10 ساله ازدواج کردم 31 سالمه و همسرم 35 ساله
بعضی از خصوصیات اخلاقی همسرم:
1: بد دهنی بیش ازحد و عصبی بودنش ... سر جزئی ترین وپیش پا افتاده ترین مسائل از کوره در میره و فحاشی میکنه ... اونم با صدای بلند ... یعنی بین همسایه ها ابرو نذاشته برام
مثلا یه بار کیفشو گم کرده بود میگفت دادم به تو تو گمش کردی درصورتیکه اصلا همچین چیزی نبود به من نداده بود هر چی میگفتم قبول نمکرد و فقط فحش میداد جلوی خواهر و شوهر خواهرم... تا اینکه یکدفعه کیفشو بین در و صندلی ماشین سمت در خودش پیدا کرد ( میخواسته بذاره توی جیبش افتاده بود) ... بعد طوریکه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اصلا به روی خودش نیاورد حتی شرمنده هم نبود
یا دیشب میخواست بخاری رو روشن کنه(کلا چون ادم تنبلیه من مجبورم هیچ وقت بخاری ها رو جمع نکنم از این زمستون تا اون زمستون سرجاش هست) من فقط پارسال شیر گازشو بسته بودم... بخاری روشن نمیشد به من کلی فحشای زشت میداد که تو چرا شیرشو بسته بودی... بعد فهمید کلا داشته اشتباهی بخاری رو روشن میکرده ...
وقتی اینجوری میشه من خیلی هول میشم و میترسم ... میگم اگه درست نشه دیگه پدرمو در میاره و اعصاب نمیذاره واسم
2: خودخواهی: همیشه خودش در اولویت زندگیشه جز خودشو راحتیش دیگران مهم نیستن ... هر کاری داره چه توی خونه چه بیرون من باید براش انجام بدم حتی کارای مردونه ... اما خودش کوچکترین قدمی برای من بر نمیداره... مثلا یه نمونه کوچیکش نردبون لازم داشتیم به من میگه اژانس بگیر برو نردبون بخر... حالا خودش ماشین زیر پاشه
3: غرور بیجا:
4:خالی بندی : طوریکه وقتی توی جمع صحبت میکنه من خجالت میکشم بس که از خودش تعریف میکنه و یک کلاغ چهل کلاغ میکنه و ... حتی توی محیط کارش خوشو فوق لیسانس از یه دانشگاه معتبر معرفی کرده درصورتیکه لیسانس داره از دانشگاه ازاد توی یکی از شهرستانهای دور افتاده...
5: از لحاظ فکری هم اصلا رشد نکرده یعنی خیلی از تفکرات و عقایدش مثل بچه هاست: فقط به تیپش اهمیت میده و کلی خرج واسه لباساش میکنه هش دنبال اینه که مدل ماشینشو هر سال ببره بالا تر تا بیشتر توی چشم باشه ...درصورتیکه اجاره نشینیم ... گاهی با اینکه میدونه کل پولش مثلا تا2 هفته دیگه فقط 500 تومنه خیلی راحت میره 450 تومنشو مثلا یه تیشرت میخره...
6: عدم استقلال فکری و عملیش از خانوادش: برای هر کاری حتی اجاره کردن یه خونه حتمن باید زیر نظر اونا باشه ... اونا باید نظربدن... یا هر کار کوچیکی که بخواد انجام بده
7: ولخرجی وحشتناک وخسیس بودن درمرد بعضی چیزا: مثلا خیلی راحت چند میلیون به یه ساعت میده اما واسه مثلا دندون درد من حاضر نیست هیچ هزینه ای بکنه میگه از بابات بگیر
8: فوق العاده زود رنجه و هر کاروحرفی که خونوادم میکنن سریع بهش برمیخوره و جبهه میگیره
9: تمام فکر و ذکرش فقط کار و کارو کارو کاره... حتی تعطیلات...طوریکه با هیچ فامیلی رفت و امد نداریم... هیچ کس حق نداره بیاد خونه ما... حتی عروسی های فامیلا هم شرکت نمیکنه... من همه جا تنها باید برم وحق هیچ اعتراضی ندارم...
10: در هیچ زمینه ای با من همراهی نمیکنه... همه کارها به عهده منه... مثلا ایفون خرابه میگه یه وقتی زنگ بزن یکی بیاد درست کنه که من نباشم ... یا موقع اسباب کشی حتی نصف روزم از کارش نگذشت که کمک کنه... همش میگفت من وقت ندارم
11: من مشکل تنبلی تخمدان دارم واین باعث شده برای بچه دارشدن مشکل داشته باشم... 4 ساله متوجه شدم... دکتر گفته میتونی ivf کنی ... اما همش میگه هزینش زیاده ...( کسیکه گفتم واسه رخت ولباسش راحت خرج میکنه) عرضشو داری خودت بچه دار شو
و همین مسئله رو چماق کرده توی سرم میزنه ... حق هیچ اعتراضی توی هیچ زمینه ای ندارم چون میگه تو نازایی ... به هیچ دردی نمیخوری...
قبل اینکه بفهمم این مشکلو دارم خونه دار بودم همیشه سرکوفت میزد تو سرت توی اخور منه ... سرکار رفتم میگفت بشین توی خونه ... به من برس ... من باید غذام همیشه توی ظرف کشیده باشه.... وقت ندارم خودم گرمش کنم... از کارم اومدم بیرون حالا باز همون حرفای قبلی نازایی هم که اضافه شده
کلا همیشه حرفای ضد و نقیض میزنه...
مشکلاتم یکی دو تا نیست
حالا موندم بین موندن یا طلاق
علاقه مندی ها (Bookmarks)