعا خیلی دید خانواده های ایرانی مسخره هست .

دخترشون چند سال عقد کرده بمونه مشکل داره و فاجعه هست اما اینکه دخترشون بره سراغ دوست پسر و ...... براشون مشکلی نداره و مفسده ای نداره .

من که دیگه سعی خودم رو کردم ازدواج کنم .منم احتمالا تا چند وقت دیگه می رم سراغ اینکه با یکی دیگه دوست بشم .

از کجا معلومه که ارشد بگیری میری سر کار میدونی چقدر آدم بیکار دور و بر من هستند که سربازی رفتند و فوق لیسانس دارند ولی بیکارند (نمونه اش خود من)
    بهتر از اینکه که هیچ کاری نکنم . حداقلش اینه که تلاشم رو کردم . اصلا شاید برای دکترا بورسیه تونستم بگیرم و از شر این سرزمین نفرین شده خلاص شدم و دیگه به صد کیلومتری ایران هم نزدیک نشدم .
    ویرایش توسط mohammad68 : شنبه 10 اسفند 92 در ساعت 00:08

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    از یک پسر تحصیلکرده بعیده این حرفارو قبول کنه...

دخترشون چند سال تو عقد باشه واسه هردوتون بده.اینو همه مشاوران با تجربه هم میگن.

بهتر نیست حالا که مادرتون نا امید شدن خودتون اینو باور نکنید که نمیشه با این شرایط ازدواج کنید؟

12. 2 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

mohammad68 (شنبه 10 اسفند 92), یه دوست (یکشنبه 11 اسفند 92)

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    62

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    باشه اگه مشاورها می گند بده عقد کرده بودن دختر و پسر می رم با یک دختری دوست می شم . این طوری مشاورها هم از دستم راضی می شوند .

بهتر نیست حالا که مادرتون نا امید شدن خودتون اینو باور نکنید که نمیشه با این شرایط ازدواج کنید؟

منظورتون اینه که باور کنم نمی تونم با این شرایط ازدواج کنم ؟ آره منم باور کردم . البته اگه من با دختری دوست بشم و بش پیشنهاد ازدواج بدم حتما اون دختر شرایطم رو می پذیره و خانوادشم می تونه راضی کنه اما مشکل من اینه که خانوادم می گند با دختری که باش دوست شدی نمی تونی ازدواج کنی .
    اما 7...12 به نظرم شما شرایطت از من خیلی بهتره و الکی داری به خودت سخت می گیری . البته الان شما باید بم مشاوره بدی نه من به شما !
    ویرایش توسط mohammad68 : شنبه 10 اسفند 92 در ساعت 00:33

14. کاربر روبرو از پست مفید mohammad68 تشکرکرده است .

1234567 (شنبه 10 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها
    1234567محترم نظر شما محترمه.
    شما پسر هستید وایشونو بهتر درک میکنید.
    اما منم دخترم ومیدونم پسرها هم معیارهای کهکشانی دارن که نمیتونن ازدواج کنن.

اگر به قول خودتون دوست دارید ازدواج کنید با صداقت ودرستی وسالم برید جلو ببینید چه کسانی حاظرن سختیهارو با شما تحمل کنن اما مطمئن باشن شما بعد از تموم شدن سختیها به یکی دیگه فکر نمیکنید(شرایطم که خوبه حالا فلان دخترم بهم میدادن)

من دیدم که میگم...

اما اگر سالم نباشید دنیارو هم داشته باشید هیچ آدم درستی باهاتون زندگی نمیکنه که بگید پولم زیاده پس باید بمونه...

من با دخترای زیادی حرف زدم وعقیدشون همینه...

محمد محترم نمیتونم درکتون کنم اما میدونم که خیلیا هستن باشرایط شما ازدواج میکنن وخوشبخت میشن.
    نمونش دوتا از پسر عمه هام که واقعا بعد از ازدواج پیشرفت زیادی کردن اما همون اول تکلیف سربازیشونو مشخص کردن.
    سلام
    اولا من اصلا نگفتم که دخترها مقصرند

تازه گله کردم که چرا شرایط رو برای ازدواج دختر و پسر انقدر پیچیده میکنند
    خود دختر ها به نظر من سختی بیشتری تحمل میکنند در این شرایط نابسامان

من جامعه رو گفتم خانواده ها رو گفتم مسئولین کشور رو گفتم
    در کشوری که مردمش پایبند به اسلام و قرآن هستند چرا به سخن خدا اعتقادی ندارند
    مگه خدا در قران نگفته که از فقر نترسید و ازدواج کنید من شما رو از فزون بخشی خودم بی نیاز میکنم
    پس چرا باید شرایط ما اینطور باشه

چرا باید پدر و مادر دختر خواسته های غیر معقول داشته باشند

ثانیا شما پسری رو مثال زدید که با دختری بوده ولی وقتی شرایطش مناسب شده اون دختر رو ول کرده
    چرا باید من و امثال من تقاص اشتباه دیگران رو بدهند

من دختر هایی رو میشناسم که مدت زیادی با پسری بودند اما وقتی خواستگار پولدار تر یا بهتری براشون اومده اون پسر رو رد کردند
    اینکارشون دلیل نمیشه که اون پسر راه بی افته از دخترا انتقام بگیره !!!!

