سلام به همگی
راستش من سال آخر دانشگام و به یکی از همکلاسیام که دختر بسیار معقول و دوست داشتنی هستن علاقه مند شدم
تو محیط دانشگاه و صحبت کردن با ایشون به عنوان همکلاسی مشکلی ندارم ولی راستش دیگه میخوام رابطمو با ایشون افزایش بدم تا یه جورایی با اخلاق و منش ایشون خارج از عنوان همکلاسی، بیشتر آشنا بشم،
حالا سوالم اینه که به نظرتون چطور رابطمو بیشتر کنم،یعنی اگه قرار باشه خودمو بیشتر بهشون نزدیک کنم احساس بدی پیدا نمیکنن؟خب اگه ایشونم یه جورایی به من علاقه داشته باشن خب بعدن میشه از رفتارشون فهمید ولی اگه هیچ حسی در مورد من نداشته باشن یا اینکه اصن دلشون جای دیگه باشه و من بخوام خودمو به ایشون نزدیک تر کنم خب شاید حتی به عنوان همکلاسی هم حس بدی نسبت به من پیدا کنن و خیلی بد بشه هم برای من هم برای ایشون
حالا میخوام راهنماییم کنین که چطور این رابطه رو زیاد کنم البته به تدریج تا اگه متوجه نارضایتی ایشون شدم فورا بدون اینکه حس واقعی من معلوم بشه این زیاد کردن رو تموم کنم
خب باید بدونید من هنوز عاشق ایشون نشدم و هیجان دوران نوجونی هم از سرم رفته که بخوام با کارای سخیف جلب توجه کنم یا اینکه بخوام حتما علاقمو نشون بدم بلکه فقط به عنوان یه کیس مناسب ایشون رو در نظر گرفتم که اگر یه جورایی برای هم مناسب بودیم ...
خلاصه میخوام راهنماییم کنیم در مورد زیاد تر کردن رابطم با ایشون بدون اینکه موجب ناراحتی بشه
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)