به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 12:41]
    سطح
    1
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

علاقه ای که به جایی نرسید،چرا ؟

سلام .مدتی بود بدون عضویت میخوندم اینجا رو .الان گفتم مشکل خودمم مطرح کنم.

راست شمن دختر 22 ساله ای هستم.دانشجو.خلاصه بگم.من تو دانشگاه یک اقایی رو میشناختم به عنوان هم دانشگاهی.ایشون 99 درصد شرایط که من از همسر آینده ام میخواستم داشتن.بماند که چطور به این شناخت رسیدم.چه خارج از دانشگاه،چه داخل دانشگاه،دقیقا همونی بود که میخواستم همسر آینده ام باشه.ظاهر،رفتار،اخلاق،وضع مادی،... همه و همه چیز
    من برام خیلی مهم بود که یه پسر با هر دختری ارتباط صمیمی بر قرار نکنه و شان خودشو حفظ کنه.این اپشن رو به طور عجیبی داشت.یعنی تو اوج ارتباط اجتماعی فعالش تو دانشگاه و محیط کارش(یکی از دوستانم باهاش همکاره)فوقالعاده متین بود و حریم حفظ میکرد.چیزی که تا به حال تو این همه پسر که اطراف دیدم،کم نظیر بود.ظاهرش دقیقا چیزی بود که من همیشه بهش فکر میکردم.
    کلی هم تو دانشگاه بین خانم ها طرفدار داشت(فارغ التحصیل شد).
    من خودمم به خاطر ظاهرم نسبتا خوبم،معمولا زیاد بهم توجه میشد و احساس میکردم این توجه ها به شدت بر اشفتش میکنه.

بعد از مدتی متوجه شدم که خیلی حواسش به من هست.همه دوستای صمیمیم میگفتن،دوست داره.ما دختر ها نگاه ها رو میشناسیم.نگاه خیلی به ندرتش واقعا مشخص بود حرف داشت.
    به دوستم گفته بود من مشکلات شخصی دارم تو زندگیم و فعلا ازدواج کردن برام خیلی سخته.مدیر شرکتشون هم گیر داده بود باید ازدواج کنی.همین حرف زده بوده.گفته ازدواج کردن من برای همسر آیندم سختی میاره،من نمیخوام اونم سختی بکشه
    من واقعا سخت پسندم.تا به حال حتی از 1 نفرم خوشم نیومده بود تو زندگی.نمیگم این بره ،دیگه کسی دیگر جاش نمیاد ولی خوب مطمئنم خیلی خیلی سخت پیدا خواهم کرد.

من از راه عقل عاشق شدم،این نوع عاشقی خیلی دردناکه.هنوز میتونم ببینمش.واقعا نمیدونم چرا بعد از 2 سال (کل اتفاقات بالا)نیومد حتی پیشنهاد بده.مطمئنم که از من خیلی خوشش میاد.اما چه فایده.

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 22 فروردین 94 [ 08:22]
    سطح
    29
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    60

تشکرشده 184 در 87 پست

Array
    دوست عزیز به همدردی خوش اومدی.
    ببینید تقدیر برای ما جوری رقم خورده که ما عاشق یک نفر خاص میشویم.به او عشق میورزیم.دوستش داریم.فکر میکنیم که او همان تک نفری است که واقعا دوستش داریم و باید با او ازدواج کنیم.
    اینکه شما میگویید او همان فرد است شکی نیست.او همان است.فقط نکته جالب توجه انجاست این یک نفر تک نیست.از این افراد زیاد هستند.ممکن است شما در طول زندگیتان چندین بار عاشق شوید و هر بار بگویید این همان فرد مورد نظر است.دروغ نمیگویید.ولی همان طور که گفتم آن کسی که شما دوست دارید یا دوست خواهید داشت فقط و فقط یک نفر نیست.
    تا تعهدی هم بوجود نیامده لازم هم نیست فقط عاشق یکی باشید.

البته باید بگویم تا قبل ازدواج فوران عشق از وجود ممنوع چون باعث کوری میشود.

