به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 بهمن 92 [ 18:48]
    سطح
    1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Eh S از تفاوت تا اختلاف و دعوا

سلام خدمت همه کاربران و کارشناسان سایت ؛

من قبلا چند باری از مطالب سایت تو سرچ هام استفاده کرده بودم و امشب تصمیم گرفتم برای گرفتن هم فکری و همین طور کمک به بقیه اگر قابل باشم عضو بشم . قبل از طرح مساله ترجیحا شمایی کلی از زندگیم رو براتون شرح می دم :

وضعیت فعلی » متاهل
    سن » 25 سال
    سن شوهرم » 26 سال
    فرزند » نداریم (اقدام نکردیم)
    موقعیت زندگی » تهران
    سطح رفاه » متوسط
    تحصیلات هر دو نفر » دانشجوی انصرافی از رشته های فنی مهندسی در مقطع فوق دیپلم (معادل گرفتیم)
    مدت آشنایی » 5 سال
    مدت زندگی مشترک » 4 سال (دوران عقد کوتاه بود)
    وضعیت شغلی من فعلا » خانه داری
    وضع شغلی شوهرم » طراحی سایت - طراح و برنامه نویس الکترونیک و اتوماسیون (خوره کامپیوتر در هر زمینه ای که فکرشو کنید
    البته منم تو اون زمینه ها دستی بر اتش دارم و با شوهرم یه شرکت کوچیک زدیم و یه سری چیزا هم تولید کردیم ولی بخاطر تنش های اخیرمون تصمیم گرفتم چند وقت نرم سر کار و از هم دور باشیم واسه همین 2 ماهی هست فقط و فقط خانه دارم :)
    __________________________________________________ __________________________
    راستش من برای بیرون آوردن زندگی مشترکمون از بحران و تنش خیلی مطالعه می کنم و در حاضر به یک نتیجه رسیدم که از برداشتم از زندگی خودم و اطرافیانم دارم اینه که من و همسرم نیاز داریم تا تفاوت هامونو مدیریت کنیم تا اختلافاتمون حل بشه ، شاید کمی دیر به این نتیجه رسیدم اما به هر حال رسیدم دیگه

اما مشکلی که الان باهاش روبرو هستم اینه که چطور ؟

مثلا اگر من با همسرم تفاوت جنسی دارم جطور حلش کنم ؟ و می خوام از همین شروع کنم چون خیلی تحت تاثیر این قضیست زندگیمون

برای همین در یه پست جدا دربارش توضیح می دم که خیلی مطالب طولانی نشه .

- - - Updated - - -

ابتدا از پایه شروع می کنم :

فکر می کنم اولین مساله مهم تو رابطه زناشویی "تمایل" هست یا "میل جنسی" یا "طبع"

مثلا من با وجود داشتن گروه خونی o+ و همسرم AB+ و گرم و آتشین بودن گروه خونی بنده ولی خیلی تمایلات جنسی ندارم و به جاش همسرم فوق العاده گرم و آتشین مزاج هست

ضمنا من دوره طب سنتی هم تا حدی گذروندم و خیلی مطالعه داشتم و دنبال راه های افزایش میل جنسی خودم و کاهش میل شوهرم هم بودم امـا ...

مثلا خودم » یک دوره تغذیه کاملا خاص داشتم و هر چیز گرمی که فکرشو کنید خوردم - افشره گل سرخ - شربت آفرودیت - عرق رازیانه - دم کرده نعناع و ... همه اینا رو تست کردم
    اما خسته شدم نه اینکه اثر نداشته باشه

قبلش یه مقدمه کوتاه » من از همون اول عشقمون به هم مشکلات خیلی خاصی برام پیش اومد یکیش همین رابطه بود - تا 2 سال و نیم باکره بودم و به دلیل مشکل واژینیسموس من نتونستیم مثل یک رابطه طبیعی رو داشته باشیم و شوهرم تو این دوران تنها با من معاشقه داشت و تلاش های بی فایده برای دخول .
    و همچنین به مشکل خودارضایی همسرم هم گریبان گیر شدیم و هنوز هم این عادتش ترک نشده - خودارضایی با یا بدون تماشای فیلم و تصاویر که بیشتر در نبود من یا بعد از مشاجره هامون اتفاق می افته

