به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array

انتخاب از روی عقل یا دل خواهشن کمک کنید

سلام
    دوستان من مهندس کامپیوترم 29 سالمه و از طریق خواهرم یکی دوستاش 1 خانوم که از نزدیکانشون رو برا ازدواج معرفی کرده که خانواده خوب و سالم وبی حاشیه ای هستن این خانوم 27 سالشه شاغل تو 1 اداره دولتی هستش و لیسانس داره
    با ایشون ملاقات کردم و صحبتای کلی رو کردیم از خواستها نیازها و توقعات و .... دو طرف تا حدود 80-70 درصد بهم نزدیکیم اعتقادی و طرز فکر در مورد زندگی ...

ایشون خانوم منطقی و فهمیده ای هستن و خانوادشون هم مورد تاییدن

منتها اینکه من حقیقتش رو چهره حساسم و برام مهمه و ایشون از نظر چهره بدلم نه نشست منتها طرز فکر و خط فکر و اعتقادات و خانوادشون خوبه و از نظر فکری و طرز فکری بهم نزدیکیم و من از طرز فکرشون خوشم اومد

البته اختلافی نظیر اینکه من درون گرا هستم و ایشون برون گرا هستش ولی در ظاحر البته اروم بودن و متین
    منتها مثلا اختلافای که من حس کردم مثال میزنم مثلا ایشون میگفت دوست داره براساس شرایط با خانواده یا دسته جمعی برن تفریح و مسافرت و... کلا بر اساس شرایط که هست برن مسافرت یا با همسر یا با خانودشون + همسر
    ولی من در کل ترجیح میدم با همسرم تنها برم و اهل دسته جمعی نیستم و دوست ندارم در کل

یا مثلا ایشون میگفت الان با دخترخالهاشون مهمونی یا مسافرت اینا تا الان میرن و بیشتر با اونا بهشون تا حالا خوش گذشته و با اونا جورن

حالا در کل من از نظر قیافه ارضام نمیکنه ولی اخلاق و خانواده و طرز فکر رو دوست دارم و با ارزشه واقعا

از 1 طرف میگم قیافه بعد 6 ماه یا 1 سال عادی میشه و ارزش های اخلاقی و منش و خط فکرش زندگی رو شیرین میکنه و تاثیر مثبت میزاره

از 1 طرفن میگم قیافش هم مشکل دارم تا حدودی.

حالا بنظرتون این اختلافی برون گرا و درون گرایی و رفت و آمد ومسافرت ... که گفتم چقد میتونه تاثیر مثبت و منفی داره و چقد مهمه؟

ولی در کل از نظر طرز فکر و برنامه زندگی و اعتقادات نزدیکیم بهم

چیزی که بزهنم رسیده 1 قرار دیگه با ایشون بزارم 2 باره صحبت کنم

بین عقل و دلم موندم!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید ، خواهشن سریع جواب بدید ارژانسیه

- - - Updated - - -

دوستان همدردی کمک کنید لطفا
    ویرایش توسط mercedes62 : دوشنبه 24 تیر 92 در ساعت 23:47

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 تیر 00 [ 10:36]
    سطح
    67
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    388

تشکرشده 576 در 165 پست

Array
    سلام
    راستش من نمیدونم میتونم پاسخگوی خوبی برای سوال شما باشم یا نه.نگاه من دخترونه س و شاید با نگاه آقایون که غالبا مسائل ظاهری مهم تره براشون تفاوت کنه.
    این قضیه ی ظاهر برای من مدتی مثل خوره ی روح شده بود.کسی توی زندگیم بود که ظاهرش زمین تا آسمون با ایده آل های من فرق داشت.اونی نبود که من میخواستم.هزار و یک جور سایت مشاوره،روانشناسی و .. رفتم.فقط برای اینکه خودمو توجیه کنم که میتونم بپذیرم تفاوتو.بهترین چیزی که کمکم کرد حرف زدن باهاشون بود،آرامش کلامشون،واژه هایی که استفاده میکردن ظاهرشونو برام خیلی دلچسب میکرد.مدتی که گذشت (نه 6 ماه و یک سال ها!!)دیگه عیباشون به چشمم نمیومد.به نظر من پذیرش ظاهر کسی خیلی وابسته به خصوصیات اخلاقی طرف مقابلتونه.شاید با چند بار صحبت شیفته ی طرف مقابلتون بشین.اگه وقت بذارین میتونین هم ظاهرو بشناسین و هم با باطنش آشنا تر بشین.
    در مورد درون گرایی و برون گرایی هم نظر شخصیه من اینه که اگه تفاوت خیلی فاحشی ندارین مشکلی ایجاد نمیکنه
    امیدوارم که خوشبخت و موفق باشین

