به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

میخوام کار کنم ، همسر دیکتاتور من نمیزاره

من و شروع یک مشکل جدید

دوستان من 6 ساله که ازدواج کردم ، وقتی همسرم به خواستگاری من اومد ، همون روز اول بهشون گفتم که میخوام ادامه تحصیل بدم و سر کار برم . هیچ مخالفتی نکرد و اتفاقا گفت من هم همچین تصمیمی دارم ، خوب من هم خوشحال شدم . که هدف هامون با هم یکی هست .

توی این 6 سال مشکلاتی برای همسرم پیش اومد که من نتونستم ادامه تحصیل بدم و هم نتونستم سر کار برم ، یک جورایی از خود گذشتگی کردم و هم اینکه همسرم راضی نبود .

الان اون مشکلات برطرف شده و من به فکر این افتادم که دیگه وقتش هست هدف هام رو دنبال کنم ، اما امروز که به طور جدی با همسرم صحبت کردم و گفتم که من تصمیم گرفتم برم سر کار ، با من مخالفت کرد . خیلی خیلی شدید و با پرخاشگری گفت که من به هیچ عنوان اجازه نمیدم مگر کار دولتی ، چون خیالش راحته که کار دولتی گیر نمیاد ، دعوامون شد ، خیلی بدو بیراه گفت که من گوشم رو گرفتم که نشنوم چی میگه

خیلی ناراحتم ، چرا اصلا اون باید برای من تصمیم بگیره ؟ یا اون باید حتما اجازه بده ؟چرا زیر تمام حرفهایی که روز اول گفتیم میزنه ؟ من باید شکایتش رو پیش کی کنم خدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه تو رو خدا من رو آروم کنید . احساس شکست میکنم ، احساس میکنم 6 سال گول خوردم ، چرا از روز اول سر حرفم پافشاری نکردم که من باید درس بخونم یا باید برم سر کار ؟ الان دیگه مدرک فوق لیسانس ارزشی نداره ، مگه میشه باهاش کار دولتی پیدا کرد ؟ با دکترا هم به زور میشه چه برسه به فوق لیسانس .

اصلا حرفم نمیاد که احساس درونیم رو بگم ، فقط حرص دارم ، هی یادم میاد اشک میریزم ، که انقدر ضعیفم که نمیتونم هدفام رو دنبال کنم ،

من میخوام هر طوری شده کار کنم ؛ یا درس بخونم . باید چه کار کنم ؟ انقدر شکه شدم کع توان اینکه بخوام همسرم رو راضی کنم ندارم ، اولا اون خیلی مصمم هست ، ثانیا من نمیخوام تا آخر عمرم خونه نشین باشم .

به زن به چشم موجود ضعیفی نگاه میکنه که از عهده هیچ کاری جز کارای خونه بر نمیاد ، مرتب میخواد اعتماد به نفس من و خرد کنه . به من میگه تو کارای خونه رو انجام بدی بسه ، وای این حرفاش رو اعصاب منه ، مگه من کلفتم ؟؟؟؟؟؟؟ چرااااااااااااااااااا ؟

دارم دیوونه میشم

2. 4 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (شنبه 12 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 14 اسفند 92), دختر بیخیال (شنبه 12 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام عزیزم

درکت می کنم.

ببین با این روش که تو پیش گرفتی همسرت بدتر لجبازی می کنه.

تو باید خیلی باسیاست رفتار کنی!

مردا دوست دارن اقتدارشون حفظ بشه.اگه تو بگی منم می خوام برم کار کنم.ال کنم بل کنم.برای اقتدارشون احساس خطر می کنند.
    ..

باید این طوری می گفتی: عزیزم یادته که اون روز اول خواستگاریو.من اون موقع خیلی دوست داشتم که یک همسری داشته باشم که بهش تکیه کنم و همه جوره حمایتم کنه.وقتی که تو گفتی با ادامه تحصیل و اشتغالت موافقم حس کردم چه مرد خوبی .حتما هوای منو داره.چقدر روشن فکره.

اما الان خیلی تعجب می کنم از این حرفت.من اصلا انتظار بدقولی ازت ندارم.حتما دلیلی داری.برام توضیح بده.

بعد همسرت می گه الان شرایط کار فلانه.مردا این طوری. به کارای خونه نمی رسی و هزار تا بهانه دیگه!

تو هم باید کاملا با دقت و با تایید حرفاشو گوش کنی.

بعد بگی شما راست می گی!از این زاویه که نگاه می کنم خب کار کردن من مشکل داره.

اما من که نمی خوام سر کاری با این اوضاع برم.

خودت که منو می شناسی.من تمام سعیم را می کنم که کارم به آرامش زندگیم لطمه نزنه و حتی بیشتر تلاش می کنم تا زندگیم بهتر بشه.

بگو ما خانوما خیلی دوست داریم رابطه اجتماعی با هم داشته باشیم.
    این طوری روحیم هم خیلی بهتر میشه.انگیزه ام بیشتر میشه.این طوری خوشحال تر زندگی می کنم.
    می دونم که تو دوست داری من خوشحال باشم و اگه بدونی این کار منو خوشحال می کنه حتما دریغ نمی کنی.

