به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 09:43]
    سطح
    19
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

تردید بین خواستگاری از یکی از دو خانم

سلام به دوستان همدردم.به راهنمائی و نظر شما احتیاج مبرم دارم.
    من پسری 29 ساله ام که در موقعیت خواستگاری از 2تا خانم هستم .ولی به شدت دو دلم که بین دو نفر کدوم رو انتخاب کنم.

اما شرایط هر کدوم از این خانم ها.

یکی از خانم ها همکار بنده در محل کاره.دختری متین با ظاهری خوب و پوشش مناسب (مانتویی ولی مناسب).اهل روزه و نماز.لیسانس.دو سال هم از من کوچیکتره.پدرش هم با پدرم آشنایی داره.
    فقط نکته منفی که اولا از توجه من به خودش خبری نداره و این که زیاد با گوشیش ور میره و اس میده یا میره گوشه ای آروم حرف میزنه.
    اینها آدمو به شدت به شک میندازه که شاید برای خودش کسی رو داره و عملا خواستگاری من تف سر بالاست! با توجه به شرایط کامل این خانم تقریبا این موضوع بعید نیست.

اما خانم دوم.من با ایشون تو اینترنت آشنا شدم.اما تونستم خیلی زود آمارشو در بیارم.ایشون هم دختری خوب و با پوشش مناسب. (چادری) اهل نماز و روزه. اما 10 سال از من کوچیکتره.خانوادش هم مذهبین و از لحاظ اجتماعی و طبقاتی کاملا شبیه خانواده ما هستن.بهشم گفتم که ازش خوشم میاد و میخوام بیشتر و رسمی تر باهاش آشنا شم.
    اما نکته منفی اینه که به گفته خودش یک سال پیش عاشق پسری شده بود و اون پسر ترکش کرده و هنوز نتونسته کامل اون پسر رو فراموش کنه.گرچه ادعا میکنه دیگه براش مهم نیست.
    نکته منفی اختلاف سنی هم که هست و اینکه شروع آشنایی از اینترنت بوده

اما درباره خودم.منم پسری از خانواده مذهبی.خودم متوسطم.تحصیلکرده دارای کار و درآمد متوسط هستم.

نکات منفیه خودم.یکم مغرورم و مثلا نتونستم با این همکارم رابطه صمیمانه برقرار کنم یا ایجاد علاقه بکنم.البته شایدم به خاطر شرایط محیط کار بوده.

ولی در رابطه با خانم دوم نکته منفیم اینکه ،من 2سال پیش با دختری با تیپ خیلی نامناسب دوست بودم که بعد از چند ماه بهم خورد.اما متاسفانه خونه این دختر، با خونه دختر خانم دومی که دربارش گفتم نزدیک بهمه و میترسم اونجا یه بار منو ببینه و ...
    گرچه رابطه ما خیلی شدید و عمیق نبوده.اما بالاخره چند ماهی با هم بودیم .اگه رابطه بر اساس علاقه بود و بهم میخورد راحت اینو بعنوان سابقم میگفتم.اما چون رابطه دوستی و گذرا بود ننگم میاد به کسی چیزی در این رابطه بگم.

حالا بعد از امیدواری به لطف خدا در این ماه عزیز به راهنمایی و مشورت شما هم نیاز دارم
    ویرایش توسط mehrshad265 : یکشنبه 13 مرداد 92 در ساعت 10:32

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به نظر من سن دختر خانم دوم بسیار کم است.ما اینجا چقدر تاپیک داشتیم که به دلیل اختلاف سن 10 سال عدم تفاهم و درک داشتن .بالاخره ایشون اول جوونی هستن و نیاز های هردوتون قطعا متفاوت.ضمن اینکه جوانی زیاد ایشان و گذشتن تنها مدت 1 سال از عشق اول نمی تواند به طور قطع برخورد آینده ایشان را با شما پیشبینی کند.و ممکن است در آیند رفتارهایی از ایشان سربزند که به نظر شما کاملا بچه گانه و نپخته بیاید. البته این نظر من بود. اگر خواستین با این مورد آشنایی بیشتر داشته باشین قطعا مشاوره ازدواج برین.

