سلام
من دیشب اتفاقی تو گوشی همسرم یه شماره دیدم که ساعت 1/5 شب بود حساسم کرد امروز زنگ زدم دیدم که یک خانمه، اولین بار بود که گوشیشو دیدم ، من الان باید چیکار کنم اعصابم بهم ریخته
تشکرشده 23 در 12 پست
سلام
من دیشب اتفاقی تو گوشی همسرم یه شماره دیدم که ساعت 1/5 شب بود حساسم کرد امروز زنگ زدم دیدم که یک خانمه، اولین بار بود که گوشیشو دیدم ، من الان باید چیکار کنم اعصابم بهم ریخته
تشکرشده 303 در 118 پست
سلام maryva عزیز.اگه اشتباه نکنم شما قبلا یه پست زده بودید که توش گفتید ایمیل شوهرتون رو چک کردید درسته؟؟؟(البته دقیق یادم نیست شاید اشتباه گرفتم)
ولی به نظر من تو کارهای شوهرتون کنجکاوی نکنید.میشه بگید چه طوری با همسرتون اشنا شدید؟باهم دوست بودید یا خواستگاری سنتی؟
فعلا کاری نکنید قرار نیست به خاطر یه شماره تو گوشیش ازش بازجویی کنید .شما یکم بیشتر از خانمهای دیگه روی شوهرتون حساسید سعی کنید فعلا برای ارامش خودتون هم که شده از حساسیتتون کم کنید و لطفا بیشتر از نحوه ی اشنایی با شوهرتون توضیح بدید و اینکه رابطتون با همسرتون خوبه ؟همسرتون چه اخلاقی داره؟
kamr (یکشنبه 21 مهر 92)
تشکرشده 793 در 374 پست
سلام دوست عزیز.
شغل همسرتون چیه؟
تا حالا همسرتون مزاحم داشتن؟
این اولین باره به این جور مورد برمیخورید؟
شاید اشتباهی گرفته باشه.
شما که فعلا چیزی نمیدونید چرا اعصابت خورده؟
تشکرشده 23 در 12 پست
اره عزیزم همونم، اون مسئله حل شد برام دیگه هم کنجکاوی نکردم و اعتماد دارم بهش، اما به دیگران اعتماد ندارم، هکلاسی دانشگاهم بود تو ارشد، اخلاقش واقعا خوبه ، اون دختره هم فهمیدم کیه از شرکت زنگ زدم بهش گفت فامیلشو قبلا تو دوستای فیس بوکش دیدمش ولی از نامزدی ریموش کرده، چرا باید 1/5 شب بهش زنگ بزنه البته نمیدونم که جوابشو داده یا نه، چرا همش باید تحمل کنم هیچی نگم؟- - - Updated - - -
اره عزیزم همونم، اون مسئله حل شد برام دیگه هم کنجکاوی نکردم و اعتماد دارم بهش، اما به دیگران اعتماد ندارم، هکلاسی دانشگاهم بود تو ارشد، اخلاقش واقعا خوبه ، اون دختره هم فهمیدم کیه از شرکت زنگ زدم بهش گفت فامیلشو قبلا تو دوستای فیس بوکش دیدمش ولی از نامزدی ریموش کرده، چرا باید 1/5 شب بهش زنگ بزنه البته نمیدونم که جوابشو داده یا نه، چرا همش باید تحمل کنم هیچی نگم؟
تشکرشده 303 در 118 پست
دوست خوبم باید تحمل کنی و چیزی نگی چون اگه چیزی بگی اون موقع روت توی روی شوهرت باز میشه و تمام پرده ی احترامتون از بین میره.و اون موقع است که اگه این کار رو نکرده باشه هم برای لجبازی باتو میکنه.میدونم اذیت میشی ولی خودت میگی که نمیدونی شوهرت جواب داده به تلفن یا نه؟پس چرا انقدر خودت رو عذاب میدی؟میگی به همسرم اعتماد دارم پس اگه به همسرت اعتماد داری باید بدونی که بهت خیانت نمیکنه.خانمی زندگیت رو به خاطر این چیزها خراب نکن.(تاحالا صحبت های استاد انوشه رو گوش دادی؟؟شاید با شوخی حرف بزنه اما حرفهاش قابل تامله).
اصلا با خودت راحت باش تو همسر عقدی شوهرتی قراره ملکه ی خونش بشی و سروری و خانمی کنی.تو محرمشی تو کسی هستی که قراره چراغ خونش بشی ارامش بخش وجودش بشی مگه غیر از اینه؟هر دختری هم دور و برش باشه باز مقامش به مقام تو توی زندگی همسرت نمیرسه اونها مثل کنیز میمونند.
البته مطمین باش همسرت بهت خیانت نمیکنه.دفعه ی قبلی هم بهت گفتم این جور کنجکاوی ها فقط خودت رو ازار میده و زندگی تورو خراب میکنه.خانمم جامعه پر از گرگه باید یاد بگیری میون این همه گرگ مواظب شوهرت باشی ولی نه اینجوری که همش زیر نظر بگیریش.سعی کن شوهرت رو اسیر خودت کنی کاری کن به جز تو چشمم کسی رو نبینه. زندگی مثل شطرنجه اگه مهره هاو خوب حرکت بدی وخوب بازی کنی تو برنده میشی.
اگه تونستی جواب سوالهایی که ازت شده رو بده تا شاید دوستان بتونند بهتر راهنماییتون کنند.
ضمنا خودت رو اذیت نکن تو ملکه ی همسرتی
هم تو تحصیل کرده ای هم همسرت.همکلاسی دانشگاهتم که بوده پس حتما خوب میشناختیش تو دانشگاه.تو دانشگاه بادخترها رابطه ای داشت اگه داشت در چه حدی بود ؟؟؟
ویرایش توسط setareh 1390 : شنبه 20 مهر 92 در ساعت 14:22
تشکرشده 23 در 12 پست
یک بار داشت که بهم گفت، نه اشتباهی نگرفته، شغلش در رابطه با رشتمون هست کارهای تحقیقاتی- - - Updated - - -
مرصی ستاره جان تو همیشه آرومم میکنی، من اصلا اسیرش نکردم کاملا آزاده، بهش هم گیر نمیدم، ولی دوست ندارم نصفه شب با کسی حرف بزنه این طبیعیه این چیزا بیشتر حساسم میکنه، حتی عکس دختررم دیدم تو فیس بوک ، من سوالات رو جواب دادم عزیزم - - - Updated - - -
توی دانشگاه رفتاراش سنگین بود حرکت غیر معقولی نمی کرد، تو دوره ی کارشناسی با هم نبودیم از اون دورانش نمی دونم که چطوری بوده، کلا آدم سنگینی هست و خیلی خصوصیات اخلاقیه مشترکی با هم داریم.
تشکرشده 23 در 12 پست
یعنی اجازه بدم با هر کی که باهاش تماس می گیره حرف بزنه و هیچی نگم؟ اینجوری که ارتباطاتش بیشتر میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)