به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 93 [ 18:58]
    سطح
    22
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array

دچار انجماد روحی شدم انگار چه کنم؟

سلام دوستان
    نمیدونم تا چه حد منو یادتون هست؟ یک چند ماهی هست اینجا عضوم و خیلی روزها میام و از مطالب سابت استفاده میکنم

میدونید قبول دارم که من مدت طولانی افسردگی داشتم نا امیدی و....
    اما الان مدتها است که نه زیاد ناراحتم ار چیزی و نه خیلی خوشحال
    ان رابطه که تمام شد من تمام تلاشم برای حفظ روحیه ام و برنگشتن مجدد کردم واقعا هم موفق بودم

هر روز ورزش میکنم رژیم غذایی متعادلی هم گرفتم تو این هم موفق بودم
    دوستان خوبی هم دارم گاهی میبینمشون بیرون میریم (البته کم)

برای خودم گاهی مینویسم
    اما مساله بزرگ من یک انجماد روحی بد که مدت طولانی است که درگیرشم
    تمرکز فکرم خیلی پایین امده و حوصله کاری ندارم کاهی حتی نمیتونم تکان بخورم انگار یخ زدم
    و تو خونه خودمون بدتر هم هستم ....
    یک حالت وحشتناکی مدام برنامه مینویسم برای خودم یادداشت میکذازم که بلند شو اما فقط روی تختم خوابیدم برق خاموش و بی صدا....
    خیلی حالت بدی اصلا دوست ندارم کاری بکنم یا صدایی بشنوم یا کسی باهام حرف بزنه
    دلم میخواهد کتاب بخونم اما حالش نیست سریع تمرکزم بهم میریزه
    ذره ای تمرکز ندارم ....
    درسام هم همه شکر خدا مونده ... اما حس نزدیک شدن بهش ندارم
    نمیدونم چرا این طوری هستم؟ نمیتونم از جام تکون بخورممممممم

2. 3 کاربر از پست مفید پونه تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), خانوم مجرد (جمعه 02 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    من هم دقیقا مثل شما هستم
    احساس افسردگی و پوچی و ...

یه مدت بود که وقتی خودمو تو آینه میدیدم حالم بد میشد

یسری کار ها رو بهت توصیه میکنم انجام بده
    اول موسیقی شاد (بیدلیل گوش کن) شادترین موسیقی ها رو
    مثلا الان که داری تایپ میکنی و هروقت که میخوای با کامپیوتر کار کنی یه موسیقی شاد بذار پخش بشه
    یه آلبوم درست کن و آهنگ های شاد و باحال رو اضافه کن
    من خودم الان دارم یه اهنگ بامزه رو گوش میدم که نمیتونم بگم چیه ولی بعضی جاهاش رو بلند تکرار میکنم با خودم و بعضی وقت ها میزنم زیر خنده

فیلم های خنده دار و طنز بگیر نگاه کن
    البته بستگی به سلیقه خودت داره ولی حتما فردا برو از کلوپ یه فیلم خوب رو انتخاب کن و کرایه کن

مثلا الان برو توی سایت آپارات کلی ویدئوی جالب هست که نگاه کنی یا سایت یوتیوب

به فعالیت هایی که بهشون علاقه داری بپرداز
    یه جوری وقتتو پر کن

خلاصه یجوری این یخ ها رو آب کن

- - - Updated - - -

من الان داشتم یه ویدیوی جالب نگاه میکردم که گفتم بهتره اینجا بذارم تا تو هم ببینی
    این ویدئو رو ببین و نظرتو بگو
    http://www.aparat.com/v/5JrWu

4. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

capitan (جمعه 02 اسفند 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), خانوم مجرد (جمعه 02 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    به همه دوستانی که رگه هایی از افسردگی و یاس و ناامیدی در وجوشون هست توصیه میکنم این انیمیشن رو ببینید
    با عنوان black dog که سازمان بهداشت جهانی اونو تهیه کرده:
    http://http://www.aparat.com/v/5JrWu
    خیلی زیبا و تاثیر گار ساخته شده اگر میتونید دانلودش کنید و هر روز نگاه کنید

- - - Updated - - -

http://www.aparat.com/v/5JrWu

6. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

پونه (جمعه 02 اسفند 92), خانوم مجرد (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    سلام، فقط یه چیز بگم . اول اگه میتونی اسم کاربریتو عوض کن، "دختر تنها" همین اسمم تاثیر بدشو میذاره.
    خانوم مجرد هم بهتره اسمشو عوض کنه تا راحتتر بتونه با خودش کنار بیاد. چون در جریانم واسه چی این اسمو گذاشته.