3. 7 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 27 مرداد 92), faghat-KHODA (یکشنبه 13 مرداد 92), sanjab (یکشنبه 13 مرداد 92), saraamini (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 13 مرداد 92), taknavaz123 (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام.
    به نظرمن دور مورد دوم خط بكشيد.
    اما در مورد اولي بهتره توسط مادرتون ازايشون خواستگاري رسمي بكنيد.
    اماقبل از اون بهتره تا حدودي توسط يك شخص مطمئن از رفتو آمدهاي ايشون مطلع بشيد.يعني مثلا چند روز برن دنبالشون ببينن با چه اشخاصي مراودت دارن.
    در مورد گفتگوهاي پنهاني تلفني يا پيام فرستادن شايد با افراد خانوادش صحبت ميكنه ونميخواد كسي بفهمه.

5. 4 کاربر از پست مفید roze sepid تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 13 مرداد 92), shapoor (یکشنبه 13 مرداد 92), taknavaz123 (یکشنبه 13 مرداد 92), ویدا@ (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 دی 97 [ 11:29]
    سطح
    42
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    به نظر من سن دختر خانم دوم بسیار کم است.ما اینجا چقدر تاپیک داشتیم که به دلیل اختلاف سن 10 سال عدم تفاهم و درک داشتن .بالاخره ایشون اول جوونی هستن و نیاز های هردوتون قطعا متفاوت.ضمن اینکه جوانی زیاد ایشان و گذشتن تنها مدت 1 سال از عشق اول نمی تواند به طور قطع برخورد آینده ایشان را با شما پیشبینی کند.و ممکن است در آیند رفتارهایی از ایشان سربزند که به نظر شما کاملا بچه گانه و نپخته بیاید. البته این نظر من بود. اگر خواستین با این مورد آشنایی بیشتر داشته باشین قطعا مشاوره ازدواج برین.

درسته.خودم هم به این موضوع فکر کردم.مشاورم هم قطعا چیزی غیر این نمیگه.چه قدر بده که با 29 سال سن نمیتونم یه فرد مناسب پیدا کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط يوسف گمگشته نمایش پست ها
    سلام.
    به نظرمن دور مورد دوم خط بكشيد.
    اما در مورد اولي بهتره توسط مادرتون ازايشون خواستگاري رسمي بكنيد.
    اماقبل از اون بهتره تا حدودي توسط يك شخص مطمئن از رفتو آمدهاي ايشون مطلع بشيد.يعني مثلا چند روز برن دنبالشون ببينن با چه اشخاصي مراودت دارن.
    در مورد گفتگوهاي پنهاني تلفني يا پيام فرستادن شايد با افراد خانوادش صحبت ميكنه ونميخواد كسي بفهمه.
    یکی دوبار تعقیبش کردم.بعد از محل کار یا رفته خونه یا کلاس زبان.
    به هر حال یا باید هر روز دنبالش رفت که این غیر ممکنه.
    دوست عزیز آدم 8 صبح به خانوادش اس ام اس میده؟!!!!!
    این خانم تماس زیاد داره.همرو سر میز جواب میده.اما برای یه تماس خاص میره از اتاق بیرون و آروم وتابلو با گوشی میحرفه.کلا تابلوی دیگه.نمیشه آدم خودش گول بزنه.
    دور خانم دومی رو هم که شما هم میگید خط بکش و درستم میگید.
    والا دیگه من از انتخاب برای ازدواج خسته شدم.
    دوس داشتم خودم همسرم رو انتخاب کنم و پدر ومادرم بهم زن ندن.
    اما انگار نمیشه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام

چون روی مورد دوم خیلی نظر مساعدی ندارم پس در موردش چیزی نمی گم.

اما در مورد اول فقط یه نکته رو بگم.ذهنیت منفی شما در مورد اون خانم داره روز به روز قوی تر میشه.در این مواقع انواع افکار منفی به سراغ ادم میاد.که شاید یک هزارم هم به واقعیت نزدیک نباشه.پس اگه نظری روش دارید سریعتر کاری بکنید.اما قطعا این کار تعقیب و گریز نیست.

من خیلی موافق دخالت مادر و به کل خونوادتون در این مرحله نیستم.قطعا تو محل کارتون خانمهای دیگری هم هستن.یک خانمی که قابل اطمینان هم باشه رو بفرستید تا ته و توی اون تماسها رو بیرون بیاره.بدون اینکه از شما نامی برده شه.