بگو اصلا تا محیط کارم را تو تایید نکردی سر اون کار نمی رم. اگه به نظرت محیط کارم خوب بود میرم سر اون کار.

اگه یکم کوتاه اومد زود بپر بغلش!بگو دوست دارم.تو بهترین مرد دنیایی!
    یه کاری کن تو رودرواسی گیر کنه و....

همین کار را بکن.باور کن اگه احساس کنه که اون مدیره؛خودش از دوست و آشنا برات یک کار خوب پیدا می کنه.

این لینک ها را هم حتما بخون:

ویرایش توسط مصباح الهدی : شنبه 12 بهمن 92 در ساعت 01:00

4. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (شنبه 12 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), tamanaye man (شنبه 12 بهمن 92), ژینا (شنبه 12 بهمن 92), ساحل75 (شنبه 12 بهمن 92), شیدا. (شنبه 12 بهمن 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    ممنونم مصباح الهدی جون ، حرفات رو هم کاملا قبول دارم ، و هم کاملا میفهمم

میدونید چیه ، من منتظر جواب برای یک کار دولتی بودم ، اما دیشب فهمیدیم که اون کار جور نشده متاسفانه ،
    قبلش هم من با عموم صحبت کرده بودم و بهم گفته بود حتما درست رو ادامه بده ، بالاخره دکترا بگیری برات بهتره و اینا .... من هم بعد حرفای عموم رو به همسرم گفتم ، البته من قبلا که شرایط درس خوندن رو داشتم نخونده بودم ، و بعد کلا دیگه قیدش رو زدم ، یعنی الان دیگه درس خوندن فایده نداره چون دیگه دکترا هم استخدام نمیکنن .

خلاصه بعد از اینکه خبر جور نشدن کار دولتی رو به همسرم گفتم همسرم گفت اشکال نداره ،اما من خیلی ناراحت بودم ، خیلی منتظر بودم . همسرم گفت اصلا برای چی میخوای بری سر کار ، من خودم ماهی 500 تومان بهت میدم ، من هم گفتم برام پولش مهم نیست ، مهم اینه که توی اجتماع باشم ، من این همه چند سال درس خوندم نمیخوام خونه نشین باشم ، میخوام نتیجه زحمتام رو ببینم ، از درسی که خوندم استفاده کنم ، اون گفت خوب کار دولتی گیر نمیاد ، من هم گفتم خوب کار آزاد میکنم ، این و که گفتم یک دفعه قاطی کرد

گفت تو خیلی گوشی هستی ، دوباره یکی اومده به تو یک چیزی گفته تو دوباره شروع کردی .... عموت غلط میکنه تو زندگی ما دخالت میکنه .... منم گفتم اون به کار کردن من کاری نداشته ، فقط گفته اگر بتونی درس بخونی خوبه ...
    خلاصه که شروع کرد به بد و بیراه گفتن ، منم گوشام رو گرفتم حرفاش رو نشنوم ، میدونستم که اگر بشنوم مجبور میشم جوابش بدم ، و دعوامون بالا میگیره

حرفاش عذابم میده ، بهم میگه تو کارای خونه که انجام میدی میگی خسته شدم ، حالا می خوای بری بیرون کار کنی ؟ ؟؟؟ نمیتونی
    من گفتم کارای خونه چون خیلی تکراری شده برام خسته کننده شدن ، من آدمی نبودم که بشینم خونه و خونه داری کنم فقط ، بعد بهم میگه برو به کارای خونت برس لازم نکرده بری بیرون کار کنی ، کار آزاد کار آزاد ، میخوای بری دست فروشی کنی ، آره برو دست فروشی کن ، من آدمی نیستم که اجازه بدم زنم کار آزاد انجام بده

وااااااااااااااااااااای ناراحتم از اینکه در مورد من این جوری فکر میکنه ، من آدم زرنگی توی درس بودم ، به درسم علاقه داشتم ، الان طرز فکرش در مورد من فقط اینه که یا باید کارای خونه رو انجام بدم یا برم دست فروشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ناراحتم که انقدر من و دست کم میگیره ....اعتماد به نفس من و خرد کرده ، از من آدمی ساخته که با مادرش هیچ فرقی نمیکنم ، کلا در مورد زن بیشتر از این نمیتونه فکر کنه ، یک آدم ضعیف

امروز صبح که بیدار شدم ، خودم رو خیلی عادی نشون دادم انگار دیشب اتفاقی نیافتاده صورتم رو بردم جلو که بویسم کنه و اونم اول اخم کرد و گفت دیشب تا صبح نخوابیدم ، اعصابم رو خرد کردی
    منم صورتم رو بردم جلو تا بوسم کنه ، گفتم منم خیلی ناراحتم
    خلاصه رفت سر کار
    منم غذایی که دوست داره رو پختم ، ظهر که اومد یکم ساکت تر از روزای دیگه بودیم ، یکم سر سنگین تر ، خودم رو آماده کرده بودم که حرفام رو بهش بزنم اما اصلا نتونستم
    میخوام باهاش حرف بزنم ، اما از ترس اینکه سریع میخواد جبهه بگیره و صداشو بالا ببره میترسم
    ویرایش توسط tamanaye man : شنبه 12 بهمن 92 در ساعت 11:23

