سلام،من حسین هستم و 19 سالمه، این سایتو از طریق گوگل پیدا کردم،اومدم اینجا که بپرسم چطور میتونم از تنهایی که بیش از حد گرفتارش شدم خلاص بشم؟ از چه راهی میتونم کسیو پیدا کنم که هیچوقت بهم خیانت نکنه و در ارتباط بین طرفین هدفش هوس نباشه و واقعا به عشق اعتقاد داشته باشه؟....راستش خونواده من اول از تمام دلایل دیگه باعث تنهایی منن، با محدودیت های زیادی که اعمال میکنن از ارتباط با جنس مخالفم جلوگیری میکنن، نمیدونم اینا فکر نمیکنن که منم آدمم احساس دارم، دوست دارم یکی بهم عشق بورزه و منم همینطور....از اینا گذشته حتی در محیط خونواده هم من هیچ دوست داشته شدنیو تجربه نکردم..مادرم یه آدم به تمام معنا بی احساسه که دوست داشتن رو نمیفهمه، خیر سرم مادر دارم! اصلا سعی نکرده کوچکترین محبتی به من بکنه از وقتی یادمه حتی یه بار هم بهم نگفته دوست دارم پسرم....من از محبت مادرم ناامید شدم و دنبال کسی دیگه هستم که این محبتو برام فراهم کنه...اما نمیدونم چطور و از کجا میتونم فرد ایده آلم رو پیدا کنم...در ارتباطات احساسی هدف من فقط عشقه، دنبال هوس نیستم، فقط کسیو که بهم خیانت نکنه، عشق رو درک کنه و دوستم داشته باشه میخوام...واقعا الان هیچ هدفی در زندگی ندارم، زندگی کردن برام سخت شده، دیگه نمیتونم این تنهایی رو تحمل کنم..خواهش میکنم راه حلی اگه به ذهنتون میرسه که من از این تنهایی خلاص بشم بگید......
علاقه مندی ها (Bookmarks)