سلام
چند روز پیش کارگاه جراتمندی رو مطالعه کردم و بعد از تحقیق در منابع دیگه, برای خودم مقرر کردم که رفتار جراتمندانه رو تمرین کنم. اولش بد نبود , من امیدوار بودم و نتایج هم در مورد تمرین اول بدک نبود. اما گاهی به این فکر میکردم که آیا دارم راه رو درست میرم؟
چند روز دیگه توی یک شهر دیگه مشغول تحصیل میشم و شرایطم ایجاب میکنه رفتار جراتمندانه رو هر چه سریعتر بکار بگیرم.
اما چند مسئله هست که امید من رو کم میکنه:
1- خانواده ی من و فامیل من انسانهای چندان جراتمندی نیستند. و من که تا الان بین اونها بزرگ شدم باید بعد از 26 سال خودم رو تغییر بدم.
2- نمی دونم چطور بین خانواده ام یهو شروع به این تمرینها کنم و شجاعتش رو داشته باشم؟
3- خیلی درگیر خودم میشم وقتی میخوام تمرین کنم....
4- تمرین جلوی آینه رو که انجام میدم و با مخاطب فرضی تمرین جراتمندی رو انجام میدم, صورت خودم رو میبینم و حس میکنم اصلا" بهم نمیاد جراتمند باشم, هر چقدر صدام و نیرو دار تر میکنم در آخر یک جای کار اشکال داره....از حرکات خودم راضی نیستم, دستام هنگام توضیح مطالب بی حالته
5- صدای من گاهی از ته چاه در میاد. دو روز پیش رفته بودم آرایشگاه , موقع صحبت در مورد مدل موی دلخواهم صدام بند رفته بود و علاوه بر آهسته بودن آهنگ عجیبی داشت. من بلد نیستم آهنگ مناسب جملات رو به صدام بدم.
6- گاهی پر انرژی میشم و حس میکنم تغییر کردم و همه چی داره خوب پیش میره...ولی گاهی بر میگردم به حالت قبلی
من می خوام یک لیست مطمئن از تمرین جراتمندی داشته باشم.نمی دونم چطور این کارو بکنم.
لطفا" کمکم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)