ما دختر ها نگاه ها رو میشناسیم
ای کاش این جمله رو به پسر بچه ها یاد میدادن تا وقتی وارد دانشگاه شدن کمی رعایت کنن.ببینید من یک پسر هستم شاید جمله ی من درست نباشه ولی این طور در جامعه ما القا شده که پسر ها آزاد ترن و حق انتخاب دارن اگه این حرف رو قبول داشته باشیم پس طبیعی است که همه چیز رو امتحان کنن.
شما وقتی میخواید یه گوشی موبایل بخریید آیا اولین مغازه ای که رفتید خریداری می کنید و یا چند مغازه ی دیگر هم قیمت می گیرید...
من نمی دونم مردم واسه خریدن یه گوشی 10 تا مغازه میرن و 1 هفته وقت میزارن ولی تا کسی رو میبینن همون شب میرن خواستگاری و یا میگن ما عاشق شدیم
دختر خانم این مشکل شماست و مشکل این آقا پسر نیست.اگه پسری دختری رو بخواد خوب میره خواستگاریش دیگه موردی نداره.....
فقط این موردی که شما گفتید در یک حالت ایجاد میشه که نمیتونید از فکرش بیاید بیرون و اون هم اینه که ایشون اولین پسری تو زندگی شما هستند که عاشقش شدید و عشق اول که داستان ها شو میدونید
اما در موارد دیگر دیگه هیچ مشکلی ندارید
به مامانتون بگید من عاشق پسری شدم و از اون بخواید داستان های زندگیشو تو جووینی واستون تعریف کنه این کار خیلی موثره و تاثیرشو من دیدم....
اسلام گفته اول فکر کنید و بعد عمل انجام بدید این فرمول در همه ی کارها هست.....
پس پسر یک جامعه اول باید ببینه توانایی ازدواج داره بعد بره بگرده دنبال همسر و دختر یک جامعه اول یه خواستگار بیاد بعد بیاد دربارش فکر کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)