مخصوصاً تو ازدواجهای سنتی که دختر و پسر تا به حال با هم حرف نزدند و همدیگر را اصلاً نمیشناسند!
اگر هم تعداد جلسات زیاد بشه معمولاً خانواده دختر راضی نیستند! چون از ترس آبرو و تعصب و حرف مردم میخواهند زودتر تکلیف این خواستگار مشخص بشه!
تشکرشده 293 در 136 پست
مخصوصاً تو ازدواجهای سنتی که دختر و پسر تا به حال با هم حرف نزدند و همدیگر را اصلاً نمیشناسند!
اگر هم تعداد جلسات زیاد بشه معمولاً خانواده دختر راضی نیستند! چون از ترس آبرو و تعصب و حرف مردم میخواهند زودتر تکلیف این خواستگار مشخص بشه!
تشکرشده 1,282 در 361 پست
نه . تنها در موردی که هر دو نفر از نظر فهم و درک از سطح بالایی برخوردار باشن تادر مقابل مشکلات از خودشون انعطاف نشون بدن.
پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک
تشکرشده 307 در 119 پست
ما تو فامیلمون ازدواج سنتی هنوز زیاده
خودمم شاملش میشم
تو ازدواج سنتی دوتا مسئله رو اگه دقت کنی شانس موفقیتت در انتخاب بالا میره
اولا معرف هست. شما بشخصه باید معرف رو بشناسید و به اونو ادم عاقل و خیرخواه بدونید دوما معرف هم باید دختر رو خوب بشناسه و البته شما رو
اینطوری یه قسمت مهم راه که بدست اوردن اطلاعات از شخصیت و رفتار مورد هست بدست میاد که خیلی هم قابل اطمینان(چون یکی ممکنه جلو خواستگارش خود واقعیشو نشون نده ولی همیشه که اینطوری نمیتونه باشه و اگه معرف در ارتباط باهاش بوده حتما خود واقعیشو دیده)
دوم مرحله تحقیقات هست. مرحله تحقیقات مرحله راستی ازمایی صحبت های مورد هست. این مرحله رو باید خیلی جدی گرفت باید از دوست و فامیل و همسایه در مورد همه اون سوالاتی که تو جلسه خواستگاری پرسیدی بپرسی اگه می دونستن و گفتن باید با صحبت های دختر مطابقت داشته باشه
من خودم با اولین مورد بی صداقتی بی خیال مورد میشدم چون ریسک همچین ازداجی برام بالا میرفت
خودم تو چهار جلسه صحبت هام تموم میشد ول اگه میخواستم میتونستم بیشتر صحبت کنم. با اینه خانواده مذهبی بودن خودشون پیشنهاد بیرون رفتن هم میدادن .
تو نمی تونی انتظار داشته باشی یکیو پیدا کنی که همه جوره باهات تفاهم داشته باشه بلکه به نظر من باید بگردی یکیو پیدا کنی که تو اصول و خط قرمزهات باهات یکی باشه و روش حل اختلافاتون هم به هم نزدیک باشه اون موقع شانس مدفقیت اون ازدواج بالا میره
ویرایش توسط Naashena : چهارشنبه 24 مهر 92 در ساعت 09:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)