به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 06 فروردین 00 [ 19:00]
    سطح
    61
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    591

تشکرشده 116 در 35 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

حساسیت من نسبت به خانوم های جوان

با سلام به دوستان بعد از حدود 9 ماه که با تالار همدردی آشنا شدم ایناولین پست من هست که طرح مشکل میکنم.
    دوستان مدتی میشه نسبت به خانوم های جوان حساس شدمجوری که بادیدن اونها یک حس شدید شکست غرور بهم دست میده که خیلی ناراحت کنند و
    آزار دهندست .البته من سعی میکنم غیر زمین جایی رونگاه نکنم ولی ی وقت هایی این نگاه ها گریز ناپذیره تو اجتماع.من شخص آرومی هستم وهیچ مشکلی با اطرافیانم ندارم.

اون حس بدی که میگم مخصوصا تو جاهای که خانوم ها تو موقعیت هایبالاتری نسبت به من هستند بیشتر میشه آیا این حس طبیعی هست یا نه؟
    حالا سوالم اینه که چه عوامل درونی این حس رو بوجود میاره برای از بین بردن این حس چکار باید کرد.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام شما آقا هستيد؟
    تحصيلاتتون ؟
    سنتون؟
    مجرد؟
    شغلتون؟
    يك مثال از مكاني كه اين حسو داشتيد بديد.

3. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

خوشبختی (چهارشنبه 03 مهر 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من این مسئله بیشتر ناشی از اجتماعی است که در آن زندگی می کنید.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    591

تشکرشده 116 در 35 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط يوسف گمگشته نمایش پست ها
    سلام شما آقا هستيد؟
    تحصيلاتتون ؟
    سنتون؟
    مجرد؟
    شغلتون؟
    سلام
    بله
    من 28 ساله مجرد هستم.من سرپرست کارگاه عمرانی هستم.مثلا برای یکسری کار اداری به قسمتی مراجعه میکنم که متصدی های اون خانوم ها هستند.
    خانوم نوپو(ببخشید چون من با این نوپو ها 2 سال سر کردم در شرایط سخت اسمتون یادآور روزهای وحشتناکی برای من) میشه بیشتر توضیح بدید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط يوسف گمگشته نمایش پست ها
    سلام شما آقا هستيد؟
    تحصيلاتتون ؟
    سنتون؟
    مجرد؟
    شغلتون؟
    سلام
    بله
    من 28 ساله مجرد هستم.من سرپرست کارگاه عمرانی هستم.مثلا برای یکسری کار اداری به قسمتی مراجعه میکنم که متصدی های اون خانوم ها هستند.
    خانوم نوپو(ببخشید چون من با این نوپو ها 2 سال سر کردم در شرایط سخت اسمتون یادآور روزهای وحشتناکی برای من) میشه بیشتر توضیح بدید.

6. کاربر روبرو از پست مفید آزرم تشکرکرده است .

roze sepid (چهارشنبه 03 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 22:14]
    سطح
    4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 41 در 18 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آزرم نمایش پست ها
    .
    دوستان مدتی میشه نسبت به خانوم های جوان حساس شدمجوری که بادیدن اونها یک حس شدید شکست غرور بهم دست میده که خیلی ناراحت کنند و
    آزار دهندست .
    با سلام آقای آزرم منظور از غرور احساس برتری و بالابودن و تحکم نسبت به خانوم هاست؟!

البته من سعی میکنم غیر زمین جایی رونگاه نکنم ولی ی وقت هایی این نگاه ها گریز ناپذیره تو اجتماع.من شخص آرومی هستم وهیچ مشکلی با اطرافیانم ندارم.

این قسمت جمله تون به اولی ربطی نداره . میشه بگین چرا سعی میکنید زمینو نگاه کنید؟! (منظورتون احساس حیا و شرم در نگاه کردن به خانومهاست یا چیز دیگه ای؟!)