با این شرایط موجود که سن ازدواج به تاخیر بی افته ثمره ای بجز افزایش فساد و بزهکاری حاصل نمیشه
    با این شرایط اختلاف سنی پدر با فرزندانش فاحش میشه
    با این شرایط احتمال باروری کم میشه
    با این شرایط هزار و یک اتفاق بد رخ میده در حالی که اگر خانواده ها موافقت کنند که دخترشون با یک پسر نامزد کنه و چند سال با هم باشند و فرصت کافی تدارک ببینند تا ازدواج
    و از پسر و دختر پشتیبانی کنند
    اینهمه مشکل وجود نخواهد داشت

مگر آقای محمد عزیز قراره که تا آخر عمر بیکار بمونه
    اگر وضعیت پسری که دانشگاه روزانه درس خونده قراره این باشه که فاجعه بزرگیه

مگه هر کی پولدار تر باشه خوشبخت تره
    پدر و مادر باید بیشتر از مادیات به شخصیت پسری مثل محمد توجه داشته باشند

من به محمد توصیه میکنم بازم خواستگاری بره
    و خانواده ای رو پیدا کنه که درک و شعور داشته باشند

اگر قرار باشه پولدار بشه و ازدواج کنه و دختر و خانواده فقط بخاطر پول جواب مثبت بدهند همون بهتر که ازدواج نکنیم

دختر با ارزش دختریه که شرایط شما رو ببینه و درک کنه و با این شرایط ازدواج کنه
    امیدوارم بتونی پیداش کنی

16. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 10 اسفند 92), تهمتن (شنبه 10 اسفند 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    دلتون خوشه به خدا...
    ازدواج ازدواح ازدواج اصن این کلمه مزخرف تررین کلمه ایه که من شنیدم
    به نظرم بهترین حالت زندگی همون زندگی غربیه...دو نفر با هم دوست میشن هر کاری هم میکنن آخرش اگه عاشق هم شدن ازدواج اگرم نشدن یکی دیگه
    اگرم بعد ازدواج مشکل پیدا کردن خیلی راحت جدایی و تموم و بازم نفر بعد
    به این میگن زندگی که در هر صورتی شادی هر چند که مدت کمی شاید غم پیدا بشه ولی در کل شاد بودن زندگی حفظ میشه
    اما اینجا چه ازدواج کنی چه دوست دختر داشته باشی چه بعد ازدواج مشکل پیدا کنی و بخوای جدا شی اینقد فشار روانی روته که رنگ شادیو نمیبینی!!نمونشم همین ادمای عادی شهرای خودمونن ببینید هر روز دارن ناله میکنن ..شما شادی میبینید تو این کشور!؟ به خاطر همین شاد نبودنه که تا یه اتفاق خیلی کوچیک میفته همه میریزن تو خیابون....
    جدیدن هم که امام جمعه مشهد گفته اینجا به خاطر بودن امام رضا کنسرت نباید برگزار بشه!!!!!!!!!!
    اینا از خود امام رضا هم معصوم ترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تو این کشور اخرش هیچ اتفاقی نمیفته به نظر منم اگه بتونی شرایط خودتو جور کنی و از این کشور بری خیلی بهتره
    حداقلش اینه که فقط فشار دوری از خانواده روته بقیه مشکلات هر چی باشه از فشار روانی که تو این کشور روته کمتره!!!

- - - Updated - - -

دلتون خوشه به خدا...
    ازدواج ازدواح ازدواج اصن این کلمه مزخرف تررین کلمه ایه که من شنیدم
    به نظرم بهترین حالت زندگی همون زندگی غربیه...دو نفر با هم دوست میشن هر کاری هم میکنن آخرش اگه عاشق هم شدن ازدواج اگرم نشدن یکی دیگه
    اگرم بعد ازدواج مشکل پیدا کردن خیلی راحت جدایی و تموم و بازم نفر بعد
    به این میگن زندگی که در هر صورتی شادی هر چند که مدت کمی شاید غم پیدا بشه ولی در کل شاد بودن زندگی حفظ میشه
    اما اینجا چه ازدواج کنی چه دوست دختر داشته باشی چه بعد ازدواج مشکل پیدا کنی و بخوای جدا شی اینقد فشار روانی روته که رنگ شادیو نمیبینی!!نمونشم همین ادمای عادی شهرای خودمونن ببینید هر روز دارن ناله میکنن ..شما شادی میبینید تو این کشور!؟ به خاطر همین شاد نبودنه که تا یه اتفاق خیلی کوچیک میفته همه میریزن تو خیابون....
    جدیدن هم که امام جمعه مشهد گفته اینجا به خاطر بودن امام رضا کنسرت نباید برگزار بشه!!!!!!!!!!
    اینا از خود امام رضا هم معصوم ترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تو این کشور اخرش هیچ اتفاقی نمیفته به نظر منم اگه بتونی شرایط خودتو جور کنی و از این کشور بری خیلی بهتره
    حداقلش اینه که فقط فشار دوری از خانواده روته بقیه مشکلات هر چی باشه از فشار روانی که تو این کشور روته کمتره!!!

18. 3 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 10 اسفند 92), mohammad68 (شنبه 10 اسفند 92), بابک 1369 (شنبه 10 اسفند 92)

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)