به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سه شنبه 08 مرداد 92 [ 22:21]
    سطح
    1
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    17

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

نمی دونم با دختره چکار کنم

بچه ها من قبلا در مورد این دختری که می خوام حرف بزنم در تایپیک قبلیم حرف زدم که از ارسال شماره ۳۵ در مورد اون هست ......
    http://www.hamdardi.net/thread-27691.html

عکش رو برام فرستاده . یعنی دو تا از عکساش رو فرستاده و گفته دو تا عکس دیگه هم امروز برام می فرسته . بچه ها خیلییییییییییییییی خیلیییییییییییی خوشگله . دوست دختر زیاد داشتم ولی این یک چیز دیگه هست .. اگه عکسش رو براتون می فرستادم خودتون می فهمیدید .
    عاشقشممممممممممممم

مامانم از قبل خیلی مواقع بم می گفت برای زندگیم کمکم می کنه . منم همیشه بش می گفت بگو چه کمکی می کنی نه اینکه فقط برام شعار بدی؟
    همش بش می گفتم اگه کمکم نکنید باید حالا حالا ها تنها بمونم و بدبخت می شم و ....

تا هفته ی پیش که بم گفت که ترم اول ارشدت رو که خوندی می رم برات خواستگاری و دختری رو عقد که بکنی به عنوان هدیه بت ۳۰ ملیون می دم که یک مدت تا قبل از اینکه بخواهید عروسی کنید بذاری بانک و سودش رو بگیری و بعد از عروسی هم بتونی یک آپارتمان نسبتا خوب رو باش عقد کنی . خودمم حدود ۸ ملیونی پس انداز دارم که البته چون سکه هست هر روز داره ارزشش کم می شه .

به دختره گفتم حتما دانشگاه بیاد شهر من و یک ترم که درسش رو خوند به خانوادم می گم که رفنه بودم فلان دانشگاه شهرمون که مثلا فلان استادم رو ببینم و از این دختره خوشم اومده که به همین بهونه بگم باید برید برام خواستگاری ...

البته الان کار دارم ولی دوست دارم زمانی که برای ارشد می خونم یا سربازی می رم دیگه کار نکنم و بعدشم یک کار درست و حسابی داشته باشم . تا اون زمان دختره هم درسش تمام شده و لیسانسش رو گرفته و می ریم سر خونه و زندگیمون . گذشته اش هم اصلا برام مهم نیست . خودم دوست دختر داشتم و همه جور غلطی رو به جز خود رابطه ی جنسی کردم . اصلا برام گذشته اش مهم نیست .

می خوام هر طوری هست باش ازدواج کنم و با هم خوشبخت بشیییییییییییییم

یعنی می شه همه چیز درست پیش بره و من با اون خوشبخت بشم
    اما راستش یک کم می ترسم که به هم نرسیم و دوباره شکست بخودم و دیگه اون موقع هیچی توی دنیا برام ارزش نداره . می ترسم !

می ترسم یک موفعی بی خیالم بشه با یک اتفاقایی بیفته که به عشقم نرسم . حتی به این فکر می کنم که خودم الآن بی خیالش بشم کمتر آسیب می بینم که پس فردا اون بی خیالم بشه . کاش می شد همین فردا باش ازدواج کنم !

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 93 [ 10:57]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    خدا خیرت بده! کلی کیف کردم
    خدایی این جک‌ها رو خودت می‌سازی یا از جایی میاری؟!

3. 4 کاربر از پست مفید myself تشکرکرده اند .

asemani (سه شنبه 08 مرداد 92), nikafarid (دوشنبه 07 مرداد 92), omid65 (دوشنبه 07 مرداد 92), shervin (دوشنبه 07 مرداد 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array
    به نظرم اگه اون پست شماره 35 مربوط به اون تاپيك رو هم اينجا ميوردي بد نبودها . اينجوري بهتره.
    البته من خودم خوندمش.

