سلام محمد جان اولا که خواب مرد چپ نشنیدی!!!!!! دوما خاب مرگ عمر رو طولانی میکنه.
دوست من من این واقعه رو براتون تعریف می کنم نتیجه گیریش با شما( در ضمن اگه کمن می خاستم مثل شما به خابام اهمیت بدم تا الان باید 100 تا کفن پوسانده بودم)
می گن در زمان حضرت علی خانمی خاب میبینه شوهرش شهید شده می اد پیش حضرت حضرت می گن خیر است انشالله. عمرشون طولانی میشه
این اتفاق روزهای دیگه هم می افته و باز حضرت علی همچین جوابی می دن
تا اینکه یه بار حضرت نبودن و یکی از یاراشون می گن که شوهرتون شهید می شن و واقعا می شن.
می گن خاب رو هر جور تعبیر کنی میشه. من خودم برای هیچ خابیم تعبیر بد نمی کنم. خاب بد دیندم یه وقتایی علت داره مثلا ترس از اونچه که رخ بده( مثلا خ ها رو میبینی تا سنین بال مدام خاب می بینن دارن امتحان می دن و امتحانشون بد شده) یا با غذای ستنگین خوردن.
خب . پس ارامشتون رو حفظ کنین. عمر مادرتون طولانی طولانی میشه غصه هم نخور با این چیزام خودتو خانودتو نگران نکن. آوووووووورین

نوشته اصلی توسط
mohammad-ra
با سلام خدمت دوستان همدردی من چند هفته پیش خواب ناگواری دیدم و از اون موقع خیلی غصه میخورم و دستم به کاری نمیره
خواب دیدم (زبانم لال)که ندایی بهم گفت مادرم تا شهریور زنده است.با توجه به این که خواهرم هم چند مدت پیش همچین خوابی دید . و پدرم هم که دیشب خواب دیده بود مادرم در یک باغه بزرگیه و یه سیب به پدرم میده. دیگه از امروز حالم بدجور خرابه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟ تر خدا راهنمایی کنید..
هر قدیسی گذشته ای و هر گنهکاری آینده ای دارد.....اسکار جووون
علاقه مندی ها (Bookmarks)