سلام
خیلی وقته که دلم می خواست با یکی صحبت کنم که راهنماییم کنه.اما انگار دهانم رو نمی تونستم باز
کنم. تا امروز و این لحظه. اخه همیشه احساساتم رو در خودم نگه میدارم بروزشون برام خیلی سخته حتا حالا که دارم اینجا میگم احساس بدی دارم.اما واقعا دیگه به انتها رسیدم.از تمام احساسات منفی ام اشباع و لبریزم.خسته ام از خودم، از زندگی کردن ،ازهمه ادم های دور و برم ، از هرچیزی که فکرش رو بکنی بدم میاد، به خود کشی زیاد فکر کردم به نحوه انجامش اما ترس از خدا و جهنم و حتا جرات نداشتن همیشه مانعم شده.تمام این احساسات از بچگی با من بوده اند اما خفیف تر و به مرور بزرگ و بزرگ تر شدند
نمیدونم چطور و از کجا بگم مستاصل و پریشونم.از خودم متنفرم نمیتونم از جام تکون بخورم و برای لحظه های عمرم که دارن مثل برق و باد میگذرند کاری بکنم. اهداف و علایق زیادی دارم اما انگار هیچ چیزی توی این دنیا نیست که برام ارزش داشته باشه.با همه مشکل دارم مامانم و بابام حالشون از من به هم میخوره
نمیتونم با کسی درست ارتباط برقرار کنم خیلی خجالتی ام و همین موضوع هم نفرت از خودم رو بیشتر میکنه.خیلی احساس تنهایی میکنم . از اینده بدم میاد و میترسم و موضوع جالبی رو توش نمیبینم.نمی تونم بلند شم و برای تغییر توی وجودم کاری بکنم.خیلی تنبلم.افسردم. این احساسات نه مال الانه نه مال یک ماه پیش نه یکسال پیش حداقل 12-13 ساله که فقط روزهام رو گذروندم.
انقدر که این حس هارو توی کاغذ نوشتم از گذشته تا حالا، انقدر که سررسید سیاه کردم حالم از نوشتن به هم میخوره اولا بهم ارامش میداد ولی حالا بیشتر اعصابم رو خرد میکنه
با پدرو مادرم مشکل دارم اصلا درکم نمیکنند هر وقت هم که اومدم بامامانم صحبت کنم نشده بیشتر اعصابم رو به هم ریخته پدرم رو که نگو اصلا ازش صدا نمیشنوم مگه وقتی از سر کارش بیاد و سلام کنم بهش مهربونه ولی اهل برقراری ارتباط نیست خشکه
مامانمم ادم عصبی و غیر منطقیی هست.
احساس میکنم افسردگی و حال بد و اخساسات منفی تو خونمه،اصلا نمیتونم دلیل اصلی این احساسات رو پیدا کنم
اصلا سمت کتابهای مثبت اندیشی و روانشناسی هم نمیتونم برم چون دیگه الان برام تاثیر گذار نیست.
پیش روانشناس هم نمیتونم برم.
اصلا نمیدونم اینا رو برای چی نوشتم، بی ربطن یا باربط. ولی نیاز به راهنمایی و کمک دارم نمی دونم چه جوری حالم رو توصیف کنم
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید هر طور که میتونید
نمیدونم اصلا چیزی از حرفهام فهمیدین یا نه اصولا در رساندن منظورم به دیگران مشکل دارم
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)