به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 09:43]
    سطح
    19
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

علاقه به همکار و مشکلات پیش رو

سلام.
    من پسری هستم در آستانه 28 سالگی.
    7سال پیش با دختری آشنا شدم که همه چیزش با من میخورد.از تفاوت سنی بگیر تا سطح اجتماعی تشابه فرهنگی و تفاوت سنی و ...
    اما منو همون اول آشنایی پیچوند و یک سالی تو درد عشق ناکام رهام کرد.
    بعد از اون نگاهم به زندگی عوض شد و عقل گرا شدم.
    در این مدت هفت سال ، از چند تا دختر خوشم اومد اما انگیزه ای برای آشنایی نداشتم.چون تفاوتهاشونو میدیدم با خودم.
    اما جدیدا در یک ماموریت با یکی از همکارانم که در شعبه دیگه ای از شرکت کار میکنه آشنا شدم.
    یعنی قبلا میشناختمش.اما در طول این سفر و مخصوصا موقع برگشت بیشتر باهاش آشنا شدم و الان حس یه عشق واقعی رو در دلم حس میکنم.
    اما...
    اما تفاوت هایی هست که ادامه کارو مشکل میکنه.مخصوصا وقتی من دوس ندارم زندگی ام با نارضایتی پدر مادرم باشم.
    یکی از مشکلات اینکه خانواده من شدیدا مذهبی هستن.برعکس خودم که آدم متعادلی هستم.برای خانواده من چادری بودن یه ملاکه.اما برای من ملاک نیست.
    این دختر خانم هم حجابش بد نیست.مهم اون متانتی که در وجودش موج میزنه.
    یه مشکل دیگه مشکل افکار سیاسیه.
    شاید راحت بخوام بگم خانواده من اصولگران.اما این خانم اصلاحطلبه
    البته من خودم اعتدال گرا هستم و به سیاست علاقه چندانی ندارم.البته به نظم این خانم هم افراطی نیست.
    مشکل دیگه هم البته هنوز از صحتش اطمینان ندارم تفاوت سنیه.
    نمیدونم از من بزرگتر هست یا نه.گرچه با توجه به سابقه کارش به نظر میرسه یکی دو سالی از من بزرگتر باشه.

چون محل کارمون یه جا نیست یکم کسب اطلاعات دربارش سخته.

حالا میخواستم نظرتون رو بدونم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ایجا چرا هیچ کس جواب منو نمیده :(

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 اسفند 03 [ 02:38]
    سطح
    99
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 338
    Overall activity: 67.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,298

تشکرشده 2,395 در 563 پست

Array
    سلام آقای محترم
    دو موضوعی که شما به عنوان اختلاف با این خانم فرمودین،البته به این شکلی که بیان کردید،شاید اهمیت چندانی نداشته باشه.
    در بحث حجاب،اگر پوششون مناسب باشه و متین باشن و ازون طرف خانوادتون فقط چادرو بیشتر دوست داشته باشن و براشون یک حکم مطلق نباشه که مشکلی پیش نمیاد.
    سیاست هم به جز موارد خیلی خاص که افراد به شدت تعصب داشته باشن بازم مشکلی پیش نمیاد.مگه اینکه این خانم بخوان هربار که منزل شما میرن بد افراد سیاسی که خانوادتون دوست دارنو بگن و خانوادتون هم ناراحت شن.که این خیلیی بعیده،پس چه اهمیتی داره که هرکسی چه دید سیاسی داری؟
    من خودم با همسرم 180 درجه دید سیاسیمون متفاوته و همسرم شدیدا متعصبن و هرجا میرن بحث سیاسی راه میندازن با اینکه میدونن نظر من متفاوته.ولی من اصلا برام مهم نیست و میدونم عزت دست خداست و با توهین های همسرم عزت افراد دیگه خدشه دار نمیشه .
    فکر میکنم شناخت کمی از این خانم دارین،چون مواردی که اشاره کردین نه زیاد مهم بود و نه عمیق.مواردی ظاهری بود که راحت قابل تشخیصه.
    از دو مورد بالا و به خصوص مورد اول اطمینان حاصل کنید که خانوادتون پوشش سنگین و بدون چادرو چطوری میدونن، بعد هم سعی در شناخت بیشتر این خانم کنین
    موفق باشین

