به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 01 شهریور 92 [ 04:56]
    سطح
    1
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

عذاب دوری از عشق

سلام دوستان
    بعد از کلی جستجو توی اینترنت با این سایت اشنا شدم امیدورام که مشکلی که دارم اینجا حل بشه و از این عذاب دردی که این روزها دارم تحمل میکنم راحت بشم. راستش دیگه دارم کم میارم
    من یه جوون 25 ساله ام که با دختری 21 ساله حدود یک سال پیش اشنا شدم که بعد از مدتی حسابی وابسته اش شدم و البته این وابستگی دو طرف بود تا همین یک ماه پیش ولی خوب اتفاقاتی که خودمم نمیدونم دلیلش چیه باعث شد که این رابطه دچار مشکل بشه و منو تو اندوه عجیبی ببره
    رابطه ما خوب تا یک ماه پیش تا اینکه طرفم رفتارش کم کم عوض شد جوری که دیگه اون هیجان و اون شوق را برای حرف زدن با من نداشت و دیگه ازم اروم اروم سرد شد بدون اینکه من بفهمم دلیلش چیه
    چندین بار ازش پرسیدم ولی گفت هیچی نشده تا جایی که دیگه برگشت به من گفت غور نزن بس کن دیگه در حالی که اگه یک روز حرفای منو نمیشنید خوابش نمیبرد
    این حالت موند تا تقریبا 10 روز پیش که دیگه یکدفعه کلا عوض شد و حتی رفتارهاش بدتر و بدتر شد که دیگه متوجه شدم به بهونه های مختلف منو به اصطلاح عامیانه میپیچونه و تو نت انلاین میشه بدون اینکه من متوجه بشم در حالی که مثلا به من گفته میخوام بخوابم چندین سری بهش گفتم ولی باهام دعوا کرد یا اصلا جوابمو نداد
    حس کردم که با کسی اشنا شده ولی خوب دلیل کافی نداشتم نمیشد عجولانه قضاوت کنم
    ت ااینکه دیروز باهاش دوباره حرف زدم و دعوامون شد و برگشت گفت که بیا یه مدت حرف نزنیم باهم همون دلیلی که برای پیچوندن اکثر ادمها استفاده میکنن
    ادم بی تجربه ای نیستم اما خوب منم بهم برخورد و دعوا کردم گفتم که من دیگه بچه نیستم منو اینجوری بپیچونی گفت ببخشید من حرفمو پس میگیرم و صبر کن همه چی درست میشه
    قسمش دادم که اگه چیزی هست به من بگه که باهم حلش کنیم چون همیشه بهم میگفت هر مسئله ای بود و باهم حل میکردیم مشکل رو هیچ چیز پنهانی بین ما نبود و ما واقعا همدیگه رو دوست داشتیم ولی قسم خورد به جان من که هیچ اتفاقی نیفتاده و من سخت میگیرم
    در حالی که وقتشو به صورت پنهای توی اینترنت میگذرونه
    دیگه یه جورایی مطئن شدم که با کسی در ارتباطه ولی برام سخته
    من دارم عذاب میکشم نمیتونم این حالتو تحمل کنم
    میخوام فراموشش کنم اما نمیشه
    مغزم دست خودم نیست
    نمیدونم چیکار کنم
    از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن بهم کمک کنن واقعا از همه چی عقب موندم زندگیم داره نابود میشه و توان هیچ کاری رو ندارم دیگه
    ببخشید طولانی شد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 شهریور 92 [ 09:27]
    سطح
    1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    تشکرها
    0
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

کمی صبرکن

سلام...
    به نظر من اگر یک ماه پیش سرد شدن ایشون ناگهانی بوده پس حتما مشکلی هس یا چیزی شده که نمیخواد به شما بگه چون عجیبه که یه دختر بعد از چهارسال ارتباط یک دفعه همچین رفتاری از خودش نشون بده! اما اگر این سردی کم کم و به مرور زمان اتفاق افتاده ممکنه ناشی از دلزدگی و یا خسته شدن از شرایط موجود باشه.. البته همه ی اینها احتمالاتیه که شما باید در نظر بگیرین. در این زمان بهترین راه حل اینه که طبق خواسته ی ایشون عمل کرده و مدتی ارتباط رو قطع کنین. اگر ایشون واقعا به شما علاقمند باشن پس از مدت کوتاهی خودشون به سمتتون میان و گر اینطور نباشه شما نباید به زور ایشون رو نگهدارین.. البته قبل از هرچیزی باید به ایشون بگین که متوجه تغییر رفتارش شدین و براش توضیح بدین که توی یک ماه اخیر چه رفتارایی کردن و بهشون بگین که درکش میکنین و حاضرین مدتی بهش زمان بدین.. میدونم این دوری و کم شدن ارتباط برای شما سخته و به شدت وابسته شدین اما هیچوقت نمیشه کسی رو به زور نگه داشت و عشق و دوست داشتن از دل میاد نه از زبون.. مطمن باشین اگر به کس دیگه ای علاقمند شده باشن بعد از این مدت حتما شما متوجه خواهید شد.!!
    انشاا.. که تمامی مشکلات شما حل بشه! دعا به هیچ وجه یادتون نره..خدا بهترین دوست ماست!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    به نظرمن اکثرارفتارهای سردناشی ازیه دلخوریه یعنی ادم وقتی ازچیزی ،حرفی ،کاری ناراحت میشه مدام باخودش تکرارمیکنه چرااینطوری شد؟چرااونکارروکرد؟چرااون حرف روزدو...وقتی چندین بارمیبینه کم کم به خودش میگه بهتره خودم دورترشم قبل ازاینکه بشکنم مهمترین چیزی که میتونه برای دخترهاگرون تموم شه اینکه اقاپسرقولی بدهندوعمل نکنندمثلاتاریخ فلان به خواستگاریت میام ولی نیادوامروزوفرداکنه ساعت فلان زنگ میزنم ولی زنگ نزنند
    حتی اگرباهم خیلی راحت باشندواقاپسرواقعادخترخانم رودوست داشته باشندولی فقط درحرف بگویندوعمل نکنندهمه اینهابرای دخترخانم شک وشبهه ایجادمیکنه وکم کم رابطه روسردمیکنه اونچه برای خانمهامهمه عمله نه حرف
    اگرایشون ازشماوقت میخواهندبهشون وقت بدید وازشون بخواهیدخوب فکراشون روبکنندودلیل رفتارهاشون روبهتون اطلاع بدهندتاشماهم به جواب سوالهاتون برسید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)