به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array

نمی دونم که بچم رو بزارم مهد کودک یا نه...

سلام به همگی
    من یه خانم 30 ساله هستم که فرزندی 4 ساله دارم و نمی دونم که بچم رو بزارم مهد کودک یا نه...
    گاهی از این که می خوام درس بخونم یا ورزش کنم و....همیشه بچه ای هست کنارت که نمیشه رنج می برم از طرفی هم می ترسم فرزندم با رفتن به مهد کودک مشکلاتی پیدا کنه و من خودم رو مقصر بدونم...امسال قصد کردم درس بخونم واسه ارشد با برنامه پیش می رفتم و چون فشار عصبی داشتم که چرا به خاطر بچه نمی رسم رو فرزندم عصبانیتم روتخلیه می کردم...حالا با تمام توانمندیم درس خوندن رو گذاشتم کنار و از اون موقع افسرده ام...نمی دونم سر در گمم که په کاری درسته؟
    1-بچه رو با تمام هزینه های مادی و عاطفی بذارم مهد؟
    2-کار خوبی کردم که درس نمی خونم
    3-چرا نمی تونم جلوی افسردگیم رو بگیرم

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    عزیزم مهد کودک رفتن بچه برای خودش بهتر است. می دانی چرا ؟ چون او احتیاج دارد از محیط خانه خارج شود و به محیطی شاد و کودکانه ، فارق از دغدغه ها و بکن و نکن های مادرانه برود. باید برود و با بچه بازی کند و زندگی اجتماعی را یاد بگیرد. الان دوره زمانه ماندن بچه در خانه نیست.
    فرزند شما الان چهار سال دارد و سنش کاملا مناسب است. من خودم از چهارسالگی رفتم مهد کودک. خیلی هم خوش می گذشت.
    الان همه بچه های خانواده ما مهدکودک می روند یا قبلا رفته اند و مشکلی هم ندارند.
    فقط باید یک مهد خوب انتخاب کنی که تمیز باشد و برنامه هایش مطابق زندگی ات باشد. کمی سخت است اما ارزش دارد.
    بعد هم نباید بگذاری بچه در هر برنامه ای شرکت کند. مثلا نباید اجازه دهی او را استخر ببرند.
    بعد هم باید همیشه کنترل کنی که اوضاع کلاسش خوب است.

3. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

kamr (یکشنبه 12 آبان 92), Pooh (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    hhanie عزيز من هم با نوپو موافقم--اتفاقا اين يك توصيه از جانب روانشناسها هست كه فرزندانتون رو با مهد اشنا كنيد و اجازه بديد با همسالان خودشون در ارتباط باشن و اصول اجتماعي شدن رو ياد بگيرن--كودكاني كه به مهد سپرده ميشن به مراتب اجتماعي تر و خلاق ترند-روانشناسان مهد کودک از اساسی ترین نیازهای کودکان خانواده‌های کوچک امروز می‌داند. -اين نه تنها به نفع فرزندتون هست بلكه خودتون هم ميتونيد پي گير كار و تحصيلتون بشيد انگيزتون رو براي ادامه تحصيل احيا كنيد اينطوري اگر با برنامه زندگي كنيد مطمئن باشيد افسردگي به سراغتون نمياد(چون اين شما هستيد كه به افسردگي غلبه ميكنيد)رتباط با محیط همسالان در هر سنی لازم و ضروری است.به همین دلیل باید فرصتی را برای کودکان فراهم کرد که در این سن، با همسالان خود رابطه داشتهبازی کنند و رفتار شایسته سن خود را داشته باشند. اگر توان ارتباط با مردم را داشته باشیم در کسب موفقیت ها و توفیقات نیز پیشرفت خواهیم کرد.این ارتباط ها و تعاملات باید از سن کودکی برای آنان فراهم شود و مهدکودک یکی از محیط هایی استکه در رشد اجتماعی کودکان مؤثر است.کودکان درمهدکودک بازی می کنند، اجتماعی می شوند و راحت هستند.آنها در کنار شادی و بازی کمی از والدین دور می شوند که این خود درس هایی برای آنان دارد.خانواده ها نباید فکر کنند چون شاغل هستند یا کسی را ندارند که از کودکانشان نگهداری کنند باید فرزندانشان را به مهدکودک بفرستند، این درست نیست. همانطور که کودکان در یک زمانی باید به مدرسه بروند و آموزش های مدرسه را ببینند لازم است که از یک سنی ـ دو و سه سالگی ـ به مهد بروند و آموزش های مهدکودک را داشته باشند.

