به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 آذر 92 [ 20:35]
    سطح
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 3 پست

Array

من خدا منو زده :( به خودکشی فکر میکنم

سلام
    من خیلی بدبختم :( دوست دارم خودمو بکشم تنها چیزی هم که منو تا الان زنده نگه داشته ترس از گناه کبیره خودکشی بوده اگه من مسلمون نبودم باور کنید تا الان 100 بار خودمو کشته بودم تازه الانم تو اینترنت اینو سرچ کردم "اسانترین راه خودکشی"بعدش انجمن همدردی رو پیدا کردم بزارین یکم از خودم بگم من 20 سالمه دانشجو یکی از دانشگاه های دولتی معروف تهران وضع مالیه خانواده ام خوبه بابام برام یه خونه هم خریده مامانم هم برام یه دختر نشون کرده قیافم هم خوبه ولی با همه اینا به خاطر گناه های بزرگی که دوران 14 تا 18 سالگی مرتکب شدم خدا برام یه عذاب نازل کرده که نمیتونم بگم چه عذابیه دیگه الان 2 ساله شبو روز از خدا میخوام منو ببره تو جهنمش اونجا عذابم بده چون تو این دنیا همه اطرافیانم از من توقع دارن و من نمیتونم عادی باشم. شاید بگین خوب تو که مشکلتو نمیگی پس برو خودتو بکش دیگه فقط یه سوال یه نفرو پیدا کردم من بهش پول میدم بعدش منو میکشه قراره با هم هم بریم خارج شهر بعد همنجا هم دفنم کنه اینجوری همه هم فکر میکنن من گم شده میخواستم بدونم این که به یه نفر بگی بکشتت بازم خودکشی حساب میشه یا نه؟ ممنون

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 اسفند 97 [ 18:25]
    سطح
    46
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    اینجا همه مجازی هستند آبروت نمیره اگر مشکلی که از سن 14 سالگی تا 18 سالگی داشتی رو بگی

والله منم از این زندگی لذتی نمی برم - و این دنیا اصلا ارزشی برام نداره - ولی کسایی که خودکشی می کنند تا ابد تو جهنم میمونن - ولی کسایی که به مرگ طبیعی میمیرن ممکنه بعد پاک شدن گناهاشون تو جهنم بعد مدتی به بهشت راه پیدا کنند

فکر یه عمر سوختن هم باش

3. 2 کاربر از پست مفید farshidnaji تشکرکرده اند .

Pooh (دوشنبه 25 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 فروردین 94 [ 13:32]
    سطح
    18
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 38 در 15 پست

Array
    دوست عزیزتوی این سایت اگه مشکل منو بخونی میبینی من چقدر بدبخت ترم. ولی هیچ وقت به خودکشی فکر نکردم. همیشه بدون خدا هست که به بنده اش کمک میکنه. اگه گناه کردی توبه کن. خدا توبه پذیره. مرگ و زندگی دست خداست. توی کار خدا دخالت نکن. ازش بخاه کمکت کنه از ته دل بهش توکل کن

5. 2 کاربر از پست مفید مهسانه تشکرکرده اند .

farshidnaji (یکشنبه 24 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 مرداد 93 [ 19:26]
    سطح
    27
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    98

تشکرشده 139 در 65 پست

Array
    هر کاری کردی اینجا بگو!اینجا کسی شما رونمی شناسه. اینجا همه 1 مشکلی دارن و هیچ چیز عجیب نیست.اگر مشکلتو بگی دوستان می تونن راهنماییت کنن.

7. 3 کاربر از پست مفید mignonne تشکرکرده اند .

farshidnaji (یکشنبه 24 آذر 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 24 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array
    سلام دوست عزیز.

مگه اینکه از 14 تا 18 سالگی کسی رو کشته باشی که بخوای با کشتن خودت قصاص پس بدی.
    اینجوری بوده؟

(تازه اینجوری هم بوده باشی بازم حق کشتن خودت رو نداری. باید خودتو بسپاری دست قانون.)