اون حس بدی که میگم مخصوصا تو جاهای که خانوم ها تو موقعیت هایبالاتری نسبت به من هستند بیشتر میشه آیا این حس طبیعی هست یا نه؟

حالا سوالم اینه که چه عوامل درونی این حس رو بوجود میاره برای از بین بردن این حس چکار باید کرد.

علاوه بر سوال های بالا یه چند تا سوال به ذهنم رسید که فکر کنم جواب دادنش به خودتون هم کمک میکنه.

در خانواده شما ارتباط بین پدر و مادرتون چطوره؟! آیا عامرانه و مرد سالارانه هست؟!

دوم اینکه آیا شما در طول زندگیتون چقدر با خانومها سرو کار داشتین ؟! آیا در فامیل یا دانشگاه یا کلاسهای عمومی یا خصوصی ارتباط هر چند ساده ای با خانمهای دیگه داشتین یا خیر؟!

8. 2 کاربر از پست مفید do_ob تشکرکرده اند .

مصباح الهدی (پنجشنبه 04 مهر 92), آزرم (پنجشنبه 04 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    591

تشکرشده 116 در 35 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    با سلام
    بله تا حدودی (احساس برتری و بالابودن و تحکم نسبت به خانوم ها)
    برای سوال دومتون ببینید من تو ارتباطات کاری با خانوم هاهیچ مشکلی ندارم یعنی شرم وحیا مانع تعاملات کاریم نمیشه ولی خودم به خاطر شرم وحیا که فرمودید یه خانومها نگاه نمیکنم.اون قسمت که گفتم به زمین نگاه میکنم مربوط به جاهایی میشه که به صورت گذری اشخاصی رو میبینم.چون دیدن اونها حس ناخوشایندی به من میده ترجیح میدم زیاد اطراف رو نگاه نکنم.
    ارطباط پدر مادر (البته اون وقتی که پدر در قید حیات بود)مردسالارانه بود ولی عامرانه نبود.
    نخیر من شدیدا در طول زندگیم از ارتباط با جنس مخالف تحت هر شرایطی گریزان بودم.

10. کاربر روبرو از پست مفید آزرم تشکرکرده است .

do_ob (پنجشنبه 04 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 22:14]
    سطح
    4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 41 در 18 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آزرم نمایش پست ها
    با سلام
    بله تا حدودی (احساس برتری و بالابودن و تحکم نسبت به خانوم ها)
    برای سوال دومتون ببینید من تو ارتباطات کاری با خانوم هاهیچ مشکلی ندارم یعنی شرم وحیا مانع تعاملات کاریم نمیشه ولی خودم به خاطر شرم وحیا که فرمودید یه خانومها نگاه نمیکنم.اون قسمت که گفتم به زمین نگاه میکنم مربوط به جاهایی میشه که به صورت گذری اشخاصی رو میبینم.چون دیدن اونها حس ناخوشایندی به من میده ترجیح میدم زیاد اطراف رو نگاه نکنم.
    ارطباط پدر مادر (البته اون وقتی که پدر در قید حیات بود)مردسالارانه بود ولی عامرانه نبود.
    نخیر من شدیدا در طول زندگیم از ارتباط با جنس مخالف تحت هر شرایطی گریزان بودم.
    خدا پدر بزرگوارتونو رحمت کنه

بسیاری از باورها و اعتقادات ما در زمان بچگی در ناخودآگاه ما شکل میگیره تصور من اینه که شما تحت تاثیر شرایط خانوادگیتون باورهایی پیدا کردین که باعث این مشکلات شده!

و راهکاری که تصور میکنم باعث میشه این اعتقادات تعدیل بشن شناخت درست و واقع بینانه خانومها با مطالعه با مشاوره و در محیط های اجتماعی قرار گرفتن و تعاملات سالم با جنس متفاوتتون هست.

در قسمت دوم هم چون شما با خانومها ارتباط کمی داشتین این حیا و شرم طبیعیه و بدم نیس ولی افراط و تفریط در روابط انسان موجب انزوا یا بی بندو باری میشه .