3. 2 کاربر از پست مفید hanie_66 تشکرکرده اند .

mercedes62 (سه شنبه 25 تیر 92), saeed74 (چهارشنبه 26 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. مهندس . چرا اسم مرسدس؟ من هم دقیقا مثل شما بر سر چنین دوراهی بودم. میتونی به نوشته های من با عنوان "بیان جواب نه" رجوع کنی.
    من با این مسئله کنار نیامدم و العان هم از که این چنین تصمیمی گرفتم احساس بهتری دارم.
    شک نکن که اگر اون خانم از قیافه تو خوشش نیاد بدون معطلی جواب رد میده.
    با عرض پوزش از خانمهای جمع ، دختر ها معمولا حساب شده و کاسب کارانه تصمیم میگیرند. تنها جایی که حاضرند از روی احساس پا به روی منطق بذارند زمانیه که دل به زیبایی و قد و بالای یه پسر می سپرند.
    کی میگه قیافه بعد از مدتی عادی میشه؟ ممکنه در اثر رفتارهای زشت و نا پسند چهره زیبای شخصی برای همسرش دیگه جذابیت نداشته باشه. اما دلنشینی صورت و اندام همسر نمیتونه در آرامش بخش کردن محیط خونه بی تاثیر باشه. چطور ممکنه اثر یک لبخند زیبا در پایان یک روز کاری سخت و پر اضطراب را کتمان کرد.
    دوست عزیز. اگر میتونی با دلت صادقانه کنار بیای در کاری که تصمیم گرفتی شک نکن. اگر اون خانم زن زندگی هست . اگر میتونی در کنارش آرامش رو بدست بیاری لحظه ای درنگ نکن. اگر اون زمان که نگاهتون در هم دوخته میشه خوشبختی رو لمس میکنی مطمئن باش کار درستی میکنی. اما اگر این احساس رو نداری. به دل خودت و اون خانم دروغ نگو. در پایان برات و اون خانم خوشبختی آرزو میکنم.

- - - Updated - - -

سلام. مهندس . چرا اسم مرسدس؟ من هم دقیقا مثل شما بر سر چنین دوراهی بودم. میتونی به نوشته های من با عنوان "بیان جواب نه" رجوع کنی.
    من با این مسئله کنار نیامدم و العان هم از که این چنین تصمیمی گرفتم احساس بهتری دارم.
    با عرض پوزش از خانمهای جمع ، دختر ها معمولا حساب شده و کاسب کارانه تصمیم میگیرند. تنها جایی که حاضرند از روی احساس پا به روی منطق بذارند زمانیه که دل به زیبایی و قد و بالای یه پسر می سپرند.
    کی میگه قیافه بعد از مدتی عادی میشه؟ ممکنه در اثر رفتارهای زشت و نا پسند چهره زیبای شخصی برای همسرش دیگه جذابیت نداشته باشه. اما دلنشینی صورت و اندام همسر نمیتونه در آرامش بخش کردن محیط خونه بی تاثیر باشه. چطور ممکنه اثر یک لبخند زیبا در پایان یک روز کاری سخت و پر اضطراب را کتمان کرد.
    دوست عزیز. اگر میتونی با دلت صادقانه کنار بیای در کاری که تصمیم گرفتی شک نکن. اگر اون خانم زن زندگی هست . اگر میتونی در کنارش آرامش رو بدست بیاری لحظه ای درنگ نکن. اگر اون زمان که نگاهتون در هم دوخته میشه خوشبختی رو لمس میکنی مطمئن باش کار درستی میکنی. اما اگر این احساس رو نداری. به دل خودت و اون خانم دروغ نگو. در پایان برات و اون خانم خوشبختی آرزو میکنم.