6. 2 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), مصباح الهدی (شنبه 12 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 آذر 94 [ 06:20]
    سطح
    45
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 699 در 298 پست

Array
    سلام تمنا جان. خوبی؟
    من احساس می کنم به خاطر شرایط خاصی که داشتی و حرف های نگفته ات رو هم جمع شده یه ذره کم صبر و عجول شدی... الان بیشتر از اینی که دلت بخواد بری سر کار و مشغول باشی دلت میخواد از همسرت بشنوی که عزیزم برو سر کار ... یا هرکاری دلت میگه و آرومت میکنه انجام بده.
    الان جفتتون تو موضع لجبازی هستین.
    همین الان که همسرت موافقت کنه با سر کار رفتن شما، فرداش که کار پیدا نمیشه...میشه؟ یا همین الان یک موقعیت عالی پیش اومده و ایشون نمیذاره بری که اینقدر آشفته شدی؟
    فقط الان دلت پره و میخوای که همسرت اینطوری نباشه.
    من پیشنهاد میدم یه مدتی مثلا یه ماه حرفی از کار نزن تا حساسیت ایشون سر این موضوع کم بشه اما خودت دنبال کار باش جوری که متوجه نشه اگه فرصت شغلی مناسبی پیدا کردی اونوقت جوری که بلدی ازش بخواه که اجازه بده یه هفته موقت بری سر کار...
    به این دلیل که تو خونه حوصله ات سر میره و دلت میگیره و همسرت هم این موضوع رو درک میکنه و به خاطر درک و شعور بالاش اجازه میده که بیرون از خونه باشی نه به این دلیل که عموتون گفته...
    الان همسر شما اینجوری برداشت کرده که حرف یه مرد دیگه به نام عمو خیلی ارزش بیشتری داره و مهم تره تا حرف خودش و این برای یک مرد یعنی فاجعه. مخصوصا مردهایی که خیلی همسرشون رو دوست دارن و همیشه میخوان نفر اول تو زندگی خانومشون باشن.
    ویرایش توسط گل آرا : شنبه 12 بهمن 92 در ساعت 19:35

8. 5 کاربر از پست مفید گل آرا تشکرکرده اند .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 14 اسفند 92), مصباح الهدی (شنبه 12 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
    ممنونم مصباح الهدی جون ، حرفات رو هم کاملا قبول دارم ، و هم کاملا میفهمم

میدونید چیه ، من منتظر جواب برای یک کار دولتی بودم ، اما دیشب فهمیدیم که اون کار جور نشده متاسفانه ،
    قبلش هم من با عموم صحبت کرده بودم و بهم گفته بود حتما درست رو ادامه بده ، بالاخره دکترا بگیری برات بهتره و اینا .... من هم بعد حرفای عموم رو به همسرم گفتم ، البته من قبلا که شرایط درس خوندن رو داشتم نخونده بودم ، و بعد کلا دیگه قیدش رو زدم ، یعنی الان دیگه درس خوندن فایده نداره چون دیگه دکترا هم استخدام نمیکنن .

خلاصه بعد از اینکه خبر جور نشدن کار دولتی رو به همسرم گفتم همسرم گفت اشکال نداره ،اما من خیلی ناراحت بودم ، خیلی منتظر بودم . همسرم گفت اصلا برای چی میخوای بری سر کار ، من خودم ماهی 500 تومان بهت میدم ، من هم گفتم برام پولش مهم نیست ، مهم اینه که توی اجتماع باشم ، من این همه چند سال درس خوندم نمیخوام خونه نشین باشم ، میخوام نتیجه زحمتام رو ببینم ، از درسی که خوندم استفاده کنم ، اون گفت خوب کار دولتی گیر نمیاد ، من هم گفتم خوب کار آزاد میکنم ، این و که گفتم یک دفعه قاطی کرد

گفت تو خیلی گوشی هستی ، دوباره یکی اومده به تو یک چیزی گفته تو دوباره شروع کردی .... عموت غلط میکنه تو زندگی ما دخالت میکنه .... منم گفتم اون به کار کردن من کاری نداشته ، فقط گفته اگر بتونی درس بخونی خوبه ...
    خلاصه که شروع کرد به بد و بیراه گفتن ، منم گوشام رو گرفتم حرفاش رو نشنوم ، میدونستم که اگر بشنوم مجبور میشم جوابش بدم ، و دعوامون بالا میگیره

حرفاش عذابم میده ، بهم میگه تو کارای خونه که انجام میدی میگی خسته شدم ، حالا می خوای بری بیرون کار کنی ؟ ؟؟؟ نمیتونی
    من گفتم کارای خونه چون خیلی تکراری شده برام خسته کننده شدن ، من آدمی نبودم که بشینم خونه و خونه داری کنم فقط ، بعد بهم میگه برو به کارای خونت برس لازم نکرده بری بیرون کار کنی ، کار آزاد کار آزاد ، میخوای بری دست فروشی کنی ، آره برو دست فروشی کن ، من آدمی نیستم که اجازه بدم زنم کار آزاد انجام بده

