به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 دی 92 [ 10:05]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

طلاق یا تحمل

باسلام دوستان.من تازه اینجاعضوشدم.مشکلی که دارم مربوط رفتارهای نامزدم هست.البته نادردوران عقد هستیم.ایشون سی ساله و من ۲۲ساله هستم.ایشون اصالتا عرب هستن ولی خانوادش ایران زندگی میکنن.اما ماکلاا ایرانی هستیم.یکسال نامزدبودیم وچندماهه عقدشدیم.الان هم ایشون برای کاررفتن کشورعربی.واما مشکل من.ایشون تاقبل ازعقد خیلی اروم ومنطقی بودن و خیلی باصطلاح رام من وخانوادم بودن.اما بمحض عقد شروع کردن به دعوا وایراد گرفتنمحدودم کرد.حق هرکاری راازم گرفت.گفت سرکارنرو بیرون نرو.گفتم چراقبلانمیگفتی.گفت الان قانونیه ازم اطاعت کنی پس مطیع باش.کلا عقده ریاست وتسلط داره.وطبق عرف اعراب زن نبایدشب بیرون باشه.رانندگی کنه.کارکنه.درحالی که من قبلا سرکارمیرفتم.ماشین هم ازخودم خریدم.ولی نمیزاره ماشین برونم.کارهم که دیگه نمیرم.گردش وتفریح هم تنهاحق ندارم برم.ازاون کشورداره منوکنترل میکنه.حس میکنم توزندانم.البته توخانوادشون تمام زنهاهمینجورمطیع شدن ولی من نمیتونم.میخام تاقبل عروسی که کامل بیوفتم زیردستش طلاق بگیرم.بنظرتون مشکل من خیلی حاده یاقابل حله؟البته وضعیت مالی خوبی داره وکامل هزینن هامو میده.مشاورهم رفتم دوبار.هردوگفتن طلاق بگیر.گفتن یه دخترازاد ایرانی مثل تونمیتونه باعربهاسازگارباشه

- - - Updated - - -

البته بایداضافه کنم من لیسانس مدیریت بازرگانی وایشون فوق دیپلم هستن.حتی مایل به ادامه تحصیل منم نیست.تاتوخونه زندانی باشم.درضمن بعلت افسردگی شدید و استرسی که دارم ازداروهای گیاهی استفاده میکنم.خواهشا کمکم کنید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 مرداد 93 [ 19:26]
    سطح
    27
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    98

تشکرشده 139 در 65 پست

Array
    عزیزم شما و شوهرتون تفاوت فرهنگی دارید.تو همین کشور خودمونم ازدواج با 1 فرهنگ دیگه کلی مشکلات ایجاد می کنه چه برسه شما که با 1 فرهنگ کاملا متفاوت ازدواج کردید.یا با صحبت و منطق شوهرتون رو راضی کنید که مطابق فرهنگ خودتون با شما رفتار کنه یا به صورت رسمی و قانونی حق اشتغال و تحصیل و...رو از ایشون بگیرید. اگر قبول نکرد و شما هم تحمل این شرایط رو ندارید الان جدا بشین بهتره تا بعد عروسی.

3. کاربر روبرو از پست مفید mignonne تشکرکرده است .

روژان20 (سه شنبه 26 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام.ممنونم که زود جواب دادید.والله شرط ضمن عقدمیتونستم بزارم حق کارودرس.اماسرعقدمون خیلی دعوابودومیگفت پنج تاسکه بیشترنمیکنم مهریه ت.که باوساطت فامیل بزورحاضرشد ۳۰۰تا بزنه تومهریه م.الان هم که عقدشدم وخیلی دیرشده.درضمن من یه بارنامزدداشتم وبهم خورده واینسری همه گفتن حق برگشت نداری.ابرو نذاشتی برامون.حتی پدرم گفت خاستی جدابشی توخونه من نیا.ازطرفی هم یقین دارم اون حاضرنیست طلاقم بده چون خیلی ازم راضیه ومیبینه بخاطرش قید همه تفریخ وکارم زدم.اگه منم بخام واسه طلاق اقدام کنم بهونه ای ندارم.چون سالم هست وایرادی مثل اعتیادو...نداره.میدونم فقط باپیشنهاد طلاق خودمو جلوخانواده شوهرم سبک کردم.چون توانایی طلاق ندارم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 دی 92 [ 12:36]
    سطح
    1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    سلام دوست من تو با اطاعتی ک الان از دستوراتش داری باعث میشی اون ب این روال عادت کنه ازدواج تو از اول با یه پسر عرب اشتباه بوده چون اون با یه فرهنگ دیگه بزرگ شده و این خیلی واسه تو دردسر سازه
    اما الان تو باید باهاش صحبت کنی واگه فایده نداشت با خانوادت صحبت کن هر ارمی ازادی میخواد تو میتونی همش توی خونه بمونی؟؟این بستگی ب تحمل خودت داره