8. 5 کاربر از پست مفید capitan تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 02 اسفند 92), کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), پونه (جمعه 02 اسفند 92), خانوم مجرد (یکشنبه 04 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    22
    دستاوردها:
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    من هم دقیقا مثل شما هستم
    احساس افسردگی و پوچی و ...

یه مدت بود که وقتی خودمو تو آینه میدیدم حالم بد میشد

یسری کار ها رو بهت توصیه میکنم انجام بده
    اول موسیقی شاد (بیدلیل گوش کن) شادترین موسیقی ها رو
    مثلا الان که داری تایپ میکنی و هروقت که میخوای با کامپیوتر کار کنی یه موسیقی شاد بذار پخش بشه
    یه آلبوم درست کن و آهنگ های شاد و باحال رو اضافه کن
    من خودم الان دارم یه اهنگ بامزه رو گوش میدم که نمیتونم بگم چیه ولی بعضی جاهاش رو بلند تکرار میکنم با خودم و بعضی وقت ها میزنم زیر خنده

فیلم های خنده دار و طنز بگیر نگاه کن
    البته بستگی به سلیقه خودت داره ولی حتما فردا برو از کلوپ یه فیلم خوب رو انتخاب کن و کرایه کن

مثلا الان برو توی سایت آپارات کلی ویدئوی جالب هست که نگاه کنی یا سایت یوتیوب

به فعالیت هایی که بهشون علاقه داری بپرداز
    یه جوری وقتتو پر کن

خلاصه یجوری این یخ ها رو آب کن

- - - Updated - - -

من الان داشتم یه ویدیوی جالب نگاه میکردم که گفتم بهتره اینجا بذارم تا تو هم ببینی
    این ویدئو رو ببین و نظرتو بگو
    افسردگی
    سلام ممنونم از پستتون
    اما من اصلا احساس افسردگی و پوچی و.... ندارم مدت هاست که حتی مثل قدیم گریه هم نمیکنم
    همه چیز پدیرفتم و باهاش کنار امدم
    سر کار میروم ..دانشگاه ... حتما روزی بیش از یک ساعت ورزش میکنم ....

اما تو خونه که میرسم دچار انجماد میشوم اصلا نمیتونم کاری بکنم از روی تخت تکون نمیخورم ... یک حس بدی هست از چیزی ناراحت نیستم خوشحال هم نیستم
    قرص ویتامین هم میخورم کمبود ویتامین ندارم
    راستش اصلا تحمل صدا ندارم موسیقی برام چندان لذت بخش نیست تلویزیون که اصلا نمیبینم فیلم دوست ندارم
    ان کلیپ را هم دیده بودم ممنونم دستتون درد نکنه
    دوست دارم کتابهای روان شناسی بخونم حتی حوصله ندارم یک صفحه را کامل بخونم
    درسام هم مونده حسابی...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط capitan نمایش پست ها
    سلام، فقط یه چیز بگم . اول اگه میتونی اسم کاربریتو عوض کن، "دختر تنها" همین اسمم تاثیر بدشو میذاره.
    خانوم مجرد هم بهتره اسمشو عوض کنه تا راحتتر بتونه با خودش کنار بیاد. چون در جریانم واسه چی این اسمو گذاشته.
    ممنونم از پستتون
    بهش فکر میکنم حتما ... اما من این تنهایی را پدیرفتم و قبولش کردم دیکه مثل قدیم ازش ناراحت نیستم انگار جزیی از وجودت را بپدیری
    مثل ادم معلولی که معلولیتش قبول میکنه ازش سرخورده نیست و میدونه که همیشه باید تحملش کنه ...

10. کاربر روبرو از پست مفید پونه تشکرکرده است .

شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط alone_girl نمایش پست ها
    من اصلا احساس افسردگی و پوچی و.... ندارم
    مدت هاست که حتی مثل قدیم گریه هم نمیکنم

اما تو خونه که میرسم دچار انجماد میشوم اصلا نمیتونم کاری بکنم از روی تخت تکون نمیخورم ... یک حس بدی هست از چیزی ناراحت نیستم خوشحال هم نیستم

قرص ویتامین هم میخورم کمبود ویتامین ندارم
    راستش اصلا تحمل صدا ندارم موسیقی برام چندان لذت بخش نیست تلویزیون که اصلا نمیبینم فیلم دوست ندارم
    ان کلیپ را هم دیده بودم ممنونم دستتون درد نکنه
    دوست دارم کتابهای روان شناسی بخونم حتی حوصله ندارم یک صفحه را کامل بخونم
    درسام هم مونده حسابی...
    شما افسردگی رو فقط غم و غصه میدونید
    شاید مطالبی که نوشتید باعث شد من اشتباه کنم ؟
    افسردگی عبارت است از یک حالت غمگینی، پریشانی، احساس ناامیدی، احساس بی انگیزگی و دلسردی و .... .که حداقل بیش از دو یا سه هفته ادامه داشته باشد. علایم افسردگی عبارتند از بی حالی ، بی حوصلگی، بی خوابی،
    بد خوابی، کابوس شبانه، افکار خود کشی و حتی اقدام به خود کشی، پز خوری، کم خوری، ناامیدی، افکار خشم آلود، بد بینی، لذت نبردن از زندگی، کاهش تمایلات جنسی، کاهش اراده، گوشه گیری، شکاکیت، حسادت، کینه، خودخواهی، بخل یا خودخواهی بسیار شدید، دردهای جسمانی بدون منشاء فیزیکی، فراموشی ، عدم تمرکز، کاهش حافظه، احساس خستگی و تنبلی، و غیره.

12. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), پونه (جمعه 02 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    خانم، واسه چی باید کنار اومده باشی با تنهاییت؟؟!! یه معلول میدونه معلوله واسه همین قبولش کرده اما اگه درمانی کشف بشه میره دنبالش چون امید داره. اما ناراحتی و انجماد روحی شما واسه اینه که میدونی درمانی وجود داره اما امید نداری!!

تو زندگیت دو تا چیزو داشته باش: یکی هدف دومی هم امید( اول هدف بعد امید) حالا میتونه هر هدفی باشه اما حتما یه هدفی داشته باش، سعی کن زندگیت راکد نباشه، تغییر خیلی مهمه مثلا اگه فکر میکنی بهترین دکوراسیون اتاقتو درست کردی بهش نمره 10 میدی امروز برو دکوراسیونشو عوض کن حتی اگه نمرش بشه 9

با رنگ سبز واست نوشتم تا ببینی چقدر همین رنگ هم تو خوندن بیشتر به آدم آرامش میده، چون هم رنگش آرامش بخشتره هم چون تغییر کرد. اما همینم یه مدت تکرار بشه عادی میشه!!!!

14. 2 کاربر از پست مفید capitan تشکرکرده اند .

پونه (جمعه 02 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    22
    دستاوردها:
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    شما افسردگی رو فقط غم و غصه میدونید
    شاید مطالبی که نوشتید باعث شد من اشتباه کنم ؟
    افسردگی عبارت است از یک حالت غمگینی، پریشانی، احساس ناامیدی، احساس بی انگیزگی و دلسردی و .... .که حداقل بیش از دو یا سه هفته ادامه داشته باشد. علایم افسردگی عبارتند از بی حالی ، بی حوصلگی، بی خوابی،
    بد خوابی، کابوس شبانه، افکار خود کشی و حتی اقدام به خود کشی، پز خوری، کم خوری، ناامیدی، افکار خشم آلود، بد بینی، لذت نبردن از زندگی، کاهش تمایلات جنسی، کاهش اراده، گوشه گیری، شکاکیت، حسادت، کینه، خودخواهی، بخل یا خودخواهی بسیار شدید، دردهای جسمانی بدون منشاء فیزیکی، فراموشی ، عدم تمرکز، کاهش حافظه، احساس خستگی و تنبلی، و غیره.
    فکر کنم فقط همین چند تا علامت دارم حداقلش این که افسردگی شدید نیست
    نمیدونم ............
    باز هم ممنونم

- - - Updated - - -

انم، واسه چی باید کنار اومده باشی با تنهاییت؟؟!! یه معلول میدونه معلوله واسه همین قبولش کرده اما اگه درمانی کشف بشه میره دنبالش چون امید داره. اما ناراحتی و انجماد روحی شما واسه اینه که میدونی درمانی وجود داره اما امید نداری!!