معذرت ميخوام ولي همه اش خيال پردازيه.
    يكي بهت زنگ زده و براساس حرفهاي اون يه سري خيال پردازي ها رو كردي .
    ميدوني مثه چيه ؟
    حرفات عين حرفهاي دخترايي هست كه يه لبخند پسره رو ميبينن و شب قبل خواب با خودشون فكر مي كنن كه پسره ازش خوشش اومده . و حتما ميخواد بياد خواستگاري . قبل از خوابش اسم بچه اش هم مشخص مي كنه .

عزيز من ، احمدي جان ! اينكه مامانت كمكت مي كنه خيلي عاليه خوبه .
    اما ببين صرف اينكه يكي بهت زنگ ميزنه و ابراز علاقه ميكنه دليلي نميشه كه راست بگه .
    توي اين اوضاع شما اول بايد از ديد منفي به قضيه نگاه كني.
    مثلا از كجا معلوم عكس خودشه .
    آيا تو نفر اول هستي كه اينطور مورد علاقه اون قرار ميگيري ؟
    چرا اينقدر ابراز علاقه مي كنه ؟ ( در مورد دخترا قاعدتا بعد از يه مدت طولاني ابراز علاقه طبيعيه ، نه روز اول ، نه پشت تلفن ! )
    و اين ميتونه مقاصد ديگه ايي داشته باشه .
    به نظر من اولا عاقلانه اين نوع مسائل رو حل كن بعد وارد مراحل بعدي شو

5. 7 کاربر از پست مفید omid65 تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (سه شنبه 08 مرداد 92), asemani (سه شنبه 08 مرداد 92), keyvan (سه شنبه 08 مرداد 92), roze sepid (جمعه 11 مرداد 92), shervin (دوشنبه 07 مرداد 92), ویدا@ (سه شنبه 08 مرداد 92), ندای درون (دوشنبه 07 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 19:00]
    سطح
    17
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,066

تشکرشده 121 در 62 پست

Array
    شما که خودت بریدی و دوختی و ... - تصمیمت رو گرفتی
    و آرزوهاتم رو که گفتی و
    مامانتم که کمکت میکنه همه جوره و
    سره کارم که هستی خدا رو شکر و
    دختره رو هم که دوست داری و
    خوشگلم که هست و
    حرفاتم که بش زدی و ..... !!

الان ما اینجا باید چی بگیم؟؟؟؟

7. 5 کاربر از پست مفید **سهیل ** تشکرکرده اند .

asemani (سه شنبه 08 مرداد 92), omid65 (دوشنبه 07 مرداد 92), roze sepid (جمعه 11 مرداد 92), ندای درون (دوشنبه 07 مرداد 92), دختر فروردین (جمعه 11 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    از یه پسر 24 ساله انتظار نمیره اینقد ساده باشه!!
    من تا به حال دختر زیبا و عاقلی!!رو ندیدم که اینجور در مورد زندگیش تصمیم بگیره و از راه دور خودشو حراج کنه به کسی که فقط عکسشو دیده.رفتار الآن شما درست مثل یه پسر بچه 6-7 سالست!و خنده دار!

9. 7 کاربر از پست مفید tanin-91 تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (سه شنبه 08 مرداد 92), asemani (سه شنبه 08 مرداد 92), omid65 (دوشنبه 07 مرداد 92), roze sepid (جمعه 11 مرداد 92), ویدا@ (سه شنبه 08 مرداد 92), ندای درون (دوشنبه 07 مرداد 92), مصباح الهدی (دوشنبه 07 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 آبان 92 [ 10:58]
    سطح
    14
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    سلام. تاپیکهاتونو خوندم. همینطور موندم هاج و واج. دوست عزیز بر چه اساس اینطوری عجولانه تصمیم میگیری؟ واقعا موندم چی بگم. سر لج دوست دخترت که شوهر کرده تو هم می خوای نشون بدی می تونی زن بگیری. واقعا زندگی فقط همینه؟ خواهش می کنم یه کم چشماتو باز کن. خیلی از کسانی که اینجا میان بخاطر عجله کردن تو انتخابشون و بعدش هم ازدواج حالا کاسه چه کنم چه کنم دستشون گرفتن. نمونه اش این تاپیک : 48 ساعت تا طلاق کمک کنید. این آقا شاید مشکلش در کل مشکل شما نباشه اما زود و عجولانه و بدون فکر ازدواج کرده و حالا هم پشیمونه. من یه دخترم و تعجب می کنم از اون دختر خانم که چطور اینطوری پاپیچ شما شده. مطمئن باشید یه دختر عاقل و فهمیده هیچ وقت همچین کاری نمی کنه. حالا که اومدین و تاپیک باز کردین حداقل به حرف دوستان گوش کنید.
    دوست عزیز زندگی شوخی و بچه بازی و رو کم کنی نیست. یه دختر غیر از خوشگلی ملاکهای دیگه ای باید داشته باشه. مثل اینکه خوشگلی این خانم حسابی چشم شما رو کور کرده. یه کم بشین با خودت منطقی فکر کن. شما هیچی از این دختر خانم نمی دونی. فقط یه عکس ازش دیدی واسه خودت بریدی و دوختی. بشین فکر کن آقای احمدی!