5. کاربر روبرو از پست مفید majid_k تشکرکرده است .

mercedes62 (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    58
    دستاوردها:
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hanie_66 نمایش پست ها
    سلام
    راستش من نمیدونم میتونم پاسخگوی خوبی برای سوال شما باشم یا نه.نگاه من دخترونه س و شاید با نگاه آقایون که غالبا مسائل ظاهری مهم تره براشون تفاوت کنه.
    این قضیه ی ظاهر برای من مدتی مثل خوره ی روح شده بود.کسی توی زندگیم بود که ظاهرش زمین تا آسمون با ایده آل های من فرق داشت.اونی نبود که من میخواستم.هزار و یک جور سایت مشاوره،روانشناسی و .. رفتم.فقط برای اینکه خودمو توجیه کنم که میتونم بپذیرم تفاوتو.بهترین چیزی که کمکم کرد حرف زدن باهاشون بود،آرامش کلامشون،واژه هایی که استفاده میکردن ظاهرشونو برام خیلی دلچسب میکرد.مدتی که گذشت (نه 6 ماه و یک سال ها!!)دیگه عیباشون به چشمم نمیومد.به نظر من پذیرش ظاهر کسی خیلی وابسته به خصوصیات اخلاقی طرف مقابلتونه.شاید با چند بار صحبت شیفته ی طرف مقابلتون بشین.اگه وقت بذارین میتونین هم ظاهرو بشناسین و هم با باطنش آشنا تر بشین.
    در مورد درون گرایی و برون گرایی هم نظر شخصیه من اینه که اگه تفاوت خیلی فاحشی ندارین مشکلی ایجاد نمیکنه
    امیدوارم که خوشبخت و موفق باشین
    هانیه خانوم ممنون از وقتی که گذاشتید
    والا راستش از نظر قیافه با اون چیزی که من میخام تفاوت داره و اختلاف
    واقعا بین عقل و قلبم موندم منطق عقل پیشنهاد میده و دلم چیزه دیگه ای رو
    ممنون از نظری که دادید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها

- - - Updated - - -

مجید جان ممنون بابت نظرت
    مرسدس بابت اینکه من عاشق ماشینم و ارادت خاصی به ماشینهای آلمانی الخصوص مرسدس بنز دارم.
    آقا مجید راستش منم حرفای شما کامل قبول دارم منتها این بهم ثابت شده تو زندگی اهل زندگی بودن و اخلاق خیلی میتونه تاثیر گذار باشه حتی تاثیر گذارتر از لبخند دلنشین همسر آدم.
    راستش از طرفی اخلاق و اهل زندگی و شناخت این خانوم منو تحت تاثیر قرار داد و میدونم تو زندگی میتونه تاثیر گذاره باشه و میدونم که طبق شناختی که دارم از خودش و خانوادش خوشبختی و اهل زندگی بودنشون مشخصه و یکی از یکی تو زندگی بهترن

واقعا موندم چون من رو چهره حساسم 1 جورایی برام مهمه متاسفانه یا خوشبختانه ولی منطق چیزه دیگه میگه ؟؟؟

البته اینو بگم ظاحر ایشون زشت نیست نسبتا خوبه منتها اون چیزی که من میخام نیست و با ظاحری که من میپسندم متفاوته شاید از نظر خیلیها زیبا باشند.

در مورد درون گرایی و برون گرایی شما و دوستان دیگه نظر دیگه ندارید؟

ممنونم
    ویرایش توسط mercedes62 : سه شنبه 25 تیر 92 در ساعت 01:42

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 خرداد 93 [ 07:40]
    سطح
    22
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 69 در 39 پست