حقیقتش من از تلاش برای تغییر خودم خسته شدم و حس می کنم نباید سعی کنم از چیزی که هستم دور بشم

وقتی به اعضای خانوادم نگاه می کنم می بینم من از خانواده ای هستم که کلا همشون تا سنین بالا چشم و گوش بسته هستن و خیلی به جنس مخالف گرایش ندارند و یکهو عاشق میشن و ازدواج می کنن حالا من که توی زندگی مشترکشون نیستم اما میشه حدس زد آدمهای خیلی اتیشی نیستن ولی همسرم دقیقا خلاف اینه

چرا من باید تغییر کنم ؟
    و چرا همسرم باید تغییر کنه ؟

این سوال منه . درسته خیلی چیزها عیب هست من در ترک عیب و عادات زشت حرفی ندارم اما اینکه کسی طبعش زیاد گرم نیس یا بلعکس یک عیب نیست

وقتی تلاش می کنم تو هر حوزه ای از پوست خودم بیرون بیام و خودم رو عوض کنم دچار نوعی سرافکندگی میشم و بعد از مدتی حس می کنم دارم کس دیگه ای میشم که خیلی از خود واقعیم فاصله داره و این منو دچار رکود روحیه می کنه

حالا مساله جنسی تنها یک بخش زندگی مشترکه

پرسش بزرگ من در حال حاضر اینه که چطور تفاوتم رو با همسرم مدیریت کنم که نیازی به تغییر شخصیت نباشه من نمی خوام ذاتم رو عوض کنم تا جایی بتونم رفتارام رو کنترل می کنم اما تغییر ذات به شکل پایدار واقعا سخته خیلی خیلی سخته

لطفا نظرات خودتونو برام بنویسید . ممنون

- - - Updated - - -

__________________________________________________ ______________________
    انواع دیگه اختلافاتم رو می نویسم :
    4-همسرم به شدت بلندپروازه و خیلی اهداف سختی داره و من خیلی قانع هستم و سعی دارم تو مسیرم لذت ببرم و به چیزایی که می خوام کم کم برسم و عجله نکنم
    5-همسرم تو شغلش بسیار بلند مدت فکر می کنه و ممکنه حسابمون تا حد 0 خالی بشه و به نون شب محتاج بشیم بدون هیچ پس انداز نقدی و من دوست دارم ضمن اتیه نگر بودن حقوق ثابت مورد نیاز چرخش عادی روزمره رو لنگش نباشیم
    6-همسرم به شدت می خواد من به وظایف زن بودنم مثل (کسب اجازه از شوهر و ... حتی در حال دعواهامون ) پایبند باشم و من تو تیریپ روشن فکری میگم برو بابا من دلم میخواد ازاد باشم و تو باید بهم اعتماد کنی
    7-همسرم اصلا بلد نیست منو چطور خوشحال کنه تنها چیزی که بلده اینه که من بستنی دوست دارم ولی دیگه تکراری شده برام انقدر با بستنی سورپرایز شدم با بستنی خر شدم با بستنی آشتی کردم با بستنی خوشحال شدم با بستنی خوردن تفریح کردم کلا انگار با بستنی ازدواج کردم خب شاید بگید مهم نیس مهم بطن قضیست و ... ولی من کلی برنامه میریزم که اونو خوشحال کنم هیجان زده کنم سورپرایز بشه هر بار به شکلی متفاوت ولی اون اصلا ذوقی به خرج نمیده با اینکه در کارش خیلی ادم خلاقیه اما این خلاقیت چیزیش نصیب من نمیشه - مثلا برای اولین روز تولدم از بیرون اومد و جلوی مامانش و خواهرش و من که کلی ذوق زده منتظر دریافت هدیه بودم یه پلاستیک گردوی تازه بهم هدیه داد و من دهنم وا مونده بود اخه گردوی تازه هم شد هدیه به همسر
    بعد هم اظهار کرد همه جا رو گشته هیچی پیدا نکرده که من خوشم بیاد ولی چون از گردو شور های بیرون خوشم می اومده ....
    یعنی 50 بار بریم بیرون ویترین مغازه رو بکنم تو چشمش بگم ببین من از این خوشم میاد و صراحتا بگم برای فلان مناسبت از اینا برام بخر هیچ فایده ای نداره همیشه چشم بازار رو میکنه میاره و من مجبورم از چیزی که خوشم نیومده خوشم بیاد :(
    8- اختلاف در تعریف هر چیزی : این یکی دیگه واقعا محشره ؛
    من به شوهرم میگم عزیزم میشه منظم باشی و لباساتو نریزی رو زمین ؟ اون میگه عزیزم همین جا باشه فردا که میرم سر کار از همین جا ورشون میدارم اینم خودش نوعی نظمه و من نمی دونم مخترع چوب لباسی مرد بود یا زن ؟! خلاصه تو هر چیزی اون یا واقعا تعریفش با من فرق داره یا سعی می کنه با ارائه تعریفی جدید از کلمات از شر قرقر زنش راحت بشه و بهش گیر ندم و من واقعا کفرم در میاد از این تعریف های من در اوردی مسخرش
    شاید باورتون نشه ولی ما بارها و بارها سر تعریف یه کلمه با هم ساعت ها بحث کردیم و اخرش پیام هر یک برای دیگری این بوده که عزیزم دهنتو ببند دیگه داری خستم می کنی