وااااااااااااااااااااای ناراحتم از اینکه در مورد من این جوری فکر میکنه ، من آدم زرنگی توی درس بودم ، به درسم علاقه داشتم ، الان طرز فکرش در مورد من فقط اینه که یا باید کارای خونه رو انجام بدم یا برم دست فروشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ناراحتم که انقدر من و دست کم میگیره ....اعتماد به نفس من و خرد کرده ، از من آدمی ساخته که با مادرش هیچ فرقی نمیکنم ، کلا در مورد زن بیشتر از این نمیتونه فکر کنه ، یک آدم ضعیف

امروز صبح که بیدار شدم ، خودم رو خیلی عادی نشون دادم انگار دیشب اتفاقی نیافتاده صورتم رو بردم جلو که بویسم کنه و اونم اول اخم کرد و گفت دیشب تا صبح نخوابیدم ، اعصابم رو خرد کردی
    منم صورتم رو بردم جلو تا بوسم کنه ، گفتم منم خیلی ناراحتم
    خلاصه رفت سر کار
    منم غذایی که دوست داره رو پختم ، ظهر که اومد یکم ساکت تر از روزای دیگه بودیم ، یکم سر سنگین تر ، خودم رو آماده کرده بودم که حرفام رو بهش بزنم اما اصلا نتونستم
    میخوام باهاش حرف بزنم ، اما از ترس اینکه سریع میخواد جبهه بگیره و صداشو بالا ببره میترسم

فقط اینون میتونم بگم که غیرت شوهرتو بنازم!!!
    خانم محترم؟!وقتی شوهرتون میگه نرو یعنی نرو دیگه!!
    تو قدیما میگفتن ارتش چرا ندارد!درسته؟تو مسلک باغیرتان شوهر چرا ندارد!!
    شماباید به این افتخارکنید که شوهرتون چقددوستتان دارد که نمخواددقایقی از چشم هایش دورباشی !!این دوست داشتن خالصانه هست چون تو براش ازهمه چیز مهمی!!!
    چرااینقد ناشکری میکنید؟بقول شوهرتون دوس دارید دستفروشی کنید؟مردباغیرت یک نعمت هست!!مردی که تمام نیازهای زندگانی را جبران میکنه چراباش باید اینطوری تا کنی؟!
    شوهرتون واقعا نجیب تشریف دارندبش سلامم برسون.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقای شهریار
    ببخشید که من سنم از شما پایین تره و می خوام نکاتی را خدمتتون عرض کنم.
    راستی من متن های شما و طرز نوشتنتون را خیلی دوست دارم اما....
    این خانم که به خاطر خرج خونه نمی خواد بره سر کار.یا اینکه به خاطر ارتباط برقرار کردن با نامحرم!!! که شما می گید غیرت شوهر.
    این خانم تحصیل کرده و کلی زحمت کشیده.به تحصیلات و شغلش علاقه داره.بهش انرژی می ده.روحیش بهتر میشه.
    باعث می شه زندگیش از یک نواختی در بیاد.
    شما خودتون اگه سر کار نرید فقط خونه باشید و هرروز یک سری کارهای تکراری بکنید چه حسی بهتون دست می ده؟
    *
    اگه به یک امیدی برای یک کاری زحمت بکشید و آخرش یکی دیگه چون دوست نداره نذاره اون کار را انجام بدین چه حسی بهتون دست می ده؟ (این خانم هم با امید درس خونده و همون اولش هم به همسرش گفته!به این امید که همسرش مخالفتی نداره پیشنهاد ازدواجش را قبول کرده. الان واقعا نامردی نیست که زیر حرفش بزنه؟ این مردانگیه؟)
    *
    اگه آدم با استعدادی باشید و بدونید که می تونید توی یک عرصه ای موفق باشید و یکی دیگه نذاره؛چه حسی بهتون دست می ده؟
    *
    می گن آن چیز را که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند.
    من می گم صورت مساله را نباید پاک کرد.
    درسته خیال اون آقا باید راحت بشه.
    خانم تمنا باید این اطمینان را به وجود بیارن که اولویتشون شوهر و خانواده است و نه کار و تحصیل.
    باید همسرشون از محیط کارش راضی باشند و....
    این درست نیست به دلیل کم حوصلگی و دنبال راه درست نگشتن؛صورت مساله را پاک کنیم و علاقه همسر را نادیده بگیریم.
    بالاخره معنی حمایت و پشتیبانی یک مرد کجاست؟آیا نباید به نحو صحیح خانمش را در راه رسیدن به علاقه اش حمایت کند؟
    براتون آرزوی موفقیت می کنم

11. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), tamanaye man (یکشنبه 18 خرداد 93), گل آرا (یکشنبه 13 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام آقای شهریار

ببخشید که من سنم از شما پایین تره و می خوام نکاتی را خدمتتون عرض کنم.

راستی من متن های شما و طرز نوشتنتون را خیلی دوست دارم اما....

این خانم که به خاطر خرج خونه نمی خواد بره سر کار.یا اینکه به خاطر ارتباط برقرار کردن با نامحرم!!! که شما می گید غیرت شوهر.

این خانم تحصیل کرده و کلی زحمت کشیده.به تحصیلات و شغلش علاقه داره.بهش انرژی می ده.روحیش بهتر میشه.

