سلام دوست عزیز من از شما کوچکترم و تجربه ی زندگی مشترک ندارم،شما و همسرتون هم نمیشناسم اما میدونم حتما چیزی آزارت داده و حسابی رنجیدی،ولــــــــــــــــ ــــــــی اگر همسرتون بدترین فرد روی زمین باشه و هیچ نقطه ی مثبتی هم نداشته باشه بازهم "مستحق خیانت" از طرف همسرش که شما باشی نیست،اگه همه راههای منطقی و عقلانی رو با کمک بزرگترها و مشاور انجام دادی و فهمیدی نمیتونی کنار همسرت بمونی ترکش کن اما اگه هنوز هیچ قدمی برنداشتی و فقط خسته شدی و کمی کمبود توجه داری "خیانت" نکن... اگه میگی قبل از ازدواجت اهل خیانت نبودی میخوام بپرسم مگه قبل از ازدواجت به کسی تعهد داشتی؟اما الان متعهد و متاهل هستی شرعا و قانونا،اون شخصی که شما الان بهش وابسته شدی و داری دستی دستی خودتو از چاله میندازی توی چاه من نمیشناسمش ولی به جرأت میگم مــــــــــــــــــــــــ ـرد نیست و بویی از مردونگی نبرده که از آب گل آلود ماهی میگیره،یه دلیل منطقی هم دارم اونم اینه که کسی که وارد زندگی یه زن متاهل میشه(اصلا فرض رو بذار بدترین نوع زندگی مشترک هم داری) و باهاش ارتباط خصوصی که هیچ توجیه ای نداره رو ادامه میده،لایق حرف زدن نیست چه برسه به وابسته شدن و تکیه کردن.
برای خودت ارزش قائل شو شما یه زن هستی،زن شاهکار خلقته،روحت رو مریض نکن،به جای پاک کردن صورت مسئله مشکل رو حل کن،شک نکن غیر ممکن وجود نداره...
برات آرزوی بهترین هارو دارم،به خدا توکل کن توی سخت ترین شرایطت و به احدی جز اون هم امید نداشته باش.
« و من یتوکل علی الله فهو حسبه» هر که به خدا توکل کند او را بس است»
علاقه مندی ها (Bookmarks)