Array
    با سلام. در مورد ظاهر منم تا حدودی با نظر مجید آقا موافقم اینکه قیافه عادی میشه کاملا غلطه خصوصا برای آقایون یعنی اگه قیافه ای خانموشون به دل نشینه بعد 6ماه نه بعد 60 سال هم عادی نمیشه در مورد ظاهر حتی طوری که برخی از روانشناسها هم میگن اینه که اولا باید به دل بشینه و مهمتر ازون طوری باشه که وقتی تو خیابون با هم راه میرین یا مثلا توی مهمونی دوستاتون یا فامیلاتون هستین با افتخار همسرتون رو به دیگران معرفی کنید جمع بندی اینا یعنی چی؟ یعنی این که به هم بیاین فقط همین. باید طوری باشه که هم تو خونه هم بیرون احساس خوشایندی داشته باشین نه اینکه اگه ظاهر دلخواهتون رو تو خیابون دیدین یا توی تلویزیون و سینما آه حسرت بکشین.
    و اما در مورد برونگرایی و درونگرایی 90 درصد خانمها برون گرا و آقایون درونگرا هستن من و همسرم هم تقریبا جزء اون 90درصدیم و خیلی مشکل نداریم چون من با این قضیه تقریبا کنار اومدم پس این مشکل خانمه نه شما و ایشون اذیت میشن و اگه منطقی باشن و بدونن که خصوصیات و دنیای زن و مرد با هم تفاوت داره حتما اینو میپذیرن
    در مورد مسافرتها و تفریحها شما باید علت رو درخودتون ریشه یابی کنید چرا دوست ندارین اگه با اعتقاداتتون سازگار نیست مثلا شما مذهبی هستین (مثال میگم) و اونا راحتن که همسرتون باید خودشونو با شرایط شما وفق بدن ولی اگه علت درونگرایی شماس و اینکه از بچگی طوری بزرگ شدین که زیاد اهل این تفریحها نبودین چه اشکالی داره الان تغییر کنید و امتحان کنید چندبار بیرون برین اگه اون افراد تو فاز شما و شبیه شما باشین میبینین که چقدر خوش میگذره مثلا 5بار دوتایی برین و یه بار دسته جمعی از قدیم گفتن آدم با آدم خوشه گاهی ما درگیر عادتهامون میشیم و نمیخوایم ترک کنیم و نمیدونیم که کنار گذاشتن یه عادت چقد میتونه مفید باشه و تو روحیه مون تاثیر مثبت بذاره. موفق باشین

- - - Updated - - -

8. کاربر روبرو از پست مفید شکوفه کویری تشکرکرده است .

majid_k (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    58
    دستاوردها:
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه کویری نمایش پست ها
    با سلام. در مورد ظاهر منم تا حدودی با نظر مجید آقا موافقم اینکه قیافه عادی میشه کاملا غلطه خصوصا برای آقایون یعنی اگه قیافه ای خانموشون به دل نشینه بعد 6ماه نه بعد 60 سال هم عادی نمیشه در مورد ظاهر حتی طوری که برخی از روانشناسها هم میگن اینه که اولا باید به دل بشینه و مهمتر ازون طوری باشه که وقتی تو خیابون با هم راه میرین یا مثلا توی مهمونی دوستاتون یا فامیلاتون هستین با افتخار همسرتون رو به دیگران معرفی کنید جمع بندی اینا یعنی چی؟ یعنی این که به هم بیاین فقط همین. باید طوری باشه که هم تو خونه هم بیرون احساس خوشایندی داشته باشین نه اینکه اگه ظاهر دلخواهتون رو تو خیابون دیدین یا توی تلویزیون و سینما آه حسرت بکشین.
    و اما در مورد برونگرایی و درونگرایی 90 درصد خانمها برون گرا و آقایون درونگرا هستن من و همسرم هم تقریبا جزء اون 90درصدیم و خیلی مشکل نداریم چون من با این قضیه تقریبا کنار اومدم پس این مشکل خانمه نه شما و ایشون اذیت میشن و اگه منطقی باشن و بدونن که خصوصیات و دنیای زن و مرد با هم تفاوت داره حتما اینو میپذیرن
    در مورد مسافرتها و تفریحها شما باید علت رو درخودتون ریشه یابی کنید چرا دوست ندارین اگه با اعتقاداتتون سازگار نیست مثلا شما مذهبی هستین (مثال میگم) و اونا راحتن که همسرتون باید خودشونو با شرایط شما وفق بدن ولی اگه علت درونگرایی شماس و اینکه از بچگی طوری بزرگ شدین که زیاد اهل این تفریحها نبودین چه اشکالی داره الان تغییر کنید و امتحان کنید چندبار بیرون برین اگه اون افراد تو فاز شما و شبیه شما باشین میبینین که چقدر خوش میگذره مثلا 5بار دوتایی برین و یه بار دسته جمعی از قدیم گفتن آدم با آدم خوشه گاهی ما درگیر عادتهامون میشیم و نمیخوایم ترک کنیم و نمیدونیم که کنار گذاشتن یه عادت چقد میتونه مفید باشه و تو روحیه مون تاثیر مثبت بذاره. موفق باشین

- - - Updated - - -
    سلام شكوفه كويري عزيز ممنونم از وقتي كه گذاشتيد خيلي مچكر
    اين چيزايي كه فرموديد تو ذهن خودم هم ميچرخه و ذهنمو درگير كرده كه كدوم كف ترازو سنگين تره ، دختره با شخصيت و منطقي و اهل زندگي و خانواده خوب و با اصالت رو انتخاب كنم يا چهره مورد علاقمو ولي معمولا دخترايي كه چهره مورد علاقه من هستن خصوصيات اهل زندگي بودن ونجابت و... ندارن !!!!!!!!!!!

