سلام
الان 3 ساله که مشکلی پیدا کردم ..
درگیری های ذهنیم چیزاییه که همه ممکنه داشته باشن حتی بدتر از من ، اما
یادم نمیاد آخرین باری که با آرامش خوابیدم کی بود . دائم خوابای عجیب غریب میبینم. انقد خوابم سبکه با کوچیکترین حرکتی از خواب بیدار میشم. چندین بار از خواب بیدار میشم دوباره میخوابم صبح ها هم همیشه یه ساعت زودتر از وقتی که باید بیدار شم بیدار میشم حتی روزای تعطیل که سر کار نمیرم و میخوام بخوابم.اکثر مواقع صبح حالت تهوع دارم و نمیتونم صبحانه بخورم، بعدش تمام روز دلشوره دارم، حتی مواقعی که اتفاقی هم نیافتاده بی دلیل استرس میگیرم ، خیلی کم اشتها شدم . دائم فکر و خیال میکنم ، بیشتر به آینده فک میکنم ، خیلی مطالعه کردم راجع به این چیزا که بتونم خودمو کنترل کنم ولی دست خودم نیست.
سال اول که این مشکلو پیدا کرده بودم خیلی اوضام خراب بود دانشجو بودم صبحای امتحان بلا استثنا تهوع داشتم ببخشید وقتی میخواستم بالا بیارم زور میزدم ولی چیزی جز آب بالا نمیاوردم و انقد بهم فشار میومد که فک میکردم دارم خفه میشم و تا آخر روز بی حال بودم و کل انرژیمو از دست میدادم و از دلشوره هم نمیتونستم یه جا بشینم . ولی این حالتم فقط مواقعی بود که امتحان یا مشکلی داشتم فک میکردم به خاطر مشکلمه دکتر هم نمیرفتم. الان دیگه مزمن شده بدون هیچ علتی دلشوره دارم . خیلی هم کم تحمل شدم زود عصبی میشم.
2 ماه پیش به روانپزشک مراجعه کردم 2 تا قرص ضد اضطرابو اینا بهم داد ولی تاثیری نداشت دیشب دوباره نوبت داشتم گفتم تاثیری نداشت تغییر داد نمیدونم چقد تاثیر داره ، روانشناس خوب هم نمیشناسم که باهاش صحبت کنم
با اینکه در ظاهر زیاد بروز نمیدم ولی واقعا تو این مدت اذیت شدم.
میدونم شاید خودمم در گذشته مقصر بودم که این حالتا واسم پیش اومده ... ولی الان خیلی دلم میخواد درمان شم برگردم به همون روزایی که اگه یکی میخواست یه آدم بیخیال مثال بزنه منو مثال میزد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)