باعث می شه زندگیش از یک نواختی در بیاد.

شما خودتون اگه سر کار نرید فقط خونه باشید و هرروز یک سری کارهای تکراری بکنید چه حسی بهتون دست می ده؟

*

اگه به یک امیدی برای یک کاری زحمت بکشید و آخرش یکی دیگه چون دوست نداره نذاره اون کار را انجام بدین چه حسی بهتون دست می ده؟ (این خانم هم با امید درس خونده و همون اولش هم به همسرش گفته!به این امید که همسرش مخالفتی نداره پیشنهاد ازدواجش را قبول کرده. الان واقعا نامردی نیست که زیر حرفش بزنه؟ این مردانگیه؟)

*

اگه آدم با استعدادی باشید و بدونید که می تونید توی یک عرصه ای موفق باشید و یکی دیگه نذاره؛چه حسی بهتون دست می ده؟

*

می گن آن چیز را که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند.

من می گم صورت مساله را نباید پاک کرد.

درسته خیال اون آقا باید راحت بشه.

خانم تمنا باید این اطمینان را به وجود بیارن که اولویتشون شوهر و خانواده است و نه کار و تحصیل.

باید همسرشون از محیط کارش راضی باشند و....

این درست نیست به دلیل کم حوصلگی و دنبال راه درست نگشتن؛صورت مساله را پاک کنیم و علاقه همسر را نادیده بگیریم.

بالاخره معنی حمایت و پشتیبانی یک مرد کجاست؟آیا نباید به نحو صحیح خانمش را در راه رسیدن به علاقه اش حمایت کند؟

براتون آرزوی موفقیت می کنم
    جناب مصباح الهدی!!یک خانم چی کاری میتونه بکنه؟جزاینکه یا منشی شرکت باشه که باهزاران نوع ادم خوب وبددربیفته وهرکدمشون یه نگاه خوب وبد بش داشته باشند؟یه خانم مثلا ا زسرکاررفتن چی ذوقی چه علمی چه اختراعی را میتونه کشف کنه جزتباهی وفساد که در محفل کاری ماایرانیان زیاد شده !!!یک خانم که یه محلی که بیگانه ها وافراد نامحرم تو ش جولان میزنند واونو به محفل مقدس منزل شخصی خود ترجیح بدهد بنظرتون کارخوبی میکند؟
    قرار نیست که بخاطر فرار ازیک زندگی تکراری دست به تنوع زد!!!خانه خانواده وشوهر همه ش تکراری هستند نباید یه خانم حس کنه که من از تکرار اینها خسته شده ام باید تنوع داشته باشم!!!ویه روز خونه یه روز سرکار ویه روز گردش!!!!اگه چنین باشه که وای بشوهر!!!!!
    اخه چطور یه شوهر ازعلاقه ای که گرایش درافتادن با نامحرمان توش هست ازش حمایت کنه؟اخه مردها غیرت دارند دوس ندارند موهای زنشونو یه غریبه ببینه!!!این درذات خدادای یه مرد غیرتمند هست!!!
    بلفرض ازکجا معلوم محل کار حاوی ادم مخ زن ومضخرف نیست؟شما یه دارو را بدون مجوز پروانه بهره برداری بهداشت مصرف میکنید؟درصورتیکه تشخیص یه دارو باازمایشات شیمی شناخته میشه اخه یه مرد چطور این همه مردای که سرراه برخورد خانمش هست انها را نالیز کنه؟؟اخه مگه غیرخدا کسی میتونه انسانها را بشناسه؟ازبسا برا خیلی اتفاق افتاده موقع سرکاررفتن جناب خانومه با راننده تاکسی رفیق شده اون یکی باهمکارش اون یکی با ریش شرکت وغیره..(منظورم این نیست کهانهایی که سرکارمیرن یه اتفاقی براشون افتاده )ولی احتمال وقوع ماجرا وجوددارد!!
    سرکاررفتن یه خانوم بدون صلاحدید شوهرش مثل مصرف قرص های که بی نام ونشانند وهرلحظه ممکنه یه خطر براشون پیش بیاد.
    درسته زحمت کشیده درس خونده وازش استفاده کنه!!ولی قرار نیست هرکسی گواهینامه رانندگی داره خودشو به اب واتش بزنه که من بازحمت این گواهینامه را گرفته ام وباید رانندگی کنم !!این همه مدارک برای روز مباداست!من خودم فوق تخصص طراحی مدارات فرکانسی بودمتو سال 78 تولیداتی هم داشتم ولی الان قرار نیست که باید این شغل فعلی م که اقتصادی تره اونو ول کنم بازبرم دنبال اون شغل قدیمیم!!هر روزسال یه موقعیت خاصی داره باید بسته باون قدم برداشت!!
    یه خانم جزاینکه بره ابدارچی یا منشی یافروشنده یه شرکت باشه چی کارمیتونه بکنه؟؟؟؟چرادوس ندارید اون چایی را بامتانت پیش شوهرتون ببرید واوازشما تشکر کند بجای اینکه نامحرم تو چشاتون نگاه کنه ولبخندی بزنه وبعد بادوتا متلک تشکر کنه؟!!
    اخه مرد با زن فرق میکنه!!احتمال اسیب پذیری زن زیاده !اونهم در جمع مردان ایرانی !!که ازدین میترسند نه ازخدا نه ازمکافات عمل!!بنابرین میسر نیست وقتی شوهر میره سرکار باید زنش هم بره وبگه که (چون برخود میپسندم بردیگران هم باید بپسندم)

اینجا یه مردغیرتی نیست؟؟؟بیادحرفامونو تایید کنه؟

13. کاربر روبرو از پست مفید bkaf38 تشکرکرده است .

