به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 دی 93 [ 02:58]
    سطح
    14
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 13 در 11 پست

Array

کسی که اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم دوباره بهم دروغ گفت

سلام،
    نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم. یک کم طولانی هست ولی خواهش میکنم بخونید . کمکم کنید.
    7 سال هست که با پسری دوست هستم و قصدمون ازدواج بود. تقریبا دو سه سال پیش فهمیدم که ایشون تفننی چیزی میکشیده. البته خودش عذاب وجدان گرفت و بهم گفت. بعد از اون من تو همین سایت اومدم و مشاوره گرفتم و شما دوستان گلم به من گفتید بهش یک شانس دیگه بدم. منم بهش شانس دادم و باهاش طی کردم اگه دوباره کاری کنه و یا حتی سیگار بکشه رابطه م رو باهاش قطع میکنم و اون هم گفت نه دیگه متنبه شده و از این حرفا. الان سه سال از اون موضوع میگذره و چیزی ازش ندیدم تا اینکه باز هی بهم گفت سیگار که اشکال نداره.منم بهش میگفتم میخوای بکشی بکش ولی من دیگه نیستم. اونم میگفت نه نمیکشم. هزار بار ازش پرسیدم سیگار میکشی یا نه که میگفت نه. حتی بهش گفتم ببین تجربه به من ثابت کرده که تو هروقت یه چیزی رو تکرار میکنی؛حتی به شوخی؛ یعنی داری انجامش میدی. گفتم اگر سیگار میکشی به من بگو که تو چشمای من نگاه میکرد و قسم جون و مرگ منو میخورد که نمیکشه. من خر هم بهش اطمینان میکردم. تا اینکه دو روز پیش عکسهاش رو دیدم که داشت سیگار میکشید. با خونواده اش شمال رفته بود و اونجا با سیگار عکس گرفته بود. من شوکه شده بودم، اونم هول شد و گفت نه سیگار خاموشه و من فقط میخواسنم عکس بگیرم. منم گریه کردم و خلاصه گفت آره من هشت ساله که میکشم، سیگار که اشکالی نداره. گفتم تو به من دروغ گفتی، گفت آخه تو ناراحت میشدی اگه بهت میگفتم. همونجا بهش گفتم خیلی نامردی و دیگه همه چیز تموم شد.

دوستان الان من چه کنم ؟ به خدا همه اش دارم گریه میکنم. برای بخت سیاهم. برای اینکه کسی که به سرش قسم میخوردم یه دروغگوی نامرد بود. کسی که از همه عالم بیشتر قبولش داشتم. من دیگه چطوری میتونم با کسی باشم که به این راحتی بهم دروغ میگه. به این قشنگی. کسی که اینطوری میتونه دروغ بگه از کجا معلوم که سراغ کارهای قبلیش نرفته باشه و به خاطر اعتیاد اینطوری راحت دروغ نگفته باشه ؟ به من میگفت من به تو مگه تا حالا دروغ گفتم ؟ میگفت من هر چیزی تو زندگیم هست رو بهت گفتم. تو رو خدا کمکم کنید، زندگیم دوباره جلوی چشمم نابود شد.

2. کاربر روبرو از پست مفید عسل69 تشکرکرده است .

شایسته89 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    سلام عسل خانم. از همون اول اشتباه کردی خوب بار اول فهمیدی چیزی میکشه و گذشتی .دوباره فهمیدی سیگار میکشه و بازم گذشتی و اونم بدون اطلاع شما به کارهاش ادامه داده.خوب ممکنه واسه ایشون سیگار کشیدن چیز بدی نباشه اما شما که برات مهم بود باید از همون بار اول که فهمیدی خیلی بهتر جلو میرفتی.این نشونه ها رو باید از همون روز اول جدی میگرفتید .

