به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 اردیبهشت 96 [ 15:19]
    سطح
    32
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    10

تشکرشده 20 در 10 پست

Array

سنگینی نگاه ها

سلام .
    پسری هستم 23 ساله . تا اردیبهشت سال پیش دچار یه مشکل بزرگ بودم(چاقی مفرط) . شماها حتما مطالعه داشتین ،میدونید که چاقی زیاد با آدم چیکار میکنه ؟ از مشکلات جسمی بگذریم . میخوام از مشکلات روحی بگم
    از خونه میای بیرون . از کنار هر کس که رد میشی ناخواسته شمارو نگاه میکنه . به تاکسی میرسی ، خداخدا میکنی که صندلی جلو خالی باشه . خالی نیست ، صندلی عقب میشینی . مسافرهای دیگه که عقب نشستن مجبور میشن تا جایی که شده جمع بشینند (از جنسیت مسافرها بگذریم که هر مدلش داستان خودشو داره ) . وارد ایستگاه مترو میشی . تا داخل قطار میشی تقریبا همه نگاهت میکنن . دست خودشون نیست (من که بخشیدمشون) . نگاه ها سنگینی میکنه انقدر که داری له میشی . صدای خنده ها عذابت میده حتی اگه از فاصله زیاد باشه ، فکر میکنی موضوع خنده تو هستی . وارد دانشگاه میشی ، باز هم سنگینی نگاهها که از همه جا بدتره . خنده ها هم بیشتر . حتی اگه به تو نخندن ولی بازم به خودت میگیری .
    تفریحاتی که هم سنات دارن تو نداری . کوه نمیتونی بری ، استخر به خاطر خجالتی که از بدن لختت میکشی نمیتونی بری . سینما ، رستوران و... به خاطر همون نگاهها نمیتونی بری . افسرده میشی . دیگه نمیتونی به آینده فکر کنی . درس خوندن برات بی معنی میشه . از آدما بیزار میشی . چشماتو باز میکنی و میبینی که دیگه زندگی برات تو دنیا بی معنی شده ...
    امیدوارم خسته نشده باشین . اینا احوالات درونیم بود موقعی که دچار این مشکل بودم . تقریبا از آخرای سال 90 بود که تصمیم گرفتم راهمو عوض کنم . نمیخواستم دکتر برم چون انقدر تو برنامه دادن افراط میکنن که خیلی زود کنار میکشی . خودم شروع کردم . کفشامو پوشیدمو شروع کردم به راه رفتن (با 126 کیلو وزن ) . فقط میتونم بگم لطف خدا بود که تا الان تونستم 28 کیلو از وزنم رو کم کنم . خیلی از مشکلاتم بر طرف شده . انگیزم بیشتر شده . درسامو بهتر میخونم (اگرچه خیلی عقبم) وخیلی چیزای دیگه
    اما هنوز یه مشکل بزرگ دارم . هنوز که هنوزه احساس میکنم همه منو نگاه میکنن . الان وزن کم کردن من به نقطه ای رسیده که بدنم شدیدا مقاومت میکنه و این نیاز به ورزش بیشتر و باشگاه رفتن داره . اما هنوز اون نگاه ها رو احساس میکنم و نمیتونم با خودم کنار بیام که به باشگاه برم . دلم لک زده برای استخر رفتن ولی هنوز خجالت میکشم . واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . چجوری با این مشکل کنار بیام ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    دوسست عزیز این حرفها چیه،شما ورزش رو حتما انجام بده بدنت رو سالم نگه دار اصلا نیاز نیستش خودتو این همه دست کم بگیری و بیاری پایین،زیادی حساس شدی،اصلا بر فرض بقیه به تو میخندن (که اینطور هم نیستش) بذار بخندن،من خودم بر عکس شما هستم،وزنم خیلی کمه،اویل خیلی افسرده بودم همش میگفتم همه هم میگن لاغر اما بعدش دیگه برام عادی شد،الان خیلی راحت ورزش میکنم اصلانم این قضیه برام مهم نیستش،اونقدر هم تو ورزشم موفقم اصلا این لاغریم محو میشه،مثلا حاضرم شما رو راحت فیتیله پیچ کنمجدا از شوخی اصلا خودتو دست کم نگیر و نذذار این قضیه تو زندگیت اثر بد بذاره،اما حتما ورزش رو انجام بده

3. 5 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), mehrnegar (جمعه 13 دی 92), reza.n.n (پنجشنبه 12 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92), شیدا. (جمعه 13 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 23:11]
    سطح
    2
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 18 در 11 پست

Array
    اصلا با فکر به این موضوع اعتماد به نفس خودتو از بین نبر.وقتی میری بیرون به آدم های دورو برت نگاه کن...آیا همشون بدون نقصن؟ تازه هر کدومشون خودشون رو صدجور درست میکنن که دیده بشن که همه نگاهشون کنن.چرا فکر میکنی که همه به شما میخندن.این ذهنیتته.در ضمن خوب وزن کم کردی به تلاشت ادامه بده.توی محیط کار من یک بار یک ارباب رجوع اومد که فوق العاده چاق بود اما باور میکنی بعد رفتنش یا حتی موقع حضورش هیچ کس بهش نخندید .این فکرو که همه بهت میخندن از سرت بیرون کن که راحت توی اجتماع قدم بر داری

5. 3 کاربر از پست مفید mehrnegar تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92), شیدا. (جمعه 13 دی 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    همونطور که خودتون هم اشاره کردید برای تغییر مهم ترین فاکتور "اراده" است. یکبار اراده کردی و 28 کیلو کم کردی، باز هم ادامه بده و مطمئن باش بهتر می شه. ممکن در یک مراحلی سخت باشه، اما شدنی است. اگر فکر می کنی نیاز به ورزش بیشتر و باشگاه هست انجام بده.
    نه برای رضایت دیگران و .... برای سلامتی و راحتی خودت.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

7. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), mehrnegar (جمعه 13 دی 92), toojih (جمعه 13 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    سلام
    برام باورش سخته. چطور ممکنه اعتماد به نفستون پایین باشه یا خجالتی باشید؟
    شما انسان با اراده و متکی به نفسی هستین که تونستین تو این مدت کوتاه این همه وزن کم کنین. بی هیچ اغراقی میگم عالیه!
    خیلی ها رو میشناسم که واسه دو کیلو وزن کم یا زیاد کردن (نمونش خودم) کلی خرج می کنن و برنامه می چینن و آخرش هم بعد از دو روز ولش می کنن.
    مطمئنا بین خانواده و دوستان افرادی هستن که همچین جملاتی بهتون می گن و به خاطر موفقیتتون تحسینتون میکنن. نگاههای سنگین غریبه ها چه ارزشی داره دربرابر نگاه تحسینن کننده آشناهایی که شاهد اراده و تلاش و موفقیت شما بودن؟!

9. 5 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), mehrnegar (جمعه 13 دی 92), toojih (جمعه 13 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92), شیدا. (جمعه 13 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    الان همه ميدونن كه چاقي يك بيماريه
    مگر كسايي كه انسانيت و ارزش وجودي هر انسان چه نابينا چه معلول چه كم توان ذهني رو زير پاشون بزارن و اون رو ابزار خنده خودشون قرار بدن
    شما بنا رو بزاريد روي اين كه از اين همه ادمي كه نگاهتون ميكنن حداقل 30 درصدشون ادم فهميده ايي هستند كه اصلا اون جور كه گفتي فكر نميكنن
    نميگم چاقي رو براي خودت عادي و بي اهميت بدون نه اتفاقا خوبه چاقي رو نه به خاطر سنگيني نگاه بقيه بلكه به خاطر عوارضش و تاثيري كه روي برنامه ها و زندگيت ميزاره از خودت بگيري
    حتما هم ورزش كن و هم زير نظر متخصص تغذيه با برنامه برو جلو انشااله كه به جواب برسي

11. 4 کاربر از پست مفید gisu تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), mehrnegar (جمعه 13 دی 92), toojih (جمعه 13 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    مشکل شما اینه که دیگران واستون زیادی مهمن.
    اصلا فکر کن چه اهمیتی داره مردم
    شب که میخوابن کدومشون شما را به یاد دارن. شما خودت روزی 1000 نفررا میبینی تو جامعه که شب موقع خواب یکیشونم یادتون نیست. شما هم در نظر دیگران همین هتسد. در ضمن ادمهای هیکلی یا قد بلند از جنبه +مورد توجه و نظر قرار میگیرن
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

13. 2 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), روژان20 (جمعه 13 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array
    98 کیلو وزن با هر قدی که شما داشته باشی اونقدر وحشتناک نیست که بخواد نگاه کسی رو متوجه شما کنه. داداش من 185 سانت قدشه وزنش 101 کیلوئه خیلی هم خوشتیپه. پس مطمئن باش مشکل از اندامت نیست یه کم روی اعتماد به نفست کار کن برادرم. بعد هم شما 28 کیلو کم کردی بقیه راهو مطمئن باش از پسش برمیای. الان فصل استخر نیست چون هوا سرده و جوونا مشغول تحصیلو.. برا همین استخرا خلوتن. شما با خیال راحت برو ثبت نام کن. من مطمئنم مشکلی نداری فقط از شروعش میترسی

15. 2 کاربر از پست مفید روژان20 تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), کامران (جمعه 13 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    شما قدتون چقده؟ اگه به طور میانگین بگیم 175 باشه اگه بتونی وزنت رو به 85 برسونی میشی یه آدم کاملا عادی ، با توجه به حرفات الان باید 98 کیلو باشی پس فقط یکمی تپلی انچنان چاق هم نیستی ..

اگه کسی نگاه سنگین داره ، اگه کسی به خودش اجازه میده بهتون بخنده ، اگه کسی در مورد شما قضاوت میکنه مقصرش همش خودتون هستید که این اجازه رو به اونا میدید - حتی فکر منفی شما ه به این ماجرا کمک میکنه ، شما برو استخر لازم نیست به کسی توجه کنی ..

17. 2 کاربر از پست مفید Elena1994 تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), toojih (جمعه 13 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 اسفند 92 [ 15:06]
    سطح
    2
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    سلام دوست عزیز
    چرا نمیری باشگاه بدن سازی؟خوب اگه تمرین کنی ظرف دوسال همه چربی هارو به عضله تبدیل میکنی بعد همه به چشم پهلوان نگاهت میکنن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    شما قدتون چقده؟ اگه به طور میانگین بگیم 175 باشه اگه بتونی وزنت رو به 85 برسونی میشی یه آدم کاملا عادی ، با توجه به حرفات الان باید 98 کیلو باشی پس فقط یکمی تپلی انچنان چاق هم نیستی ..

اگه کسی نگاه سنگین داره ، اگه کسی به خودش اجازه میده بهتون بخنده ، اگه کسی در مورد شما قضاوت میکنه مقصرش همش خودتون هستید که این اجازه رو به اونا میدید - حتی فکر منفی شما ه به این ماجرا کمک میکنه ، شما برو استخر لازم نیست به کسی توجه کنی ..
    کاملا موافقم , سعی کنید اول از همه رو طرز فکرتون کار کنید :-)

19. 2 کاربر از پست مفید sahel66 تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 13 دی 92), toojih (جمعه 13 دی 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)