بسم الله الرحمن الرحیم
گر به همه عمر خویش با تو بر آرم دمی
حاصل عمر آن دم است باقی ایام رفت
چند روز قبل در یادداشت " شمیم رمضان " گریزی زدم به اینکه در آستانه این ماه هستیم و امروز میخوام از یه زاویه ی دیگه به حلول این ماه شریف نگاه کنم ماهی که نزدیکش که میشم نوعی ترس و اضطراب منو فرا میگیره ، ترس از اولش نه که از آخرش ، آخر ماه ، آیا چگونه از این ماه خارج خواهم شد ؟ صیقل خورده و پالاییده از گناه یا نه خدای ناکرده روسیاه ، گناهکار و مغبون ؟
یادم میاد ترم اول دروره دانشجویی که توی یه خوابگاهی نزدیک میدان بهارستان بودیم یه روز با یکی از رفقا برای اولین بار رفتم مسجد سپهسالار ( مدرسه عالی شهید مطهری ) و نماز مغرب و عشاء رو به امامت آیت الله امامی کاشانی (که تا همین اواخر هم امام جماعت اون مسجد بودند ) اقامه کردیم .بعد از نماز حسب اینکه شب چهارشنبه بود دعای توسل خونده شد و ما هم موندیم و دعا رو زمزمه کردیم و توسلی به مولایمان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) . فردای اون روز در حالی که عازم قم بودم به ناگاه برای همراهی با یه کاروانی که به مشهد هم برای زیارت می رفت دعوت شدم و برای نخستین بار در عمرم عازم مشهد الرضا شدم .معجزه ی توسل !
چند روز پیش هم در حالی که یک نگرانی شدید و یک تهدید نزدیک منو احاطه کرده بود با یک زمزمه ی توسلی دیدم که چه آرامشی به سراغم اومد و موضوع حل شد و بعد از اتمام اون کار وقت مغرب شده بود و نماز رو در مسجدی در همون محلی که مراجعه کرده بودم به جا آوردم و از قضا دوباره شب چهارشنبه بود و دعای توسل و این بار به شکرانه من بودم و دامان معصوم حضرت صدیقه ی طاهره (س) و اشکی که از شوق بر گونه هایم جاری شد .
یارب به نسل طاهر اولاد فاطمه
یارب به خون پاک شهیدان کربلا
یارب به صدق سینهٔ پیران راستگوی یارب به آب دیدهٔ مردان آشنا
دلهای خسته را به کرم مرهمی فرست ای نام اعظمت در گنجینهٔ شفا
با خودم میگم شک نکن که شمیم رمضان رو هم با توسل می تونی بهتر و بیشتر درک کنی ، توسل به صاحب عصر و زمان (عج) و حقیقت هم جز این نیست پس منتظر ظهور باشیم که دمی با حضرتش حاصل تمام عمر است :
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا زپشت پرده غیبت به ما نظر دارد
بخوان دعای فرج را به یاد خیمه سبز که آخرین گل سرخ از همه خبر دارد
علاقه مندی ها (Bookmarks)