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    بله.حق باشماست.امااگه الان بگم مهریموبده درعرض چندروزمیتونه بهم سیصدمیلیون مهریمو بده.پس بامهریه اجراگذاشتن نمیتونم طلاق بگیرم.چون براش پولی نیست مهریه من.ازطرفی هم مشکل حادی ازنظرقانون نداره که بتونم طلاق بگیرم.خودشم که میگه خودکشی هم کنی طلاقت نمیدم.چون ازهمه نظر میخامت وباید باهام بمونی.خب پس راه طلاق من چیه؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 تیر 94 [ 05:14]
    سطح
    37
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    517

تشکرشده 294 در 168 پست

Array
    به گفته ی اون نیست که . طلاق رو دادگاه باید مشخص کنه و بده .

مگه شما برده ی اونی که اینجوری باهات رفتار کنه؟

اگه واقعا انقدر روی حرفاش مصممه یکم جدی تر در مورد زندگی باهاش فکر کن و از مشورت با پدرمادرت که بهترین مشاورن غافل نشو

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 آذر 00 [ 21:47]
    سطح
    72
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 262
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 635 در 275 پست

Array
    سلام
    می خوای طلاق بگیری که بری سر کار بعد بیای همینجا بنویسی حق ندارم حقوقم را بی اجازه شوهرم خرج کنم !! یا بنویسی شوهرم مخارج منو نمیده میگه خودت حقوق داری و خرج کن
    مگه شب تو خیابان و بیرون چی هست که روز نیست؟ که تو می خوای شب بری بیرون

به نظر من دلایل شما برا طلاق نا کافی و غیر منطقی هست
    شما نمی تونی کسی را پیدا کنی که صد در صد با شما تطبیق داشته باشه بالاخره تو هر زندگی که باشی باید یه جایی کوتاه بیای و چشم بپوشی از خیلی از خواسته هات
    این طور که میگی پسر خوبیه معتاد نیست مشکل اخلاقی نداره و عیب و نقصی هم نداره که بخوای ازش جداشی پس بچسب به زندگی مشترک
    ولی سعی کن از خانوادش دور باشی و زیاد با هاشون صمیمی نشو

مشکل افسردگی ات هم با طلاق حل نمیشه
    در مورد اینکه ا ایا الان که باکره هستی می تونی شرط بزاری یا نه ؟ با یه وکیل حتما مشورت کن
    و بهش خیلی منطقی بگو که تو از یه فرهنگ دیگه هستی و با سبک دیگه بزرک شدی و این چیزایی که اون می خواد ازت برات تعریف نشده هست و بهش بگو کاش در زمان نامزدی این حرفها را گفته بود
    وقتی می خوای در مورد این مسایل بهش بگی با روی خوش و مهربانی و در نهایت ادب و احترام بگو که نزنه رو دنده لج تخته گاز بره

یه چیز دیگه
    مردا اول زندگی خیلی ارد میدن و می خوان گربه را بگشند زنها باید یه کم صبور باشند و تحمل کنند بعد یه مدت کلا مردا این اخلاقشون یاذشون میره و عوض می شوند فقط 6 ماه تا یه سال اول این طوری هستند و می خواهن-د مطمئن شوند که خودشون اقای خونه اند
    ویرایش توسط نازنین2010 : شنبه 16 آذر 92 در ساعت 01:05

9. 3 کاربر از پست مفید نازنین2010 تشکرکرده اند .