بقیش حالا دیگه خیلی مهم نیس :) باشه برای بعد - ولی می دونم خیلی از زوجین این تفاوت ها و اختلافات نشات گرفته از اون ها رو دارن بیاید با کمک همدیگه حلشون کنیم لطفا :)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    اول باید بگم که من مجردم پس تجربه ای در زندگی مشترک ندارم ولی نظر کلی در مورد زندگیت رو برات می نویسم امیدوارم مفید باشه
    مشکل اولتون مشکل جنسی بوده من تجربه ای ندارم اما فکر میکنم مشکل اصلی شما همین باشه راه حل خاصی ندارم ولی به نظرم باید راه حل های زیادی رو امتحان کنی
    نمیدونم سراغ مشاور رفتید یا نه؟
    ولی یه مشاور میتونه توصیه های خوبی براتون داشته باشه
    امادر مورد مشکلات دیگه تون یا همون اختلاف سلیقه و تفاوت ها : این مسائل در زندگی اکثر زوج ها وجود داره اما مشکل اصلی برمیگرده به تفاوت سنی کم شما
    معمولا زوج هایی که تفاوت سنی کمی دارند همسن هستند و یا در حد 2 سال تفاوت دارند جر و بحث های این چنینی زیاد دارند
    معمولا دخترا زودتر از پسرا به بلوغ فکری می رسن و پسرا معمولا چند سال دیرتر به این بلوغ دست پیدا می کنن متاسفانه شما الان به این بلوغ رسیدی ولی همسرت هنوز نرسیده
    مثلا همین مشکل آینده نگر نبودنشون و یا بلند پروازی ایشون معمولا توی سن ایشون طبیعیه و اگر جزو خصلت های ذاتی ایشون نباشه بعد از یه مدت فروکش می کنه
    و البته صبوری و تدبیر شماست که باعث میشه تحمل این مشکلات هم برای شما و هم برای ایشون راحت تر باشه
    البته باید یه سری تفاوت ها رو بپذیرید و بتونید باهاش کنار بیاید
    نظر من اینه که مشکل اصلی شما مسائل جنسی هست که اگر بتونید با کمک مشاورین حلش کنید زندگی بسیار خوبی خواهید داشت

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ما پیش مشاور و سکس تراپ هم رفتیم ولی حس می کنم بی فایدست چون تمام چیزهایی که خودم می دونم رو بهم میگن توصیه مشاورهایی که رفتم فقط این بوده :

