خواهش میکنم بگین چی کار کنم ...
من 25 سالم و شوهرم 29 سالش .1.5 سال عقد کردیم و 5 ماه رفتیم خونه خودمون. ازدواجم سنتی بود و از همون اولش خیلی اختلاف داشتیم. و این اختلافات باعث شد شوهرم از چشم خانوادم بیفته. شوهر من خیلی مغرور و همش می خواد حرف خودش باشه و خیلی من من من میکنه چون از لحاظ مادی از خانواده من بالاتر همش هس برتری داره و این چند باری به زبونش آورده و همش به این معتقد که من و خانواده من در مقابل شوهرم و خانوادش باید سر خم کنیم و فقط کوتاه بیایم چون ما خانواده دختریم و اونا خانواده پسر، شوهرم و خانوادش اکثر افکارشون سنتی مثلا مرد کوتاه نمی یاد خانم باید کوتاه بیاد یا اینکه خانم تنها بیرون نمیره و ... .البته اکثر این حرفا تو حرف نه عمل ولی همون حرفشم ادم اذیت می کنه . اختلاف های ما اکثرا سر خانواده هست اصلا با خانواده من جور در نمی یاد و همش به خاطر حرفها یا حرکت های اونا با من حرفش می شه تا اینکه تبدیل به یه دعوا میشه و تو اکثر دعواها به خانواددم زنگ میزنه و به اونا میگه. خلاصه همه این رفتارها باعث شده شوهرم از چشم خانوادم بیفته. و من الان 1 هفته اس از خونه زدم بیرون و خونه مامانم هستم ، دلیل دعوامنم به خاطر اینکه چرا خانواده من تو عید قربان به دیدن خانواده شوهرم نرفتن چون خانواده من نرفتن اونم نیومد به دیدن خانواده من و منم ناراحت شدم و زدم بیرون .تو این 1 هفته 1 بارم زنگ نزدن نه خودش نه خانوادش. و خانواده من به هیچ وجه راضی نیستن من برگردم و می خوان طلاق بگیرم، ولی من دوسش دارم و دوس دارم تغییر کنه و با هم زندگی کنیم. تورو خدااا بگین چی کار کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)