5. 3 کاربر از پست مفید gisu تشکرکرده اند .

kamr (یکشنبه 12 آبان 92), Pooh (یکشنبه 12 آبان 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    سلام
    ممنون ازتون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید....
    کمی از بار فکریم کم شد من متاسفانه کسی در اطرافم بچه نداره که ازش سوال کنم ...
    من نمی دونم تو مهد به چه فاکتورهایی باید توجه کرد؟چی باید خوب باشه و چیش بد .مهدی هست که صرفا با کودکان انگلیسی حرف می زنن به نظرتون اونجا خوبه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    فواید مهدکودک برای بچه ها:

مهد کودک او را سالم تر می کنه. مطمئناً او در مهد کودک بیشتر از کودکی که توی خونه می‌مونه، سرما می‌خوره. ولی میکروب‌هایی که در اینجا در معرض آن‌ها قرار دارد، سیستم ایمنی او را قوی‌تر می‌کنند که این به نوبه خود می‌تونه از او در برابر بیماری‌های مزمنی مثل آلرژی، آسم و حتی سرطان خون محافظت کنه.

مهد کودک بچه رو برای مدرسه آماده می کنه. مراکز مراقبت از کودکان مغز کودک را بیشتر تحریک می‌کنند و به لحاظ تقویت قوه‌شناختی غنی‌تر از گذشته هستند.

مهد کودک زندگی اجتماعی او را آغاز می کنه.کودکان مهد کودکی یاد می‌گیرند که همکاری بیشتری داشته باشند و نسبت به کودکانی که در خانه می‌مونند اعتماد به نفس بیش تری دارند. زیرا اون ها باید در مهد کودک با کودکان زیادی سازگار باشند و یاد می‌گیرند که همیشه اولویت با آن‌ها نیست، و اینکه چطور با کسی دوست بشوند- درس تو سنین پایین‌تر بهتر آموخته می‌شه تا در سنیین بالا‌تر!

مهد کودک برای خانواده ها هم این مزیت رو داره که باعث میشه پدر و مادر به برنامه های عقب افتاده زندگی خود بیشتر و بهتر و با حواس جمعتری برسند.

به نظرم چون سال اوله که فرزندت رو با محیط بیرون آشنا میکنی بهتره به مهدی ببری که با زبان خودش باهاش حرف بزنند تا برای اولین بار از وارد شدن به یک محیط ناآشنا لذت ببره و دلزده و نهایتا گوشه گیر نشه. چون این دلزدگی و گوشه گیری روی رفتن به محیط مدرسه هم تاثیر میزاره و همیشه ترس از وارد شدن به محیطهای تازه رو داره

