باسلام دوستان.من تازه اینجاعضوشدم.مشکلی که دارم مربوط رفتارهای نامزدم هست.البته نادردوران عقد هستیم.ایشون سی ساله و من ۲۲ساله هستم.ایشون اصالتا عرب هستن ولی خانوادش ایران زندگی میکنن.اما ماکلاا ایرانی هستیم.یکسال نامزدبودیم وچندماهه عقدشدیم.الان هم ایشون برای کاررفتن کشورعربی.واما مشکل من.ایشون تاقبل ازعقد خیلی اروم ومنطقی بودن و خیلی باصطلاح رام من وخانوادم بودن.اما بمحض عقد شروع کردن به دعوا وایراد گرفتنمحدودم کرد.حق هرکاری راازم گرفت.گفت سرکارنرو بیرون نرو.گفتم چراقبلانمیگفتی.گفت الان قانونیه ازم اطاعت کنی پس مطیع باش.کلا عقده ریاست وتسلط داره.وطبق عرف اعراب زن نبایدشب بیرون باشه.رانندگی کنه.کارکنه.درحالی که من قبلا سرکارمیرفتم.ماشین هم ازخودم خریدم.ولی نمیزاره ماشین برونم.کارهم که دیگه نمیرم.گردش وتفریح هم تنهاحق ندارم برم.ازاون کشورداره منوکنترل میکنه.حس میکنم توزندانم.البته توخانوادشون تمام زنهاهمینجورمطیع شدن ولی من نمیتونم.میخام تاقبل عروسی که کامل بیوفتم زیردستش طلاق بگیرم.بنظرتون مشکل من خیلی حاده یاقابل حله؟البته وضعیت مالی خوبی داره وکامل هزینن هامو میده.مشاورهم رفتم دوبار.هردوگفتن طلاق بگیر.گفتن یه دخترازاد ایرانی مثل تونمیتونه باعربهاسازگارباشه
- - - Updated - - -
البته بایداضافه کنم من لیسانس مدیریت بازرگانی وایشون فوق دیپلم هستن.حتی مایل به ادامه تحصیل منم نیست.تاتوخونه زندانی باشم.درضمن بعلت افسردگی شدید و استرسی که دارم ازداروهای گیاهی استفاده میکنم.خواهشا کمکم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)