بی وفا (چهارشنبه 16 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 30 مهر 01 [ 00:16]
    سطح
    70
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    64

تشکرشده 167 در 67 پست

Array
    سلام
    چند تا نکته:
    1- عرفا و شرعا مرد مسئول برقراری امنیت فیزیکی خانواده هستش . شما این رفتار شوهرتون رو پای خودخواهی یا چیزهای این شکلی نگذارید و پای نگرانی ایشون بزارید . این مسئله خیلی مهمیه که زن ها متوجه این احساس مرد ها نمیشند. به جای اینکه کنترل احساسی خودتون رو از دست بدید کمی صبور بوده و سعی کنید این نگرانی همسرتون رو بر طرف کنید.

2- چرا فکر می کنید استفاده از درسی که خوندید فقط با سر کار رفتن و پول درآوردن میسر هستش . بشینید تحقیق کنید یا مقاله بنویسید (البته اگه واقعا درس خوندید ، و نه اینکه مدرک گرفته باشید) تا اینجوری هم به خودتون و هم به همسرتون تواناییهاتون رو ثابت کنید .

3 - متاسفانه یک تفکر غلط داره رایج میشه و آن اینه که کسی که در خانواده داره پول در میاره کار مهم خانواده رو انجام میده . اما واقعیت اینه که برای بقای خانواده و همچنین داشتن یک خانواده متعالی مسئله اقتصادی تنها بخشی از کار را پیش میبره . سعی کند واقع بینانه مسائل زندگیتان را ارزشگذاری کنید تا اینجوری احساس شکست نکنید .
    4 - فکر نکنید کار کردن همچین آش دهن سوزی هستش . کمی تحقیق کنید و ببینید که آیا همزمان می توانید از پس مسئولیت های خانواده ودر کنار وظایف و خستگی های کاری بر بیایید.
    5 - اگر فرزند دارید بهتره زمانتون رو بیشتر صرف موفقیت فرزندتان کنید که زینت زندگیتون هستش و اگر ندارید ببینید آیا زمان آن نشده که به فکر بچه دار شدن بیافتید.
    6- یک نکته داخل پرانتز (من شخصا برای کسی که هدف کوچکی مثل کار کردن داره متاسفم)

پیروز و سربلند باشید
    هر که بی‌مشورت کند تدبیر * * غالبش بر غرض نیاید تیر

بیخ بی‌مشورت که بنشانی * * بر نیارد بجز پشیمانی

15. کاربر روبرو از پست مفید TikTak تشکرکرده است .