8. 5 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 13 آبان 92), deljoo_deltang (سه شنبه 14 آبان 92), malakeh (یکشنبه 12 آبان 92), Pooh (یکشنبه 12 آبان 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    1. محیط فیزیکی مطلوب: در یک مهدکودک مناسب، محیط داخلی تمیز و در وضعیت خوب است. خوب نورپردازی شده و خوب تهویه می­شود. محل بازی حصارکشی شده در بیرون وجود دارد. وقتی همه بچه­ها حضور دارند محیط شلوغ به نظر نمی رسد.----------------------------2. اسباب بازی و تجهیزات کافی: اسباب بازی برای کودکان و نوباوگان مناسب باشند و در قفسه­هایی که به راحتی در دسترس بچه قرار دارند چیده شده­ باشند . تخت بچه، نیمکت بچه و میزها و صندلی­های مخصوص کودک وجود داشته باشد . تجهیزات بیرونی، اسباب بازی­های سواری کوچک، تاب و محوطه ماسه بازی را شامل شوند.-------------------------3. نسبت مراقبت کننده-کودک رعایت شده باشد: در مهد کودک­ها استاندارد، نسبت مراقبت کننده-کودک برای نوباوگان از 1 به 3 و برای کودکان نوپا از 1 به 6 بیشتر نیست. اندازه گروه(تعداد بچه­ها در یک اتاق) از 6 نوباوه با 2 مراقبت کننده و 12 کودک نوپا با 2 مراقبت کننده بیشتر نیست.---------------------------4. فعالیت­های روزمره مفید: در یک مهدکودک مطلوب، برنامه روزانه اوقاتی را برای بازی فعال، بازی آرام، چرت زدن، غذای سبک و وعده­های غذا شامل می­شود.این برنامه برای اینکه نیازهای فردی کودکان را تامین کند، انعطاف پذیر باشد نه خشک. جو صمیمانه و حمایت کننده و کودکان هرگز بدون نظارت رها نشوند.----------------------------5. تعامل بین بزرگسالان و کودکان وجود داشته باشد: مراقبت کنندگان بی درنگ به ناراحتی نوباوگان و کودکان نوپا پاسخ ­دهند، آنها را بغل ­کنند، برای آنها آواز ب­خوانند، با آنها صحبت ­کنند و برای آنها کتاب ب­خوانند.----------------------------6. صلاحیت­های مراقبت کننده تایید شده باشد: در واقع مراقبت کنندگان در زمینه رشد کودک، کمک های اولیه و ایمنی آموزش دیده­ باشند. همچنین مربیان دائماً آموزش­های جدید و لازم را ­بینند و با آخرین اطلاعات و یافته­ها در زمینه رشد کودک آشنا باشند-------------------------7. روابط با والدین وجود داشته باشد: در یک مهدکودک مناسب، در هر زمان از والدین استقبال می­شود. مراقبت کنندگان مرتب با والدین درباره رفتار و رشد کودک صحبت می کنند.----------------------8. گواهی کار و مجوزداشته باشند: در واقع مهد کودک ها باید گواهی کار و مجوز داشته باشند. این مورد برای یک مهدکودک استاندارد، بدیهی به نظر می­رسد.----(ويژگي هاي يك مهد كودك استاندارد)

10. 4 کاربر از پست مفید gisu تشکرکرده اند .

kamr (یکشنبه 12 آبان 92), malakeh (یکشنبه 12 آبان 92), Pooh (یکشنبه 12 آبان 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 12 آبان 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من هر چه مهد کودک بزرگتر باشد باشد بهتر است. من دیده ام مهدکودک های کوچک که در یک خانه تاسیس شده اند برنامه های مناسبی ندارند. مهدکودک هایی که ساختمان مخصوص دارند و هر گروه سنی را جداگانه نگهداری می کنند بهتر است.
    نه مهد کودکی که انگلیسی صحبت می کنند برای بچه های خارجی یا آنها که می خواهند بروند خارج خوب است. بچه باید در این سن راحت و آزاد باشد و آموزش هایی که مثل مدرسه است نداشته باشد. مثلا باید نقاشی کنند ، کاردستی ، ورزش ها و بازی های مناسب کودکان و... . اما آموزش هایی که برای سنین مدرسه مناسب است مثل آموزش زبان به درد بچه نمی خورد. بیشتر برای باکلاس جلوه کردن مهدکودک ها است.

12. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

کاغذ بی خط (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    دوستای خوبم که وقت گذاشتید پاسخ دادید اصلا فکر نمی کردم یه جایی پیدا شه که دغدغه های من رو کم کنه
    سپاس گدارم امیدوارم یه مهد خوب پیدا کنم امروز صبح بچم رو بردم به یه مهد تا بببینم مهد چه جوری ممنون که با پاسخاتون نگرانیم رو کم کردید

14. 3 کاربر از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 13 آبان 92), kamr (یکشنبه 12 آبان 92), Pooh (یکشنبه 12 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)