باید تا یه مدت حتی شده فیلم بازی کنی و حداقل یه روز در میون با شوهرت ارتباط داشته باشی
    رابطه مقعدی خیلی هم بد نیس و برام توضیح دادن که چطور اماده این نوع از رابطه بشم
    گفتن یه سری از رفتارهای همسرم در س ک س سایکوتیک یا نوروتیک هست و باید درمان بشه ولی همسرم اهمیتی نمیده و قبول نمی کنه
    مثلا یه بار س ک س دهانی از من خواست براش انجام بدم و تا حد استفراغ من پیش رفت یا از من می خواد که توی دهان من تخلیه بشه و تا حالا من باهاش موافقت نکردم ولی این حس بهش دست میده که من حرفاشو گوش نمی کنم یا دوستش ندارم
    یا وقتی من ارضا میشم سعی داره به زور دوباره منو به ارگاسم برسونه در حالیکه بارها بهش گفتم من واقعا نیازی ندارم و بدنم خستست و این کارش منو از زناشویی زده می کنه و باعث کاهش میل با هم بودنمون میشه
    ولی گوشش بدهکار نیس

همه این ها در حالیه که ایشون تا الان شاید بگم حدود 30 تا کتاب فارسی و انگلیسی در خصوص سلامت سکس خونده و اطلاعاتش در این زمینه بسیار هم خوبه ولی چه فایده ؟!

به نظر شما 26 سال برای یک اقا برای رسیدن به بلوغ فکری واقعا کافی نیست ؟

ضمن اینکه ایشون به ذات کمی شبیه به پدرش هست و آرزوهای خیلی دوری داره البته توانایی هاش زیاده بهتره بگم تخصص هاش چون به نظرم در مدیریت رفتارش ادم ضعیفیه یه جورایی یه نابغه دیوانه !

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 اردیبهشت 93 [ 14:42]
    سطح
    4
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 12 پست

Array
    سلام zari1393
    من میخواستم بهتون پیشنهاد بدم که مجله سپیده دانایی شماره 73 دی ماه 92 را مطالعه کنید خیلی بهتون کمک میکنه حتما تهیه کن بخون برای مشکل شما خوبه ان شاا.. موفق بشی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    مرسی بهار جان ، من تا پیامتو دیدم رفتم بیرون بخرم مجلشو ببینم چیا توشه اما هر جا پرسیدم نیافتمش ! دو سه تا دکه روزنامه فروشی و دو تا کتاب فروشی پرسیدم نداشتن چند تا سوپری هم دیدم نبود . از کجا میشه تهیه کرد ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 اردیبهشت 93 [ 14:42]
    سطح
    4
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 12 پست

Array
    میتونی زنگ بزنی از دفتر مجله تهیه کنی،شهر کتاب هارو هم سر بزن شاید داشته باشن. من نمیدونم اینجا شماره گذاشتن دفتر مجله درسته یا نه وگرنه برات میزاشتم واقعا نمیدونم میشه یا نه اگر از دوستان قدیمی کسی میدونه میشه گذاشت بگه که بزارم تا یه کمکی به دوستمون کرده باشیم

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

تالار همدردی مشاوره جنسی به صورت علنی نمی دهد ، پست شما به همین دلیل ویرایش خواهد شد . لطفاض یا بطور خصوصی از طریق انجمن آزاد با پرداخت حق عضویت آن مشاوره خصوصی دریافت دارید یا به سایت پایگاه تنظیم خانواده که مشاوره جنسی می دهند مراجعه کنید

این تاپیک به این دلیل قفل می شود لطفاً مسائل دیگرتون را بدون یکبارگی در یک تاپیک بلکه از مهمترین را شروع کنید در تاپیکی جدا با عنوانی گویای اون مسئله بیاورید تا دوستان راهنمایی کنند . یعنی سعی کنید فعلاً یک مسئله که مهمترین هست برایتان را اول مطرح کنید .... البته همانطور که گفتم اگر مسئله مهم شما تفاوت در مسائل جنسی هست ، یا درانجمن آزاد مطرح سازید یا به سایتی که گفتم مراجعه کنید و تا در آن مسئله پیشرفت نکرده و به حل نسبی آن نرسیدید به مسئله ای دیگر نپردازید .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)