- - - Updated - - -

سلام آقای محترم
    دو موضوعی که شما به عنوان اختلاف با این خانم فرمودین،البته به این شکلی که بیان کردید،شاید اهمیت چندانی نداشته باشه.
    در بحث حجاب،اگر پوششون مناسب باشه و متین باشن و ازون طرف خانوادتون فقط چادرو بیشتر دوست داشته باشن و براشون یک حکم مطلق نباشه که مشکلی پیش نمیاد.
    سیاست هم به جز موارد خیلی خاص که افراد به شدت تعصب داشته باشن بازم مشکلی پیش نمیاد.مگه اینکه این خانم بخوان هربار که منزل شما میرن بد افراد سیاسی که خانوادتون دوست دارنو بگن و خانوادتون هم ناراحت شن.که این خیلیی بعیده،پس چه اهمیتی داره که هرکسی چه دید سیاسی داری؟
    من خودم با همسرم 180 درجه دید سیاسیمون متفاوته و همسرم شدیدا متعصبن و هرجا میرن بحث سیاسی راه میندازن با اینکه میدونن نظر من متفاوته.ولی من اصلا برام مهم نیست و میدونم عزت دست خداست و با توهین های همسرم عزت افراد دیگه خدشه دار نمیشه .
    فکر میکنم شناخت کمی از این خانم دارین،چون مواردی که اشاره کردین نه زیاد مهم بود و نه عمیق.مواردی ظاهری بود که راحت قابل تشخیصه.
    از دو مورد بالا و به خصوص مورد اول اطمینان حاصل کنید که خانوادتون پوشش سنگین و بدون چادرو چطوری میدونن، بعد هم سعی در شناخت بیشتر این خانم کنین
    موفق باشین

- - - Updated - - -

و یه مطلب دیگه اینکه بحث به خصوص اعتقادات خانمتون باید به شما در درجه اول نزدیک باشه نه به خانوادتون.
    خوبه با یک نفری ازدواج کنین که مناسب خانوادتون باشه ولی تو زندگی روزمره خودتون دائم باهم اختلاف داشته باشین؟ باید شما همسنگ هم باشین.حالا که شما با خانوادتون تفاوت هایی دارین طبیعتا همسرتون باید به شما نزدیک باشه نه به خانوادتون.این اشتباهو خیلی از آقایون میکنن.

4. 2 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 03 تیر 92), mehrshad265 (یکشنبه 02 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array
    تو برخورد شما احساس موج میزنه کجاش عاقلانه است؟
    وقتی تنها بادیدن فرد و نه حتی باش حرف زدین در باره ازدواج به تفاوت رسیدین
    مطمئنا بعد از آشنایی بیشتر تفاوت های بیشتری خواهید داشت
    بهتره عاقلانه رفتار کنید
    تحقیق کنید بشناسیو درست تصمیم بگیرین
    [align=center]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم ...از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم[/align]

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام آقای محترم
    موفق باشین

- - - Updated - - -

و یه مطلب دیگه اینکه بحث به خصوص اعتقادات خانمتون باید به شما در درجه اول نزدیک باشه نه به خانوادتون.
    خوبه با یک نفری ازدواج کنین که مناسب خانوادتون باشه ولی تو زندگی روزمره خودتون دائم باهم اختلاف داشته باشین؟ باید شما همسنگ هم باشین.حالا که شما با خانوادتون تفاوت هایی دارین طبیعتا همسرتون باید به شما نزدیک باشه نه به خانوادتون.این اشتباهو خیلی از آقایون میکنن.
    ممنون از جوابتون.از نظر من این خانم چه از نظر پوشش چه از نظر فکر سیاسی ایده آله.
    فقط نمیخوام خانوادم تو موضوع ازدواج روبروی من بیاستن.
    متاسفانه برای پدر مادر من یه ملاک اصلی چادره.
    اینقدرم سر این موضوع به دیگران گیر دادن که الان یه جوری میترسن که اگه من برم با دختری غیر چادری ازدواج کنم همون بقیه بیان بهشون بگن دیدی؟دیدی شما که همه عالمو سرزنش میکردین بچه خودتون با چه دختری ازدواج کرد!