میدونید دیگه به تنهایی ام و ازدواج نکردنم به چشم یک مشکل حاد یا چیز مهم نگاه نمیکنم واقعا .. این جزیی از من شده یک واقعیت غیر قابل انکار ارش فرار نمیکنم به قول یکی از کاربران سایت میگفت اکه ریبایی و جذابیت معمولی هم داشتی با این اوضاع خوب تحصیلی خانودگی و... حتما الان سر زندگی بوذی ...
    حرفش اول تلخ بود اما الان پذیرفتم ناراحت نیستم که مورد توجه نیستم اصلا فکر نمیکنم بهش
    بهترین سالهای عمرم کلی تلاش کردم که بتونم ازدواج کنم همه راها را رفتم نشد یک مشاوری بهم گفت اصلا برو دوست پسر بگیر کلی دنیال این یکی هم رفتم جریانش اینجا هم نوشتم خدا را شکر متوجه اشتباهم شدم دیدم این هم تو خالی ... ان رابطه خیلی چیزها و خیلی عیب های منو بهم فهموند...
    واقعا ناراحت نیستم دیکه هم براش تلاشی نمیکنم اگه پیش امد استقبال میکنم نیومد هم زندگی خودم ادامه میدهم
    دیگه تو سن من دیگه گذشته ....
    الان تازه دارم با این افکار به ارامش دهنی روحی میرسم
    سالها برای کارم برای درسم و... خیلی تلاش کردم خوب الان تو موقعیت مناسبی هستم خدا را شکر
    این مدت دوست داشتم کمی وزنم کم کنم و ورزش کنم این را هم موفق بودم
    اما نمیدونم چرا اینقدر تمرکزم کم شده؟
    هیچ کار مهم دیگه ای به ذهنم نمی اید حوصله درس و ... ندارم
    گاهی به هزار زور بلند میشوم اطاقم جمع میکنم گاهی ارایش میکنم لباس شاد میپوشم یا یک غدای خوشمزه... گاهی خرید....
    اما اثرش کوتاه دوباره که به اطاق یا خونه میرسم دلم میخواهد فقط بخوابم
    گاهی احساس میکنم دارم کوه میکنم که از رختخواب بلند میشوم

تو زندگیت دو تا چیزو داشته باش: یکی هدف دومی هم امید( اول هدف بعد امید) حالا میتونه هر هدفی باشه اما حتما یه هدفی داشته باش، سعی کن زندگیت راکد نباشه، تغییر خیلی مهمه مثلا اگه فکر میکنی بهترین دکوراسیون اتاقتو درست کردی بهش نمره 10 میدی امروز برو دکوراسیونشو عوض کن حتی اگه نمرش بشه
    9

یک چند تا هدف بلند مدت برای کسی که میخواهد همیشه تنها باشه میزنید خیلی فکر میکنم

با رنگ سبز واست نوشتم تا ببینی چقدر همین رنگ هم تو خوندن بیشتر به آدم آرامش میده، چون هم رنگش آرامش بخشتره هم چون تغییر کرد. اما همینم یه مدت تکرار بشه عادی میشه!!!!
    ممنون ا

16. کاربر روبرو از پست مفید پونه تشکرکرده است .

شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    خب شما مگه اون کلیپی که باتون فرستادم رو ندیدید
    شما الان دارید با اون سگ سیاه (افسردگی) مبارزه میکنید
    شما اون سگ رو تونستید کوچیکترش کنید و موفق بودید (از اینکه علائم افسردگیتون کمتر شده مشخصه)
    اگه به راه درستی که انتخاب کردید ادامه بدید این سگ سیاه کوچکتر هم خواهد شد (یعنی همون علائم کمی که از افسردگی در شما هست هم از بین خواهد رفت)
    ولی اگه مجدد تغذیه اش کنی بزرگ میشه و تورو از پا درمیاره

به فعالیت های شادی که برات نوشتم بپرداز (بیدلیل) حتی اگه فکر میکنی بدت میاد چون اون سگ سیاه جلوی تو رو میگیره و با اینکارت میتونی بیشتر کوچیکش کنی