مرد یا زن قبل از اینکه جنس مونث یا مذکر باشند یه انسان هستند و از لحاظ ابعاد انسانی با هم برابری میکنند. اگه شما به این نکته اعتقاد داشته باشین نگاهتون نسبت به خانومها متعادل تر و بهتر میشه و میتونید ارتباط صحیح تری باهاشون برقرار کنید.

من به عنوان یه خانم شما رو تحسین میکنم که سعی بر ارتقاء معنوی تون دارین . جای بسی خوشحالیه و بهتون تبریک میگم .

امیدوارم موفق و موید باشین

12. کاربر روبرو از پست مفید do_ob تشکرکرده است .

مصباح الهدی (پنجشنبه 04 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    591

تشکرشده 116 در 35 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط do_ob نمایش پست ها

بسیاری از باورها و اعتقادات ما در زمان بچگی در ناخودآگاه ما شکل میگیره تصور من اینه که شما تحت تاثیر شرایط خانوادگیتون باورهایی پیدا کردین که باعث این مشکلات شده!

و راهکاری که تصور میکنم باعث میشه این اعتقادات تعدیل بشن شناخت درست و واقع بینانه خانومها با مطالعه با مشاوره و در محیط های اجتماعی قرار گرفتن و تعاملات سالم با جنس متفاوتتون هست.

در قسمت دوم هم چون شما با خانومها ارتباط کمی داشتین این حیا و شرم طبیعیه و بدم نیس ولی افراط و تفریط در روابط انسان موجب انزوا یا بی بندو باری میشه .

مرد یا زن قبل از اینکه جنس مونث یا مذکر باشند یه انسان هستند و از لحاظ ابعاد انسانی با هم برابری میکنند. اگه شما به این نکته اعتقاد داشته باشین نگاهتون نسبت به خانومها متعادل تر و بهتر میشه و میتونید ارتباط صحیح تری باهاشون برقرار کنید.

من به عنوان یه خانم شما رو تحسین میکنم که سعی بر ارتقاء معنوی تون دارین . جای بسی خوشحالیه و بهتون تبریک میگم .

خیلی ممنون لطف دارین
    خدا اموات شما رو هم بیامورزه
    بله من با شما موافقم با مطالعاتی که پیرامون این قضیه داشتم خودم هم به این نتیجه رسیدم.
    بله من افراط و تفریط رو نمیپذیرم وباشما موافقم .قبول کنید با شرایط اجتماعی که ما داریم بیم آسیب های احتمالی از قرار گرفتن در اجتماع های به ظاهر سالم هم مانع حضور من میشه .
    جالبه این حس شامل تمام خانوم ها نمیشه گویا یکسری ار خانوم ها ی موج منفی به من میدن.به شخصه نگاهم به خانوم ها نگاه انسانی ایست واین حسی که عرض کردم یجوری در تضاد با اعتقاداتم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط do_ob نمایش پست ها

خیلی ممنون لطف دارین
    خدا اموات شما رو هم بیامورزه
    بله من با شما موافقم با مطالعاتی که پیرامون این قضیه داشتم خودم هم به این نتیجه رسیدم.
    بله من افراط و تفریط رو نمیپذیرم وباشما موافقم .قبول کنید با شرایط اجتماعی که ما داریم بیم آسیب های احتمالی از قرار گرفتن در اجتماع های به ظاهر سالم هم مانع حضور من میشه .
    جالبه این حس شامل تمام خانوم ها نمیشه گویا یکسری ار خانوم ها ی موج منفی به من میدن.به شخصه نگاهم به خانوم ها نگاه انسانی ایست واین حسی که عرض کردم یجوری در تضاد با اعتقاداتم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام برادر گرامی
    من منظورتون را از این جملات زیر متوجه نشدم:

1)این خانم های که می گین موج منفی می دن؛آیا مشخصه خاصی دارند؟ از نظر حجاب و پوشش چگونه اند؟

2)اینکه می گین در تضاد با اعتقاداتم هست؛ می شود کمی اعتقاداتتان را شفاف تر بیان کنید؟