خیلی هم اصرار نداشته باشین که خودتون حتما کسی رو انتخاب کنید.پدر و مادرتون قراره براتوت یکی رو پیدا کنن.مجبور که نیستید بپذیرید.نهایتش خواستگاری می کنید.اگه خوشتون اومد که ادامه می دید.اگه نه هم که یه نه گنده می گید.

قرار نیست که همش خانمها بگن نه!!!

فقط خدا

8. 3 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

mehrshad265 (دوشنبه 14 مرداد 92), roze sepid (دوشنبه 14 مرداد 92), کامران (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    خب شما اگر بخواهید خودتون هم انتخاب کنید باید از یکی دو نفر غریبه در مورد دختر خانم بپرسید دیگه.خب چه کاریه.پیشنهاد اولیه اگر از طرف مادر و یک معرف قابل اعتماد باشه که خیلی بهتر و مطمئن تره.شما ببینید.اگر نپسندیدین جواب رد بدهید.مادر وپدرتون که قرار نیست انتخاب کنند.اونا فقط پیشنهادهای مختلف می دن.تازه به نظر من این طوری قدرت انتخاب هم بالا میره.چون در یک زمان کم چند تا دختر خانم که شرایط اولیه فرهنگی ؛اقتصادی و... شبیه شماست به شما پیشنهاد میشه.و شانس انتخاب صحیح و کامل تر بیشتر میشه.

10. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 13 مرداد 92), mehrshad265 (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    خواستگاری تف سربالا نیست! از نوشته ات به نظرم رسید که اولی رو بیشتر میپسندی. به نظر من به اولی بگو که بهش علاقمندی تا بعدن به خاطر نگفتن خودت رو سرزنش نکنی و اگر نشد که چه بهتر برو سراغ دومی(چون به نظر من با توضیحاتی که دادی برای شما بهتره فقط باید مشکل ذهنی ات با اولی حل شه). تفاوت سنی 10 سال هم به نظر من نه تنها زیاد نیست بلکه اگه دوستت داشته باشه باعث استحکام زندگیت هم میشه.

12. کاربر روبرو از پست مفید toojih تشکرکرده است .

mehrshad265 (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط faghat-KHODA نمایش پست ها
    سلام

چون روی مورد دوم خیلی نظر مساعدی ندارم پس در موردش چیزی نمی گم.

اما در مورد اول فقط یه نکته رو بگم.ذهنیت منفی شما در مورد اون خانم داره روز به روز قوی تر میشه.در این مواقع انواع افکار منفی به سراغ ادم میاد.که شاید یک هزارم هم به واقعیت نزدیک نباشه.پس اگه نظری روش دارید سریعتر کاری بکنید.اما قطعا این کار تعقیب و گریز نیست.

من خیلی موافق دخالت مادر و به کل خونوادتون در این مرحله نیستم.قطعا تو محل کارتون خانمهای دیگری هم هستن.یک خانمی که قابل اطمینان هم باشه رو بفرستید تا ته و توی اون تماسها رو بیرون بیاره.بدون اینکه از شما نامی برده شه.

خیلی هم اصرار نداشته باشین که خودتون حتما کسی رو انتخاب کنید.پدر و مادرتون قراره براتوت یکی رو پیدا کنن.مجبور که نیستید بپذیرید.نهایتش خواستگاری می کنید.اگه خوشتون اومد که ادامه می دید.اگه نه هم که یه نه گنده می گید.

قرار نیست که همش خانمها بگن نه!!!

فقط خدا

مورد دوم رو چون مدتیه روش شناخت پیدا کردم دختر واقعا خوبیه.فقط کاش بیرون نت میشناختمش.کاش 10سال کوچیکتر نبود.
    اما درباره مورد اول اینکه همکار خانم داریم.اما مجردن همشون.با شناخت نسبی که دارم بعیده این خانم ها کمکی کنن.شایدم مشکل ایجادکنن و تو کل محل کار بپیچه.
    چون پدر این خانم هم جز مدیران اصلی شرکته دوس ندارم این موضوع به کارم لطمه ای بزنه.