فکر میکنم که برای ترک سیگار باید خود طرف بخواد و اراده کنه.شما نامزد هستید؟؟؟چند سالشون هست؟؟
    فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …
    ویرایش توسط ستیلا : پنجشنبه 24 بهمن 92 در ساعت 22:27

4. 4 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (پنجشنبه 24 بهمن 92), khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), شایسته89 (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    سلام عسل خانم. از همون اول اشتباه کردی خوب بار اول فهمیدی چیزی میکشه و گذشتی .
    سلام، گذشتم چون پشیمون بود. اینجا هم خیلی ها گفتند بهش یک فرصت دیگه بده.
    دوباره فهمیدی سیگار میکشه و بازم گذشتی و اونم بدون اطلاع شما به کارهاش ادامه داده.
    من دوباره نگذشتم! به من گفت هیچی دیگه نمیکشه. من اصلا نگذشتم و گفتم اگه حتی یک پک سیگار هم بکشی تمومه.
    خوب ممکنه واسه ایشون سیگار کشیدن چیز بدی نباشه اما شما که برات مهم بود باید از همون بار اول که فهمیدی خیلی بهتر جلو میرفتی.این نشونه ها رو باید از همون روز اول جدی میگرفتید .
    خواهش میکنم الان منو سرزنش نکنید واقعا تو شرایطی نیستم که بتونم تحمل کنم.

فکر میکنم که برای ترک سیگار باید خود طرف بخواد و اراده کنه.شما نامزد هستید؟؟؟چند سالشون هست؟؟
    به من گفت همه چیز رو ترک کرده و اصلا برای همین باهاش موندم. نه دوستیم قرار بود نامزد بشیم. حالا که خونواده من، دوستام همه میدونن قضیه ما رو باید چکار کنم؟ چطوری به مامانم بگم کسی که به سرش قسم میخوردم اینطوری بود ؟ هر دو 23 هستیم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام عسل عزیز
    چند تا سوال دارم
    اول چرا اینقدر طولانیه این رابطه؟
    تا به ال چه دروغهای دیگه ای بهت گفته بود؟
    منظورم اینه شخصیتش پنهون کاره،یا سیگار رو چیزه مهمی نمیدونه ؟
    چند سالشه و شما چند سالتون هست؟
    تنها مشکل بینشما همین موضوع بوده یا نه؟

7. 4 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), ستیلا (جمعه 25 بهمن 92), شیدا. (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    سلام عسل عزیز
    سلام دوست عزیز
    چند تا سوال دارم
    اول چرا اینقدر طولانیه این رابطه؟
    چون وقتی با هم آشنا شدیم سنمون خیلی کم بود. هم اون درس خوند هم من . الان هم داره سربازی میره.
    تا به ال چه دروغهای دیگه ای بهت گفته بود؟
    از کجا بدونم چه دروغ دیگه ای بهم گفته ؟ بهتره بگم دروغ دیگه ای نبوده که فاش شده باشه. من بهش اطمینان ندارم دیگه، حتما دروغ های دیگه ای هم بهک گفته.
    منظورم اینه شخصیتش پنهون کاره،یا سیگار رو چیزه مهمی نمیدونه ؟
    نه از من پنهون کرده. میدونست چقدر برای من مهمه این مسئله ولی ازم پنهون کرده که باهاش قطع رابطه نکنم. از طرفی دیگه دارم به این فکر میکنم که حتما اونقدر معتاد به سیگار هست که من و رابطه 7 سالمونو بهش فروخت و نتونسته به خاطر خودمون ترکش کنه.
    چند سالشه و شما چند سالتون هست؟
    هر دو 23 هستیم.
    تنها مشکل بینشما همین موضوع بوده یا نه؟ مشکل جدیمون بله.

9. کاربر روبرو از پست مفید عسل69 تشکرکرده است .

asemaneabi222 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    سلام
    بعید میدونم هر دوتون بتونین این رابطه رو به راحتی تموم کنین! 8 سال زمان کمی نیست. وقتی خانواده ها و آشناها در جریان قرار گرفته باشن که قضیه سخت تر هم میشه! فکر میکنی اونقدر قدرت داری که همچین کاری کنی؟ اگه داری که بهتر اما اگه نمیتونی تموم کنی سعی کن بهش اونقدر انگیزه بدی که به خاطرت بذاره کنار!

نتیجه اخلاقی اینکه هیچوقت به کسی به اندازه ی چشماتون اعتماد نکنین! به نظر من حتی به چشمای خودتونم خیلی اعتماد نکنید!!

11. 7 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

Elena1994 (شنبه 26 بهمن 92), khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), mercedes62 (جمعه 25 بهمن 92), واحد (شنبه 26 بهمن 92), شیدا. (جمعه 25 بهمن 92), شایسته89 (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    کشیدن سیگار اونم در مدت هفت سال بیانگر این هست که ایشون به سیگار اعتیاد دارند.

ایشون به شما دروغ گفتند تا شما رو از دست ندن.خوب چه تضمینی هست که دوباره به شما دروغ نگه.