11. 6 کاربر از پست مفید ندای درون تشکرکرده اند .

**سهیل ** (جمعه 11 مرداد 92), Ahamadi00 (سه شنبه 08 مرداد 92), keyvan (سه شنبه 08 مرداد 92), roze sepid (جمعه 11 مرداد 92), ویدا@ (سه شنبه 08 مرداد 92), مصباح الهدی (دوشنبه 07 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقای محترم اسم این احساسی که شما دارید عشق نیست؛هوس است!!! خواهشا این واژه مقدس را برای این احساسات خرج نکنید.عشق و محبت واقعی براساس شناخت از طرف مقابل به وجود میاد.نه ندیده و نشناخته!!!
    شما اگر یک دختر خوشگلتر بیاد سمتتون حتما و حتما اونو انتخاب می کنید.چرا؟ چون براساس هوس و میل جنسی می خواهید ازدواج کنید نه براساس شناخت.
    شما می گید نکنه دوباره شکست بخورید .من همینجا قول می دم و بهتون اطمینان می دم و حتی حاضرم سر سکه هاتون شرط ببندم !که دوباره شکست می خورید.نه فقط در این مورد بلکه حتی در موارد بعدی هم همین اتفاق خواهد افتاد و یک روز چشم باز می کنید و می بینید شکست پشت شکست....
    می دونید چرا؟؟ چون مبنای تصمیم گیری شما احساسات است و نه عقل!!!
    قبل از ازدواج آدم باید کاملا عاقلانه تصمیم بگیره تا بعدش بتونه یه عمر عاشقانه زندگی کنه!

- - - Updated - - -

معیارهاتون را بنویسید ببینید چقدر با اطمینان این معیار ها را در این خانم می بینید؟
    می تونید به ایشان به عنوان یک همسر وفادار اطمینان کنید؟
    می تونید ایشان را در آینده به عنوان مادر بچه هاتون بپذیرید؟
    البته فکر نکنم شما به جز خوشگلی معیار دیگه ای هم داشته باشید!!!
    فکر نکنم خانواده طرفتون و صداقت وتعهد طرتون براتون مهم باشه.اصلا شباهت شخصیت و... براتون مهمه!!!
    چون این جور چیزا فقط با شناخت عاقلانه به وجود میاد که قطعا زمان می بره نه براساس احساس و یک روزه و اونم ندیده!!!!و بر اساس عکس!!!!
    خداییش شما الان دارین ارشد می خونید؟؟
    قطعا شما فعلا به زدواج فکر نکن و یکم مطالعه داشته باش!!!

13. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (سه شنبه 08 مرداد 92), keyvan (سه شنبه 08 مرداد 92), omid65 (دوشنبه 07 مرداد 92), ویدا@ (سه شنبه 08 مرداد 92), ندای درون (شنبه 12 مرداد 92), violet (سه شنبه 08 مرداد 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    17

