چند ماهی هست که از همسرم جدا شدم حالا میخام درس بخونم ولی نمیشه همیشه خسته هستم اونقدری که حتی نمیتونم راه برم وقتی هم شروع میکنم به درس خوندن خوابم میبره چیکار کنم؟راهی هست؟به نظرتون ریتالین میتونه کمکی بهم بکنه؟
تشکرشده 42 در 18 پست
چند ماهی هست که از همسرم جدا شدم حالا میخام درس بخونم ولی نمیشه همیشه خسته هستم اونقدری که حتی نمیتونم راه برم وقتی هم شروع میکنم به درس خوندن خوابم میبره چیکار کنم؟راهی هست؟به نظرتون ریتالین میتونه کمکی بهم بکنه؟
تشکرشده 1,276 در 407 پست
سلام دوست عزیز
حتما یک آزمایش کلی بدید، حالت خستگی و سستی و خوب آلودگی که گفتین معمولا در اثر کمبود یک ویتامین یا ماده ی خاص توی بدن یا اینکه اختلالات هورمونیه. اگه از این نظر سالم بودین ممکنه ریشه ی روانی داشته باشه مثلا تاثیر جدایی از همسرتون باشه پس به یه روانپزشک مراجعه کنین. بهرحال به هیچ وجه سرخود دارویی رو مصرف نکنین
Pooh (دوشنبه 06 آبان 92), sabr (یکشنبه 17 شهریور 92), shapoor (یکشنبه 17 شهریور 92), vareshi (یکشنبه 17 شهریور 92), دختر مهربون (یکشنبه 17 شهریور 92)
تشکرشده 42 در 18 پست
مشاور خوبی تو شهرمون نیست نمیدونم چیکار کنم
تشکرشده 12 در 9 پست
سلام دوست عزیز
من نظر sara رو تایید می کنم دقیقا همینطوره.
من مدت زیادی مشکل شما رو داشتم. و تا از دارو یا ورزش توأم با خوراک کافی استفاده نکنم همین طور می شم. می افتی تو جا همه اش احساس می کنی پیر شدی دیگه توان نداری. پیرها رو بهتر از جوونا درک می کنی. بگذریم. بالاخره رفتم دکتر متخصص گوارش و روانپزشک گفتند مشکلات فکری باعث عدم جذب مواد توسط معده و روده شده(اینم بگم بعد از حدود15 سال تازه به این نتیجه رسیدیم). از اونجایی که روانکاوی جواب نداد از دارو کمک گرفتم انواع داروها رو تست کردم هیچ کدومش جواب نداد(مقاومت بیماریم خیلی زیاد بود). آخر سر به لطف خدا این داروها جواب داد:
بوپروپیون- سرترالین- مولتی ویتامین sentry از شرکت Century
اگه توی شهرتون دکتر خوبی ندارید بهش پیشنهاد این داروها رو بدید.
اما هرگز بدون نظر دکتر مصرف نکنید چون سیکل خاص درمانی داره که اگه رعایت نشه به جای نتیجه گرفتن بدن آسیب می بینه.
نکات دیگه ای هم هست که اگه لازم بود بگید تا مطرح کنم.
تشکرشده 42 در 18 پست
شما هم مثل من هستین من از وقتی طلاق گرفتم حس میکنم این طوری شدم صبح دیر بیدار میشم ولی باز هم خسته هستم اصلا نمیتونم کاری انجام بدم باز میخوابم شب هم دیر نمیخوابم حس میکنم دستام و پاهام قدرت نداره که کاری کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)