اگه قصد ادامه ارتباط به قصد دوستی هست که اینجا در این موارد مشاوره داده نمیشه اما اگه میخواید باهاش ازدواج کنید بهتون پیشنهاد میکنم چشماتونو باز کنید و از این نشونه ها به سادگی نگذرید و حتما به یک مشاوره مراجعه کنید.

برای ترک سیگارشون هم اولا باید خودشون بخوان و اراده کنند ثانیا میتونید ایشونو ببرید مرکز ترک اعتیاد تا به شما کمک کنند.
    فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …

13. 5 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 25 بهمن 92), khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), واحد (شنبه 26 بهمن 92), شیدا. (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عسل69 نمایش پست ها
    تقریبا دو سه سال پیش فهمیدم که ایشون تفننی چیزی میکشیده.
    سه سال قبل که شما 20 ساله بودین و هنوز هیچ تعهدی به ایشون نداشتین و متوجه مصرف مواد مخدر ایشون شدین دوباره باهاش ادامه دادین؟! اینجا کسی بهتون گفته اینکارو بکنین؟!

اگه همچین کارشناسی اینجا بهتون این پیشنهاد رو داده باید الان بیاد توضیح بده چطور همچین پیشنهاد غیرمسئولانه ای بهتون داده بوده اگر هم برداشت خودتون از حرفهای دوستان غیرکارشناسی مثل من بوده و خودتون نظرش رو دوست داشتین و سریع گرفتینش که هیچ.

بهرحال من فکر میکنم که شما هنوز که خوشبختانه وارد زندگی نشدین و این یک لطف خداوند به شما بوده. راه و همسفر بهتری برای خودتون انتخاب کنید.

15. 9 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 25 بهمن 92), farshidnaji (دوشنبه 05 اسفند 92), khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), فرهنگ 27 (جمعه 25 بهمن 92), واحد (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (جمعه 25 بهمن 92), شیدا. (جمعه 25 بهمن 92), شایسته89 (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    عسل جان، ایشون هشت سال هست که سیگار می کشه، یعنی از 15 سالگی.
    15 سال سن خیلی کمی هست برای شروع سیگار کشیدن و خانواده ها در این مورد حساسند.
    فکر نمیکنی خانواده ای که پسر 15 ساله شون سیگار می کشه و کنترلی روش ندارند، ممکنه مشکلات دیگه ای هم در تربیت فرزندشون داشتن؟

الان این آقا سیگار می کشه که شما باهاش مشکل دارید
    دروغ گفته که با دروغگوییش هم مشکل دارید
    اعتماد شما هم از بین رفته که بازسازی اون هم کار راحتی نیست.

ببین می تونی هر سه مورد بالا را نادیده بگیری؟ تازه این سه مورد مسلم و واضحی هست که الان می دونید.
    مطمئنا موارد مثبت و منفی دیگه ای هم این آقا دارند.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

17. 5 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 25 بهمن 92), khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92), واحد (شنبه 26 بهمن 92), ستیلا (جمعه 25 بهمن 92), عسل69 (جمعه 25 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    بعید میدونم هر دوتون بتونین این رابطه رو به راحتی تموم کنین! 8 سال زمان کمی نیست. وقتی خانواده ها و آشناها در جریان قرار گرفته باشن که قضیه سخت تر هم میشه! فکر میکنی اونقدر قدرت داری که همچین کاری کنی؟ اگه داری که بهتر اما اگه نمیتونی تموم کنی سعی کن بهش اونقدر انگیزه بدی که به خاطرت بذاره کنار!

به خاطر من بذاره کنار ؟!! اگه من مهم بودم که به خاطر من و زندگیمون اصلا نمیکشید که اینطوری بشه.

نتیجه اخلاقی اینکه هیچوقت به کسی به اندازه ی چشماتون اعتماد نکنین! به نظر من حتی به چشمای خودتونم خیلی اعتماد نکنید!!

- - - Updated - - -

کشیدن سیگار اونم در مدت هفت سال بیانگر این هست که ایشون به سیگار اعتیاد دارند.
    بله اعتیاد داره که حتی الان هم نمیگه باشه نمیکشم. میگه من ناچارم !! میگه کسایی که مشکل من رو داشتند میفهمن من چی میگم. از کجا معلوم دو روز دیگه کارهای دیگه هم نکنه و نگه من ناچارم ؟؟!!!!!