وگرنه منم واقعا معتقدم این چیزا ملاک نیست و باید وارد چیزهایی دیگه ای برای شناخت شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟ نمایش پست ها
    تو برخورد شما احساس موج میزنه کجاش عاقلانه است؟
    وقتی تنها بادیدن فرد و نه حتی باش حرف زدین در باره ازدواج به تفاوت رسیدین
    مطمئنا بعد از آشنایی بیشتر تفاوت های بیشتری خواهید داشت
    بهتره عاقلانه رفتار کنید
    تحقیق کنید بشناسیو درست تصمیم بگیرین
    ممنون از جوابتون.منم فکر کنم شما خیلی بد برداشت کردی.
    من در ظول این سفر با این خانم خیلی حرف زدم.گرچه حرفایی درباره ازدواج نبود.ولی سعی کردم با حرف زدن درباره مسائل مختلف دیدگاهاشو تا حدی بشناسم.
    من اگه احساسی بودم دیگه اینهمه جوانب رو در نظر نمیگرفتم که.
    ضمنا حتما تفاوتها وجود داره.این یه چیز طبیعیه.
    شما 100سالم وقت بذاری با 100 نفرم آشنا بشی موردی پیدا نمیکنی که تفاوتهای آشکار نداشته باشین.
    این طبیعیه.
    من میخواستم درباره اون موضوعاتی که مطرح کردم نظر بدین

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ظاهرا اینجا کسی همدرد من نیست :(

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 دی 92 [ 16:17]
    سطح
    21
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    16

تشکرشده 30 در 16 پست

Array
    سلام دوست خوبم این موردی که شما گفتید بستگی به این دارد که شما بعدها در برخورد با خانوادتان و همسرتون چه برخوردی دارید من خودم از خانواده مذهبی هستم ووارد یک خانواده مذهبی دیگه شدم ولی دوتا خانواده متفاوت فکر میکنن ما مذهبی امروزی ولی اونها مذهبی بقول معروف خشک مقدس جوری که معتقدند در مجلس خانم ها باید با حجاب کامل بود همین ها یک دنیا حرف و مشکل و دلخوری و سرخوردگی ایجاد کرد و همسرم نمیدونست طرف کی رو این وسط بگیره شما باید این مورد رو خیلی زیاد با همسرتون صحبت کنید چون ممکن است سال های سال پیش دوست و فامیل شما به خاطر چادری نبودن حتی متین بودن تحقیر بشه و این ناراحتی ها روی شما هم تاثیر خواهد داشت تا اینجا قضیه رو از دید ناراحت کننده بررسی کردیم حالا اگه هم همسر ایندتون و هم خودتون هردو باهم مدافع هم باشید و هم عقیده این حرف ها یک مدت خواهد بود و یا امکانش هست مکان هایی که با خانواده شما هستن چادر بپوشن مثلا چادر ملی اینجوری مشکلی پیش نمی اد من هم اگه همسرم اولش من رو در جریان خشک مقدس بازیهای خانوادش میگذاشت من حتما طور دیگه برخورد میکردم جوری که روزهای قشنگ عقد و عروسیم ناراحتی پیش نمیومد

9. کاربر روبرو از پست مفید fakhteh1365 تشکرکرده است .

mehrshad265 (سه شنبه 04 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    طوری گفتی با هم اختلاف سیاسی داریم من فکر کردم خانوم تون طرف مجاهدین خلقه یا حزب توده ای یا سلطنت طلبه. برادر من شما که هر دوتون طرف جمهوری اسلامی هستین این که دیگه اخلاف نمیشه