ممنونم واقعا موندم ،چون ممكنه ديگه شخصي با اين امتيازات اخلاقي مثبت پيدانكنم ؟؟؟
    از طرفي هم ميترسم حصرت بخورم و ..... كه چرا فيس دلخاهمو انتخاب نكردم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام مجدد مهندس. اگه چهره ایشون مطابق دلخواهت نیست منوط به اینکه زشت نباشند ایرادی نیست. شاید شما هم مطابق آرمانهای ایشون نباشید. شاید تنها درصدی از ایده آلهای ذهنی اون خانم رو داشته باشید. همه ما ایده آل گرا هستیم اما ممکن نیست به تمام خواسته ها دست پیدا کنیم. مگر شما از چهره خودت 100 درصد رضایت داری؟ تصور نمکنم مادر و خواهرت رو بخاطر صورت زیباشون دوست داشته باشی. آیا دوستانت رو از روی چهره زیباشون انتخاب کردی؟ یا از روی صفا و محبتشان.
    اگر صحبت به ایده آلها ست من خدای ایده آلم. مثلا زمانی دختری رو بخاطر نوع برداشتن ابروها و دیگری رو بخاطر فر و کوتاه بودن موی سرش انتخاب نکردم. همین روز گذشته از آشنایی با خانمی که کمی توپول بود اجتناب کردم. جالبه بدونی خودم اصلا زیبا نیستم بلکه حتی به خودم امتیاز منفی هم میدم. بودند دخترانی که به راحتی با چهره و مشکلات من کنار می آمدند در صورتی که خودشان زیبا بودند. اما من بخاطر مسائلی اجتناب کردم.
    حالا بعد از سالها هنوز نتونستم ایده آل خودم رو پیدا کنم. چون وقتی دختر دلخواهم رو پیدا میکنم متوجه میشم من مرد دلخواه اون نیستم. دوست عزیز یا باید با دلت کنار بیای یا مانند من پای همه چیز بایستی حتی تنهایی برای تمام عمر.
    البته امیدوارم تو سرنوشتی مانند من نداشته باشی.

11. کاربر روبرو از پست مفید majid_k تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mercedes62 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من مهندس کامپیوترم 29 سالمه و از طریق خواهرم یکی دوستاش 1 خانوم که از نزدیکانشون رو برا ازدواج معرفی کرده که خانواده خوب و سالم وبی حاشیه ای هستن این خانوم 27 سالشه شاغل تو 1 اداره دولتی هستش و لیسانس داره
    با ایشون ملاقات کردم و صحبتای کلی رو کردیم از خواستها نیازها و توقعات و .... دو طرف تا حدود 80-70 درصد بهم نزدیکیم اعتقادی و طرز فکر در مورد زندگی ...

ایشون خانوم منطقی و فهمیده ای هستن و خانوادشون هم مورد تاییدن

منتها اینکه من حقیقتش رو چهره حساسم و برام مهمه و ایشون از نظر چهره بدلم نه نشست منتها طرز فکر و خط فکر و اعتقادات و خانوادشون خوبه و از نظر فکری و طرز فکری بهم نزدیکیم و من از طرز فکرشون خوشم اومد

البته اختلافی نظیر اینکه من درون گرا هستم و ایشون برون گرا هستش ولی در ظاحر البته اروم بودن و متین
    منتها مثلا اختلافای که من حس کردم مثال میزنم مثلا ایشون میگفت دوست داره براساس شرایط با خانواده یا دسته جمعی برن تفریح و مسافرت و... کلا بر اساس شرایط که هست برن مسافرت یا با همسر یا با خانودشون + همسر
    ولی من در کل ترجیح میدم با همسرم تنها برم و اهل دسته جمعی نیستم و دوست ندارم در کل

یا مثلا ایشون میگفت الان با دخترخالهاشون مهمونی یا مسافرت اینا تا الان میرن و بیشتر با اونا بهشون تا حالا خوش گذشته و با اونا جورن

حالا در کل من از نظر قیافه ارضام نمیکنه ولی اخلاق و خانواده و طرز فکر رو دوست دارم و با ارزشه واقعا

از 1 طرف میگم قیافه بعد 6 ماه یا 1 سال عادی میشه و ارزش های اخلاقی و منش و خط فکرش زندگی رو شیرین میکنه و تاثیر مثبت میزاره

از 1 طرفن میگم قیافش هم مشکل دارم تا حدودی.