mis-marjan (شنبه 16 آذر 92), paria_22 (شنبه 16 آذر 92), روژان20 (سه شنبه 26 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    منم با نظر نازنین 2010 موافقم ایشون که از لحاظ مالی اوضاع خوبی دارن پس نیازی به کار کردن شما وجود نداره
    ادامه تحصیل هم زمانی که نمیخوای کار کنی دلیلی بر ادامه تحصیل وجود نداره ضمنا اگرم بخوای ادامه بدی تفاوت تحصیلی زیادی خواهید داشت و این مسئله مشکل ساز میشه پس به نظرم تا همین جا خوبه
    در مورد سایر محدودیت ها هم اوایل عقد طبیعیه من مجردم ولی شوهرخواهر من هم به خواهرم گیر میداد ولی فقط چند وقت اول الان دیگه بهش اعتماد کرده و مشکلی نداره
    ببین دوست عزیز رفتارهای همسرت طبیعیه مردها دوست دارن خانوما گاهی ازشون حرف شنوی داشته باشن و مرد بودن خودشون رو ثابت کنن مطمئن باش بعد یه مدت محدودیت های شما کمتر میشه پس دلیلی نداره یه خاطر مسائل جزئی زندگیتو به خطر بندازی خصوصا که یه بار هم تجربه تلخ داشتی
    نسبت به رفتارهای حساسیت به خرج نده و باهاش بحث نکن
    نمیدونید حرف شنوی از مرد چه تاثیری روی اونها میذاره در نهایت خواسته خودتون رو انجام میدن و محبتشون به شما صدبرابر میشه
    مدتی رو به این روال بگذرونید و سپس دوستانه و با محبت یه سری از محدودیت هاتون رو برگردونید
    امیدوارم موفق باشی عزیزم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 09:45]
    سطح
    47
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    59

تشکرشده 378 در 207 پست

Array
    عزيزم باور كن منم اول زندگيم همچين مشكلاتي داشتم
    البته نه به اين شدت
    تفاوت شوهرمن با شوهرتو اينه كه
    شوهر من پولدار نيست ولي مال تو هست پس به پول احتياج داره
    شوهرمن بخاطر پز و موقعيت مالي دوست داره من ادامه تحصيل بدم شوهر تو نيازي به اين چيزا نداره.
    بعدشم چه اشكالي داره مثل خانوم ها راننده داشته باشي شب خونه باشي مگه شب بيرون بدون شوهرت ميخواي چيكار كني ؟
    كاش شوهر من موقعيت ماليو كاري شوهر تو رو داشت به خدا آرزومه يه هفته فقط يه هفته خونه باشم جمعه ها كه خونه ام يا دو روز تعطيلي ميشه همه لكه ها و رنگ پريدگي صورتم ميره
    برو حالشو ببر.
    خرج كن باشگاه برو .آرايشگاه برو . بگو وهرت برات لباس بياره . خودت رو براش لوس كن.به فكر يه مسافرت توپ باش ماه عسل بري
    به فكر خونه ات باش.سعي كن كارهاي هنري ياد بگيري تو خونه خودت رو سرگرم كني.به خدا بهترين جا برا زن خونه س . به من كه خيلي آرامش ميده. كاش من يه هفته سر كار نبودم و مي تونستم صبح تا شب به فكر خودم باشم . فكر كردي متاهل باشي اگه همراهي شوهرت نباشه مي توني كاركني ؟
    پيش خودش ميگه من كه پول در ميارم چرا زنم خونه نباشه ؟ بره كار كنه پيش مرداي غريبه باشه؟
    خوش بحالت

12. کاربر روبرو از پست مفید paria_22 تشکرکرده است .

mignonne (شنبه 23 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array
    سلام عزیزم
    منم با نظر دوستان موافقم
    مشکل شما اینه که هنوز به مدت طولانی وتمام وقت کارمند نبودی که ببینی لذتش فقط اولشه و بعدش برات یه خواب راحت میشه دغدغه... نمیدونم تا حالا این حس بهت دست داده که دوست داشته باشی دیگه رانندگی نکنی و یه راننده شخصی داشته باشی... من الان دقیقا در همین وضعیت هستم(از خدامه شوهرم روی من کمتر حساب کنه و یه ذره از کارهای منو به عهده بگیره)
    الان با همسرت کنار بیا... خدا روشکر که از هیچ نظری برات کم نمیذاره و این عشقش به شما رو میرسونه بعد عروسی به مرور اخلاقش عوض میشه و خودش رو با شما هماهنگ میکنه
    نگران نباش عزیزم... به قول دوستان برای خودت گردش برو و خوش بگذرون
    موفق باشـــــــــــــــــــــی

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)