بچه های اینجا تا کمکت نکنن دست از سرت بر نمیدارن:)
    ما همه منتظریم بشنویم
    از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟

9. 2 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

farshidnaji (یکشنبه 24 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 3 پست

Array
    اره من تقریبا یه نفرو کشتم ولی نه بطور مستقیم ولی یه کاری کردم که اون مرد بعد از مدتی از اون ماجرا من میدونستم که مقصرم ولی عذاب وجدان نداشتم و پشیمون نبودم خوشحال هم بودم واسه همین خدا برام عذاب نازل کرده یه عذاب سخت همش کابوس میبینم و سر درد میگیرم دکتر و روانپزشک های مختلفی رفتم و فایده نداشت من تو خونه مجردی زندگی میکنم و دیگه نمیتونم ادامه بدم الان دو ترم هم هست که مرخصی گرفتم از دانشگاه دیگه امیدی واسه زندگی ندارم مطمئنم هر کی جای من بود هم خودکشی میکرد این که شما میگین میرم تو جهنم میدونم راسته ولی من همین الانشم تو جهنمم اره 100% عذاب اون دنیا بیشتر از اینجاست ولی اینجا یه سری ادمای احمق که همش پشت سر ادم حرف میزنن یا با محبت های بی موقع خودشون ادمو بدتر شکنجه میدن . کمکی از دست شما بر نمیاد فقط یه سوال چون خودکشی گناه نابخشودنی من فکر کردم اگه به یه نفر دیگه پول بدم که منو بکشه خیلی خوب میشه ولی بعضی ها بهم گفتن بازم نوعی خودکشیه ولی بعضی ها هم گفتن خودکشی نیست نظر شما چیه؟

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    باید خیلی تحت فشار باشی. گاهی آدمها دردها و رنجهای بزرگی را دارند که واقعا ما نمی توانیم درک کنیم
    ای کاش می توانستی بیشتر از خودت بگویی.
    به هر حال باید قوی باشی که با همه این فشارها توانسته ای انرژی بگذاری ، جستجو کنی و اینجا با شجاعت صحبت کنی.
    به نظرم اگر فردی این مقدار قوی باشد، می تواند حرفها و راههای مختلف را بشنود و تصمیمی متفاوت و قوی بگیرد.
    شما بهتر هست اول راههای مختلف را بشنوی و یادداشت کنی و بعد هر کدام را دوست داشتی و کمترین فشار را داشت انتخاب کنی.

ما اگر بیشتر تو را بفهمیم ، شاید راهکارهایی هم بتوانیم بدهیم که برایت جذاب باشد.
    به هر حال ما به تو علاقه داریم.
    و اگر اجازه دهی، بیشتر از تو خواهیم دانست.
    منتظرت هستیم.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

12. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

farshidnaji (یکشنبه 24 آذر 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 24 آذر 92), دختر مهربون (یکشنبه 24 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط -Hopeless- نمایش پست ها
    اره من تقریبا یه نفرو کشتم ولی نه بطور مستقیم ولی یه کاری کردم که اون مرد بعد از مدتی از اون ماجرا من میدونستم که مقصرم ولی عذاب وجدان نداشتم و پشیمون نبودم خوشحال هم بودم واسه همین خدا برام عذاب نازل کرده یه عذاب سخت همش کابوس میبینم و سر درد میگیرم دکتر و روانپزشک های مختلفی رفتم و فایده نداشت من تو خونه مجردی زندگی میکنم و دیگه نمیتونم ادامه بدم الان دو ترم هم هست که مرخصی گرفتم از دانشگاه دیگه امیدی واسه زندگی ندارم مطمئنم هر کی جای من بود هم خودکشی میکرد این که شما میگین میرم تو جهنم میدونم راسته ولی من همین الانشم تو جهنمم اره 100% عذاب اون دنیا بیشتر از اینجاست ولی اینجا یه سری ادمای احمق که همش پشت سر ادم حرف میزنن یا با محبت های بی موقع خودشون ادمو بدتر شکنجه میدن . کمکی از دست شما بر نمیاد فقط یه سوال چون خودکشی گناه نابخشودنی من فکر کردم اگه به یه نفر دیگه پول بدم که منو بکشه خیلی خوب میشه ولی بعضی ها بهم گفتن بازم نوعی خودکشیه ولی بعضی ها هم گفتن خودکشی نیست نظر شما چیه؟
    چنان از خدا بترس که اگر اعمال نیک جن و انس را هم انجام داده باشی باز تو را عذاب می کند و چنان به او امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را مرتکب شده باشی تو را مورد رحمت قرار می ده

- - - Updated - - -

بگو به بندگانم ای آن کسانی که اسراف نمودید، در ارتکاب گناهان، مایوس و ناامید نشوید از رحمت من البته خدا گناهان شما را تماماً می آمرزد.