حالا بنظرتون این اختلافی برون گرا و درون گرایی و رفت و آمد ومسافرت ... که گفتم چقد میتونه تاثیر مثبت و منفی داره و چقد مهمه؟

ولی در کل از نظر طرز فکر و برنامه زندگی و اعتقادات نزدیکیم بهم

چیزی که بزهنم رسیده 1 قرار دیگه با ایشون بزارم 2 باره صحبت کنم

بین عقل و دلم موندم!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید ، خواهشن سریع جواب بدید ارژانسیه

- - - Updated - - -

دوستان همدردی کمک کنید لطفا
    سلام

ابتدای صحبتتون رو اینطور شروع کردید من مهندس کامپیوترم . و اشاره نکردید آیا شغلی هم دارید؟ آیا شرایط و امکانات ازدواج رو دارید؟

اما میرم سراغ پاسخ سوالتون. موضوع قیافه فقط زمانی قابل تحمل و حل میشه که شما عاشق ایشون بشید و زمانی عاشق خواهید شد که نکته ای از ایشون ببینید که براتون حس خوشایند و بهتر و برتری نسبت به قیافه رو برسونه . بنابراین قیافه مهمه و ممکنه در طول زمان فکر کردن بهش باعث سردی رابطه و مشکلات بعدی بشه. دل میگه قیافه اش مورد پسند نیست عقل میگه طرز فکر و اعتقاداتش مورد پسنده. چند بار با ایشون صحبت و ملاقات داشتید که به این نتیجه رسیدید که طرز فکرشون با شما شبیه؟
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

13. کاربر روبرو از پست مفید rozaneh تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    58
    دستاوردها:
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام مجدد مهندس. اگه چهره ایشون مطابق دلخواهت نیست منوط به اینکه زشت نباشند ایرادی نیست. شاید شما هم مطابق آرمانهای ایشون نباشید. شاید تنها درصدی از ایده آلهای ذهنی اون خانم رو داشته باشید. همه ما ایده آل گرا هستیم اما ممکن نیست به تمام خواسته ها دست پیدا کنیم. مگر شما از چهره خودت 100 درصد رضایت داری؟ تصور نمکنم مادر و خواهرت رو بخاطر صورت زیباشون دوست داشته باشی. آیا دوستانت رو از روی چهره زیباشون انتخاب کردی؟ یا از روی صفا و محبتشان.
    اگر صحبت به ایده آلها ست من خدای ایده آلم. مثلا زمانی دختری رو بخاطر نوع برداشتن ابروها و دیگری رو بخاطر فر و کوتاه بودن موی سرش انتخاب نکردم. همین روز گذشته از آشنایی با خانمی که کمی توپول بود اجتناب کردم. جالبه بدونی خودم اصلا زیبا نیستم بلکه حتی به خودم امتیاز منفی هم میدم. بودند دخترانی که به راحتی با چهره و مشکلات من کنار می آمدند در صورتی که خودشان زیبا بودند. اما من بخاطر مسائلی اجتناب کردم.
    حالا بعد از سالها هنوز نتونستم ایده آل خودم رو پیدا کنم. چون وقتی دختر دلخواهم رو پیدا میکنم متوجه میشم من مرد دلخواه اون نیستم. دوست عزیز یا باید با دلت کنار بیای یا مانند من پای همه چیز بایستی حتی تنهایی برای تمام عمر.
    البته امیدوارم تو سرنوشتی مانند من نداشته باشی.
    بله 100% منم ممكنه با دلخواه و ايده ال ايشون ممكنه متفاوت باشم
    ممنون از اينكه تجربيات ارزشمندتون رو در اختيار من قرار دادي و پيگير تاپيك من هستي.ممنونم واقعا

دوستان ديگه هم نظر اقا مجيد رو دارن ؟؟

دوستان عزيز شکوفه کویری ، hanie_66 و فرشته مهربون و.... خواهشن شما هم 2 باره نظر بديد به جمع بندي برسيم لطفا
    ممنونم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rozaneh نمایش پست ها
    سلام