راه سختی در پیش داری ولی میتونی از پسش بر بیای

18. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), پونه (جمعه 02 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    سلام به همه مخصوصا دختر تنهای عزیزم
    من هی اومدم خوندم وقت نداشتم جواب بدم شرمنده که دیر برات مینویسم
    ازم پرسیده بودی چی شد که حالم خوب شد؟ راستش من کلا زندگی نباتی دارم، پاییز زمستون زیاد روبراه نیستم و در عوض اسفند که میشه از انرژی و خوشحالی نمیدونم چیکار کنم
    من هفته پیش اون مردی که باهاش بودمو دم در محل کارش دیدم محل کارش مردونه است اما یه خانوم سوار ماشینش شد و با هم خوش بودن ظاهرا! کسی که روزگاری مطمئن بودم اینده مون کنار هم خواهد بود!
    بهر حال نشد و نخواستم و نخواست! ولی نهایتش اومدم خونه اهنگ گوش دادم و حتی دیدم نمیتونم از ته دل گریه کنم!! یعنی واسم انقد مهم نبود.. نه که کس دیگه ای باشه ها نه اتفاقا تنهایی حال میکنم(اقای کاپیتان من اسممو خیلی دوست دارم هروقت حس بدی بهم داد چشم حتما عوضش میکنم ) البته ممکنه فکر کنید یه جور سرخوشی بعد از جداییه اما نه من واقعا شاد و پر انرژی هستم و بی خیال اون اقا..
    حالا چیا باعث شده اینجوری بشم:
    1-شاید پیشنهاد کاری تو محلی که همیشه دوست داشتم
    2-شاید ارتباط مجدد با دوستی که از همه دوستام واسم جذابتره و عاقلتره و باهم حرف میزنیم و همون یه دوست جای 100 دوست عزیزه و در عوض کمرنگ تر کردن ارتباط با دوستای قبلی که هربار میدیدمشون بعدش پر از احساسات منفی میشدم(راستش این ارتباط با دوستای همجنس و کلا انرژی منفیای دوستای قبلی و اینکه چندماهی و شاید نزدیک یک سال درگیر این بودم که ای بابا من چکار کنم پس؟ اونا بدن من بدم؟؟ با کی حال کنم؟ از کی انرژی بگیرم؟ این چیزا خیلی ذهنمو درگیر کرده بود)
    3-واقعا طرز فکر و دیدگاهمو دارم عوض میکنم . شاید چون میرم پیش روانشناسم و اونجا خیلی حرف میزنم و همه مسائلمو باهاش درمیون میذارم و اون 2 روز پیش بهم گفت دیدتو داری عوض میکنی. من دقیقا به توصیه هاش سعی میکنم عمل کنم.
    4- شاید تدریس خصوصی که شروع کردم و فکر میکنم هم فشاری بهم وارد نمیکنه هم یه درامد مختصری داره هم حس میکنم خوب بلدشم
    5- کمتر مشکلات همدردی رو میخونم اگر هم بخونم تو ذهنم راههای مثبت میاد نه احساس مصیبت
    6-خطاهای شناختی رو جدی گرفتم و سعی میکنم جلوشونو بگیرم
    در مجموع تو مسیری هستم که خوشحالم و همه موارد بالا همسو هستن و ویپزگی مشترکشون اینه که من حس بهتری نسبت به خودم دارم. تصمیم گرفتم تا تو مجردی احساس خوشبختی نکردم به تاهل به طور جدی فکر نکنم
    دوستم روانشناسم کارم و دوست داشتن خودم و دوری از ادمها و کارها و چیزهایی که جز ناراحت کردن من نتیجه دیگه ای نداره.. اینا فعلا به ذهنم رسید

منم یه ساعتهایی از یه روزایی ممکنه حالم کمی بد بشه اما قطعا من اون خانوم مجرد ابان و اذر ماه نیستم

دختر تنهای عزیز مطمئن باش برداشت ما از واقعیتهای اطرافمون ،و طرز فکرمونپف احساسات ما رو میسازه .. خوب برداشت کنی احساس خوبی خواهی داشت و بد .. بد...
    من هروقت این جمله رو میخوندم حرصم میگرفت اما الان بهش ایمان دارم: زندگی قشنگه اگه تو قشنگ ببینیش سعی کن نگاهتو عوض کنی.. سعی کن خوب و مثبت فکر کنی تونستی مشاوره هم برو.. اولش سخته اما کم کم یاد میگیر بجای سرکوب و عادت به تحمل چیزای منفی، واقعا مثبت ببینی و لذت ببری
    دعا میکنم با اومدن بهار توام به زندگی دلگرم بشی

20. 3 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (دوشنبه 05 اسفند 92), پونه (یکشنبه 04 اسفند 92), شیدا. (یکشنبه 04 اسفند 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)