3. کاربر روبرو از پست مفید achilis تشکرکرده است .

shapoor (شنبه 26 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 دی 95 [ 15:53]
    سطح
    41
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکرها
    12

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    ما دختر ها نگاه ها رو میشناسیم
    ای کاش این جمله رو به پسر بچه ها یاد میدادن تا وقتی وارد دانشگاه شدن کمی رعایت کنن.ببینید من یک پسر هستم شاید جمله ی من درست نباشه ولی این طور در جامعه ما القا شده که پسر ها آزاد ترن و حق انتخاب دارن اگه این حرف رو قبول داشته باشیم پس طبیعی است که همه چیز رو امتحان کنن.
    شما وقتی میخواید یه گوشی موبایل بخریید آیا اولین مغازه ای که رفتید خریداری می کنید و یا چند مغازه ی دیگر هم قیمت می گیرید...
    من نمی دونم مردم واسه خریدن یه گوشی 10 تا مغازه میرن و 1 هفته وقت میزارن ولی تا کسی رو میبینن همون شب میرن خواستگاری و یا میگن ما عاشق شدیم

دختر خانم این مشکل شماست و مشکل این آقا پسر نیست.اگه پسری دختری رو بخواد خوب میره خواستگاریش دیگه موردی نداره.....
    فقط این موردی که شما گفتید در یک حالت ایجاد میشه که نمیتونید از فکرش بیاید بیرون و اون هم اینه که ایشون اولین پسری تو زندگی شما هستند که عاشقش شدید و عشق اول که داستان ها شو میدونید

اما در موارد دیگر دیگه هیچ مشکلی ندارید
    به مامانتون بگید من عاشق پسری شدم و از اون بخواید داستان های زندگیشو تو جووینی واستون تعریف کنه این کار خیلی موثره و تاثیرشو من دیدم....

اسلام گفته اول فکر کنید و بعد عمل انجام بدید این فرمول در همه ی کارها هست.....
    پس پسر یک جامعه اول باید ببینه توانایی ازدواج داره بعد بره بگرده دنبال همسر و دختر یک جامعه اول یه خواستگار بیاد بعد بیاد دربارش فکر کنه
    ویرایش توسط medaso : شنبه 26 مرداد 92 در ساعت 22:22

5. کاربر روبرو از پست مفید medaso تشکرکرده است .

shervin (شنبه 26 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 شهریور 92 [ 22:23]
    سطح
    9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 87 در 40 پست

Array
    شاید شرایطش رو ندارن که جلو نمی یان! شما هم خودتون زیاد در گیر نکنین! بذارید اون اول اقدام کنه!

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 92 [ 00:11]
    سطح
    3
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 36 در 28 پست

Array
    والله چی بگمپسر ها معمولا اگه یکی رو بخوان و مطمئن باشن میرن سمتش,البته بعضی ها هم ممکنه روشون نشه,شما تاحالا باهاش حرف زدین؟ چطور برخورد میکنن؟ رفتارشون طبیعیه؟اگه باهاش تا حالا حرف نزدین, وقتی همدیگرو میبینید اون به صورت خاصی بهتون توجه میکنه و بعد سرشو میزاره پایین, بنظرم هرچه سریعتر یه فکری به حال خودت بکن, یا فکراموشش کن, یا بصورت غیر مستقیم از زیر زبونش بکشید, هیچ پسری نسیت که با ایشون دوست باشه , بتونه از زیرزبونشو بکشه, پیشنهاد میکنم تا جائی که امکان داره مستقیما بهش نگید, ولی تکلیفتو مشخص کن, عمر آدم خیلی کوتاهه

- - - Updated - - -

والله چی بگمپسر ها معمولا اگه یکی رو بخوان و مطمئن باشن میرن سمتش,البته بعضی ها هم ممکنه روشون نشه,شما تاحالا باهاش حرف زدین؟ چطور برخورد میکنن؟ رفتارشون طبیعیه؟اگه باهاش تا حالا حرف نزدین, وقتی همدیگرو میبینید اون به صورت خاصی بهتون توجه میکنه و بعد سرشو میزاره پایین, بنظرم هرچه سریعتر یه فکری به حال خودت بکن, یا فکراموشش کن, یا بصورت غیر مستقیم از زیر زبونش بکشید, هیچ پسری نسیت که با ایشون دوست باشه , بتونه از زیرزبونشو بکشه, پیشنهاد میکنم تا جائی که امکان داره مستقیما بهش نگید, ولی تکلیفتو مشخص کن, عمر آدم خیلی کوتاهه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)