اختلاف نظر خانواده تون هم تحت شرایطی مشکل زا میشه. صد در صد بستگی به شخصیت خود شما و خانواده تون داره. اولا خودتون از نظر فکری و احساسی مستقل هستید یا وابسته مادرتون هستید؟
    پدر و مخصوصا مادرتون آیا از اون تیپ ها هستن که در زندگی شخصی تون دخالت داشته باشن یا ندارن؟
    این دو تا خیلی مهمه و آینده و آرامش زندگی شما رو تعیین می کنه. اگه شما به خانواده تون وابسته هستید و خانواده تون هم تمایل به دخالت در زندگی شما داره ، قطعا فردی رو که انتخاب می کنید اگر مورد پسند خانواده تون نباشه مشکلات فراوان پیدا می کنید
    به جرات میگم 40 درصد تاپیکهایی که در این انجمن زده میشه سر همین موضوعه. دخالت نابه جای خانواده ها در زندگی زوج. بهت پیشنهاد می کنم چند روز وقت بذار و از تجربیات چند سال افراد در همین انجمن استفاده کن. چند روز تاپیکهای مشکلات زوج رو با خانواده هاشون بخون. خیلی توی تصمیم گیری بهت کمک می کنه
    با آرزوی موفقیت

11. کاربر روبرو از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط fakhteh1365 نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم این موردی که شما گفتید بستگی به این دارد که شما بعدها در برخورد با خانوادتان و همسرتون چه برخوردی دارید من خودم از خانواده مذهبی هستم ووارد یک خانواده مذهبی دیگه شدم ولی دوتا خانواده متفاوت فکر میکنن ما مذهبی امروزی ولی اونها مذهبی بقول معروف خشک مقدس جوری که معتقدند در مجلس خانم ها باید با حجاب کامل بود همین ها یک دنیا حرف و مشکل و دلخوری و سرخوردگی ایجاد کرد و همسرم نمیدونست طرف کی رو این وسط بگیره شما باید این مورد رو خیلی زیاد با همسرتون صحبت کنید چون ممکن است سال های سال پیش دوست و فامیل شما به خاطر چادری نبودن حتی متین بودن تحقیر بشه و این ناراحتی ها روی شما هم تاثیر خواهد داشت تا اینجا قضیه رو از دید ناراحت کننده بررسی کردیم حالا اگه هم همسر ایندتون و هم خودتون هردو باهم مدافع هم باشید و هم عقیده این حرف ها یک مدت خواهد بود و یا امکانش هست مکان هایی که با خانواده شما هستن چادر بپوشن مثلا چادر ملی اینجوری مشکلی پیش نمی اد من هم اگه همسرم اولش من رو در جریان خشک مقدس بازیهای خانوادش میگذاشت من حتما طور دیگه برخورد میکردم جوری که روزهای قشنگ عقد و عروسیم ناراحتی پیش نمیومد
    ممنون از جوابتون.
    راستش من هنوز شروع نکرده نگرانم.
    یعنی هنوز این خانمی که گفتم اصلا خبر نداره که من بهش علاقه مندم.
    حالا تازه باید یه جوری بهش بگم و بعد تازه باید دید جواب اون چیه و بعد وارد این قضایا شد.
    شاید اگه همکارم نبود راحتر همه چیز پیش میرفت.اما همکار بودن احتیاط منو بیشتر کرده.
    به نظرتون چه جوری علاقمو ابراز کنم؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط بابک 1369 نمایش پست ها
    طوری گفتی با هم اختلاف سیاسی داریم من فکر کردم خانوم تون طرف مجاهدین خلقه یا حزب توده ای یا سلطنت طلبه. برادر من شما که هر دوتون طرف جمهوری اسلامی هستین این که دیگه اخلاف نمیشه