ابتدای صحبتتون رو اینطور شروع کردید من مهندس کامپیوترم . و اشاره نکردید آیا شغلی هم دارید؟ آیا شرایط و امکانات ازدواج رو دارید؟

اما میرم سراغ پاسخ سوالتون. موضوع قیافه فقط زمانی قابل تحمل و حل میشه که شما عاشق ایشون بشید و زمانی عاشق خواهید شد که نکته ای از ایشون ببینید که براتون حس خوشایند و بهتر و برتری نسبت به قیافه رو برسونه . بنابراین قیافه مهمه و ممکنه در طول زمان فکر کردن بهش باعث سردی رابطه و مشکلات بعدی بشه. دل میگه قیافه اش مورد پسند نیست عقل میگه طرز فکر و اعتقاداتش مورد پسنده. چند بار با ایشون صحبت و ملاقات داشتید که به این نتیجه رسیدید که طرز فکرشون با شما شبیه؟
    ممنون از اينكه اومديد نظر داديد خيلي مچكر
    بله در جواب سئواللتون در مورد شغل بله بنده كارمندم در اداره....و در كنارش كاراي ديگه هم ميكنم ، اگه شغل و درآمدي نداشتم كه اصلا فكر ازدواج رو نميكردم چه برسه به آشنايي و خواستگاري البته الان درآمدم متوسطه

بنظرتون تو جلسه دوم از چه چيزايي بيشتر بپرسم و ببينم ايشون با چه چيزايي من مشكل دارن و مبهمه براشون؟ رو چه چيزايي مانور بدم؟؟
    كليات و تا حدودي جزئيات كه وارد شدم طرز فكرمون بهم نزديك بود

شما نظرتون در مورد نظر آقا مجيد چيه؟

ممنونم

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 خرداد 93 [ 07:40]
    سطح
    22
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 69 در 39 پست

Array
    /ولي معمولا دخترايي كه چهره مورد علاقه من هستن خصوصيات اهل زندگي بودن ونجابت و... ندارن !!!!!!!!!!/
    با سلام
    ببخشید که اینو میگم ولی این حرف از یه آدم تحصیلکرده بعیده خیلی دخترها و پسرها هستن که علاوه بر چهره زیبا نجابت هم دارن این که شما میگین یه قاعده کلی نیست
    در مورد کفه ترازو : من 2سال پیش حال الان شما رو داشتم همسرم از طرفی اخلاق و نجابت و ظاهر و موقعیت شغلی نسبتا خوبی داشت اما فرهنگ و تحصیلات خانواده ش از ما خیلی پایینتر بود و همینطور تحصیلات خودش من فوق لیسانس و ایشون لیسانس هستن اینا باعث شده بود منم مثل شما شب و روز فکر کنم منم دلم میخواس شوهرم علاوه بر تمام مزایایی که داشت که میشه گفت کمتر مردی داره بقیه چیزهای خوبم داشته باشه تا اینکه یه روز یکی از همکارام گفت بذار رو کفه ترازو اگه خوبیهاش به بدیهاش 90 به 10 بود خب هر عقل سلیمی میگه قبول کن اگه 80 به 20 بود همینطور 70 به 30 همینطور 60 به 40 بازم قبول کن حتی 50 به 50 رو هم قبول کن اما اگه 40 به 60 شد دیگه باید روش بیشتر فکر کنی ببینی میتونی توی زندگی از بیشتر خواسته هات بگذری و خودتو وفق بدی... منم وقتی فکر کردم دیدم ایشون میشه گفت 70 به 30 یا حتی 80 به 20هستن قبول کردم و الانم خوشبختیم البته اینم بگم به خاطر اون 20 درصد یه سری مشکلات داریم توجه کنین میگم یه سری مشکلات نه اونقدر که نشه زندگی کرد ولی بهر حال مشکلات پیش میاد و باید به خاطر اون 20 یا 10 یا.... درصد خودتو سازگار کنی و مشکلاتی رو تحمل کنی
    حالا شما اگه فکر میکنی کفه خوبیهای ایشون طوری هست که ممکنه دیگه مثل ایشون پیدا نکنی و ایشون میتونه خوشبختت کنه تصمیم نهایی رو بگیر موفق باشی

16. کاربر روبرو از پست مفید شکوفه کویری تشکرکرده است .

majid_k (سه شنبه 25 تیر 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)