سلام.خسته نباشید.
من ازطریق اینترنت بایه آقاپسرآشناشدم که هم محله ایمون هست.بعدکه باهم بیشترآشناشدیم دیدیم که به مشکل برخوردیم.من ادعامیکنم که مشکل ازاونه واون ادعامیکنه که من مقصرم یاهردومون.
واسه همین موافقت کردیم که مشکلمون رواینجامطرح کنیم تاشمامشاورای خوب این سایت نظربدین وکمکمون کنین.
یکی ازدعواهامون که باعث شدمن ازش خداحافظی کنم این بودکه داشتیم به هم پیام میدادیم یهودیگه جواب نداد.هرچی پیام فرستادم دیدم جوابی نمیادگویا شارژش تموم شده بوده بعد اون رفت بود برام شارز بگیره ساعت 12 شب ومن متوجه نشدم واون میگه که چندتاپیام برام فرستاده که بخاطر تو این موقع شب رفتم شارز بگیرم و پیام داده به من که دارم میام امابرای من پیامش نیومد.واسه همینم من بهش پیام فرستادم گفتم حالاکه جواب نمیدی من میخوابم شب بخیر.
یهودیدم پیام داد:
پست فطرت
خیلی آشغالی
تونبایدهمینقدشعورت بکشه که من شارژتموم کردم من بخاطر تو این موقعه شب رفتم فقط بخاطر تو
من بهش گفتم چی داری میگی؟مگه چی شده؟
گفتم برات متاسفم توبه چه حقی همچین حرفایی به من میگی.بهش گفتم خداحافظ من نمیتونم باتوبسازم.اون گفت ببخشیداشتباه کردم خب اعصابموخوردکردی چند بار زنگ زد جواب ندادم اونم گفت باشه خواستم از دلت در بیارم چون دوستت داشتم حالا که جواب نمیدی خداحافظ حرفم .تااینکه تصمیم گرفتیم مشکلمون روبه شمابگیم آخه اون قبول نداره که مقصره منم قبول ندارم که من مقصرم ومیگم اون مقصره.
ممنون میشم راهنماییمون کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)