سلام به همه ی دوستان و رفقای تالار همدردی ...
شاید من رو از پست های گذشتم به خاطر داشته باشید ...
این بار هم وقتتون رو می گیرم تا در مورد مساله ای کمکم کنید ... پیشاپیش ازتون ممنونم
من و همسرم چندماهه که عقد کردیم،
شوهرم در یک شرکت خصوصی هستن و امسال اصلا اصلا افزایش حقوق نداشتن، حقوق خیلی کمی دریافت می کنه، یعنی مثلا حدود 700 اما اگر ماهانه 260 ساعت کار کنه، می تونه 1100 بگیره، که خب خیــــــــلی اذیت میشه با این همه کار، از این مبلغ پول حدود 5500 تومانش میره برای قسط و داره از پا در میاد، مدام مریض میشه، افسرده شده و ...
شوهرم 7 سال سابقه کار داره، با مدرک لیسانس از یک دانشگاه غیرانتقاعی ( که مورد تایید مراکز دولتی نیست مثل صنایع دفاع، اپتیک، صنایع فولاد و البته 28 بهار از عمرشون سپری شده
خیلی غصه می خوره، همه هم مدام بهش می گن برو یه کار دولتی تا پشتوانه داشته باشی، کلا دوباره این چند روز ریخته به هم
من هم در یک شرکت خصوصی کار می کنم، تازه درسم تمام شده و نهاااایتش یعنی بکشم خودمو! ماهی 400 بگیرم
احتمالا تا 3ماه دیگه هم میریم سر خونه خودمون، حالا من یه سوال دارم
من تا الان خیلی شوهرم رو تشویق کردم که با هم برای فوق بخونیم و کنکور بدیم، به نظر شما اگر ایشون کنکور بدن و فوقشون رو بگیرن از یه دانشگاه معتبر می تونن در یک مرکز دولتی استخدام بشن ؟ ( الکترونیک خوندن)
کسی بوده که این کارو کرده باشه و به نتیجه مطلوب رسیده باشه ؟
پی نوشت : نگید پارتی که خیلی پارتی نداریم، پارتی هایی هم که هستن، نمی دونم مدرک شوهرم از غیر انتفاعیه، وگرنه یه جورایی از جمعشون طردش می کنند ...
پی نوشت 2 :چند سال از تحصیل همسرم می گذره و ایشون فوق العاده خود باوری کمی در زمینه ی درس خوندن داره، چون تا الان خیلی شکست خورده و من باید خیــــــــلی تشویقش کنم تا بخونه.
پی نوشت 3 : خودم هم باید کنکور بدم امسال چون درسم تمام شده و یه جورایی تصمیم بر این گرفتم که با هم بخونیم، اگر بخوایم درس بخونیم ساعت کار همسرم میاد پایین و خیلی خیلی دریافتی کمی خواهیم داشت ...
دوستان عزیزم، با این شرایط نظر شما چیه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)