من 22 سالمه و هیچ خاستگاری ندارم و تا حالا چند تا خاستگار داشتم که خیلی به درد نخور بودن مثل معتاد اینا.و اینکه اخیرا احساس میکنم یکی ازم خوشش میاد اما نمی دون چطور تشخیص بدم یا باید چیکار کنم ؟اگه بهم شماره داد چه عکس العملی نشون بدم البته اگه اشتباه فکر نکرده باشم؟خواهش می کنم جواب بدید؟
سلام دوست عزیزم.
من هم تقریبا تا سن 22 سالگی خواستگار خاصی نداشتم.
و به نظرم خیلی هم غیر طبیعی نیست. سن ازدواج رفته بالا. شما هنوز خیلی فرصت ها داری.
خواستگار داشتن و نداشتن دخترا مثل چشم و هم چشمی مال و اموال میشه بعضی اوقات.
به بعضی دخترای اطرافت نگاه نکن که ادعا میکنن از 14 سالگی خواستگار دکتر ومهندس و ... داشتن.
عده معدودی ممکنه راست بگن.
این یه واقعیته که بعضیا عقده هاشون رو با خالی بندی در این موارد تخلیه میکنن.
اینا رو گفتم چون احساس کردم این رو یک مشکل یا یک خلا میبینی در زندگیت.
خواستم بگم دیدت رو عوض کن و اینجوری ببین که مهم نیست آدم چند صد تا خواستگار داشته باشه! مهم اینه که فردی که به صلاحت هست سر راهت قرار بگیره. چه بسا خانمایی که یه خواستگار داشتن و ازدواجشون هم با موفقیت بوده و خوشبخت دارن زندگی میکنن.
-----------
در مورد شخصی که میگی فکر میکنی بهت علاقه منده، راستشو بخوای نظر شخصی من اینه که هر گونه حرکت یا عملی از سمت شما، به ضرر شما تموم میشه.
دلایلش رو نمیخوام بشمرم برات.
ولی هم دلایل فرهنگی داره، هم دلایل احساسی، هم تجربیات اطرافیانم اینو به من نشون داده.
پس شما هیچ کاری لازم نیست انجام بدی.
بعد یه مطلب دیگه، واقعیت اینه که هر احساس و علاقه ای، احساس و علاقه ی مد نظر ما نیست.
ممکنه پسری به شما علاقه مند بشه و شما حس کنی. و حتی مستقیما بیاد بهت بگه. اما نیت و قصد اون پسر رو هیچ کس جز خودش نمیدونه.
فقط یک راه هست برای اینکه بتونی بفهمی علاقه ش پاک هست و در آینده در مسیر ازدواج میفته یا نه.
و اون اینه که ازش بخوای تحت اطلاع خانواده ها ادامه بدید.
اگر ایشون اقدام کرد، و از شما خواستگاری شخصی کرد، خیلی محترمانه میتونی بهش بگی که به روابط و مدت زمان آشنایی فقط در چارچوب خانواده ها مقیدی.
اگه برای ازدواج خواهان شما باشه، چه بسا خوشحال هم میشه.
اما اگه برای قصد دیگه ای پا پیش گذاشته، یا هنوز دو دله، یا ... بدون که یه جای کار میلنگه.
امیدوارم که زندگی خوبی داشته باشی
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)