عزیزم من در مورد نظر مشاورت نظری دارم (اگر اعتماد متقابلتون از بین رفته شاید بهتر باشه مشاورت رو عوض کنی چون در صورت عدم اعتماد نمی تونی توصیه هاش رو بپذیری) . من خودم هم مشاور نیستم اما در مورد تعریفت از ایمان : درسته که کسی که ایمان داره لازمه اخلاقیات رو رعایت کنه ولی این به این معنی نیست که هر کس اخلاقیات رو رعایت کنه با ایمانه. ایمان از نظر دینی شامل تعریفی میشه که هم اخلاقیات رو شامل میشه هم اعمال فردی . یعنی لازم و کافی بودن اینجا شما رو به اشتباه انداخته. نه اون کسی که اعمال فردی داره و اخلاقیات نداره و نه اون کسی که اخلاقیات داره و اعمال فردی نداره مسیر کاملی رو برای انسان شدن طی نمی کنه. از نظر دین برای اینکه مسیر کاملی برای رشد انسان وجود داشته باشه هر دو و همچنین مسائل دیگری لازمه در روش زندگی به کار بره. آیات 3 و 4 سوره بقره رو بخون تا ببینی که انسان رستگار از نظر خداوند چه کسی است. الف لام ميم (۱) |
|
الم ﴿۱﴾ |
اين است كتابى كه در [حقانيت] آن هيچ ترديدى نيست [و] مايه هدايت تقواپيشگان است (۲) |
|
ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ ﴿۲﴾ |
آنان كه به غيب ايمان مىآورند و نماز را بر پا مىدارند و از آنچه به ايشان روزى دادهايم انفاق مىكنند (۳) |
|
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ ﴿۳﴾ |
و آنان كه بدانچه به سوى تو فرود آمده و به آنچه پيش از تو نازل شده است ايمان مى آورند و آنانند كه به آخرت يقين دارند (۴) |
|
والَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ وَبِالآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ ﴿۴﴾ |
آنان برخوردار از هدايتى از سوى پروردگار خويشند و آنان همان رستگارانند (۵) |
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)