مدتی هست حدود چند سال از پسری که هم رشته ای هستیم سوالاتم رو میپرسم روابطمون ععادی هست مثل دو تا اشنا.من بهشون علاقه مند شدم چون بینهایت پسر پاک و نجیب و خوبی هستند ولی نمیدونم ایشون هم همین حس رو نسبت به من دارند یا نه چطور میشه اینو فهمید که ایشون هم همچین حسی به من دارند یا این فقط یک طرفه هست؟
خیلی بهشون علاقه مند شدم و دوستشون دارم حتی بعضی مواقع که دلم خیلی هواشونو میکنه و دلتنگشون میشم اسمشو مینویسمو کاغذو محکم بغل میکنم و گریه میکنم.از ته دل گریه میکنم.
خانواده ی من خانواده سرشناسی هستند و هیچ وقت حتی تو ذهنم تصور نمیکنم که اول من اظهار علاقه کنم چون واقعا ارزش ادم رو میاره پایین و مطمئنم ایشونم همین فکر رو در مورد اظهار علاقه یه دختر میکنن.من خیلی دوستشون دارم.21سالمه ایشونم 22
- - - Updated - - -
حتی بعضی وقتا با همون تیکه کاغذ حرف میزنم.این علاقه زندگیمو مختل نکرده و به درسام خللی وارد نکرده برعکس فعالتر و زرنگتر از قبل شدم تا توجه ش رو جلب کنم هم از نظر درسی و هم اخلاق و.....ادم در ظاهر جدیی هستم و شاید فکر کنن من خشکم ولی باطنم برعکسه خیلی حساسم و اصلا نمیتونم بگم که بهشون علاقه مند شدم
- - - Updated - - -
بعضی وقتا به خودم میگم ولش کن اگه دوست داره که هیچ یه روزی میاد ....درستو بخون خودتو بکش بالا فعلا فراموشش کن بسپر به زمان...ولی با وجود این فکرا خیلی دوست دارم بدونم دوستم داره یا من اشتباه میکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)