راستش پدر مادرم یکی دوبار انتخاب کردن و من هم نه گفتم.سلیقشون با من خیلی فرق داره

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    خب شما اگر بخواهید خودتون هم انتخاب کنید باید از یکی دو نفر غریبه در مورد دختر خانم بپرسید دیگه.خب چه کاریه.پیشنهاد اولیه اگر از طرف مادر و یک معرف قابل اعتماد باشه که خیلی بهتر و مطمئن تره.شما ببینید.اگر نپسندیدین جواب رد بدهید.مادر وپدرتون که قرار نیست انتخاب کنند.اونا فقط پیشنهادهای مختلف می دن.تازه به نظر من این طوری قدرت انتخاب هم بالا میره.چون در یک زمان کم چند تا دختر خانم که شرایط اولیه فرهنگی ؛اقتصادی و... شبیه شماست به شما پیشنهاد میشه.و شانس انتخاب صحیح و کامل تر بیشتر میشه.

دوست عزیز همونطو که گفتم پدر مادرم سلیقه متفاوتی دارن.تا به حال یکی دو مورد معرفی کردن اصلا برام قابل جذب نبود

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    خواستگاری تف سربالا نیست! از نوشته ات به نظرم رسید که اولی رو بیشتر میپسندی. به نظر من به اولی بگو که بهش علاقمندی تا بعدن به خاطر نگفتن خودت رو سرزنش نکنی و اگر نشد که چه بهتر برو سراغ دومی(چون به نظر من با توضیحاتی که دادی برای شما بهتره فقط باید مشکل ذهنی ات با اولی حل شه). تفاوت سنی 10 سال هم به نظر من نه تنها زیاد نیست بلکه اگه دوستت داشته باشه باعث استحکام زندگیت هم میشه.
    راستش خانم اولی ایده آل به نظر میرسید.اما میگم اون مورد منفی که داره بیشتر از اینکه یه مشکل ذهنی باشه یه حقیقته مشهوده.
    اما جالب بود نظرتون که میگید 10سال تفاوت زیاد نیس و باعث استحکامه.کاش که اینجوری باشه.
    در کل من خیلی سر در گمم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 دی 93 [ 23:27]
    سطح
    18
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 38 در 22 پست

Array
    مسلما یک رابطه درست از اینترنت نمی تونه شروع بشه
    چرا به خانم اول شکاک هستید اون هم قبل از خواستگاری شما از حالا بهش اعتماد ندارید به نظر من دعوتش کنید به یک نوشیدنی و قبل از در جریان گذاشتن بزرگترها نظرش رو بخواید و اگر کسی دیگه ای هست توی زندگیش سوال کنید این طوری باعث میشه طرف احساس کنه که شما به نظر اون بیش از هر چیزی اهمیت میدید

15. کاربر روبرو از پست مفید aroosh تشکرکرده است .

mehrshad265 (دوشنبه 14 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط aroosh نمایش پست ها
    مسلما یک رابطه درست از اینترنت نمی تونه شروع بشه
    چرا به خانم اول شکاک هستید اون هم قبل از خواستگاری شما از حالا بهش اعتماد ندارید به نظر من دعوتش کنید به یک نوشیدنی و قبل از در جریان گذاشتن بزرگترها نظرش رو بخواید و اگر کسی دیگه ای هست توی زندگیش سوال کنید این طوری باعث میشه طرف احساس کنه که شما به نظر اون بیش از هر چیزی اهمیت میدید
    دوست من شکاک از این لحاظم که شاید برای خودش نامزد داره.شایدم یهو همین روزا کارت عروسیش پخش بشه!چون شرایط کاملی داره.
    اما درباره دعوت به نوشیدنی، این مدل پیشنهاد با توجه به شخصیت این خانم و همکار بودن و حضور پدرشون تو محل کار حتما محکوم به شکسته.
    همونطور که درباره اون مورد اینترنت نکته منفی و بازدارندست اینجا هم حدس اینکه این خانم نزدیک به شرایط ازدواجه بازدارندست.فکر کنید ما تو یه اتاق باهم میشینیم.اگه فردا پیشنهاد بدم و معلوم شه این خانم نامزد داشته به نظرتون کار کردن تو اون محیط راحته؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)