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    معیارهاتون را بنویسید ببینید چقدر با اطمینان این معیار ها را در این خانم می بینید؟
    می تونید به ایشان به عنوان یک همسر وفادار اطمینان کنید؟
    می تونید ایشان را در آینده به عنوان مادر بچه هاتون بپذیرید؟
    البته فکر نکنم شما به جز خوشگلی معیار دیگه ای هم داشته باشید!!!
    فکر نکنم خانواده طرفتون و صداقت وتعهد طرتون براتون مهم باشه.اصلا شباهت شخصیت و... براتون مهمه!!!
    چون این جور چیزا فقط با شناخت عاقلانه به وجود میاد که قطعا زمان می بره نه براساس احساس و یک روزه و اونم ندیده!!!!و بر اساس عکس!!!!
    خداییش شما الان دارین ارشد می خونید؟؟
    قطعا شما فعلا به زدواج فکر نکن و یکم مطالعه داشته باش!!!
    کی گفته برای من مهم ترین معیار زیبایی هست . مهم ترین معیار برای من اینه که یکی منو بپذیره !

عقاید غیر نرمالم در جامعه ای که توش زندگی می کنم . خانواده ی متعصبم و شهر بی خودم . شرایط درسی ام و اینکه درسم تموم نشده . اینکه سربازی نرفتم و نمی تونم استخدام رسمی جایی بشم . دوست دختر هایی زیادی که داشتم و فکر کردن بشون ناراحتم می کنه .

همین باعث می شه که اگه یک دختری خیلی نجیبم نباشه و همین که اهل مسائل جنسی نبوده باشه برای من مناسب باشه
    حتی خیلی هم برام خانوادش مهم نباشه و خانوادش خیلی درست و حسابی نبودند هم برام مهم نیست
    اینکه درس خونده باشه یا نه هم خیلی اهمیت پیدا نمی کنه برام و همین که سواد داشته باشه از سرم هم زیاده
    حتی اگه عقایدی داشته باشه که با عقایدم متضاد هم باشه بازم همین که منو بتونه قبول کنه برام خوبه

اگه من شرایطم بهتر بود حتما این طوری به ازدواج فکر نمی کردم و خیلی محتاتانه ازدواج می کردم .

در کل یک شرایطی دارم که اصلا به نظرم در حدی نیستم که بخوام برای خودم معیار های بالا برای ازدواج داشته باشم .
    چون اون موقع باید تا آخر عمرم تنها زندگی کنم .

نه من الآن برای ارشد نمی خونم . اگه اتفاق خاصی نیفته از مهر ماه می خوام ارشد بخونم .
    هر کی هم اینجا خواست مسخرم کنه بش چیزی نگفتم ولی خب کلا کار خوبی نیست یکی هم یکدفعه ای بش بر می خوره و ناراحت می شه .

همین که اینجا هستم هم داره نشون می ده که فقط به احساسات فکر نمی کنم و می خوام رفتارم عاقلانه هم باشد .

- - - Updated - - -

بچه ها اگه من بخوام با ارشد و سربازی کار نکنم به نظرتون بازم شرایط ازدواج رو دارم یا باید وایسم تا ارشد و سربازی ام تمام بشه ؟
    ویرایش توسط Ahamadi00 : سه شنبه 08 مرداد 92 در ساعت 02:09

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به نظر من تا وقتی که کار پیدا نکردی فعلا به ازدواج فکر نکنید.چون مشکلاتتون بیشتر میشه

16. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

Ahamadi00 (سه شنبه 08 مرداد 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    17

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    کار دارم ولی ازش خوشم نمی یاد .کلا فکر می کنم که با شروع ارشدم بی خیال کار کردن بشم و ۴ سال کار نکنم و پس از اتمام سربازی ام دنبال یک کار خوب بگردم .فکر می کنم که یک دانشجو یا سرباز که لازم نیست کار بکنه . کارش درس خوندن و سربازی رفتنه دیگه .

بچه ها حالا الآن که دختره عکساش رو بم داده چطور باش به هم بزنم ؟ ناراحت نمی شه و مثلا نمی گه که حالا که عکسام رو گرفتی و بم گفتی ازت خوشم اومده و شرایطت رو پذیرفتم چرا می خوای همه چیز رو به هم بزنی ؟

- - - Updated - - -

از تنهایی می ترسم . از اینکه اگه باش تموم کنم هیچکی توی زندگیم نیست .

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)