اختلاف نظر خانواده تون هم تحت شرایطی مشکل زا میشه. صد در صد بستگی به شخصیت خود شما و خانواده تون داره. اولا خودتون از نظر فکری و احساسی مستقل هستید یا وابسته مادرتون هستید؟
    پدر و مخصوصا مادرتون آیا از اون تیپ ها هستن که در زندگی شخصی تون دخالت داشته باشن یا ندارن؟
    این دو تا خیلی مهمه و آینده و آرامش زندگی شما رو تعیین می کنه. اگه شما به خانواده تون وابسته هستید و خانواده تون هم تمایل به دخالت در زندگی شما داره ، قطعا فردی رو که انتخاب می کنید اگر مورد پسند خانواده تون نباشه مشکلات فراوان پیدا می کنید
    به جرات میگم 40 درصد تاپیکهایی که در این انجمن زده میشه سر همین موضوعه. دخالت نابه جای خانواده ها در زندگی زوج. بهت پیشنهاد می کنم چند روز وقت بذار و از تجربیات چند سال افراد در همین انجمن استفاده کن. چند روز تاپیکهای مشکلات زوج رو با خانواده هاشون بخون. خیلی توی تصمیم گیری بهت کمک می کنه
    با آرزوی موفقیت
    ممنون دوست من.به نظر خودمم اصلا این اخلاف سلیقه های سیاسی ملاک نیست.منم اصلا شبیه پدر مادرم فکر نمیکنم و کاملا واقعگر هستم و به خاطر همین اغلب با پدر مادرم بحثم میشه. کلا هم شخصیت مستقلی دارم.
    اما پدر مادرم استعداد دخالت در زندگی رو دارن و این استعداد رو تو زندگی بچه های فامیل به نوعی نشون دادن.
    و قطعا الان بیشترین نگرانیشون اینه که نتونن اون دخالت رو در زندگی من بکنن و اینجوری پیش همه ضایع بشن.
    حقیقت اینه که واقعا دوست ندارم ضایع شدن و ناراحتیشنون رو ببنیم.حتی اگه حق با من باشه و اونا نا حق باشن.
    اینه که تردیدهام رو اونهم قبل از اینکه هیچ حرکتی برای شروع این رابطه انجام بدم زیاد کرده.
    در واقع الان باید دغدغه من نحوه ابراز علاقه به این خانم و عکس العمل احتمالیش باشه.
    ولی من دارم به بعدها و اتفاقات بعدش فکر میکنم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 22 تیر 92 [ 09:31]
    سطح
    3
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 28 در 18 پست

Array
    دوست عزیز در مورد اختلاف سیاسی که گفتید هر کس نظری متفاوت در این مورد داره فکر میکنم شما خیلی ریزبین شدید وگرنه چه اهمیتی داره که مثلا روز انتخابات به چه کسی رای میده و یا کار کدوم رئیس جمهور و حزب رو تایید میکنه بهتره شما روی مسائل اصولی تر تمرکز کنید مثل ادب و متانت و یا سطح فرهنگ اجتماعی.در مورد حجاب هم باید با خودشون صحبت کنید شاید اصلا مخالفتی با چادر پوشیدن نداشته باشند به هر حال اگر شما فردی وابسته به خانواده هستید باید نظر آنها هم در انتخابتون در نظر بگیرید و حتما با این خانم در موردش صحبت کنید چون زندگی یک روز و دو روز نیست صحبت سر یک عمر زندگی مشترکه.حتما تمایل خانواده رو در نظر بگیرید و خانم رو از اون مطلع کنید

- - - Updated - - -

دوست عزیز در مورد اختلاف سیاسی که گفتید هر کس نظری متفاوت در این مورد داره فکر میکنم شما خیلی ریزبین شدید وگرنه چه اهمیتی داره که مثلا روز انتخابات به چه کسی رای میده و یا کار کدوم رئیس جمهور و حزب رو تایید میکنه بهتره شما روی مسائل اصولی تر تمرکز کنید مثل ادب و متانت و یا سطح فرهنگ اجتماعی.در مورد حجاب هم باید با خودشون صحبت کنید شاید اصلا مخالفتی با چادر پوشیدن نداشته باشند به هر حال اگر شما فردی وابسته به خانواده هستید باید نظر آنها هم در انتخابتون در نظر بگیرید و حتما با این خانم در موردش صحبت کنید چون زندگی یک روز و دو روز نیست صحبت سر یک عمر زندگی مشترکه.حتما تمایل خانواده رو در نظر بگیرید و خانم رو از اون مطلع کنید

14. کاربر روبرو از پست مفید ساحل45 تشکرکرده است .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)