بی نهایت (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    جناب شهریار و جناب تیک تاک
    البته تا حدودی درک می کنم که این قدر به فضای جامعه بدبین باشید.اما شما چرا این قدر زود قضاوت می کنید؟
    یک خانم فقط می تونه آبدارچی بشه؟!!! من خودم مخالف پر و پا قرص مشاغلی هستم که شان یک زن حفظ نمیشه.مثل شغل های کارگری؛راننده تاکسی؛مشاغلی که خانم باید مسافرت های متعدد برود و...(که خود این باز هم بسته به شرایط متفاوته)
    .
    ببینید هر افراطی یک تفریطی در بر دارد.وقتی که یک قسمت از جامعه را افراط گرایانه محدود کنیم(مثل قدیم)نتیجه اش این می شود که الان زنان برای خودنمایی محتاج نشان دادن موی سرشان هستند !!! یعنی این قدر ارزش خود را پایین می بینند که به جای اینکه خودشان را در محافل علمی و ... نشان بدهند ؛خودشان را اینگونه نشان می دهند.
    .
    خانم تمنا کلی درس خواندند؛من فکر نمی کنم با مدرک فوق لیسانس کسی دوست داشته باشه آبدارچی بشه!
    احتمالا ایشون یک کار آبرومندانه مدنظرشان هست.
    .
    من نمی خوام به هیچ وجه از خودم تعریفی کنم اما فقط می خوام به عنوان یک دختر حرف های دلم را بزنم:
    من خودم یک دختر کاملا محجبه و مذهبی هستم.به حجابم کاملا پایبندم.تو محیط دانشگاه با آقایون رسمی صحبت می کنم و حیا را هم در پوشش و هم در صحبت کردن رعایت می کنم.
    دست برقضا خداوند به من استعداد و علاقه علمی هم داده!نه اینکه هدفم تحصیل باشه!اولویت های من در زندگی متفاوته.اما اگر به این احساسم نپردازم خلای در وجودم حس می کنم که تاثیرش را در روحیه من قطعا می گذارد.
    .
    اگه فرض یک خانم دکتری این همه زحمت بکشه و تخصص بگیره و بشینه خونه؛به نظرتون چه حسی خواهد داشت.به نظرتون این خانم دکتر می تونه تو خونه بدون امکانات آزمایشگاهی تحقیق کنه؟
    اگه کسی کارش آزمایشگاهی باشه می تونه فقط با مطالعه به هدفش برسه؟ نباید نتیجه مطالعاتش را در عمل ببینه؟ حتما ما باید عالم بی عمل باشیم؟ فقط باید محفوظاتمان را بالا ببریم؟
    .
    می گن وقتی می خوای کسی را قضاوت کنی اول چند قدم با کفش هایش راه برو بعد قضاوت کن و راهکار بده.
    شما نوع رفتار و پوشش و صحبت کردن یک خانم استاد دانشگاه را کمتر می تونید تصور کنید که پر از عشوه باشه و بی حیا گونه صحبت کنه یا اینکه ساپورت بپوشه و...(تازه این در صورتیه که خیلی هم مذهبی نباشه)
    .
    در ضمن اصلا هم فکر نمی کنم که اگر کسی یکی از اهدافش کسب علم باشد و بخواهد به علمش عمل کند؛هدف پایینی داشته باشد.و برای همچین کسی متاسف که نیستم هیچ؛غبطه هم می خورم)
    طلب علم بر هر مرد و زن مسلمان واجب است.(حضرت محمد) (تو کتاب دین و زندگی دبیرستانم خوندم تو متن عربیش زن (مسلمات)هم ذکر شده بوده)
    طلب علم نزد خداوند از نماز و روزه و حجّ و جهاد در راه خداوند عزيز و بزرگ‌، برتر است
    جست و جوي علم بر هر مسلماني واجب است و براي طالب علم، همه چيز حتّي ماهي‌هاي در دريا، (از خداوند) طلب آمرزش مي‌كنند.((حضرت محمد (ص))
    اینکه پیامبر می گن: ز گهواره تا گور دانش بجوی.را هم که هممون گویا فقط حفظ کردیم.
    .
    من موافق این هستم که دختران به جای اینکه بی کار باشن و هردفعه جلوی آینه یک فکری به ذهنشون برسه یا اینکه فیلم های ماهواره ای ببینند و مدام بخوان از مدل لباس و آرایش آنها الگو بردارن برن دنبال ورزش؛تحصیل علم و مشاغل سالم و در شان یک خانم.
    حذف خانم ها در اجتماع به پاکی جامعه کمک نمی کنه.کسی که ذاتش خرابه بالاخره راه خودش را برای بروزش پیدا می کنه.حالا تو محیط کار نشد یه جای دیگه.
    .
    مشکل اصلی یه جای دیگه است ما می خواهیم ظاهر را با کمترین زحمت به فکرمون حل کنیم.
    دلیل مشکلات ما در ایران اینهاست:
    کمبود اشتغال برای جوانان
    مشکلات عدیده و بسیار در راه ازدواج جوانان
    بالا رفتن چشمگیر سن ازدواج
    فرهنگسازی خیلی کم برای حجاب و عفاف(متاسفانه به قدری بعضی اشخاص مذهبی افراط گرایانه در مورد حجاب صحبت می کنند که حجاب در ذهن خیلی از زنان مساوی شده با عدم آزادی!!! که حتی برای این آزادی (ظاهری) حاضر به چه کارها که نیستن)
    ضمن اینکه معتقدم برای پاکی جامعه برخی مشاغل هستند که زنان باید به عهده بگیرن:
    مثل معلمی(شما می تونی دختر نوجوونت را تو مدرسه زیر نظر معلم مرد بذاری؟)( راستی آبدارچی یک مدرسه دخترانه چی؟ باید مرد باشه؟حتی این جا هم استثنا هست)
    مثل پزشکی(یک خانم راحت تر نیست که پیش یک پزشک زن بره تا مرد؟)
    مثل پرستاری زنان(اصلا می تونید تصور کنید خانمتون را یک مرد پرستاری کنه؟)
    فروش برخی پوشاک زنانه و حتی فروش کفش زنانه.
    و.....
    سعی کنیم همه چیز را با هم الکی قاطی نکنیم!
    اگه کاری شرایط خاص خودش را داشت هیچ مانعی نیست.اگه شرایط را نداشت خب طبیعیه که مخالفش باشیم.

17. 8 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92), heaven65 (چهارشنبه 14 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), tamanaye man (یکشنبه 18 خرداد 93), TikTak (یکشنبه 13 بهمن 92), دختر بیخیال (یکشنبه 13 بهمن 92), رنگین (یکشنبه 13 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    آقایان شهریار و تیک تاک گرامی

کار به اعتقادات متفاوت هم ندارم. چون اینجا تاپیک شخص دیگری و انجمن آزاد نیست که بصورت آزادانه بشه از عقاید همدیگه درمورد موضوع کار کردن خانومها صحبت کرد.

اینجا تاپیک خانوم *تمنا من* هستش.