ناامید نباشید از رحمت خدا که همانا ناامید نمی شود کسی از رحمت خدا مگر مردمانی که کافرند به خدا.

شخصی از امام علی(ع) پرسید: بزرگترین گناه کبیره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مایوس و ناامید شدن از رحمت الهی

رسول خدا(ص): اگر آنقدر خطا کنید که خطاهایتان به آسمان رسد و سپس توبه کنید، خداوند توبه شما را می پذیرد؛ از درگاه او ناامید نباشید

رسول خدا(ص): خداوند به داود نبی وحی فرمود: ای داود همانطور که کسی نمی تواند جلوی نورافشانی خورشید را بگیرد، همانطور هم کسی نمی تواند جلوی
    رحمت وسیع من را به بندگانم بگیرد

حدیث قدسی: اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه از

14. 2 کاربر از پست مفید farshidnaji تشکرکرده اند .

هم آوا (دوشنبه 25 آذر 92), شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
    چنان از خدا بترس که اگر اعمال نیک جن و انس را هم انجام داده باشی باز تو را عذاب می کند و چنان به او امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را مرتکب شده باشی تو را مورد رحمت قرار می ده

- - - Updated - - -

بگو به بندگانم ای آن کسانی که اسراف نمودید، در ارتکاب گناهان، مایوس و ناامید نشوید از رحمت من البته خدا گناهان شما را تماماً می آمرزد.

ناامید نباشید از رحمت خدا که همانا ناامید نمی شود کسی از رحمت خدا مگر مردمانی که کافرند به خدا.

شخصی از امام علی(ع) پرسید: بزرگترین گناه کبیره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مایوس و ناامید شدن از رحمت الهی

رسول خدا(ص): اگر آنقدر خطا کنید که خطاهایتان به آسمان رسد و سپس توبه کنید، خداوند توبه شما را می پذیرد؛ از درگاه او ناامید نباشید

رسول خدا(ص): خداوند به داود نبی وحی فرمود: ای داود همانطور که کسی نمی تواند جلوی نورافشانی خورشید را بگیرد، همانطور هم کسی نمی تواند جلوی
    رحمت وسیع من را به بندگانم بگیرد

حدیث قدسی: اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه از
    والا بخدا به پیر به پیغمبر من توبه هم کردم نماز هم خوندم نه برای مدت کوتاه مثل 1 یا 2 هفته حدودا ا سال و نیم کلی هم با خدا رازو نیاز کردم چه شبا که تا سحر گریه گردم و از خدا طلب بخشش کردم ولی خدا صدامو نمیشنوه و ازش درخواست کمک کردم اما به من کمک که نکرد هیچ حتی عذابم رو بیشتر هم کرد من راهی جز خودکشی واسم نمونده جای من نیستین بفهمین چی میکشم فکر کنم اصلا اشتباه کردم تاپیک باز کردم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط -Hopeless- نمایش پست ها
    والا بخدا به پیر به پیغمبر من توبه هم کردم نماز هم خوندم نه برای مدت کوتاه مثل 1 یا 2 هفته حدودا ا سال و نیم کلی هم با خدا رازو نیاز کردم چه شبا که تا سحر گریه گردم و از خدا طلب بخشش کردم ولی خدا صدامو نمیشنوه و ازش درخواست کمک کردم اما به من کمک که نکرد هیچ حتی عذابم رو بیشتر هم کرد من راهی جز خودکشی واسم نمونده جای من نیستین بفهمین چی میکشم فکر کنم اصلا اشتباه کردم تاپیک باز کردم
    منم 7 ساله از یه نفر دور شدم گمش کردم

هی خدا رو التماس می کنم میگم دارم پیر میشم

منم همین فکرا رو می کنم - فکر می کنم خدا صدامو نمیشنوه

ولی سمع الله لمن حمد

شما هم تا نگی چه مشکلی داشتی تو اون سن نمیشه مشکلت رو حل کرد

چرا ناز می کنی ؟ بگو دیگه !

همه اینجا یه غلطی کردن تو زندگیشون

17. کاربر روبرو از پست مفید farshidnaji تشکرکرده است .

شیدا. (یکشنبه 24 آذر 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)