شما از نظر مذهبی چگونه اید و چه جوی در خانواده شما از نظر برخورد با نامحرم حاکم است؟

3)راستش من احساس شما را در رابطه با خانم ها درک نکردم.منظورتان این است که خجالت می کشید؟ یا اینکه احساس می کنید خانم ها نباید اشتغال داشتغال باشند و این کار ها مردانه است؟

4)الان شما در فکر ازدواج هستید یا نه؟ آیا تمایلی به ازدواج دارید؟
    دوست دارید همسر آیندتون چه شخصیتی داشته باشد؟ مثلا خانه دار باشد؟ یا اینکه در اجتماع حضور داشته باشد یا ....

به عنوان یک خانم این رفتارتان( در حد اعتدال البته) که هنگام صحبت با خانم ها چشم در چشم نمی شوید بسیار خوب است.من واقعا دوست ندارم یک آقا هنگام صحبت با من به من نگاه طولانی بکند.
    اما خب اگر کلا نمی توانید نگاه کنید و هر ارتباطی با نامحرم در شما احساسات منفی ایجاد می کند؛ باید در این زمینه به طور جدی تعدیل بفرمایید.

- - - Updated - - -

راستی توجه کردین که تا حالا تنها خانمهای تالار اومدن نظر دادن؟!
    الان چه حسی دارید؟ فکر می کنید نظر خانمها در این تالار چگونه است؟ آیا فرق خاصی دارد؟آیا فکر می کنید که نظر آقایان قابل اتکا تر است؟
    یا اینکه نه؛ بسته به هر شخص نظر ها متفاوت و محترم است؟( این البته یک مثال بود)

البته آقایون تالار هم بهتره بیان و از دیدگاه یک مرد هم نظرشان را بیان کنند.

15. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

do_ob (پنجشنبه 04 مهر 92), آزرم (پنجشنبه 04 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    591

تشکرشده 116 در 35 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    با عرض سلام
    ببنید خواهر گرامی نمیدونم برای شماپیش امده یا نه وقتی یکسری اشخاص مثلااز جنس مخالف تو اولین برخورد ونگاه حس خوبی به شما ندن نمیدونم منظورم رو خوبرسوندم یا نه برای من اینطوری حتی اگر جنس مخالف هم نباشه
    من دریافت درونیم از اشخاصخیلی قوی هست امتحان کردم اشخاصی رو که با اولین نگاه حس بدی بهم دست داده و اونشخص در عمل هم آدم قابل قبولی نبوده.
    1.غالبا با نگاه و رفتارشون خودشون رو برتر از دیگران نشون میدن.ازنظر حجاب اکثرا پوشش معمول روز رو دارن ولی بودن خانوم هایی که پوشش معمول رو همنداشتند.
    2.اعتقاد من اینه آفرینش زن ومرد بسیار دقیق بوده این دو در کنار همبه نقطه اوج میرسند .اگر میبینیم که زن ومرد با هم مشکل دارند اون اشتباه در نگرشماست والا خالق درست و دقیق آفریده برای همینه که من میخوام فکرم رو در این موردخاص درست کنم که تصمیمات بعدیم اشتباه نباشه.