پس به نکاتی که ایشون گفتن دقت کنین

ایشون گفتن شوهرشون اول زندگی گفتن حق کار و تحصیل و بهشون میدن.
    دوم اینکه ایشون سر مشکلات پیش امده در شروع زندگی با از خودگذشتگی فعلا این حق و حقوقی کع گرفتن و به تعویق انداختن.
    اینو که قبول دارین ما دخترا ی مجرد حق انتخاب داریم مثه تمامی اقایون، من بعنوان دختر مجرد وقتی خواستگار برام میاد و میگم با صداقت میگم میخوام کار کنم و اوشون قبول میکنن، بصداقت اون اقا احترام میذارم و اعتماد میکنم.

وقتی الان بعد چند سال زندگی ایشون میزنن زیرش، این وسط دیگه کار برای من مطرح نیس برام اون صداقت و راستگویی و اعتماد کسی که باهاش زندگی کردم مطرح میشه ویژگی های کسی که باهاش یعمر زندگی کردم میره زیر سوال. با خودم میگم دیگه برای راضی کردن من حاضز چه دروغایی بگن؟؟ من انتظارم از یه مرد سنتی و تعصبی که همچین نظریع هایی داره این نیس که معیارای یدختر یا نه یه انشان بلاخره ما دختران انسان که هستیم سوای دختر بودنمون و جنسیتمون، پایمال نکنه. حداقل راستشو بگه من نمیخوام کار کنی که اون زمان این دختر خانوم یکی دیگه رو انتخاب کنه یا ازاول اگه شمارو انتخاب میکنه با این دید انتخاب نکنه که ازاده ازاده. میتونه کار کنه میتونه به معیارایی که تو سر داشته برسه .

بالاخره لحظه ای فکر کنین که دختران هم میتونن کار کنن و این حق و دارن که بخواین متناسب با رشتشون کار کنن.

من اگه مهندسی خوندم، نمیرم منشی بشم. پس این هنه خانوم مهندس موفق تو جامعه ما چی هستن؟ ؟؟ منشی؟؟ با فساد زیاد جامعه فقط بخاطر خانومها ست؟؟

من اکه پزشکی خوندم نمیرم منشی دکتر شم، چون خودم پزشکم، فساد جامعه رو زیاد نمیکنم با الگو قرار دادن پوشش حضرت فاطمه ( ع) میرم تو این محیط ها و و الگو قرار دادن رفتار ایشان سعی میکنم به اهدافمم برسم از راه درست به رسیدن اهداف درست میرسم نه راه اشتباه. حال اگه بعضی دست خانومها راهای اشتباه انتخاب کردن این دلیل نمیشه همه خانومها اینگونه اند.

مورد اخر هم اینه که اگه خونده باشین حرفاشونو ایشون میگن که واقعا دلخور میشن که افرادی مثله شوهرشون فکر کنن خانومها فقط بدرد خونه داری و دست فروشی میخورن.!!!!

ایشون تو درسشون شاید از خیلی اقایون بهتر باشن در این زمینه. این همه خانوم موفق داریم در جامعه فقط دنیا کوچیک اطراق خودتون و نبینین.
    [color="#b22222"]من قبول دارم شما اقایون بسته به محیطی که توش زندگی کردین و چیز هایی که دیدین دارین این حرفا رو میزنین . [/color]

اما اینم قبول کنین من بعنوان یک دختر در این اجتماع تو شهر بزرگی هم زندگی کردم خانواده و فامیلی دارم که الحمدلله اکثر خانومهایی که این فامیل تربیت کردن و تحویب جامعه دادن دخترای موفق و با اخلاق جامعه بودن.

نمونه بارزشون و مثال بزنم، تو فامیلمون پزشک زیاد داریم ولی یکیشون که نسبت نزدیکی هم باهام دارن پزشکی بسیار موفق تو شهرمون هستن و ایشون از نظر مالی بی نیاز هستن اما دوست دارن از درسی که این همه سال خوندن نهایت استفاده رو ببرن و به خیلی از بیماران کمک کنن.

ایشون حتی خارج کشور هم سفر میکنن با همون پوشش چادر هستش و هیچگونه تغییری در خودشون حتی تو کشورهای ازاد هم نمیدن.
    سمینارها و همایشات کشوراهای خارج که دعوت میشن شرکت میکنن اما پوششون بهمان صورته.
    پس لطفا در مورد خانومها اینقدر برداشت سطحی نگرانه ای نداشته باشین یه مقدار زاویه دیدتون و باز تر کنین. همه جامعه که معطوف به اطرافیان شما نمیشن هرچند بگین ادم موفق و بزرگی هستین و خیلیا رو میشناسین اما دیگه همه رو که نمیشناسین.

ببخشید بیشتر مهندس و پزشک مثال زدم دایره شناخت منم مثه سایر دوستان در حد اطرافیانم بود.

میدونم معلمان موفقی هم در جامعه داریم استادان موفق خانومی هم داریم که من تو زندگیم کم ندیدم. و حتی سایر مشاغل که من شاید ندیدم .
    ویرایش توسط دختر بیخیال : یکشنبه 13 بهمن 92 در ساعت 08:56

19. 7 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 13 بهمن 92), tamanaye man (یکشنبه 18 خرداد 93), TikTak (یکشنبه 13 بهمن 92), مصباح الهدی (یکشنبه 13 بهمن 92), رنگین (یکشنبه 13 بهمن 92), شیدا. (یکشنبه 13 بهمن 92), صبوری (یکشنبه 13 بهمن 92)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)