سلام به دوستان همدردم.به راهنمائی و نظر شما احتیاج مبرم دارم.
من پسری 29 ساله ام که در موقعیت خواستگاری از 2تا خانم هستم .ولی به شدت دو دلم که بین دو نفر کدوم رو انتخاب کنم.
اما شرایط هر کدوم از این خانم ها.
یکی از خانم ها همکار بنده در محل کاره.دختری متین با ظاهری خوب و پوشش مناسب (مانتویی ولی مناسب).اهل روزه و نماز.لیسانس.دو سال هم از من کوچیکتره.پدرش هم با پدرم آشنایی داره.
فقط نکته منفی که اولا از توجه من به خودش خبری نداره و این که زیاد با گوشیش ور میره و اس میده یا میره گوشه ای آروم حرف میزنه.
اینها آدمو به شدت به شک میندازه که شاید برای خودش کسی رو داره و عملا خواستگاری من تف سر بالاست! با توجه به شرایط کامل این خانم تقریبا این موضوع بعید نیست.
اما خانم دوم.من با ایشون تو اینترنت آشنا شدم.اما تونستم خیلی زود آمارشو در بیارم.ایشون هم دختری خوب و با پوشش مناسب. (چادری) اهل نماز و روزه. اما 10 سال از من کوچیکتره.خانوادش هم مذهبین و از لحاظ اجتماعی و طبقاتی کاملا شبیه خانواده ما هستن.بهشم گفتم که ازش خوشم میاد و میخوام بیشتر و رسمی تر باهاش آشنا شم.
اما نکته منفی اینه که به گفته خودش یک سال پیش عاشق پسری شده بود و اون پسر ترکش کرده و هنوز نتونسته کامل اون پسر رو فراموش کنه.گرچه ادعا میکنه دیگه براش مهم نیست.
نکته منفی اختلاف سنی هم که هست و اینکه شروع آشنایی از اینترنت بوده
اما درباره خودم.منم پسری از خانواده مذهبی.خودم متوسطم.تحصیلکرده دارای کار و درآمد متوسط هستم.
نکات منفیه خودم.یکم مغرورم و مثلا نتونستم با این همکارم رابطه صمیمانه برقرار کنم یا ایجاد علاقه بکنم.البته شایدم به خاطر شرایط محیط کار بوده.
ولی در رابطه با خانم دوم نکته منفیم اینکه ،من 2سال پیش با دختری با تیپ خیلی نامناسب دوست بودم که بعد از چند ماه بهم خورد.اما متاسفانه خونه این دختر، با خونه دختر خانم دومی که دربارش گفتم نزدیک بهمه و میترسم اونجا یه بار منو ببینه و ...
گرچه رابطه ما خیلی شدید و عمیق نبوده.اما بالاخره چند ماهی با هم بودیم .اگه رابطه بر اساس علاقه بود و بهم میخورد راحت اینو بعنوان سابقم میگفتم.اما چون رابطه دوستی و گذرا بود ننگم میاد به کسی چیزی در این رابطه بگم.
حالا بعد از امیدواری به لطف خدا در این ماه عزیز به راهنمایی و مشورت شما هم نیاز دارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)