اگر تعریفمون از شخص مذهبی نماز و روزه و مسجد ونماز جمعه و امثالهمباشه من تو این تعریف نمیگنجم ومذهبی نیستم.
    ولی مقید به یکسری اصولی هستیم که به هیچ وجه نمیتونم از کنارش رد شممثل روابط محرم ونامحرم –خوردن مشروبات الکلی-پول حلال وحرام-آزار دیگران و هرفعلیا ترک فعلی که یکی از بنده گان خدا روآزاربده.من بزرگ شده تو این محیط خانوادگیهستم .خانواده هم پایبند به رعایت حریم محرم ونامحرم هست.
    3.به جای خجالت معذب بودن منظور رو بهتر میرسونه.نه تصور نکنید من بااشتغال خانوم ها مخالفم اتفاقا پشتکار و شرافت یکسری از خانوم ها ستودنیست به طورمثال حتی وقتی برای امتحان گواهینامه پایه بک رفته بودم بین این همه مرد حدودا 5نفر خانوم بود که واقعا جالب بود. پشتکار و جسارتشون تحسین برانگیز بود.
    4.بله اتفاقا چند وقتی میشه بطور جدی به فکر ازدواج هستم.دوست دارمهمسر آینده فعال باشه ولی با خصوصیات اخلاقی خودم واجتماعی که دیدم خیلی سخت جایمطمئن و امن برای فعالیت یک خانوم پیدا میشه.
    عرض کردم خدا رو شکر شامل تمام افراد نمیشه .من از تمام نظرها استفادهمیکنم چه آقا چه خانوم
    اهمیت نگاه خانوم ها به اینموضوع جالب بود.

- - - Updated - - -

با عرض سلام
    ببنید خواهر گرامی نمیدونم برای شماپیش امده یا نه وقتی یکسری اشخاص مثلااز جنس مخالف تو اولین برخورد ونگاه حس خوبی به شما ندن نمیدونم منظورم رو خوبرسوندم یا نه برای من اینطوری حتی اگر جنس مخالف هم نباشه
    من دریافت درونیم از اشخاصخیلی قوی هست امتحان کردم اشخاصی رو که با اولین نگاه حس بدی بهم دست داده و اونشخص در عمل هم آدم قابل قبولی نبوده.
    1.غالبا با نگاه و رفتارشون خودشون رو برتر از دیگران نشون میدن.ازنظر حجاب اکثرا پوشش معمول روز رو دارن ولی بودن خانوم هایی که پوشش معمول رو همنداشتند.
    2.اعتقاد من اینه آفرینش زن ومرد بسیار دقیق بوده این دو در کنار همبه نقطه اوج میرسند .اگر میبینیم که زن ومرد با هم مشکل دارند اون اشتباه در نگرشماست والا خالق درست و دقیق آفریده برای همینه که من میخوام فکرم رو در این موردخاص درست کنم که تصمیمات بعدیم اشتباه نباشه.

اگر تعریفمون از شخص مذهبی نماز و روزه و مسجد ونماز جمعه و امثالهمباشه من تو این تعریف نمیگنجم ومذهبی نیستم.
    ولی مقید به یکسری اصولی هستیم که به هیچ وجه نمیتونم از کنارش رد شممثل روابط محرم ونامحرم –خوردن مشروبات الکلی-پول حلال وحرام-آزار دیگران و هرفعلیا ترک فعلی که یکی از بنده گان خدا روآزاربده.من بزرگ شده تو این محیط خانوادگیهستم .خانواده هم پایبند به رعایت حریم محرم ونامحرم هست.
    3.به جای خجالت معذب بودن منظور رو بهتر میرسونه.نه تصور نکنید من بااشتغال خانوم ها مخالفم اتفاقا پشتکار و شرافت یکسری از خانوم ها ستودنیست به طورمثال حتی وقتی برای امتحان گواهینامه پایه بک رفته بودم بین این همه مرد حدودا 5نفر خانوم بود که واقعا جالب بود. پشتکار و جسارتشون تحسین برانگیز بود.
    4.بله اتفاقا چند وقتی میشه بطور جدی به فکر ازدواج هستم.دوست دارمهمسر آینده فعال باشه ولی با خصوصیات اخلاقی خودم واجتماعی که دیدم خیلی سخت جایمطمئن و امن برای فعالیت یک خانوم پیدا میشه.
    عرض کردم خدا رو شکر شامل تمام افراد نمیشه .من از تمام نظرها استفادهمیکنم چه آقا چه خانوم
    اهمیت نگاه خانوم ها به اینموضوع جالب بود.

17. 2 کاربر از پست مفید آزرم تشکرکرده اند .

earth (جمعه 05 مهر 92), مصباح الهدی (جمعه 05 مهر 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)