سلام دوستان عزیز

لطفا به متن زیر توجه کنید.

...."يكي از مخرب‌ترين و بحران‌ آفرين‌ترين حالت رابطه بين دو جنس را انتظار برآورده شدن كمبود محبت‌ها دانست و تصريح كرد: بسياري از افراد رابطه عاطفي بين زن و مرد را محل ارضاء کمبودهاي عاطفي خود مي‌دانند. من در مقام مشاوره مواجه ‌شدم با جوان‌هايي که از همسر يا دوست خود انتظاراتي دارند که ناشي از کمبودهاي عاطفي‌شان در خانواده است. اين بحران آفرين است، در مقام انتخاب دچار انتخاب‌هاي عجولانه مي‌شوند، کسي را انتخاب مي‌کنند که حتي مورد پسندش هم نيست

دومين آفت تصور اشتباه در رابطه عاطفي و عشق قرار دادن اين رابطه، اين است که توقعات زن و مرد از يکديگر زياد شده و زود هم از يکديگر متنفر و حتي بدون دعوا از هم جدا مي‌شوند. با تعابيري چون: رابطه من با تو سرد شده است، براي هم عادي شده‌ايم... چون برايش عادي شده بزرگترين اشتباه را انجام داده است. زيرا او براي هيجاني که با عشق اشتباه گرفته شده او ارتباط برقرار کرده است.

"

لینک زیر -متن کامل تر سخنرانی های آقای پناهیان است.
بنده شخصا همه ی سخنرانی های ایشون رو در موضوعات دیگه قبول ندارم.ولی این سخنرانی شون بنظرم واقعا معرکه ست.
عین حقیقته.و دونستنش بسیار کارگشا

پناهيان:"عشق"، یک اشتباه بین المللی و نقشه صهیونیست هاست

- - - Updated - - -

چرا در غرب همجنس گرايي بازار پيدا مي‌کند، زندگي سرد و توام با تنهايي شده، ازدواج و رابطه همسري در حد نياز مادي پايين آمده است. آن‌ها که بيشتر از هر کسي دم از عشق مي‌زدند پس چرا عشق بينشان رواج پيدا نکرد!وي تاکيد کرد: بايد قبل از ازدواج کمبود محبت‌ها را سامان داد وگرنه با ذره‌اي محبت خيلي داغ مي‌شوي و وقتي تازگي‌اش که از بين برود يخ مي‌کني که در هر دو صورت ايجاد بحران مي‌کند. زن‌ها در با اين قضيه مسلط‌تر برخورد مي‌کنند. چون در خانه بيشتر محبت مي‌بينند و بايد هم اين طور باشد. رابطه عاطفي بين زن و مرد را بايد معقول نگاه کرد.