سلام دوست عزیز
مشکل تو همون عدم رفتار جرات مندانه هست
شما نباید به خاطر راضی نگه داشتن دیگران خودت رو ناراضی کنی....ببین در چنین شرایطی فرض کن کسی از تو پول خواسته و تو خودت پولت رو لازم داری ...در این شرایط باید خیلی مودبانه بهش بگی متاسفانه الان نمی تونم کمکت کنم چون خودم لازم دارم ....توضیح زیادم نده که به این دلیل و به آن دلیل لازم دارم ..
باید یاد بگیری جرات مند باشی راحت نیستش می دونم سخته ولی سعی کن از همین امشب این رفتار جرات مندانه رو در خودت تقویت کنی
حتما کارگاه رفتار جرات مندانه آقای baby رو دیدی اگر ندیدی حتما مطالعه کن خیلی کمکت می کنه
من چند وقت پیش برای تولد یکی از همکارام ی لباسی خریدم بعد که بردم سرکار همکار صمیمی ترم از اون لباس خوشش اومد و گفت اینو بده به من یکی دیگه بگیر منم همین کارو کردم و قرار شد ایشون پول لباس رو به من بده
منم اشتباه کردم دو تا چیز خریده بودم یکی 38 تومن و یکی دیگه 23 بهش گفتم 23 تومن شده در حالیکه بعدش بلافاصله یادم افتاد که این لباس 38 تومن بوده ولی نتونستم بگم اشتباه گفتم بهت.
حالا این بماند...... من مرخصی گرفتم و بعدهم اعلام کردم دیگه برنمی گردم و ایشون پول اون لباس رو به من نداد
و هنوزم که هنوزه با خودم درگیرم که آیا بهش اس ام اس بدم بگم همون 23 تومن رو لااقل بده و بهم بدهکار هست به من یا نه!!!
خودم هم هی قانع می کنم که بی خیال حالا فکر کن کادوی تولدش رو دادی ...ولی واقعیت اینکه نتونستم جرات مند باشم.نزار مثل من بشی.
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
علاقه مندی ها (Bookmarks)