ایشون به شما دروغ گفتند تا شما رو از دست ندن.خوب چه تضمینی هست که دوباره به شما دروغ نگه.
    هیچ تضمینی نیست. من هم دیگه بهش اعتماد ندارم. کسی که اینقدر راحت و قشنگ دروغ بگه حتما دروغ های دیگه ای هم بهم گفته و میگه.

اگه قصد ادامه ارتباط به قصد دوستی هست که اینجا در این موارد مشاوره داده نمیشه اما اگه میخواید باهاش ازدواج کنید بهتون پیشنهاد میکنم چشماتونو باز کنید و از این نشونه ها به سادگی نگذرید و حتما به یک مشاوره مراجعه کنید.
    نه قصد ازدواج بود. قرار بود دو ماه دیگه بیاد خواستگاری. میگفت روز خواستگاری باید یه چیزایی رو بهت بگم ! منم میگفتم خب همین الان بگو. میخوای منو تو عمل انجام شده بذاری ؟؟!!

برای ترک سیگارشون هم اولا باید خودشون بخوان و اراده کنند ثانیا میتونید ایشونو ببرید مرکز ترک اعتیاد تا به شما کمک کنند.
    دوست عزیز اولا که ایشون نمیخواد ترک کنه. خودش هم میگه ناچاره ! دوما برای ترک عادت دروغ گفتنش باید چکار کنم ؟ تازه این کسی هست که من آب میخوردم بهش میگفتم، حتی اگه تو ذهنم چیزی میگذشت بهش میگفتم ولی اون در حقم نامردی کرد.

- - - Updated - - -

toojih عزیز اینجا من سوالم این بود که کسی که اعتیاد داشته میتونه ترک کنه ؟ که دوستان گفتنئ اگه خودش بخواد میشه و بهش یک فرصت دیگه بده.
    دوست عزیز به این راحنی نیست که من بتونم همسفر دیگه ای پیدا کنم .

- - - Updated - - -

عسل جان، ایشون هشت سال هست که سیگار می کشه، یعنی از 15 سالگی.
    15 سال سن خیلی کمی هست برای شروع سیگار کشیدن و خانواده ها در این مورد حساسند.
    فکر نمیکنی خانواده ای که پسر 15 ساله شون سیگار می کشه و کنترلی روش ندارند، ممکنه مشکلات دیگه ای هم در تربیت فرزندشون داشتن؟

شیدای عزیز، خونواده اش که از همون اول در جریان سیگار کشیدنش نبودند. پارسال فهمیدند که گویا پدرش حالشون بد میشه و بعد از اون ماجرا دوست من میره خونه خواهرش زندگی میکنه. نه باور کنید اگر بچه ای بخواد کاری انجام بده خونواده اش نمیتونن کاری براش انجام بدن. پنهانی همه کاراش رو انجام میده. متاسفانه الان اکثر جوونها به این کارها رو آوردند.

الان این آقا سیگار می کشه که شما باهاش مشکل دارید
    دروغ گفته که با دروغگوییش هم مشکل دارید
    اعتماد شما هم از بین رفته که بازسازی اون هم کار راحتی نیست.
    بله درسته. با هیچکدوم از اینها نمیتونم کنار بیام.

ببین می تونی هر سه مورد بالا را نادیده بگیری؟ تازه این سه مورد مسلم و واضحی هست که الان می دونید.
    مطمئنا موارد مثبت و منفی دیگه ای هم این آقا دارند.
    شیدا جان اصلا نمیتونم نادیده بگیرم. اون هم وقتی که من هزار بار بهش گفتم اگه بکشی من باهات نمیمونم اون هم تو چشمام نگاه کرد و بهم دروغ گفت. اگه من همه اینها رو نادیده بگیرم انگار خودم و خواسته هامو نادیده گرفتم و اون هم با خودش میگه که من چقدر راحت از چیزی که باهاش شرط کردم گذشتم و بیخیال شدم. از کجا معلوم که بعدها سراغ چیزهای دیگه ای نره و نگه عسل که کنار میاد باهاش ؟ الان فقط من موندم و قلب سیاهم که دیگه نمیتونم به هیچکس اطمینان کنم. با فرد دیگه ای هم نمیتونم ازدواج کنم به دلایل زیادی که دارم.

19. کاربر روبرو از پست مفید عسل69 تشکرکرده است .

khaleghezey (جمعه 25 بهمن 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)