سلام من 15 سالمه وخودارضايي ميكنم اينباربعد پريودم ارضا نميشم تحريك ميشم ولي ارضانميشم چرا؟
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام من 15 سالمه وخودارضايي ميكنم اينباربعد پريودم ارضا نميشم تحريك ميشم ولي ارضانميشم چرا؟
تشکرشده 76 در 56 پست
همدری نه سایت مسائل جنسی اشتباه امدی
تشکرشده 1,276 در 407 پست
الان ما باید راهنمائیت کنیم چطور ارضا بشی؟؟؟؟؟ فک کردم کمک میخوای که ترک کنی!!! فک نکنم اینجا کسی برای ارضا نشدن همدردی کنه و مشاوره بده...
rozaneh (شنبه 22 تیر 92)
تشکرشده 6,478 در 1,819 پست
سلام مهسا خانم.چند وقته خودارضایی میکنی؟اوقات فراغتت چکارمیکنی؟اولین بار چطوربا خودارضایی آشناشدی؟برداشتت ازخودارضایی چیه؟(مهم)
تشکرشده 164 در 76 پست
بجاى اينكه دنبال اين باشى كه كار اشتباهى كه انجام ميديو اصلاح كنى دنبال اينى كه .....
در ضمن خيلى سنت كمه شايد نميدونى كه اين كار چه عواقبى داره.
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
من هیچ چیز درباره خودارضایی نمی دونم، ولی فکر می کنم این روش جواب دادن دوستان به یک دختر 15 ساله درست نیست.
می تونید آرومتر برخورد کنید و توی سایت نگهش دارید و بهش کمک کنید.
شاید بتونید موثر باشید تا راه درست را پیدا کنه.
rozaneh (شنبه 22 تیر 92), sookoot (یکشنبه 23 تیر 92), دختر مهربون (یکشنبه 23 تیر 92)
تشکرشده 164 در 76 پست
شيدا جون يعنى ميگى توى اينجور تاپيكهام همدردى راهنمايى ميده؟!!![]()
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام مهسای عزیز به همدردی خوش آمدی
تو سن خیلی کمی اینکار رو داری انجام میدی و بهت پیشنهاد میکنم بری و یک سرچ تو اینترنت بکنی ببینی چه عواقبی داره و چه بلایی سر خورت داری میاری اولین نتیجه این کار ضعف حافظه و قوای فکریت خواهد بود اونم تو این سن که هنوز کلی راه درس و مشق در پیش داری . در اثر تکرار اینکار سلولها و بافتهای مغزت به سرعت فرسوده میشن و تحلیل میرن و چیزی نمیرسه که قیافت بیشتر از سنت نشون خواهد داد و همیشه احساس ضعف و خستگی خواهی کرد. ضمن اینکه مطمئن باش موقعیت های ازدواج رو از دست خواهی داد و اگر در آینده شخصی هم باهات ازدواج کنه اون مرد به محض اینکه بفهمه خود ارضایی میکردی دیگه دوست نخواهد داشت و دیدش کلاً تغییر میکنه. به گوهر وجودیت احترام بگذار و سعی کن و از خدا بخواه کمکت کنه تا ترک کنی. شاد و موفق باشی.
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
mohammad6599 (سه شنبه 01 مرداد 92), sookoot (یکشنبه 23 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92), مهربونی... (شنبه 22 تیر 92), شیدا. (شنبه 22 تیر 92), شمیم الزهرا (شنبه 22 تیر 92)
تشکرشده 406 در 140 پست
سلام عزیزم
اول اینکه تو این سن و سال فکر کردن به این مسایل بینهایت مضر می باشد و باعث میشه واقعازندگیت با مشکلات جدی روبه رو بشه که اصلا شما نمیتونید بهشون فکرکنید پس به جای اینکه بپرسی چطوری ارضا بشی باید میپرسیدی چگونه این عمل ناشایست را ترک کنی.
عزیزم جدااز مشکلاتی که برات پیش میاره این کار از نظر اسلام هم حرام است پس سعی کن اونو کنار بزاری.شما در حساسترین و شیرینترین دهه سنی قرار دارین پس با فکر کردن به این مسایل این دوران رو بر خودت تلخ نکن.به چند نکته زیر حتما عمل کن:
1:حتما حتما نماز بخون
2:در یک کلاس ورزش اسم نویسی من
3:سعی کن تنها نباشی
4:حتما به یک روانشناس مراجعه کن چون بر خلاف چیزی که خودت فکرمیکنی این مساله واست دردسرساز میشه
5:به سایت پزشکیroham.wsمراجعه کن.سایت خوبیه میتونی ازش کمک بگیری.
6:ترکککککککککککککککککککککک کککککککککککش کن![]()
mohammad6599 (سه شنبه 01 مرداد 92), sima.aass (یکشنبه 30 تیر 92), sookoot (یکشنبه 23 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92)
تشکرشده 101 در 50 پست
ای بابا یک دختر 15 ساله را گیر آوردین دارین خروار خروار عذاب وجدان سرش می ریزید؟! اصلا می دونید چند درصد دخترا و پسرا توی همین جامعه خراب شده ایران دارن این کار را انجام می دهند؟!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)